|
nraguz
|
 |
« Odgovor #2000 na: Kolovoz 29, 2010, 20:21:31 » |
|
Ja sam identi?no komentirao u temi Serie A.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
GrandeMassimoMoratti
|
 |
« Odgovor #2001 na: Kolovoz 29, 2010, 23:06:49 » |
|
Recite vi što ho?ete, da je glup, da je ***** jer je govorio onakve stvari o Interu nakon što je potpisao za Barcu(potcjenjivao bivši klub i to mu se vratilo kroz treble kojeg smo uzeli), ali on za mene nije nikakav izdajnik. Iz prostog razloga, Ibrahimovi? nikad nije izjavljivao da voli klub, da voli navija?e, da ?e tu ?itav život itd itd....
To što je on o?igledno jako glup tip s jako lošim savjetnikom koji mu se brine o karijeri i što je o?igledno odbacio bilo kakvu šansu da ostane zapisan u povijesnim knjigama ijednog kluba kao legenda i da ucrta svoje ime kao jedan od najboljih napada?a ikada ga ne ?ini izdajnikom. Jer da bi se radilo o ''izdaji'' mora postojati prethodna ljubav i lojalnost, kod Ibrahimovi?a toga prema Interu nije bilo.
Za razliku od recimo Adriana.
Ja mu osobno zamjeram ono što je pri?ao prošlo ljeto, a ovaj njegov prelazak u Milan gledam isklju?ivo kroz prizmu toga da ?e Interu sad biti daleko, daleko teže uzeti prvenstvo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #2002 na: Kolovoz 29, 2010, 23:13:20 » |
|
ja samo njega smatram izdajnikom..... ronaldo je to dosao da spasi karijeru i da posljednji put pokusa u velikom klubu, bobo nije imao nigdje drugo vec prekoputa, a ovaj je mogao gdje je htio pa cak i u real madrid vrlo vjerovatno, plus odbio je city da bi dosao u milan da jede govna..... adriano je odbio ac milan tako da nije izdajnik.... dosao je u romu koja je na razini genoe, vjerujem da nebi niko ni obraco pozornost da je u genou dosao, roma po titulama je cak iza genoe!!! i adriano uredno svaki put naglasi da voli inter.... nesto kao crespo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
GrandeMassimoMoratti
|
 |
« Odgovor #2003 na: Kolovoz 29, 2010, 23:20:15 » |
|
ja samo njega smatram izdajnikom..... ronaldo je to dosao da spasi karijeru i da posljednji put pokusa u velikom klubu, bobo nije imao nigdje drugo vec prekoputa, a ovaj je mogao gdje je htio pa cak i u real madrid vrlo vjerovatno, plus odbio je city da bi dosao u milan da jede govna..... adriano je odbio ac milan tako da nije izdajnik.... dosao je u romu koja je na razini genoe, vjerujem da nebi niko ni obraco pozornost da je u genou dosao, roma po titulama je cak iza genoe!!! i adriano uredno svaki put naglasi da voli inter.... nesto kao crespo
Ronaldo je slavio gol protiv Intera i izjavljivao prošle sezone prije derbija da navija za Milan. Da se ne pri?a o tome kako je otišao iz kluba, na koji na?in. Vieri nije izdajnik zbog prelaska u Milan, ve? zbog stvari koje su kasnije doga?ale i koje je on napravio i izjavio. Adriano je moralna nakaza od ?ovjeka i upravo je u tome problem što izjavljuje da voli Inter. Tu je zapravo ''izdaja'', to je ono što kod Ibrahimovi?a fali. Uvijek se znalo da je prolaznik(naravno ne u smislu igara) i da ne?e tu završiti karijeru. Nikad takve izjave nisu padale, nikad se ljubav nije i izjaljivala. Zato i ne može biti ''izdajnik''.... Dok je Adriano druga pri?a, ve? par puta napisano i opisano. Ljubio dres, voli klub, voli Morattija, sve voli, ali bez problema je taj isti klub sjebao niz puta, otišao bez odštete i onda naglo riješio sve svoj probleme unutar godine dana i potpisao za Romu. E to je izdaja u pravom smislu te rije?i. Adriano je ve?i izdajnik od Ibrahimovi?a(koji to zapravo i nije), tako da rije?i ?ovjeka koji ima Adriana u avataru ne mogu imati preveliku težinu kad se piše o ovakvim stvarima. Meazza je rekla što misli o Adrianu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #2004 na: Kolovoz 29, 2010, 23:31:26 » |
|
Ronaldo je slavio gol protiv Intera i izjavljivao prošle sezone prije derbija da navija za Milan. Da se ne pri?a o tome kako je otišao iz kluba, na koji na?in.
