Veljaa 07, 2012, 01:10:36 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3 ... 84   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Zlatan Ibrahimovic  (Posjeta: 49322 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ante
Super clan

Profil WWW

« na: Svibanj 03, 2008, 20:46:49 »

Kako su krenule glasine kako odlazi vrijeme je da posvetimo temu ovome igra?u jer ?e se mnogo pisati o njemu ovoga ljeta.
Za po?etak evo jedan link http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=682281
ja iskreno mislim da ?e ako se ne pojavi na stadionu sutra ipak napustiti klub  Undecided
« Zadnja izmjena: Oujak 07, 2011, 19:28:26 od fanatico » Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #1 na: Svibanj 03, 2008, 21:00:43 »

poznavaju?i Ibru i njegovo ponaÅ¡anje od prije ?udilo me je da se tako primirio kod nas i mislio sam da mu je to doÅ¡lo s godinama. O?igledno sam se prevario i vuk dlaku mjenja ali ?ud nikada. Tko se god ne osje?a dobro i nije zadovoljan nek ide, uvijek sam za to. ?emu nekog držati silom i samo imaÅ¡ dodatne probleme. Mudro je reagirati na vrijeme i bar financijski pro?i dobro. Ako smo i blizu cifre o kojoj se govori možemo iza?i iz svega puno ja?i kao tim a i usre?iti naÅ¡eg nezadovoljnika. Suludo je dizati pla?u i ugovor i onda ?ekati kad ?e poet biti nezadovoljan. Ako ima ikakav problem i želju da ide daleko mu lijepa ku?a i nek mu je sa sre?om. Samo pametno uložiti novac i kupiti ono Å¡to nam doista treba a ne ulaziti u bespotrebne kombinacije kao sa van nisterloyom. Ako ve? ide trampa onda moeže samo Diarra od njihovih, sve drugo mi imamo.
Evidentirano

DRAKULA
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #2 na: Svibanj 03, 2008, 21:08:55 »

imam malo rezerve za diarru, dosta ga ljudi kritizira, iako se meni cini ok!
neka prodje jos ovih par utakmica pa ce se vidjeti kako dalje i sa ibrom i sa manciom i sve ostalo.
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #3 na: Svibanj 03, 2008, 21:42:22 »

u diarra je klasa, ja bih iz reala samo diarru, snajdera i robinha
zapro jedino im oni i valjaju
Evidentirano

hate
Gost

« Odgovor #4 na: Svibanj 03, 2008, 23:54:25 »

ponovit cu sto sam rekao i prije ako nije zadovoljan i ako mu je stalo do miljuncica neka ide od nas je dobio milijunski ugovor pa ako mu je to malo e ima real para onda nek mu je sa srecom.....sto se tice trampe za diarru ja sam za diarra je vrlo dobar igrac koliko sam ga ja gledao u zadnje vrijeme ne bas puno jer bas u madridu i nedobiva neku minutazu
Evidentirano
DRAKULA
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #5 na: Svibanj 04, 2008, 07:53:12 »

IBRA - Un occhio all'Europeo, l'altro allo scudetto da conquistare con l'Inter. Zlatan Ibrahimovic, attualmente in Svezia per curare il tendine rotuleo del ginocchio, ritiene che sarà pronto per Euro 2008. "Sarò in buone condizioni, e quindi in grado di giocare nella competizione continentale", ha spiegato in un'intervista pubblicata dal quotidiano svedese Sydsvenskan. Ma Ibra in questi giorni pensa soprattutto all'Inter, e non esclude di poter rientrare in nerazzurro prima della fine della stagione: "Ci rimangono ancora tre match in campionato e, potenzialmente, due nella coppa Italia. Penso di poter essere pronto fra otto giorni, per domenica 11, nella gara contro il Siena". (GAZZETA DELLO SPORT)

ibra smatra da ce biti spreman za 8 dana protiv siene a najkasnije za evropsko!
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #6 na: Svibanj 04, 2008, 09:03:36 »

mislim da se tu ne radi samo opvredi nego ima joÅ¡ neÅ¡to ali kad zavrÅ¡i prvenstvo bit ?e jasnije i igrat ?e se otvorenijim kartama.
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #7 na: Svibanj 04, 2008, 11:03:10 »

ma bolje da ga prodamo dok je jos na cijeni(ako je stvano nezadovoljan), sjetio sam se kad je chelsea za adriana nudio 100 milijuna eura..pitanje je oce li on ikad vise doseci tu cijenu
Evidentirano
Il Trattore
Super clan

