Veljaa 07, 2012, 01:25:54 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3 ... 7   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Posljednje kolo: Parma - Inter (07/08)  (Posjeta: 4848 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Bac
Mladi clan
**

« na: Svibanj 12, 2008, 11:54:03 »

De?ki, ovi naši su nas gadno razo?arali i potpuno nepotrebno, umjesto da veselo spremimo slavlje, sada smo napeti. Kakav sastav želimo protiv Parme? Moj sastav: J. Cesar, Maicon, Rivas, Burdisso, Maxwell, Jimenez, Viera, Zanetti, A. Cesar, Balotelli, Cruz. S time da i za Rivasa i za Burdissa treba prije utakmice spremati dobru psihoteratiju, jer znaju i oni biti nekontrolirani. Prednost u odnosu na Materazzija jest da njemu ni psihoterapija ne pomaže. Ako ?e Chivu mo?i igrati, svakako njega umjesto Burdissa. Znam da A. Cesar nije optimalno rješenje, ali to nam je jedina prilika da dobijemo centaršuteve s lijeve strane. Maxwella ne bih stavio. Ali, koga? Isto vrijedi i za Cruza. Mislim da je Parma trenutno, nakon Livorna, talijanska mom?ad u najslabijoj formi i ako ih ne dobijemo to je ?ista sramota. Makar mislim da je trenutno i Roma precjenjena i da ?e njima biti teže nego što se misli s Catanijom, pogotovo što sam uvjeren da ?e Uomo Ragno na najbolji na?in spremiti utakmicu.
Preporu?am da uop?e ne razmišljamo o Fiorentini i BBilanu. U normalnim okolnostima, bilo bi jako zabavno to što im se doga?a, ali sada trebamo misliti samo na naše stvari. Usput re?eno, i utakmica s Napolijem je pokazala kako su oni slaba mom?ad koja je potpuno izgubljena kada ju se pritisne i hvata brzom igrom, pa je tim prije sramno kako je naš trener postavio našu mom?ad protiv njih. A i bod na toj utakmici bi bio dragocjen sada, jer bi nam bilo dovoljno i neriješeno u Parmi
« Zadnja izmjena: Veljaa 01, 2009, 15:02:18 od fanatico » Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #1 na: Svibanj 12, 2008, 15:22:07 »

ne treba se veseliti tu?oj nevolji pgotovo kad nismo svoju rijeÅ¡ili. Taman spiker objavi rezultat iz Napulja i izazove ovacije cijelog stadiona a onda nemalo iza toga primimo drugi gol. Ne znam viÅ¡e ni sam koji sastav izvesti. Gubimo igra?e povredama ali i mnogi padaju u formi i nisu prepoznatljivi. ?ega se boji Maxwell da tako slabo sura?uje u ofanzivi pogotovo kod ku?e sa sslabijim protivnicima. Nema prodora, nema centarÅ¡uteva a u obrani nije neÅ¡to zavidan kao ni Maicon a ne daju u napadu dovoljno kvalitetan pritisak. Nemamo pravih uba?aja i Mario mora igrati krilo i ubacivati jednom napada?u i centarhalfu(Matrix) koji vÅ¡e smeta nego Å¡to pomaže jer nije navikao biti u toj ulozi. Drugo su prekidi. Suazo se ipak u globalu pokazo kao popuna broja i potez da se napakosti konkurentu. Totalno bespotrebna investicija. Možda ti nije loÅ¡a opcija sa R.Cesarom na krilu ali onda Maxwell ne treba igrati ve? Burdissa staviti na beka. Maicon mora dobiti ofenzivnu ulogu i neka ga Javier pokriva. Moramo djelovati brzo po bokovima i Mario da bude unutra sa Crespom a ne da se izvla?i na bok i nemamo onda viÅ¡ak kod realizacije. Da dobro ste pro?itali-Crespo. Jimenez svakako samo mu dati po prstima da ne troÅ¡i uzalud lopte na Å¡uteve kad nije otvoren prolaz lopti. Couto je u godinama i nema viÅ¡e brzine a i jako je nervozan pa treba tu praviti pritisak. Moramo to to dobiti i na svaku sitnicu obratiti pozornost i iskoristiti svaku mogu?nost prevlasti.
« Zadnja izmjena: Listopad 25, 2008, 16:41:58 od fanatico » Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #2 na: Svibanj 12, 2008, 15:32:18 »

ma ja sam uvjeren da ?e ovo biti borba do zadnje stotinke. a iz dana u dan sve manje mislim da možemo osvojit scudetto
Evidentirano

hate
Gost

« Odgovor #3 na: Svibanj 12, 2008, 15:56:23 »

ja i dalje vjerujem u scudetto......nadam se najboljem i nezelim u nista drugo vjerovat.....!FORZA INTER
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #4 na: Svibanj 12, 2008, 16:02:16 »

najave su iz Parme da bi predsjednik kluba mogao smjeniti Cupera pred naÅ¡u tekmu da izzove Å¡ok kod igra?a. Osobno bih volio da se to dogodi jer nakon naÅ¡e pobjede bi svi rekli da nam je pustio utakmicu.
Evidentirano

hate
Gost

« Odgovor #5 na: Svibanj 12, 2008, 16:04:59 »

