|
Puppi
|
 |
« Odgovor #1875 na: Veljaa 24, 2010, 23:59:25 » |
|
ajde nije bas inzaghi stil ali i to je napredak...svaka mu cast
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #1876 na: Oujak 06, 2010, 21:34:20 » |
|
crveni karton zlatana protiv almerie i jos gube 2:1.... ostavio debil momcad na cjedilu....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #1877 na: Oujak 06, 2010, 23:34:46 » |
|
crveni karton zlatana protiv almerie i jos gube 2:1.... ostavio debil momcad na cjedilu....
zar je to mogu?e? ma nije, on samo misli na dobrobit mom?adi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #1878 na: Oujak 07, 2010, 00:09:10 » |
|
nosonja u zadnjih osam ligaških utamica zabio jedan pogodak. veliki golgeter koji ne promašuje ?iste situacije. al zimislite da zabiješ 1 gol u 8 utakmica u ekipi koja ti stvara desetak šansi po utakmici. navedeno je bilo argument pokriva?u vezano za eto'ove golove za barcu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #1879 na: Oujak 07, 2010, 00:12:04 » |
|
nosonja u zadnjih osam ligaških utamica zabio jedan pogodak. veliki golgeter koji ne promašuje ?iste situacije. al zimislite da zabiješ 1 gol u 8 utakmica u ekipi koja ti stvara desetak šansi po utakmici. navedeno je bilo argument pokriva?u vezano za eto'ove golove za barcu  fala Bogu spomenutog više nema tu, sada je na drugom inter forumu. pitanje je samo kada ?e njima di?i živac i dobiti  edit: baš sam sada provjerio tamo, dugo im je trebalo da ga "otkriju", mnogi su ga ubrzo povezali sa krovopokriva?em i upozorili ga, a ni incidenti nisu falili. evo jedan citat od nekog forumaša il Serpente-u(alias limitirani kamerunac) "manje vrije?a ljude, da ih ne naziva kretenima, budalama, imbicilima.... te da ih ne ponižava, a najmanje, da baš svakome kontrira jer i na ovom forumu su normalni ljudi koji ne podnode psihi?ke bolesnike koji navijaju za Juventus i lažno se predstavljaju !!!!!" btw tamo uredno u svakom postu stavlja onaj naš dragi nam smajli?- KAFU!
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Oujak 07, 2010, 00:16:34 od ante »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #1880 na: Oujak 07, 2010, 00:39:10 » |
|
pustite ga nek tamo piše slobodno. ako ne smeta njima, ne vidim razloga zašto bi nekome odavde smetalo šta on piše na onom forumu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #1881 na: Oujak 07, 2010, 00:43:52 » |
|
pustite ga nek tamo piše slobodno. ako ne smeta njima, ne vidim razloga zašto bi nekome odavde smetalo šta on piše na onom forumu
Tako je ,neka ga tamo ,i nek mu je sa sre?om...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #1882 na: Oujak 07, 2010, 00:54:40 » |
|
fala Bogu spomenutog više nema tu, sada je na drugom inter forumu. pitanje je samo kada ?e njima di?i živac i dobiti  edit: baš sam sada provjerio tamo, dugo im je trebalo da ga "otkriju", mnogi su ga ubrzo povezali sa krovopokriva?em i upozorili ga, a ni incidenti nisu falili. evo jedan citat od nekog forumaša il Serpente-u(alias limitirani kamerunac) "manje vrije?a ljude, da ih ne naziva kretenima, budalama, imbicilima.... te da ih ne ponižava, a najmanje, da baš svakome kontrira jer i na ovom forumu su normalni ljudi koji ne podnode psihi?ke bolesnike koji navijaju za Juventus i lažno se predstavljaju !!!!!" btw tamo uredno u svakom postu stavlja onaj naš dragi nam smajli?- KAFU! a na kojem je to sad forumu??
