Veljaa 11, 2012, 23:03:01 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 74 75 [76] 77 78 ... 84   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Zlatan Ibrahimovic  (Posjeta: 49699 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1875 na: Veljaa 24, 2010, 23:59:25 »

ajde nije bas inzaghi stil ali i to je napredak...svaka mu cast
Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #1876 na: Oujak 06, 2010, 21:34:20 »

crveni karton zlatana protiv almerie i jos gube 2:1.... ostavio debil momcad na cjedilu....
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1877 na: Oujak 06, 2010, 23:34:46 »

crveni karton zlatana protiv almerie i jos gube 2:1.... ostavio debil momcad na cjedilu....
zar je to mogu?e? ma nije, on samo misli na dobrobit mom?adi  homocide smail
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #1878 na: Oujak 07, 2010, 00:09:10 »

nosonja u zadnjih osam ligaških utamica zabio jedan pogodak.
veliki golgeter koji ne promaÅ¡uje ?iste situacije. al zimislite da zabijeÅ¡ 1 gol u 8 utakmica u ekipi koja ti stvara desetak Å¡ansi po utakmici. navedeno je bilo argument pokriva?u vezano za eto'ove golove za barcu  Roll Eyes
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1879 na: Oujak 07, 2010, 00:12:04 »

nosonja u zadnjih osam ligaških utamica zabio jedan pogodak.
veliki golgeter koji ne promaÅ¡uje ?iste situacije. al zimislite da zabijeÅ¡ 1 gol u 8 utakmica u ekipi koja ti stvara desetak Å¡ansi po utakmici. navedeno je bilo argument pokriva?u vezano za eto'ove golove za barcu  Roll Eyes
fala Bogu spomenutog viÅ¡e nema tu, sada je na drugom inter forumu. pitanje je samo kada ?e njima di?i živac i dobiti  baniranje

edit: baÅ¡ sam sada provjerio tamo, dugo im je trebalo da ga "otkriju", mnogi su ga ubrzo povezali sa krovopokriva?em i upozorili ga, a ni incidenti nisu falili. evo jedan citat od nekog forumaÅ¡a il Serpente-u(alias limitirani kamerunac) "manje vrije?a ljude, da ih ne naziva kretenima, budalama, imbicilima.... te da ih ne ponižava, a najmanje, da baÅ¡ svakome kontrira jer i na ovom forumu su normalni ljudi koji ne podnode psihi?ke bolesnike koji navijaju za Juventus i lažno se predstavljaju !!!!!"  btw tamo uredno u svakom postu stavlja onaj naÅ¡ dragi nam smajli?- KAFU!
« Zadnja izmjena: Oujak 07, 2010, 00:16:34 od ante » Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #1880 na: Oujak 07, 2010, 00:39:10 »

pustite ga nek tamo piše slobodno. ako ne smeta njima, ne vidim razloga zašto bi nekome odavde smetalo šta on piše na onom forumu
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #1881 na: Oujak 07, 2010, 00:43:52 »

pustite ga nek tamo piše slobodno. ako ne smeta njima, ne vidim razloga zašto bi nekome odavde smetalo šta on piše na onom forumu

Tako je ,neka ga tamo ,i nek mu je sa sre?om...
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1882 na: Oujak 07, 2010, 00:54:40 »

fala Bogu spomenutog viÅ¡e nema tu, sada je na drugom inter forumu. pitanje je samo kada ?e njima di?i živac i dobiti  baniranje

edit: baÅ¡ sam sada provjerio tamo, dugo im je trebalo da ga "otkriju", mnogi su ga ubrzo povezali sa krovopokriva?em i upozorili ga, a ni incidenti nisu falili. evo jedan citat od nekog forumaÅ¡a il Serpente-u(alias limitirani kamerunac) "manje vrije?a ljude, da ih ne naziva kretenima, budalama, imbicilima.... te da ih ne ponižava, a najmanje, da baÅ¡ svakome kontrira jer i na ovom forumu su normalni ljudi koji ne podnode psihi?ke bolesnike koji navijaju za Juventus i lažno se predstavljaju !!!!!"  btw tamo uredno u svakom postu stavlja onaj naÅ¡ dragi nam smajli?- KAFU!
a na kojem je to sad forumu??
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1883 na: Oujak 07, 2010, 14:41:36 »

ko je rekao da ikome smeta to? fala qurcu da ga više nema, ?isto smo prijateljski upozorili ?lanove tog foruma da znaju s kime imaju posla, ništa drugo
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #1884 na: Oujak 07, 2010, 16:06:59 »

ko je rekao da ikome smeta to? fala qurcu da ga više nema, ?isto smo prijateljski upozorili ?lanove tog foruma da znaju s kime imaju posla, ništa drugo
meni nesmeta, meni je zao sto ga nema vise... LOL
Evidentirano
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #1885 na: Oujak 07, 2010, 19:00:52 »

a na kojem je to sad forumu??