Ma neka ga smjene s cuperom ili bez mi dobivamo pa neka prica svatko sto god hoce
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #6 na: Svibanj 12, 2008, 17:04:51 »

ljudi zapamtite: Crespo ?e nam donijeti scudetto!
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #7 na: Svibanj 12, 2008, 17:07:55 »

netko mora ako to bude bio on bit ?u još više sretan, drag mi je no kao i za neke mislim da za njega nema više budu?nosti u ovom klubu
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #8 na: Svibanj 12, 2008, 17:19:43 »

naravno da je svejedno tko bude odlu?io, samo da osvojimo prvenstvo.
Evidentirano

DRAKULA
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #9 na: Svibanj 12, 2008, 17:25:43 »

ne znam tko ce istrcati jer ima puno ozljedjenih,
danas mogu reci samo da tko god to bio, a da sam predsjednik, bi im prije utakmice rekao da u slucaju ne osvajanja scudetta svi pakuju svoje stvari!
jer to bi bio kraj svijeta!
Evidentirano
Bac
Mladi clan
**

« Odgovor #10 na: Svibanj 12, 2008, 18:35:46 »

Ima DRAKULA pravo, neosvajanje Scudetta bi bila katastrofa i za nas bi uzrokovalo novu petnaestogodišnju krizu. Ako toga de?ki nisu svijesni, ne znam ?ega jesu. Neki su, pak, i previše svijesni pa igraju i previše napeti. Nije dobro što se za igra?e opredjeljujemo ne na temelju toga u koga najviše vjerujemo, ve? na temelju osje?aja (fanatico, znam da si jako kompetentan navija? i znam da poput mene vidiš da je Crespo gotovo spreman za penziju i mislim da, poput mene, osje?ajima priželjkuješ da on odigra onako kako smo ga gledali prošle godine u prvom dijelu prvenstva, ali, nažalost, ne i ove) ili manjeg zla (pa tako se ja opredjeljujem za A. Cesara, Burdissa, Rivasa, Cruza...). To je trenutna realnost u Interu. Uz sav investiran novac, sada ovisimo o jednom sedamnaestogodišnjaku. Parma je u potpunoj krizi i jedina je sre?a u tome što je pred nama mom?ad u katastrofalnom stanju, a još imaju i tri skvalificirana igra?a. Napeti su poput nas, što se vidi i po žutim i crvenim kartonima koje dobivaju. Nadam se da ?e Mancini uspjeti ipak pokazati malo zrelosti na svojoj (nadam se) predzadnjoj utakmici na Interovoj klupi, a igra?i ozbiljnost i profesionalnost. A možda i Catania pomogne. I njima je to odlu?uju?a utakmica i imaju sigurno vatrene navija?e, kao i svi klubovi na jugu Italije. Pa, na kraju krajeva, i Roma je poznata kao nestabilna ekipa. No, ne trebamo slušati što se tamo doga?a, ve? sami odrediti svoju sudbinu pobjedom. Bit ?e ovo strašno dug tjedan.
Evidentirano
DRAKULA
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #11 na: Svibanj 12, 2008, 18:41:45 »

CUPER DOBIO NOGU!!!!!!
novi trener parme je MANZO!!!!! U PRIJEVODU "GOVEDO"!!!!
bivsi trener juniora.
ako protiv takvog ne mozemo pobijediti onda smo svi skupa volovi!!!
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #12 na: Svibanj 12, 2008, 19:08:05 »

eto bila je najava i odmah se realiziralo. Drago mi je zbog Cupera što ipak nije ispao i to baš protiv nas. Može nam sad dati neki savjet i upoznati bolje sa mom?adi.
Evidentirano

DRAKULA
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #13 na: Svibanj 12, 2008, 19:12:16 »

osim toga, otkaz cupera je dobar iz sudbinskih razloga,
ako sam se icega bojao u toj utakmici to je upravo sto ih vodi cuper, nas ex,
kojeg se moratti nespretno rijesio...
Evidentirano
srdanlujo
Gost

« Odgovor #14 na: Svibanj 12, 2008, 19:32:36 »

bolje taj govedina nego cuper. i oni se raspadaju. parma-inter je više utakmica tko ?e biti gori. naši su kao bolnica na kraju grada, a ovi što su kao zdravi imaju dosta problema u glavi. osim zanettija naravno. a uomo ragno – otkad to nisam ?uo, jesam star – je skoro naša najve?a uzdanica sa tom slabašnom catanijom. daj bože da pretjerujem i da ?emo dobiti parmu bez neke drame. šteta nema još 39. kolo da se tu izvadimo.
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #15 na: Svibanj 12, 2008, 20:18:42 »

ma eto nek sada cupera ugrabe, bar dok se ne skupe pare za rafu ili mourinha
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #16 na: Svibanj 12, 2008, 20:28:42 »

