Veljaa 07, 2012, 02:14:51 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 2 [3] 4   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Inter-Siena  (Posjeta: 3114 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
marcin306
Pocetnik
*

« Odgovor #50 na: Svibanj 11, 2008, 20:40:28 »

Steta. Bit ce jako tesko u Parmi. Jos se i Cambiasso izgleda ozlijedio..... Igra uopce nije bila losa, da Siena nije imala toliko srece i nije zabila ta dva gola iz tri udarca, svi bi rekli super smo igrali. Bas steta. Mislim da Vieira daje premalo za obranu, on mora biti vise iza lopte. U njihovim polukontrama je vise Jimenez bio iza nego on. Tko je tu zadnji vezni? Nisu imali svoj dan, iako su se svi trudili... Cruz, Materazzi, Burdiso... Bas steta.
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #51 na: Svibanj 11, 2008, 20:59:19 »

to je jako veliki hendikep ako Cambiasso ne bude mogao igrati. Od svih naÅ¡ih silnih zvijezda i miliona utroÅ¡enih mi smo u situaciji da su nam glavni igra?i Zanetti, Cambiasso i junior Balotelli od kojeg sad u finiÅ¡u ovisimo kao o vodi u pustinji. Stvarno da se ?ovjek zamisli o naÅ¡im kadrovicima.
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #52 na: Svibanj 11, 2008, 22:47:44 »

Zašto misliš da Cruz nije htio pucati? Kako znaš da nije htio? Možda je Materazzi baš inzistirao. Uostalom, on jako dobro puca penale i ja (a vjerujem da nisam bio jedini) nisam vidio nikakav problem kad je namjestio loptu. Promašio je i što ?emo sad... ubiti ga možda? Uostalom kad ve? inzistiraš na preuzimanju odgovornosti, pravo ti budi, jer ju je eto preuzeo Materazzi. To što je promašio ne ?ini ga valjda u tvojim o?ima manje velikim igra?em?

P.S.
Cruz je puno ve?i napada? nego mu to javnost, na žalost, priznaje. To što nikad nije bio zvijezda ne zna?i da je loš, ili nedovoljno dobar.

Evo da se nadovežem na samoga sebe kad sam maloprije na ibracadabru prolio nešto žu?i. Dakle bio sam u pravu kad sam pretpostavio da je Materazzi inzistirao da on bude izvo?a? penala. ?ak se je izgleda i porje?kao s Cruzom. Evo link sa Goal.com
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=692512
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #53 na: Svibanj 12, 2008, 10:14:44 »

ovako matrix je kompletni idiot...promasio je penal,kada je cruz puca na gol,to je bio 100% jer ono bio je prazan i taj debil se prepreci preko lopte i lopta pogodi njega umjesto da ude u gol
po meni to nije normalno za igraca koji igra za klub poput intera!!
iskreno ne vidim nikakvu vise korist od njega osim kompletnu nekorist,sjebao nas je u LP sjebao nas je u kupu,i sad nas je sjebao u kljucnoj utakmici...koliko god ne zelim vjerovati u to,moguce je da cemo ostati bez scudetta ako ne pobijedimo parmu!!!
umjesto da smo pobijedili sienu i lagano usli protiv parme i lagano igrali bez nekakvog pritiska,mi cemo se jebati zadnju utakmicu i stavili smo scudetto na kocku  zato jer je obrambeni igrac isao se petljati u napad i sprijecio je loptu da ude u protivnicku mrezu...kompletni DEBILIZAM
a i jos sam prije rekao da ga se trebamo rjesiti
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #54 na: Svibanj 12, 2008, 11:38:49 »

Sve mi ovo u vezi Materazzija polako po?inje sli?it na "Fernando Hiero" sindrom, kad se kapetan Reala u o?ima navija?a u vrlo kratkom roku iz legende kluba pretvorio u igra?a kojem su se svi smijali, zviždali i na kraju ga popljuvanog otjerali iz ekipe.
Marco je jednostavno htio najbolje, ali je izgorio u htijenju i dogodilo se najgore. Ne?emo mu sad zbog ovoga valjda zaboravit sve ono dobroga što je za klub u?inio? A u?inio je puno, jako, jako puno.
« Zadnja izmjena: Svibanj 12, 2008, 11:42:24 od Dexter » Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #55 na: Svibanj 12, 2008, 11:41:33 »

ja cu reci samo da u ovakvim utakmicama ne mozemo sve svaliti na jednog igraca(istina, kriv je) al mi smo prvi, najjaci u italiji, radi se o odlucujucoj utakmici, igramo s klubom koji se drhtavo borio za  opstanak do negdje prije, mi umjesto da pobijedimo ekpipu koja je primila skoro duplo vise golova od nas(statistika prije utakmice) mi odigramo nerijeseno..??pa de ljudi pogledajte onaj manchester united..pobijedili bez primljenog gola, njima je to isto bila odlucujuca utakmica, i sta onda!? trebali smo tu sienu zgaziti pred punim stadionom..utrpati par komada i poslat kuc..e bas tu fali interu jos jedno 3 kvalitetna igraca..
Evidentirano
Bac
Mladi clan
**

