|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #25 na: Svibanj 13, 2008, 16:08:47 » |
|
strasno sto nam nece biti Cambiassa sad kad nam najvise treba
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #26 na: Svibanj 13, 2008, 18:22:58 » |
|
ajmo onda ovako...tko nam moze igrati u nedjelju protiv parme???
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #27 na: Svibanj 13, 2008, 22:45:04 » |
|
dobro pitanje i jako ?udno da imamo toliko igra?a na platnom spisku a na bolovanju skoro cijelu mom?ad.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #28 na: Svibanj 13, 2008, 23:56:27 » |
|
pa neka u vezi igraju zanetti i viera i jimenez i deki ispred njih
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #29 na: Svibanj 14, 2008, 10:34:01 » |
|
ja nemam veliko mišljenje o Zengi kao treneru i mislim da se treba još dokazati sa nekavim uspjesima da bi bio naš trener. To što je bio prvak sa Zvezdom je isto kao da je došao u Dinamo i bio prvak. Nema tu još nekih pravih rezultata i veliki bi rizik bio da sjedne na našu klupu, ?ak šta više bi to bilo pogubno. Velika je legenda kluba i apsolutno najbolji golman i šteta i za njega da izgori na takvom zadatku i umrlja ono sve što je postigao kao igra?. Još ve?a šteta je da klub padne zbog toga. Moramo imati provjerno uspješnog trenera.
Kad je Walter Zenga došao za trenera Zvezde na prvom susretu s igra?ima, kad su mu se predstavljali i govorili svoja imena izdvojio je sve koji su se zvali Milan. Nakon što su se svi izredali istupio je pred igra?e i obratio se onoj grupici u kojoj su bili oni s imenom Milan s rije?ima:" Svi vi koji se zovete Milan od danas ne?ete sebe tako zvati, niti ?ete se odazivati na to ime. Od danas se svi vi zovete INTER!" Ovo je istinita anegdota i hajde sad neka netko kaže da Zenga nije apsolutni car!
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 14, 2008, 11:49:29 od Dexter »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #30 na: Svibanj 14, 2008, 14:42:29 » |
|
car totalni 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
srdanlujo
Gost
|
 |
« Odgovor #31 na: Svibanj 14, 2008, 14:49:14 » |
|
valjda su mislili da je zenga kratica za zbor narodne garde. zamisli da se sad zoveš recimo inter aran?elovi?. walter pod hitno de se vrati u klub
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #32 na: Svibanj 14, 2008, 15:02:39 » |
|
nemojte pretjerivati sa Zengom trenerom i onda ?emo ga samo blatiti. Nije on kalibar za trenera Intera, pa i za neku iole veliku mom?ad. On je naša igra?ka legenda i to treba ostati.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #33 na: Svibanj 14, 2008, 15:12:35 » |
|
ma niko ga ne zove da bude trener, zove ga se u klub ja bi htio da bude glavni trener cuper pomo?ni zenga ili mourinho glavni zenga pomo?ni
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
srdanlujo
Gost
|
 |
« Odgovor #34 na: Svibanj 14, 2008, 15:15:45 » |
|
e tako je - ovo zadnje - mourinho glavni, zenga i figo uz njega
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #35 na: Svibanj 14, 2008, 15:22:19 » |
|
zenga ima ambiciju biti trener i ne vjerujem da bi prihvatio ulogu pomo?nika a samim tim niti neku administrativnu ulogu. Treba ga pustiti da radi ono što voli a vrata kluba su mu bila i titi ?e uvijek otvorena. Hvala mu za sve štoje dao Interu a nadam se i u nedjelju da ?e dati svoj doprinos. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #36 na: Svibanj 14, 2008, 17:05:24 » |
|
hm...nije mi jasno zasto na naslovnoj stranici na dnu pise da smo osvojili scudetto kad to jos nije nista niti priblizno gotovo gledajuci na situaciju s bodovima
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DRAKULA
|
 |
« Odgovor #37 na: Svibanj 14, 2008, 17:08:28 » |
|
za pocetak neka zenga pobijedi romu, ili bar da ne izgubi!!!! sto se njegovog iskustva tice, stvar nije tako jednostavna, imamo dosta primjera gdje su treneri bez iskustva dobili "teske klupe", prvi mancini, raikard, van basten, CAPELLO!!!!! peuzeo je klupu BBBilana kao juniorski trener, SACCHI!!!!! prethodno radio u serieB, VIALLI igrac/trener u chelsea, GUARDIOLA u barci, itd.itd., jednostavno neki dobe priliku odma a neki nikad! ja bi zengi dao priliku!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #38 na: Svibanj 14, 2008, 17:10:40 » |
|