Vieri nije izdajnik zbog prelaska u Milan, ve? zbog stvari koje su kasnije doga?ale i koje je on napravio i izjavio.
Adriano je moralna nakaza od ?ovjeka i upravo je u tome problem što izjavljuje da voli Inter. Tu je zapravo ''izdaja'', to je ono što kod Ibrahimovi?a fali. Uvijek se znalo da je prolaznik(naravno ne u smislu igara) i da ne?e tu završiti karijeru. Nikad takve izjave nisu padale, nikad se ljubav nije i izjaljivala. Zato i ne može biti ''izdajnik''....
Dok je Adriano druga pri?a, ve? par puta napisano i opisano. Ljubio dres, voli klub, voli Morattija, sve voli, ali bez problema je taj isti klub sjebao niz puta, otišao bez odštete i onda naglo riješio sve svoj probleme unutar godine dana i potpisao za Romu. E to je izdaja u pravom smislu te rije?i. Adriano je ve?i izdajnik od Ibrahimovi?a(koji to zapravo i nije), tako da rije?i ?ovjeka koji ima Adriana u avataru ne mogu imati preveliku težinu kad se piše o ovakvim stvarima. Meazza je rekla što misli o Adrianu.
adriano bi se vratio u inter pjeske s minimalnom placom da smo ga htjeli..... on je imao privatnih problema, sam je rekao da je bio pred samoubojstvom, mourinho je sam naglasio da adriano ima tezak period i da je morao otic!!! neznam po cemu moze u izdajnike, vjerovatno bi otisao dzabe bez raskida ugovora da se to moglo u tom trenutku!! i kad bolje razmislis vidit ce da je isplatljivije bilo raskinut ugovor nego mu davat placu ..... a znam mnoge sto su branili zlatana a sad su skontali kakav je covjek..... mrzio sam ga i u interu jer mi je lako procjenit ko je kakav i preko tv-a, ide mi to!!! tocno sam znao da ce jednom doc u milan, covjek koji predje u inter onda iz juventusa i trazi da im se vrate titule cccc i sad jos sere da je guardiola nula a kad je dolazio hvalio ga na sve strane.... a i odjednom barca vise nije najbolji klub na svijetu sad je to milan!!!! govno nosato je zlatan ibrahimovic i prosto nevjerujem da ga branis il razumijes, odnosno pokusavas razumijet!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #2005 na: Kolovoz 29, 2010, 23:39:44 » |
|
slažem se s pokriva?em. ibra je obi?ni pla?enik i ne treba ga isticati kao primjer izdajnika
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
GrandeMassimoMoratti
|
 |
« Odgovor #2006 na: Kolovoz 29, 2010, 23:50:09 » |
|
adriano bi se vratio u inter pjeske s minimalnom placom da smo ga htjeli..... Kao prvo ne bi, pošto je debeli govnar sam isprovocirao odlazak iz kluba. A kao drugo-postoji razlog ZAŠTO GA NE BI PRIMILI NATRAG. on je imao privatnih problema, sam je rekao da je bio pred samoubojstvom, mourinho je sam naglasio da adriano ima tezak period i da je morao otic!!! neznam po cemu moze u izdajnike, vjerovatno bi otisao dzabe bez raskida ugovora da se to moglo u tom trenutku!! i kad bolje razmislis vidit ce da je isplatljivije bilo raskinut ugovor nego mu davat placu .....
Ništa osobno pošto u tvojim upisima vidim da nisi zlonamjerna osoba, ali stvarno si naivan. Ili druga opcija-Adriano ti je idol pa ne vidiš od tih nao?ala. Sve ove stvari, privatni problemi, sranja koja je radio, ovo ono se jednostavno mogu svrstati u jednu re?enicu...tip je prelabilan da bi se bavio profi nogometom, ne voli trenirat, voli se zajebavat i pit, pa je onda to sve upakovano u neka teška psihološka sranja koja je kao prolazio. Inter je njemu itekako pla?ao ugovor za sve one godine kad on nije bio dostupan za igru iz razno raznih razloga. Ali nije zato izdajica, zato je samo idiot. Izdajica je jer je namolio Morattija da mu raskine ugovor pod pri?om da ne?e više igrati nogomet. Dalje znamo što se doga?alo. a znam mnoge sto su branili zlatana a sad su skontali kakav je covjek..... mrzio sam ga i u interu jer mi je lako procjenit ko je kakav i preko tv-a, ide mi to!!! tocno sam znao da ce jednom doc u milan, covjek koji predje u inter onda iz juventusa i trazi da im se vrate titule cccc i sad jos sere da je guardiola nula a kad je dolazio hvalio ga na sve strane.... a i odjednom barca vise nije najbolji klub na svijetu sad je to milan!!!! govno nosato je zlatan ibrahimovic i prosto nevjerujem da ga branis il razumijes, odnosno pokusavas razumijet!!!!