http://fcinter.forumakers.com/

Na tom je forumu doti?ni pod nickom "Il Serpente" ... Ve? je po?eo sa sukobom, ali je "provaljen" od strane jednog forumaÅ¡a,tako da mu je povijest znana...  kava gif  ... Neka mu je sa sre?om, "tu" je imao redikuloznih bisera, a ionako nas je "okrznuo" na spomenutom forumu okarakterizivaÅ¡i naÅ¡ forum kao "glupi".... Eh sad kako njega okvalificirati?  Roll Eyes
Evidentirano

?udoredna velesila
Super clan

« Odgovor #1886 na: Oujak 07, 2010, 19:02:18 »

http://fcinter.forumakers.com/

Na tom je forumu doti?ni pod nickom "Il Serpente" ... Ve? je po?eo sa sukobom, ali je "provaljen" od strane jednog forumaÅ¡a,tako da mu je povijest znana...  kava gif  ... Neka mu je sa sre?om, "tu" je imao redikuloznih bisera, a ionako nas je "okrznuo" na spomenutom forumu okarakterizivaÅ¡i naÅ¡ forum kao "glupi".... Eh sad kako njega okvalificirati?  Roll Eyes
Sveznaju?i statisti?ar.
Evidentirano

Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #1887 na: Oujak 07, 2010, 19:07:19 »

meni nesmeta, meni je zao sto ga nema vise... LOL

I meni
Evidentirano

Milano siamo noi!
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1888 na: Oujak 10, 2010, 23:30:47 »

http://www.goal.com/en/news/12/spain/2010/03/10/1826812/arrigo-sacchi-barcelona-erred-in-signing-ibrahimovic-real-madrid-
Arrigo Sacchi: Barcelona Erred In Signing Ibrahimovic & Real Madrid Can Reach Champions League Final
sta li na ovo sad kaze cjep poznatiji pokrivac  Grin Grin Grin
Evidentirano

INTER is simply ME

97 seasons in Serie A ONLY
    18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
goca_flash
Super clan

« Odgovor #1889 na: Oujak 22, 2010, 18:10:20 »

a jes jucer bio smijesan... citava mu ekipa namjesta gol a on sve promasuje, prazan gol cak i 3 puta 1 na 1..... na kraju su mu dali penal da napokon zabije....
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #1890 na: Oujak 29, 2010, 20:24:44 »

<a href="http://www.youtube.com/v/BCozoJKyFPU&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/BCozoJKyFPU&rel=1</a>

Sreca ili znanje ? Cheesy
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1891 na: Oujak 29, 2010, 21:22:45 »

a tesko pitanje,rekao bi da je htio glavom ali svi znamo ibru i te njegove majstorije i karate udarce
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #1892 na: Oujak 29, 2010, 23:33:02 »

definitivno znanje
Evidentirano
interista herceg
Super clan

« Odgovor #1893 na: Oujak 30, 2010, 03:32:35 »

?uj sre?a ili znanje pa jesi ?orav... mrzim ga i ja al kad je nešto majstorski to je onda majstorski bilo od najve?eg prijatelja ili neprijatelja
Bravo ibra nogu izvrno sutradan  Grin
Evidentirano

Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1894 na: Oujak 30, 2010, 15:00:20 »

?uj sre?a ili znanje pa jesi ?orav... mrzim ga i ja al kad je nešto majstorski to je onda majstorski bilo od najve?eg prijatelja ili neprijatelja
hahahaha dobro re?eno  Cheesy Cheesy
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1895 na: Oujak 31, 2010, 21:16:05 »

ma nek ne izvrce niko mogu nekog mrzit a nikad mu ne bi zlo mislio kad tad ti se to vrati on je sad ex igrac i ja radje kazem zaboli me za njim svaki interov igrac drazi  mi od njega a nek svak bude zdrav  Cheesy Cheesy
Evidentirano

INTER is simply ME

97 seasons in Serie A ONLY
    18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
?udoredna velesila
Super clan

« Odgovor #1896 na: Travanj 01, 2010, 13:10:13 »

Bravo Zlato kona?no si dao i u LP, al ?ini mi se kad god ti daš da Barca ne pobijedi.
Evidentirano

Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1897 na: Travanj 02, 2010, 12:09:43 »

Bravo Zlato kona?no si dao i u LP, al ?ini mi se kad god ti daš da Barca ne pobijedi.
baš ju?er u sport plusu ?itam kako se oli? "sprda" s njime. kaže messi da 3 gola i onda sili ibru da da gol a ovaj ne može, onda mu izbori penal da ovaj zabije, no tad se nije veselio. nije mu lako hahahah
Evidentirano

soi
Pocetnik
*

« Odgovor #1898 na: Travanj 02, 2010, 14:02:06 »

hahah a ola legenda, zlajo je u punoj formi bio dok je bio kod nas Smiley
Evidentirano
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #1899 na: Travanj 27, 2010, 05:40:40 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkZkFElAAlODGpijpl&tmpl=coranto_cl_news

Bitno je da se Nosonja našao relevantan za nebuloze pri?ati i tenzije podizati .... Vidjeti ?emo "tvoj govor" na travnjaku i van njega u srijedu nave?er !
Evidentirano

Str: 1 ... 74 75 [76] 77 78 ... 84   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!