« Odgovor #56 na: Svibanj 12, 2008, 11:44:58 »

Što se ti?e ocjena igra?ima, skoro se u potpunosi slažem s onim što je napisao srdanlujo. njunja ima potpuno pravo. Matrix je ove godine potpuna katastrofa. Skinuo nam je sve šanse protiv Liverpoola, mogao nas je skupo stajati protiv Lazija, protiv juBentusa je bio jedan od najgorih, neopisivo to što je napravio protiv Siene. Gore od penala je ono kad je zasmetao Cruzu, jer bi to bio o?iti gol. Dakle, bio je tamo gdje nije trebao biti, tada je dodatno se loše pozicionirao potpuno nerazumljivo križaju?i s Cruz tako da mu zasmeta, da to ne bi bilo dovoljno bio je i u offsideu i, na kraju, ležao na podu kao vre?a od krumpira, ne bi li slu?ajno premalo smetao stoje?i uspravno
Evidentirano
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #57 na: Svibanj 12, 2008, 11:45:18 »

Imaš ti pravo, ali isto nemojmo zaboraviti da je ju?er i sre?a (u našem slu?aju nemanje iste), koliko god je neki ne priznavali kao relevantan faktor, igrala odlu?uju?u ulogu.
Evidentirano

Bac
Mladi clan
**

« Odgovor #58 na: Svibanj 12, 2008, 12:01:34 »

Dexter, imaš pravo, nismo baš ni imali sre?e (dok ju je Roma imala). Ali protiv Siene sre?a uop?e ne bi trebala biti utjecajni faktor. Nedopustivo je da mi tri puta pustimo njihove igra?e da su bez prepreke ispred golmana, sami za udarac u kaznenom prostoru (jednom u prvih nekoliko minuta, udarac s dvanaestak metara; drugi put kada je pao prvi njihov gol; tre?i put kada se probio na lijevom krilu njihov lijevi bek) i jednom na rubu 16m (kada je pao drugi gol). Isto tako, nedopustivo je da im pustimo kontrolu utakmice osim kada nam je voda do grla. To je ve? postao loš obi?aj: protiv juBentusa, protiv BBilana, protiv Siene sada... Na kraju krajeva, isto tako i protiv Torina i Cagliarija, iako to ne pamtimo jer smo tada pobjedili. Dobro je ju?er rekao Nicola Berti: ve? tri mjeseca igrali smo poštenu utakmicu samo s Fiorentinom. I sada nema opravdanja: treba uložiti i posljednji ostatak energije do kraja utakmice.
Evidentirano
srdanlujo
Gost

« Odgovor #59 na: Svibanj 12, 2008, 14:41:34 »

Vijest iz Gazzette:
Kad je Materazzi promašio jedanaesterac za scudetto i kad je Roma golovima Panuccija i De Rossija stigla na bod razlike, to se više nije moglo gledati – zgrabio je svoj color TV 28 pollici i bacio ga kroz prozor drugog kata svoje ku?e. Protagonist doga?aja – navija? Intera, ?iji je televizor eksplodirao u u San Benedettu kraj Pise. Policija je nesretnog ?ovjeka prijavila za bacanje opasnih predmeta.
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #60 na: Svibanj 12, 2008, 15:41:04 »

Zašto misliš da Cruz nije htio pucati? Kako znaš da nije htio? Možda je Materazzi baš inzistirao. Uostalom, on jako dobro puca penale i ja (a vjerujem da nisam bio jedini) nisam vidio nikakav problem kad je namjestio loptu. Promašio je i što ?emo sad... ubiti ga možda? Uostalom kad ve? inzistiraš na preuzimanju odgovornosti, pravo ti budi, jer ju je eto preuzeo Materazzi. To što je promašio ne ?ini ga valjda u tvojim o?ima manje velikim igra?em?

P.S.
Cruz je puno ve?i napada? nego mu to javnost, na žalost, priznaje. To što nikad nije bio zvijezda ne zna?i da je loš, ili nedovoljno dobar.
slažem se
uostalom zato je matrix i dao puno golova prošle sezone jer je zabijao penale i glave
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #61 na: Svibanj 12, 2008, 15:46:26 »

Vijest iz Gazzette:
Kad je Materazzi promašio jedanaesterac za scudetto i kad je Roma golovima Panuccija i De Rossija stigla na bod razlike, to se više nije moglo gledati – zgrabio je svoj color TV 28 pollici i bacio ga kroz prozor drugog kata svoje ku?e. Protagonist doga?aja – navija? Intera, ?iji je televizor eksplodirao u u San Benedettu kraj Pise. Policija je nesretnog ?ovjeka prijavila za bacanje opasnih predmeta.