Kao prvo, ne poznaš Zlatana Ibrahimovi?a kao ni ja da bi mogao davati izjave o tome kakav je ?ovjek. U smislu svoje karijere i u smislu toga da nakon ovakvih prelazaka nigdje ne?e ostaviti neki povijesno zna?ajan trag(izuzevši one naslove u Interu, ali nakon ovoga teško da može biti objektivno iznad svih ostalih koji su sudjelovali, premda je na terenu možda i davao više) možemo re?i za njega da je GLUP, da je vukao krive poteze i tako dalje....Da je primitivni seljo s primitivnim mena?erom tako?er. Ali izdajnik nije nikako, ne kužim kako se možeš osje?ati izdanim od nekoga koga si mrzio još dok je bio u Interu. To nema apsolutno nikakvog smisla.  I opet pišeš o tome kako je tražio da se Juventusu vrate titule.  To UOP?E nije istina, ali stvarno nemam snage da ti stavljam stvari u realne okvire kad AMA BAŠUVIJEK interpetiraš izjave na svoj na?in. 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Kolovoz 30, 2010, 00:11:48 od GrandeMassimoMoratti »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
GrandeMassimoMoratti
|
 |
« Odgovor #2007 na: Kolovoz 29, 2010, 23:56:20 » |
|
slažem se s pokriva?em. ibra je obi?ni pla?enik i ne treba ga isticati kao primjer izdajnika
Možda ovaj pojam pla?enika nije u potpunosti spretan s obzirom da je ipak u Barci zara?ivao manje novce nego u Interu i da je sad otišao u Milan tako?er za manje pare. Ali shva?ate što želim re?i, on je u Interu bio zaposlenik, uredno je odra?ivao svoj posao(osim ponekad u Ligi Prvaka), nije se zaklinjao na vje?nu lojalnost dresu i navija?ima.... Rekoh, Ibrahimovi? je meni prije svega sa svime ovime pokazao da je iznimo glup ?ovjek koji je uspio u godinu dana donjeti dvije o?ajne odluke ako govorimo o njegovoj karijeri i o tome kakav ?e trag ostaviti. Jer je sigurno da je takvome egoistu stalo do toga da ga se spominje godinama, nije on prešao u Barcu zbog para, otišao je jer je mislio da ?e u najboljm klubu biti najbolji, da ?e postati ve?i Messija itd....E grdno se tu sjebao, umjesto da je ostao BOG ISUS BUDA u Interu, sad je okaljao svoju karijeru. Naravno da takvome tipu ego i njegova imbecilnost ne dozvoljava da mu to do?e do glave(barem ne još). A i u cijeloj ovoj pri?i nekako je zapostavljen podatak da je on vrlo vjerojatno molio Morattija da ga vrati natrag. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
silenT
|
 |
« Odgovor #2008 na: Kolovoz 30, 2010, 00:35:02 » |
|
ma GOVNO od ?OVJEKA i TO?KA.... nema tu rasprave.... trebamo ga mrzim i nadam se da ?e mu MATRIX doslovno is?upati nogu iz kuka i da ?e mu završiti karijeru... nitko sretniji do mene Ibra attacks Zanetti: "Dok ja nisam došao u Inter nisu osvojili ništa" "If I were in his place, I would be happy when I talk about Ibrahimovic - said the Swede, speaking of himself in third person - until they arrived Ibrahimovic Inter had not won anything. If he says certain things about me that's his problem, not mine." 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #2009 na: Kolovoz 30, 2010, 02:25:25 » |
|
velika je razlika izemdju rome i milana adriano da je otisao u milan isto bi ga mrzio ,,,slazem se da je i adriano djubre al ovo je djubre jos vise ..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #2010 na: Kolovoz 30, 2010, 02:31:32 » |
|
A i u cijeloj ovoj pri?i nekako je zapostavljen podatak da je on vrlo vjerojatno molio Morattija da ga vrati natrag.  http://www.interusrcu.com/?p=9583citaj druze ..  post o jednom govnetu izdajniku ..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|
GrandeMassimoMoratti
|
 |
« Odgovor #2011 na: Kolovoz 30, 2010, 09:41:17 » |
|
ma GOVNO od ?OVJEKA i TO?KA.... nema tu rasprave.... trebamo ga mrzim i nadam se da ?e mu MATRIX doslovno is?upati nogu iz kuka i da ?e mu završiti karijeru... nitko sretniji do mene Ibra attacks Zanetti: "Dok ja nisam došao u Inter nisu osvojili ništa" "If I were in his place, I would be happy when I talk about Ibrahimovic - said the Swede, speaking of himself in third person - until they arrived Ibrahimovic Inter had not won anything. If he says certain things about me that's his problem, not mine."  Ne mogu vjerovati da se ložite na ovakve izjave. Ovo upravo potvr?uje ono što sam ja rekao za njega-glupi seljo, totalno priglup, a ego do neba. Nek ga samo netko podsjeti što i kako je završila prošla sezona, ista ona u kojoj njega nije bilo. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #2012 na: Kolovoz 30, 2010, 13:01:40 » |
|
Ne mogu vjerovati da se ložite na ovakve izjave. Ovo upravo potvr?uje ono što sam ja rekao za njega-glupi seljo, totalno priglup, a ego do neba. Nek ga samo netko podsjeti što i kako je završila prošla sezona, ista ona u kojoj njega nije bilo.  
