Veljaa 07, 2012, 01:56:38 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 [2] 3 4   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Inter-Siena  (Posjeta: 3113 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Bac
Mladi clan
**

« Odgovor #25 na: Svibanj 10, 2008, 22:40:35 »

De?ki, ?eka nas duga no?. Sre?om, igra se ve? u 15.00, jer bi mi bilo neizdrživo ?ekati do 20.30. Jako sam optimisti?an i ne želim ni misliti na nikakav ishod osim uvjerljive pobjede. Pobjeda protiv Lazija je bila važna za samopouzdanje i za to da odstranimo polemike koje su se pojavile nakon derbya. Ovaj put slažem se s Mancinijem, poru?io je navija?ima da treba gromoglasno navijati od zaigravanja do kraja utakmice, a poslije ?emo misliti o tome što poslije. Šteta što nismo tamo. Forza Inter!!!!!!!
Evidentirano
Il Trattore
Super clan

« Odgovor #26 na: Svibanj 10, 2008, 22:58:32 »

to je sasvim sigurno, uvijek nas iznenadi sa nekim "pametnim" potezom. Ne želim vjerovati u nikakvu opciju osim pobjede i novom slavlju titule nakon Siene. ?im iza?e raspored za novu sezonu moram gledati kad igramo sa Sienom, jer bi tad trebali postati prvaci.
  Grin
nadam se da cemo igrat u prvom kolu tako da bi u 20 vec slavili titulu
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
interista7
Super clan

« Odgovor #27 na: Svibanj 10, 2008, 23:52:33 »

De?ki, ?eka nas duga no?. Sre?om, igra se ve? u 15.00, jer bi mi bilo neizdrživo ?ekati do 20.30. Jako sam optimisti?an i ne želim ni misliti na nikakav ishod osim uvjerljive pobjede. Pobjeda protiv Lazija je bila važna za samopouzdanje i za to da odstranimo polemike koje su se pojavile nakon derbya. Ovaj put slažem se s Mancinijem, poru?io je navija?ima da treba gromoglasno navijati od zaigravanja do kraja utakmice, a poslije ?emo misliti o tome što poslije. Šteta što nismo tamo. Forza Inter!!!!!!!
svakako ce navijaci napraviti paklenu atomsferu jer je stadio rasprodan, a zao mi sto nas nema..
Evidentirano
Bac
Mladi clan
**

« Odgovor #28 na: Svibanj 11, 2008, 02:00:17 »

To su oni:

1 Manninger
33 Ficagna
90 Portanova
15 Loria
11 De Ceglie
8 Vergassola
5 Codrea 
14 Galloppa 
6 Kharja 
20 Locatelli 
32 Maccarone

Ja sam do sada ?uo za samo ?etiri od svih tih imena. Svaka ?ast tahti?koj zrelosti talijanskih ekipa, ali ako nas ovi zabrinjavaju, nešto ne valja u našem Klubu. U redu su oprezne izjave, i zbog dužnog navija?kog praznovjerja i zbog potrebne koncentracije, ali moramo sutra slaviti
Evidentirano
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #29 na: Svibanj 11, 2008, 09:49:28 »

To su oni:

1 Manninger
33 Ficagna
90 Portanova
15 Loria
11 De Ceglie
8 Vergassola
5 Codrea 
14 Galloppa 
6 Kharja 
20 Locatelli 
32 Maccarone

Ja sam do sada ?uo za samo ?etiri od svih tih imena. Svaka ?ast tahti?koj zrelosti talijanskih ekipa, ali ako nas ovi zabrinjavaju, nešto ne valja u našem Klubu. U redu su oprezne izjave, i zbog dužnog navija?kog praznovjerja i zbog potrebne koncentracije, ali moramo sutra slaviti

Njihov problem.

Naš posao je danas napuniti njihovu mrežu. Nadam se da ?emo u tome uspjeti, a onda konkurencija može liti žu? do mile volje!
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #30 na: Svibanj 11, 2008, 10:12:18 »

bolje je davati tako oprezne izjave, nego nes najavljivati neke pobijede, puno mreze i to..zamislite da je mancini to rekao prije utakmice..ko da ovi iz siene nemaju dovoljno motiva(otezati nam osvajanje naslova), tu jos nas trener prica kako cemo im napuniti mrezu..bolje ovako, sve mirno lijepo da ih slucajno neko od igraca nebi podcijenio
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #31 na: Svibanj 11, 2008, 10:14:26 »

nikad ne treba podcijeniti protivnika,jos ono lopta je okrugla i sve je moguce
Evidentirano

hate
Gost

« Odgovor #32 na: Svibanj 11, 2008, 11:25:21 »

ja vjerujem u pobjedu i osvajanje scudeta ali opet nisam iskljucio ostale mogucnosti...stvarno velika steta sto nismo tamo.....FORZA INTER
Evidentirano
interista7
Super clan

