|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #1925 na: Svibanj 08, 2010, 17:36:57 » |
|
hehe ma ja.al znas kako je novinarima pogotovo zutoj stampi od muhe naprave slona
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #1926 na: Svibanj 09, 2010, 19:37:37 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #1927 na: Svibanj 09, 2010, 21:35:48 » |
|
Mislim da ipak jest, jer nema Juventus te pare kojima bi ga platio Barci, koja ga opet nebi dala puno ispod cijene. a cijena mu je još itekako golema. Još je tu i pitanje pla?e. Ma kakvi, nemože Juve to izgurat. A još grade i stadion...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #1928 na: Svibanj 10, 2010, 15:46:46 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
|
|
|
|
interista4ever
|
 |
« Odgovor #1929 na: Svibanj 10, 2010, 17:09:40 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #1930 na: Svibanj 10, 2010, 17:11:47 » |
|
ma on je pojeo govno kad je otiso iz intera sad ce mu karijera polako ici silaznom putanjom a onda za 4-5 godina ce preci u milan 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #1931 na: Svibanj 10, 2010, 18:43:27 » |
|
ma on je pojeo govno kad je otiso iz intera sad ce mu karijera polako ici silaznom putanjom a onda za 4-5 godina ce preci u milan  a je, u pravu si tad ?e ga i? njihovi skauti gledat. imat ?e tad vrlo dobrih 32-33 godine 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #1932 na: Svibanj 10, 2010, 23:08:22 » |
|
nije prvi kojem ce karijera kreniti silaznom putanjom nakon glupog transfera.
sjetite se owena, koji je otisao u real da osvoji LP, a onda je liverpool osvoji. sheva je osao u chelsea i nikad vise nije bio isti, ma primjera kolko os. sad ce i kaka i ibrahimovic tako zavrsiti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
del_
|
 |
« Odgovor #1933 na: Svibanj 11, 2010, 09:15:02 » |
|
mijenjanje kluba do?e kao mijenjanje posla, nitko od nas kad mijenja posao ne misli da ide ne lošije nego o?ekuješ da ce ti biti bolje i iz toga razloga daješ otkaz i ideš u novu firmu. E sad nekad se za****š, nekad ispadne super.
Ina?e o Ibri sve najbolje, covjek nam je donio tri titule i bio nosioc naše igre tri godine no izgleda da su to svi zaboravili i da je fora pljuvat po ibri. Koliko je Ibro zna?io interu budemo vidli kada Mou ode na ljeto.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 13, 2010, 22:44:32 od Dexter »
|
Evidentirano
|
Nella gioia e nel dolore, per l'inter eterno amore.
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #1934 na: Svibanj 11, 2010, 17:52:39 » |
|
meni je ibra bio jedan od najdražih koji su igrali u interu,njegovi golovi su bili spektakularni raj za o?i,bio je napada? koji je imao sve od ekipe do novaca ali prelaskom u šugabarcu je sve bacio u vitar i teško ?e više odigrat ikad 10 dio sezone kad je igra u nas zadnju sezonu,ukoliko pri?e u neki drugi klub teško ?e se opet vratit u staru formu,ža mi ga je jer da je osta sa nama uz ovu ekipu teško bi nam moga neko nešto.IBRA hvala ti za sve ali moje divljenje prema tebi je prišlo na žaljenje!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
silenT
|
 |
« Odgovor #1935 na: Svibanj 11, 2010, 22:30:15 » |
|
eeeee greška karijere mu je što je otišao iz Intera.... ali bolje za nas... da je Zlatan i danas kod nas ko zna gdje bi Inter zapeo ove godine.... nemora zna?it ali ja mislim da bi ispali od Chelsea....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #1936 na: Svibanj 13, 2010, 00:17:42 » |
|
hahahah prgavi Ibra, i sestru povedi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #1937 na: Svibanj 13, 2010, 10:29:12 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #1938 na: Svibanj 13, 2010, 11:37:22 » |
|
Ibrahimovi? sve bliže odlasku na Otok
Zlatanu Ibrahimovi?u su odbrojeni dani u Barceloni jer nije zadovoljio apetite Katalonaca. Cijena je izme?u 45 i 50 milijuna eura, a zainteresiranih ne nedostaje.
Švedski golgeter Zlatan Ibrahimovi? mogao bi upoznati englesku ligu jer u Barceloni nisu oduševljeni njegovim u?inkom i spremni su ga prodati. Naravno, samo za dobar iznos. Svoje su zanimanje ve? pokazali premierligaši Chelsea i Manchester City koji su pripremili 40 milijuna funti (47 milijuna eura).