Cuper bi doÅ¡ao pjeÅ¡ice, ali uz sve simpatije njemu kao ?ovjeku, to nije razina koju mi o?ekujemo. Uz ispriku onima koji ga zagovaraju, to bi bio ?ak  korak unazad i veliko razo?arenje.
Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #17 na: Svibanj 12, 2008, 22:10:59 »

Talentirani 24-godišnji vezni igra? Rome Alberto Aquilani rekao je kako vjeruje da ?e Roma osvojiti naslov prvaka Italije. Usprkos tome što ?ak i Francesco Totti tvrdi da ?e nedjeljno gostovanje u Cataniji biti nebitna utakmica "jer Inter ?e svladati Parmu", Aquilani vjeruje u kona?ni uspjeh Rimljana.
- Sad kad smo tu gdje jesmo, bio bi grijeh ne vjerovati u naslov. Pa, nalazimo se samo bod iza Intera. Sve ?e se rasplesti u 90 minuta, a radi praznovjerja ne?u vam re?i kako ?emo proslaviti eventualni naslov prvaka. No, ja vjerujem u to.

Evo kako Aquilani razmislja i nedaj Boze da mu se to ostvari jer Inter je zasluzio biti prvak,a njih cemo nakantat i u kupu.
FORZA INTER.
Evidentirano

Bac
Mladi clan
**

« Odgovor #18 na: Svibanj 12, 2008, 22:41:24 »

inter1908, ima Aquilani pravo što vjeruje u naslov. Pa igra? je i ?ini ono što treba kada vjeruje u uspjeh njegove mom?adi. Ne treba nas to poga?ati, nadam se da naši igra?i isto tako vjeruju u sebe, a, za razliku od Aquilanija, mogu sami krojiti svoju sudbinu
Evidentirano
interista7
Super clan

« Odgovor #19 na: Svibanj 13, 2008, 00:00:08 »

imas pravo Bac, mi sami krojimo svoju sudbinu i nadam se da su toga svi jasni i da nece niko sebe htjeti proslaviti(ko neki proslu tekmu) nego cemo to kao ekipa osvojiti i pokazati da smo gazde u italiji
Evidentirano
DRAKULA
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #20 na: Svibanj 13, 2008, 06:46:22 »

Eva najave sastava Gazzette dello sport:
jucer je bio rivas, danas je matrix a rivas je na klupi.
objektivno gledano trenutno nemamo boljeg sastava osim navedenog upitnika!

Formazione-SASTAV             NA RASPOLAGANJU-A disposizione
12 Julio Cesar                          1 Toldo
13 Maicon                                24 Rivas
18 Burdisso                               31 Cesar
23 Materazzi                          28 Maniche
6 Maxwell                            19 Cambiasso
14 Vieira                                  9 Suazo
4 Zanetti                               18 Crespo
11 Jimenez 
5 Stankovic                           Allenatore
45 Balotelli                               Mancini
9 Cruz 

Indisponibili-OZLJEDJENI:
Dacourt, Samuel, Cordoba, Ibrahimovic, Figo, Chivu, Solari
Squalificati-KAZNJENI:
nessuno
Diffidati-SA ZUTIM:
Balotelli, Burdisso, Cambiasso, Cordoba, Figo, Jimenez, Julio Cesar, Maicon, Stankovic, Chiivu, Rivas
Evidentirano
Bac
Mladi clan
**

« Odgovor #21 na: Svibanj 13, 2008, 12:02:03 »

U nedjelju slavimo i mi i naš Uomo Ragno. Nadam se da ?e jednog dana on biti na našoj klupi. Trebali smo ga uzeti odmah nakon onih Mancinijevih cirkusarija nakon Inter-Liverpool
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #22 na: Svibanj 13, 2008, 13:50:03 »

ja nemam veliko miÅ¡ljenje o Zengi kao treneru i mislim da se treba joÅ¡ dokazati sa nekavim uspjesima da bi bio naÅ¡ trener. To Å¡to je bio prvak sa Zvezdom je isto kao da je doÅ¡ao u Dinamo i bio prvak. Nema tu joÅ¡ nekih pravih rezultata i veliki bi rizik bio da sjedne na naÅ¡u klupu, ?ak Å¡ta viÅ¡e bi to bilo pogubno. Velika je legenda kluba i apsolutno najbolji golman i Å¡teta i za njega da izgori na takvom zadatku i umrlja ono sve Å¡to je postigao kao igra?. JoÅ¡ ve?a Å¡teta je da klub padne zbog toga. Moramo imati provjerno uspjeÅ¡nog trenera.
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #23 na: Svibanj 13, 2008, 14:05:45 »

ipak su stigle loÅ¡e vijesti i Cambiasso ne?e mo?i igrati u Parmi, a najvjerojatnije ni u Rimu. Ogroman hendikep i bit ?e nam zaista jako,jako teÅ¡ko.
Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #24 na: Svibanj 13, 2008, 14:16:20 »

Stvarno loša vijest Sad
Evidentirano

Str: [1] 2 3 ... 7   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!