« Odgovor #33 na: Svibanj 11, 2008, 12:45:12 »

jel zna tko di ima prijenos utakmice??
Evidentirano
Dr Iggy
Gost

« Odgovor #34 na: Svibanj 11, 2008, 14:53:10 »

Vijera i Super Mario 2-1 za nas. pivo pivo pivo pivo pivo

Samo ovako do kraja!!!!!!!!
Evidentirano
Dr Iggy
Gost

« Odgovor #35 na: Svibanj 11, 2008, 15:42:04 »

Promasismo penal koji nije ni bio,Materaci,bolje sto smo ga promasli kad nije ni bio.
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #36 na: Svibanj 11, 2008, 16:28:25 »

jesam li vam rekao da ?u biti zadovoljan i remijem, e pa nisam
izgubili smo scudetto 99%
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #37 na: Svibanj 11, 2008, 16:29:19 »

U pi?ku mile matere! Bolje se rodit bez kurca nego bez sre?e, jer kad imaš sre?e ***** ?e ti ionako izrasti.

Oprostite na vulgarnostima, ali jednostavno su to jedine misli koje mi se motaju po glavi.
Cijelu utakmicu igramo viktoriju u njihovu šesnaestercu, a oni nam 2 puta opucaju na gol i oba puta pogode.
Penal ko penal, možeš ga dat, ili ne dat. Za promašaj nimalo ne krivim Materazzija, niti mislim da je fer da ga za promašaj itko krivi. Mislio je najbolje, a što možemo, dogodilo se najgore.
Evidentirano

DRAKULA
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #38 na: Svibanj 11, 2008, 17:26:56 »

e moji decki,
mislim da svi zajedno moramo mjenjati mentalitetet!
veliki je PROBLEM sta u klubu ko inter nitko nema hrabrosti izgovoriti NABIT CEMO IH 3-0! TITULA JE NASA!
to je katastrofa!
posrali smo se kao protiv atalante, poraz doma 1-2, prije par godina, IZGUBLJENA TITULA!
s takvim se pristupom ne osvajaju veliki trofeji!
sto se utakmice tice.
istina falilo je malo srece a oni su je imali, 3 suta 2 gola!?
sto se matrixa tice! ne krivim njega vec trenera koji ga je uopce stavio igrati,
osim promasenog penala blokirao je dva nasa suta od kojih jedan u prazan gol, ko muha bez glave!
kao mulac sam se bavio sportom, mozete misliti na kojim razinama u odnosu na ove, ali kad bi neki igrac, na vaznoj utakmici, napravio takvu gresku, trener bi ga izvadio iz igre i rekao bi "sinko moj nisi ti za to!", i taj vise nebi igrao!
to je jedina nasa istina, naucili smo tolerirati i trpiti namoguce stvari!
na kraju nadam se scudettu u zadnjem kolu,
a nakon toga neka bog ili vec ko odnese mancinia...
FORZA INTERRRRRRRRRRRRRR!!!!!!
Evidentirano
hate
Gost

« Odgovor #39 na: Svibanj 11, 2008, 17:27:49 »

dexter upravu si i razumijem te  i mislim da ce te ostali razumjet....ja jos nemogu vjerovat.gledao sam tekmu preko net nesto mi je veza pucala tako da sam je gledao u ratama....koliko sam vidio kontrolirali smo utakmicom ali bas nismo imali srece neznam ni sam sta bih rekao.zao mi je zbog promasenog jedanesterca sta sad moramo se nadati najboljem protiv parme
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #40 na: Svibanj 11, 2008, 17:41:20 »

ZaÅ¡to Matrix u igri , ZAÅ TO MARIO VAN !!!!! on kod jedan razlike po ko zna koji put zatvara utakmicu. Pa i lud ?ovjek zna da je to nedovoljno, daj bar dva razlike pa zatvaraj. Mario jedini može zamjeniti Ibru po na?inu igre i jedini predriblati igra?a i stvoriti viÅ¡ak. Uz to iz prekida kvalitetno centrirati a Å¡ta re?i da nakon primljenog gola 11 minuta ?eka za ubacivanje Crespa i na kraju niti ne dobije loptu. Å ta imamo ?ekati kad nam je sasvim svejedno bio remi ili izgubili, kad u Parmi moramo dobiti. Stvarno je debil taj naÅ¡ trener..Penal je opet u stilu onih starih ik otkud matrix da puca. Oprao nam je obraz promaÅ¡ajem, ali Å¡ta ako ?e nas to koÅ¡tati scudetta. Protiv deBBilana sva žu? na Crespa za onaj promaÅ¡aj, a sad Cruz u potpuno istoj situaciji s tim da je golman ve? legao...A tek ona lopta kroz noge...Ne znam koliko smo mi spremni sa ovim trenerom dobiti i ijednu tekmu kad je biti ili ne biti, pa ?ak ni takvu kao Siena.
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #41 na: Svibanj 11, 2008, 17:46:12 »