Ipak, za Chelsea je prva opcija kupnja Fernanda Torresa, a okrenut ?e se Ibrahimovi?u samo ako ne dovede španjolskog napada?a na Stamford Bridge. Što se ti?e Cityja, njegov veliki minus je to što sljede?e sezone ne?e igrati u Ligi prvaka, a ipak se nešto pita i Šve?anina.
U svojim redovima volio bi ga vidjeti i Juventus u kojem je taj snažni golgeter igrao od 2004. do 2006. te ga zatim napustio i otišao u Inter nakon što je torinski klub izba?en u drugu ligu. No Talijani ne mogu platiti koliko i Englezi - najviše što mogu ponuditi je 40-ak milijuna eura.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #1939 na: Svibanj 13, 2010, 12:58:29 » |
|
me nebi ni u jubentus pa oni niti igraju lp niti europa ligu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #1940 na: Svibanj 13, 2010, 17:03:08 » |
|
me nebi ni u jubentus pa oni niti igraju lp niti europa ligu  ni jedan ozbiljan klub nece prodati takvog igraca nakon jedne sezone osim toga on je postigao 20 golova u sezoni pa sta hoce vise 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #1941 na: Svibanj 13, 2010, 22:48:59 » |
|
Meni tako?er nije jasno što se sad pljuva po Ibri. Posao mu je da trese mreže i on ih trese. Utovario je ove sezone 20 komada. Jeli to malo? Pri?a se da se nije uklopio u Guardiolinu filozofiju, a svejedno je zabio 20 golova. Pitam se što bi bilo da se uklopio.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
?udoredna velesila
|
 |
« Odgovor #1942 na: Svibanj 14, 2010, 09:57:51 » |
|
Stvarno bi bio glup potez prodati Ibru nakon jedne sezone, pogotovo zato što je imao dosta dobar u?inak(bolji nego u Interu prvu sezonu). Što si oni misle da ?e im biti bolje, dovoljno je pogledati u?inak Krki?a i Henrya. Ne volim Ibru kao ?ovjeka, ali kao nogometaš je odli?an što je dokazao i u Barci
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #1943 na: Svibanj 14, 2010, 12:46:49 » |
|
Meni tako?er nije jasno što se sad pljuva po Ibri. Posao mu je da trese mreže i on ih trese. Utovario je ove sezone 20 komada. Jeli to malo? Pri?a se da se nije uklopio u Guardiolinu filozofiju, a svejedno je zabio 20 golova. Pitam se što bi bilo da se uklopio.
ajmo se vodit krovopokriva?evom logikom. u španjolskoj ligi se golovi daju kao na pokretnoj traci i pogotovo u barci kada ti dodaju lopte messi,henry,xavi,iniesta. vode?i se tom logikom ibrin u?inak je mizeran  uostalom, ra?unica je jednostavna, doveo si ibrahimovi?a riješio si se eto'oa. sa eto'om si osvojio ligu prvaka sa ibrahimovi?em nisi, plus si još iskeširao 45 mil.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #1944 na: Svibanj 14, 2010, 13:12:34 » |
|
ja se sjecam jednog mudrog forumasa, kojeg vise nema ovdje s nama.. on je napisao da ce ibra zabiti vise od 30golova u samom prvenstvu
a sad za ozbiljno, nisam ja njega pljuvao, vec sam napisao da je bilo dosta primjera igraca koji su osli osvajati trofeje da bi se na kraju izgubili
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #1945 na: Svibanj 17, 2010, 17:20:47 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #1946 na: Svibanj 17, 2010, 18:16:49 » |
|
srce me je bolilo kad je otiša iz intera,sad nezna di ?e i to ne radi ponuda ve? radi amo re? loše sezone i neispunjenih o?ekivanja
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #1947 na: Svibanj 18, 2010, 00:16:19 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #1948 na: Svibanj 18, 2010, 12:15:49 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #1949 na: Svibanj 18, 2010, 23:33:16 » |
|
Me nece Ibra u Arsenal u to sam siguran sjecam se kad je igrao ajax i njemu wenger pruza dres kao dobro dosao je a on ce njemu hvala necu da igram za male klubove to sam procitao negdje Tad je dosao u djubrejuve a posle djubreta bio je u nasem iINTERU ..ne verujem da ce zaigrat tamo ostaje on u Barci ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
|
|
|
|