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #1883 na: Oujak 07, 2010, 14:41:36 » |
|
ko je rekao da ikome smeta to? fala qurcu da ga više nema, ?isto smo prijateljski upozorili ?lanove tog foruma da znaju s kime imaju posla, ništa drugo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #1884 na: Oujak 07, 2010, 16:06:59 » |
|
ko je rekao da ikome smeta to? fala qurcu da ga više nema, ?isto smo prijateljski upozorili ?lanove tog foruma da znaju s kime imaju posla, ništa drugo
meni nesmeta, meni je zao sto ga nema vise... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #1885 na: Oujak 07, 2010, 19:00:52 » |
|
a na kojem je to sad forumu??
http://fcinter.forumakers.com/Na tom je forumu doti?ni pod nickom "Il Serpente" ... Ve? je po?eo sa sukobom, ali je "provaljen" od strane jednog forumaša,tako da mu je povijest znana...  ... Neka mu je sa sre?om, "tu" je imao redikuloznih bisera, a ionako nas je "okrznuo" na spomenutom forumu okarakterizivaši naš forum kao "glupi".... Eh sad kako njega okvalificirati? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
?udoredna velesila
|
 |
« Odgovor #1886 na: Oujak 07, 2010, 19:02:18 » |
|
http://fcinter.forumakers.com/Na tom je forumu doti?ni pod nickom "Il Serpente" ... Ve? je po?eo sa sukobom, ali je "provaljen" od strane jednog forumaša,tako da mu je povijest znana...  ... Neka mu je sa sre?om, "tu" je imao redikuloznih bisera, a ionako nas je "okrznuo" na spomenutom forumu okarakterizivaši naš forum kao "glupi".... Eh sad kako njega okvalificirati?  Sveznaju?i statisti?ar.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #1887 na: Oujak 07, 2010, 19:07:19 » |
|
meni nesmeta, meni je zao sto ga nema vise...  I meni
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #1888 na: Oujak 10, 2010, 23:30:47 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #1889 na: Oujak 22, 2010, 18:10:20 » |
|
a jes jucer bio smijesan... citava mu ekipa namjesta gol a on sve promasuje, prazan gol cak i 3 puta 1 na 1..... na kraju su mu dali penal da napokon zabije....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #1890 na: Oujak 29, 2010, 20:24:44 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #1891 na: Oujak 29, 2010, 21:22:45 » |
|
a tesko pitanje,rekao bi da je htio glavom ali svi znamo ibru i te njegove majstorije i karate udarce
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #1892 na: Oujak 29, 2010, 23:33:02 » |
|
definitivno znanje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #1893 na: Oujak 30, 2010, 03:32:35 » |
|
?uj sre?a ili znanje pa jesi ?orav... mrzim ga i ja al kad je nešto majstorski to je onda majstorski bilo od najve?eg prijatelja ili neprijatelja Bravo ibra nogu izvrno sutradan 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #1894 na: Oujak 30, 2010, 15:00:20 » |
|
?uj sre?a ili znanje pa jesi ?orav... mrzim ga i ja al kad je nešto majstorski to je onda majstorski bilo od najve?eg prijatelja ili neprijatelja Bravo ibra nogu izvrno sutradan  hahahaha dobro re?eno 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #1895 na: Oujak 31, 2010, 21:16:05 » |
|
?uj sre?a ili znanje pa jesi ?orav... mrzim ga i ja al kad je nešto majstorski to je onda majstorski bilo od najve?eg prijatelja ili neprijatelja Bravo ibra nogu izvrno sutradan  ma nek ne izvrce niko mogu nekog mrzit a nikad mu ne bi zlo mislio kad tad ti se to vrati on je sad ex igrac i ja radje kazem zaboli me za njim svaki interov igrac drazi mi od njega a nek svak bude zdrav
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|
?udoredna velesila
|
 |
« Odgovor #1896 na: Travanj 01, 2010, 13:10:13 » |
|
Bravo Zlato kona?no si dao i u LP, al ?ini mi se kad god ti daš da Barca ne pobijedi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #1897 na: Travanj 02, 2010, 12:09:43 » |
|
Bravo Zlato kona?no si dao i u LP, al ?ini mi se kad god ti daš da Barca ne pobijedi. baš ju?er u sport plusu ?itam kako se oli? "sprda" s njime. kaže messi da 3 gola i onda sili ibru da da gol a ovaj ne može, onda mu izbori penal da ovaj zabije, no tad se nije veselio. nije mu lako hahahah
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
soi