Uh, malo sam stao na loptu...
Dakle, situacija je prije zadnjeg kola ovakva: Idemo na noge Parmi kojoj igra samo pobjeda i tu treba tražiti šansu. Oni ?e nas morat napasti, a to onda treba kaznit. Hladna glava bit ?e nužnost, a ja se pitam jesu li naši nakon svega sposobni zadržati mirno?u. Pitam se to zato što ?e sad velika ve?ina talijanskih (?itaj: Berlusconijev dio) medija po?et vadit onu utakmicu s Laziom i prosipanje ve? dobijenog scudetta.
Romi tako?er ne?e bit lako. Igraju s Cataniom kojoj isto tako trebaju bodovi. Ono što naši trebaju je posti?i rani pogodak, jer ako ga Roma prva ukrca službeni spiker na Tardiniju itekako ?e se potruditi da našima to stavi do znanja, nebi li izazvao što ve?u nervozu i tako pomogao svojima.
Ništa, što je tu je... sad kad je najteže treba pokazati pobjedni?ki mentalitet. Ako nismo sposobni pobijediti davljenika, ma koliko god on grizao jer mu gori pod nogama, onda, nakon gubitka onolike prednosti možda i nismo zaslužili bit prvaci.
Evidentirano

DRAKULA
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #42 na: Svibanj 11, 2008, 18:04:52 »

supermario je bio odlican, izasao je zbog umora, imao je grceve.
usao je suazo, s njime smo igrali sa igracem manje, kao i obicno!
istina, mario nam je kljucni igrac u ofanzivnoj igri te prekidima, ali zasto ga onda "pametnjakovic" trosi u defanzivi a stedi mrtvog cruza za kojeg na klupi ima zamjenu (crespo)!?
jimenez, reklo bi se na prvi pogled solidno (i jeste u odnosu na dekija), ali slabo konkretizira, falio je mrtvu sansu glavom sa 5 metara, te imao par suteva iz cisith situacija gdje nije bio u stanju pogoditi okvir gola!
ne trazim gol, ali bar pogodi okvir!!!
cinjenica je da bez maria nemamo igru, da jos nema maicona (danas bezbroj prodora i centarsuteva) ne znam kako bi prosli centar!?
kaze sa da sreca prati hrabre a mi to u zadnjim utakmicama nismo,
pa i danas smo bar 30.ak minuta igrali bunker provi siene, mozes mislit!
umjesto da ih razbimo!
Evidentirano
Il Trattore
Super clan

« Odgovor #43 na: Svibanj 11, 2008, 18:19:17 »

najveca greska je to sto su u odbrani igrala dva kiks igraca burdiso - matrix jedan je kriv za golove sto smo primili a za matrixa je suvisno trosit rijeci sta rec nego da sam veoma razocaran i tesko cemo sad do titule
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #44 na: Svibanj 11, 2008, 18:33:12 »

ama ljudi titulu moramo uzeti i ja ne želim da vjerujemu u drugo. IÅ¡ao sam unaprijed sa vijeÅ¡?u o tituli, na naslovnici, i ne?u to ni skidati. Mi ?emo biti prvaci ,sad pogotovo ne želim da pri?am o drugoj opciji. BIt ?emo prvaci a onda svaÅ¡ta trebamo rjeÅ¡avati. Vjerujmo u to i to ?e nam se dogoditi. Ja vjerujem,vjerujem,vjerujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem...
Evidentirano

DRAKULA
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #45 na: Svibanj 11, 2008, 18:40:38 »

slazem se fanatico,
dosta straha i defetizma!
ORA TUTTA QUANTA LA,
CURVA,
CANTERA PER TE,
INTER, DEVI VINCERE!
INTER, DEVI VINCERE!