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
juric91
|
 |
« Odgovor #2013 na: Kolovoz 30, 2010, 13:23:58 » |
|
Ja sam ga voilio dok je bio u inter , malo manje dok je otiso u barcu ( ne volim barcu ) al ovo sad sto je napravio jednostavno mi je pao u ocima i za mene je izdajnik i tocka . postojalu su dva interova idola adriano i ibra , sad je samo adriano 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #2014 na: Kolovoz 30, 2010, 13:39:47 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #2015 na: Kolovoz 30, 2010, 17:52:08 » |
|
On je nesto nasao pricati o Zanettiju koji mu moze bi' tata sto se fudbala tice. Ibra 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #2016 na: Kolovoz 30, 2010, 19:47:33 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #2017 na: Rujan 01, 2010, 00:27:10 » |
|
nebi me nikako cudilo da je on odigrao svoje najbolje dane, kolko god vama svima to sada zvucalo cudno. puno bolji igraci od njega su odlazili iz klubova gdje im je bilo i bolje nego sto treba pa se nakon toga nikad vise nisu uspjeli vratiti u staru formu.. tako da, svasta ce biti moguce. teoriju temeljim i na tome sto ga barca milanu daje za 24mil nakon jedne godine(ako su mediji istinu prenjeli). sto je ipak malo premalo za igraca njegovog kalibra. ocito da su ovi u barci nesto predvidjeli, jer kolko im se god (uvjetno receno) gadio taj igrac, ipak su ga doveli za 3x vecu paru nego za koju ga sada daju, a i barca je izgleda pristala placati 50% njegove place, sto meni govori samo ovo - zele ga se rjesiti sto prijezasto je to tako, tj. zasto je igrac koji je najavljivao sve i svasta postao tako nizak u ocima barcinih celnika? pricekajmo pocetak prvenstva da vidimo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
GrandeMassimoMoratti
|
 |
« Odgovor #2018 na: Rujan 01, 2010, 10:11:26 » |
|
nebi me nikako cudilo da je on odigrao svoje najbolje dane, kolko god vama svima to sada zvucalo cudno. puno bolji igraci od njega su odlazili iz klubova gdje im je bilo i bolje nego sto treba pa se nakon toga nikad vise nisu uspjeli vratiti u staru formu.. tako da, svasta ce biti moguce. teoriju temeljim i na tome sto ga barca milanu daje za 24mil nakon jedne godine(ako su mediji istinu prenjeli). sto je ipak malo premalo za igraca njegovog kalibra. ocito da su ovi u barci nesto predvidjeli, jer kolko im se god (uvjetno receno) gadio taj igrac, ipak su ga doveli za 3x vecu paru nego za koju ga sada daju, a i barca je izgleda pristala placati 50% njegove place, sto meni govori samo ovo - zele ga se rjesiti sto prijezasto je to tako, tj. zasto je igrac koji je najavljivao sve i svasta postao tako nizak u ocima barcinih celnika? pricekajmo pocetak prvenstva da vidimo  Zato što nije igra? za njihov sistem i zato što je bio u zavadi s Guardiolom mjesecima, a vatru je raspirio onaj svinjoglavi Raiola. Nikakve veze nema s tim da je on propao kao igra?, pa ga Barca onda poslala u Milan. O?ajan posao za Barcelonu ina?e, Ibrahimovi? je svjetska klasa bez ikakve dileme i 24 milijuna eura u ratama za njega je KRA?A za Milan.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #2019 na: Rujan 01, 2010, 13:26:31 » |
|
Zato što nije igra? za njihov sistem i zato što je bio u zavadi s Guardiolom mjesecima, a vatru je raspirio onaj svinjoglavi Raiola. Nikakve veze nema s tim da je on propao kao igra?, pa ga Barca onda poslala u Milan.