tako nešto sam i ja skoro uradio
Evidentirano

hate
Gost

« Odgovor #62 na: Svibanj 12, 2008, 15:54:28 »

da istina i meni je malo falilo
Evidentirano
DRAKULA
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #63 na: Svibanj 12, 2008, 17:15:02 »

nema sumnje, matrix je oteo loptu i na silu pucao penal, htio se ko frajer iskupiti za sranja (dali ih je bio svjestan!?) i zabiti gol-scudetto, ispao je najobicniji seronja!
ma ne ljuti me toliko on, u transu je cijelo proljece vec mancini sta ga je uopce stavio igrati i sto ga nije bar izvadio kad je poludio, e to je neoprostivo!
ne znam ni sta su radili suigraci, sta ga nisu vidjeli u kakvom je stanju, ili su svi bili u transu!?
Evidentirano
inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #64 na: Svibanj 12, 2008, 19:57:55 »

Duboko sam razocaran jucerasnjim rezultatom i jednostavno ne zelim vjerovati da necemo osvojiti scudeto.Optimista sam i mislim da cemo nakantat Parmu.
Evidentirano

Il Trattore
Super clan

« Odgovor #65 na: Svibanj 12, 2008, 20:40:05 »

Vijest iz Gazzette:

ja sam to radio prije ipak sam se morao smirit posto mi je otac prijetio da ce me izbacit iz kuce najgore je bilo kad smo ispali iz LP u grupi kad smo igrali s dinamom 1-1 kad sam razvalio fotelju a ne pamtim koliko sam put razbio telefon daljinski i ostale kucanske aparate
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
Il Trattore
Super clan

« Odgovor #66 na: Svibanj 12, 2008, 20:42:05 »

cuper dobio otkaz  Angry
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #67 na: Svibanj 12, 2008, 21:04:35 »

nema sumnje, matrix je oteo loptu i na silu pucao penal, htio se ko frajer iskupiti za sranja (dali ih je bio svjestan!?) i zabiti gol-scudetto, ispao je najobicniji seronja!
ma ne ljuti me toliko on, u transu je cijelo proljece vec mancini sta ga je uopce stavio igrati i sto ga nije bar izvadio kad je poludio, e to je neoprostivo!
ne znam ni sta su radili suigraci, sta ga nisu vidjeli u kakvom je stanju, ili su svi bili u transu!?

A tko ?e nam moj Drakula igrati obranu? Samuel ozlije?en, Cordoba ozlije?en, Rivas ozlije?en, Chivu ozlije?en!
Jedina dvojica zdravih stopera su Matrix i Burdisso. Ima jedna stara narodna koja izuzetno dobro oslikava našu trenutnu situaciju: "?ime imam, time klimam" A ovih se dana, bogme, slabo ima...
Evidentirano

Il Trattore
Super clan

« Odgovor #68 na: Svibanj 12, 2008, 21:47:04 »

ma matrix je odigro svoje u interu kosto nas je LP kosto nas je titule zato ga treba prodat
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
interista7
Super clan

« Odgovor #69 na: Svibanj 13, 2008, 00:04:43 »

ako inter neproda matrixa na kraju sezone, onda ja stvarno vise necu znati sta je tim ljudima u upravi..jer ti su ljudi povukli milijune krivih poteza, al ak njega neprodaju.. Huh?
Evidentirano
DRAKULA
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #70 na: Svibanj 13, 2008, 06:34:19 »

citam da je matrixa napala cijela ekipa: "glumis zvijezdu i zelis uvjek biti u centru paznje", sa cruzom se gotovo potukao.
gazzetta najavljuje rivas-burdisso!
treba vidjeti ima jos nesto dana.
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #71 na: Svibanj 13, 2008, 12:45:16 »

nogomet je timski sport...nema 1,nema 2 ima samo svih 11 koji su na terenu...a u zadnje vrijeme mi se cini kako on nije timski igrac!!
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #72 na: Svibanj 13, 2008, 13:54:00 »

nedopustivo je da on uzme lopti i izvede ono za Å¡ta je odre?en drugi. U tom slu?aju moraÅ¡ dati gol jer si sam uzeo rizik i odgovornost. Nije problem Å¡to je promaÅ¡io (doga?alo se to svakom i najve?em igra?u) alije problem Å¡to si ti uzeo pravo u svoje ruke a nije ti to pripadalo.
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #73 na: Svibanj 13, 2008, 18:33:06 »

u potpunosti se slazem s tobom
Evidentirano

Dr Iggy
Gost

« Odgovor #74 na: Svibanj 13, 2008, 19:14:03 »

Sad procitah da J.Cezar sjajno izvodi penale,pa mogli smo dati njemu da puca. Wink
Evidentirano
 Str: 1 2 [3] 4   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!