SIAMO NOI,
SIAMO NOI,
I CAMPIONI DELL ITALIA
SIAMO NOI!!!!!
Evidentirano
Il Trattore
Super clan

« Odgovor #46 na: Svibanj 11, 2008, 18:43:06 »

evo zasto cruz nikad nije bio niti ce biti veliki napadac
The penalty takers were Cruz, Balotelli and then Materazzi.mancini

ovdje je trebao pokazat karakter i preuzeti odgovornost ovo je zelja svakog velikog igraca da jednim potezom rijesi utakmicu , sezonu a on to nije uradio i siguran sam da bi tu ibra adri preuzeli odgovornost jer su rodjeni pobjednici
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #47 na: Svibanj 11, 2008, 18:58:57 »

evo zasto cruz nikad nije bio niti ce biti veliki napadac
The penalty takers were Cruz, Balotelli and then Materazzi.mancini

ovdje je trebao pokazat karakter i preuzeti odgovornost ovo je zelja svakog velikog igraca da jednim potezom rijesi utakmicu , sezonu a on to nije uradio i siguran sam da bi tu ibra adri preuzeli odgovornost jer su rodjeni pobjednici

Zašto misliš da Cruz nije htio pucati? Kako znaš da nije htio? Možda je Materazzi baš inzistirao. Uostalom, on jako dobro puca penale i ja (a vjerujem da nisam bio jedini) nisam vidio nikakav problem kad je namjestio loptu. Promašio je i što ?emo sad... ubiti ga možda? Uostalom kad ve? inzistiraš na preuzimanju odgovornosti, pravo ti budi, jer ju je eto preuzeo Materazzi. To što je promašio ne ?ini ga valjda u tvojim o?ima manje velikim igra?em?

P.S.
Cruz je puno ve?i napada? nego mu to javnost, na žalost, priznaje. To što nikad nije bio zvijezda ne zna?i da je loš, ili nedovoljno dobar.
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #48 na: Svibanj 11, 2008, 19:03:44 »

slazem se fanatico,
dosta straha i defetizma!
ORA TUTTA QUANTA LA,
CURVA,
CANTERA PER TE,
INTER, DEVI VINCERE!
INTER, DEVI VINCERE!

SIAMO NOI,
SIAMO NOI,
I CAMPIONI DELL ITALIA
SIAMO NOI!!!!!
  stalno nam fali hrabrosti i sigurnosti u sebe,agresije pogotovu, pa ako ho?emo i arogancije na terenu. To nam može donijeti samo jedan ?ovjek - JOSE MOURINHO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Evidentirano

srdanlujo
Gost

« Odgovor #49 na: Svibanj 11, 2008, 19:27:14 »

Kako su igrali naši:
Julio Cesar – nije to bio ni njegov dan, kao rijetko kad bez posla, tri šuta, dva gola. ne može mu se nešto zamjeriti ali on nas je u ovoj sezoni navikao na puno više (6)
Maicon – puno aktivniji od kolege s druge strane, ubacio je svu silu lopti u šesnaest protivnika, na žalost malo pravih (6)
Maxwell – opet nedovoljno inicijative, mogao je više i?i naprijed, posebno u prvom dijelu a mogao bi koji put napraviti i kakav faul da sasije?e akciju protivnika (5)
Burdisso – najslabija karika, kod oba gola kratak, prestrašen da ne napravi greške pa baš zato i upada u njih (4)
Materazzi – naš Psyho - najmanje ga je bilo u obrani gdje mu je mjesto, pohvalno što je zaradio jedanaesterac i što ovaj put nije dobio crveni karton. Kad je on krenuo pucati penal 9 od 10 ljudi je povikalo - gdje je Cruz, ovaj ?e ga faliti! (5)
Cambiasso – manje više odradio kao i uvijek, trudio se, borio ali i njega smo vidjeli u boljim izdanjima (6)
Zanetti – kapetan kapetanski, visoka srednja ocjena u svakoj pa i u ovoj utakmici. Što bi on još više trebao, davati i golove? (7)
Vieira – ovaj puta me?u boljima, imao je dosta preciznih pasova, nije gubio lopte, u finišu je pokušavao povezati konce prema naprijed, ali nije se imalo kome dodati (7)
Jimenez – kad je imao loptu u nogama izgledalo je da se nešto dobro može dogoditi, na žalost ispromašivao se. Nema sigurnosti, fali mu utakmica a zna se tko je kriv za to. (6)
Cruz – Kod 2-1 ležerno opucao, kao na treningu. Ne dobija više dovoljno duela. U finišu kad je Siena pala nije odradio. (5)
Balotelli – najbolji! Nažalost, preforsirao se pa su ga uhvatili gr?evi i nije ga bilo kad je najviše trebao. (Cool
Suazo – nakon dobre igre protiv Lazija, potpuno je razo?arao. Niti je držao loptu, niti je bježao. (4)
Crespo – je li on uop?e ušao?

Siena: odigrali su maksimalno, kao da im trebaju bodovi, a rastere?eno. I još ih je posralo. Pa baš protiv nas.
« Zadnja izmjena: Svibanj 11, 2008, 21:05:11 od srdanlujo » Evidentirano
 Str: 1 [2] 3 4   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!