O?ajan posao za Barcelonu ina?e, Ibrahimovi? je svjetska klasa bez ikakve dileme i 24 milijuna eura u ratama za njega je KRA?A za Milan.
pa sam pises da je ibrahimovic svjetska klasa, samom tom cinjenicom bi se igrac njegovih mogucnosti treba prilagoditi na igru bilo koje ekipe na svijetu. ja nisam napisao da je vec propao, nego da ce se to tek dogoditi(mozda dogoditi) neznam kolko je to los posao za barcelonu, ako povucemo usporedbu ibrahimovic balotelli. obojica su teski karakteri, rjesiti se njih iako igraju super i nije neki ocajan posao. istina je da je svjetska klasa ali jos cemo vidjeti zasto su ga barcini celnici pustili za 3x manju cijenu nego sto su ga doveli
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #2020 na: Rujan 01, 2010, 13:56:43 » |
|
pa sam pises da je ibrahimovic svjetska klasa, samom tom cinjenicom bi se igrac njegovih mogucnosti treba prilagoditi na igru bilo koje ekipe na svijetu. ja nisam napisao da je vec propao, nego da ce se to tek dogoditi(mozda dogoditi)
neznam kolko je to los posao za barcelonu, ako povucemo usporedbu ibrahimovic balotelli. obojica su teski karakteri, rjesiti se njih iako igraju super i nije neki ocajan posao. istina je da je svjetska klasa ali jos cemo vidjeti zasto su ga barcini celnici pustili za 3x manju cijenu nego sto su ga doveli
to ti mislis da je rijesit se njih odlican posao!! evo recimo ferguson vec godinama trpi problematicnog rooneya i ne zali.... jer ih vuce lik!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
GrandeMassimoMoratti
|
 |
« Odgovor #2021 na: Rujan 01, 2010, 18:19:08 » |
|
pa sam pises da je ibrahimovic svjetska klasa, samom tom cinjenicom bi se igrac njegovih mogucnosti treba prilagoditi na igru bilo koje ekipe na svijetu. ja nisam napisao da je vec propao, nego da ce se to tek dogoditi(mozda dogoditi)
neznam kolko je to los posao za barcelonu, ako povucemo usporedbu ibrahimovic balotelli. obojica su teski karakteri, rjesiti se njih iako igraju super i nije neki ocajan posao. istina je da je svjetska klasa ali jos cemo vidjeti zasto su ga barcini celnici pustili za 3x manju cijenu nego sto su ga doveli
Ne.?itaj moj prvi upis.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
del_
|
 |
« Odgovor #2022 na: Rujan 02, 2010, 07:54:03 » |
|
joj jeste se svi uzjebali oko ibre, pustite ?ovjeka na miru.
Ibra je šve?anin bosanskog porijekla i profesionalac i zašto bi on uop?e trebao osje?ati neke emocije prema klubu di igra i biti odan.
isto bi bilo kao da ja osjecam emocije prema firmi di radim i da bi zbog neke lojalnosti trebao biti u toj firmi do kraja zivota, jer ako odem raditi u neku drugu firmu ( a pogotovo direktnu konkurenciju ) biti cu izdajica.
dajte odrastite posao kao svaki drugi, jebe se njima svima i za klubove i za navija?e. i tako 99% svih njih razmišlja
Vjerujem da je ibru sigurno hebalo što ce se po forumima pisati o njemu, boli ga kiki nema ni doticaj sa fukarom. zivi u viletini i vozi se u tenku na trening, fukaru vidi samo na benzinskoj, tak da ovo pljuvanje je malo djetinjasto.
A to što on kaže da nije bilo njega da inter ne bi bio prvak sve one godine, to ?ak i drži vodu
a na kraju krajeva hebe mi se sto rade milan , juve ili roma, pratim samo svoj klub Inter
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Rujan 02, 2010, 07:55:54 od del_ »
|
Evidentirano
|
Nella gioia e nel dolore, per l'inter eterno amore.
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #2023 na: Rujan 02, 2010, 18:57:50 » |
|
Odli?no del_! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #2024 na: Rujan 03, 2010, 21:14:07 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
|
|
|
|