zato što se pred Sienu išlo unaprijed sa tekstom. ?vrsto vjerujemo da ?e se to dogoditi u zadnjem kolu u nedjelju i ne?emp skidati namjerno. Nek se vidi da smo vidoviti i hrabri to držati. FORZA INTER!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DRAKULA
|
 |
« Odgovor #39 na: Svibanj 14, 2008, 17:17:30 » |
|
kako danas stoje stvari postavio bi ovaj sastav: cesar maicon rivas chivu maxwell viera zanetti deki jimenez mario cruz
vieru bi postavio ispred obrane, onako je spor a defanzivno jak, tako bi bekovi mogli lakse napred, zanetti i deki imaju dovoljno brzine da mogu napred-nazad te znanja, a mogu i otvoriti bocno ako zatreba maghetto ima slobodu lijevo-desno zbog nepredvidivosti ibra ako je spreman u igru 2.poluvrijeme, eventualno pele umjesto dekija ako nije spreman
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #40 na: Svibanj 14, 2008, 20:25:19 » |
|
Dobro je sve, osim što bi ljuti propuh bio po lijevoj strani, jer Deki i defanziva baš i ne idu zajedno.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bac
|
 |
« Odgovor #41 na: Svibanj 14, 2008, 22:09:26 » |
|
Meni je DRAKULOV sastav u redu, jedino bih stavio A. Cesara umjesto Dekija. Uz sve rezerve u odnosu na Dekijevu formu ove godine, mislim da je i on jedan od onih de?ki koji gube živce u presudnim trenucima
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #42 na: Svibanj 15, 2008, 00:17:19 » |
|
a opet mislim da bi se deki mogo zrtvovati jednu utakmicu kak treba ove sezone i igrati i defenzivno i ofenzivno kak treba..ipak je odlucujuca utakmica
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #43 na: Svibanj 15, 2008, 15:30:56 » |
|
Ma nije stvar u tome bili Deki trebao jednu utakmicu igrati defanzivno. Stvar je u tome bili on to znao. A poslije nedjelje nema više popravnoga, zato treba sve pažljivo odvagnuti. E sad, jeli onaj naš lumen od trenera za to sposoban, to je drugi par rukava...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DRAKULA
|
 |
« Odgovor #44 na: Svibanj 15, 2008, 16:44:24 » |
|
ako se deki oporavio, mislim da moze najbolje odigrati na toj poziciji, iako nije u nekoj formi ove godine. mislim da je deki solidan u defanzivnoj igri, problem je kad igra iza spiceva, defanzivno jer je previse isturen pa pliva, a ofanzivno jer jednostavno nema ni tehniku ni osjecaj pozicije za tu ulogu. pozicija lijevog veznog u rombu je mozda njegova najprirodnija uloga (osim lijevog bocnog), e sad drugi je par rukava njegovo zdravlje, forma i taktika naseg trenera. alternativa mu na toj poziciji moze biti cezar il zanetti, a tko onda desno. kako ja vidim nogomet, viera je pre spor te moze igrati samo ispred obrane. isto tako mislim da se ne treba previse zatvarati protiv parme, pa ne idemo u goste realu, a osim toga mi smo "prvaci" a oni se bore za opstanak, cemu toliki strah!?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bac
|
 |
« Odgovor #45 na: Svibanj 15, 2008, 18:04:28 » |
|
Pa ne trebamo uop?e igrati defanzivno protiv Parme! Uostalom, vidjelo se da ni ne znamo igrati kvalitetno defanzivno, kad god smo to radili loše smo prošli. Nemamo pouzdane obrambene igra?e i imamo potpunu nesposobnost organiziranja kontranapada. Igra?i od kojih treba krenuti akcija su spori i ?esto gube loptu u opasnoj zoni. Najbolji smo kada igramo visoki pressing. Tada dolazi do izražaja fizi?ka snaga naših igra?a (prije svega, tada se isti?e Viera) i tada smo najopasniji
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #46 na: Svibanj 15, 2008, 18:28:21 » |
|
Apsolutno se slažem da treba napasti i nastaviti napadati do posljednjeg su?eva zvižduka, ali se treba ipak i mudro postaviti u trenucima defanzive da nam se ne ponove 3 protivnikova udarca prema golu, a dva pogotka kao što je bilo protiv Siene.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #47 na: Svibanj 16, 2008, 05:34:28 » |
|
ostali smo i bez navija?a u najvažnijoj utakmici sezone, ali nema veze pobjedit ?emo i tu nevolju. F O R Z A R A G A Z Z I ! !
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #48 na: Svibanj 16, 2008, 18:39:22 » |
|
da ostali smo bez podrske s tribina strasno...nadam se da su nasi sigurni u sebe i koncentrirani i spremni 110%
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #49 na: Svibanj 16, 2008, 18:43:17 » |
|
utakmicu ?e suditi Rocchi, mada mislim da to nije toliko važno i ne uzbu?ujem se puno na su?enje. Mi moramo odigrati dobro i svi do jednog dati puni angašman i ne?e izostati rezultat.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|