« Odgovor #8 na: Svibanj 04, 2008, 21:04:29 »

ma ne znam on nikad nije pokazao nezadovoljstvo a to sto bi volio igrat u španiji ili engleskoj je govorio i dok je bio u ajaxu i juveu
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
interista7
Super clan

« Odgovor #9 na: Svibanj 04, 2008, 22:36:33 »

ma ja mislim da je to cisto da on napravi malo panike kao..valjda bi trebo dobiti novi ugovor i sad on kao prica kako voli onaj klub, pa onaj..i tako, samo da MM da vece novce
Evidentirano
Dr Iggy
Gost

« Odgovor #10 na: Svibanj 05, 2008, 11:31:40 »

Svejedno mi otisao ili ne ako nije zadovoljan sa Interom i ne treba da bude u njemu.
Evidentirano
interista7
Super clan

« Odgovor #11 na: Svibanj 05, 2008, 13:59:32 »

Svejedno mi otisao ili ne ako nije zadovoljan sa Interom i ne treba da bude u njemu.
u potpunosti se slazem s tobom
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #12 na: Svibanj 06, 2008, 15:11:17 »

Treba priznati da je Ibra dosta dobrog uradio u Interu, ali netreba bježati od ?injenice da je on jedan obi?ni EGOCENTRIK  želi da se sve vrti oko njega. Ibra je odli?an igra?,ali on nije u redu u glavi tj.psihi. On se ve? zasitio igrati u Inter-u i o?igledno je da želi i?i.On ne može igati u jednom klubu dugo. Sjetite se vremena kad je igrao za Juve,on je želio oti?i prije afere moggi. Ja pretpostavljam da je razlog bio ispadanje juve-a iz lige prvaka,kao Å¡to je ove godine to bilo s Interom. Pa same njegove izjave od želim ove godine bit najbolji igra? i strijelac lige pravaka otkrivaju da on nije timski igra?. Ja sam za to da se svaki igra? proda koji ne želi biti uklopljen u mom?ad.
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #13 na: Svibanj 06, 2008, 15:20:01 »

naravno,bez ikakvih emocija treba pustiti svakog ko nije zadovoljan jer nema ni taj emocija ko želi i?i.
Evidentirano

DRAKULA
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #14 na: Svibanj 08, 2008, 19:51:46 »

nadam se da ce dobro odigrati na evropskom te da ce stici mega ponuda i bok!
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #15 na: Svibanj 12, 2008, 16:03:34 »

nadam se da ?e se vratit protiv parme jer ne vidim nikakvo drugo riješenje osim njega i maria u napadu.
cruz i crespo defintivno nisu za nas više
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #16 na: Svibanj 12, 2008, 16:10:51 »

tek to sa Ibrom bi bio potpuni promaÅ¡aj. u tako važnoj utakmici staviti nedovoljno spremnog igra?a,pa ma o kom se radilo, koji nema ni poÅ¡ten trening  bi bilo pogubno. Upravo je to jedan veliki razlog gubitka titule protiv Lazia prije sedam godina. Na inzistiramje Morattija Cuper je morao staviti nedovoljno spremnog Ronalda i svi znamo ishod. trebaju nam potpuno spremni igra?i, kako fizi?ki(da izginu na terenu) tako i psihi?ki.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #17 na: Svibanj 12, 2008, 16:19:19 »

ma kog ?e stavit? crespa? cruza? pa jooooooooj nisu u formi nikakooooo
treba ribasa ili nekog izvu? z juniora i u napad
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #18 na: Svibanj 12, 2008, 17:02:44 »

Totalno smo u problemu Å¡to zbog loÅ¡e forme, Å¡to zbog povreda a Å¡to zbog zapostavljanja neki igra?a pa nisu u takmi?arskoj formi a Å¡to zbog seljakanja sa pozicije na poziciju(napr. Chivu) i onda na ni jednoj nije pravi. Rekao sam ve? da ni sam viÅ¡e ne znam kog staviti a da ?e sigurno odigrati dobro. Ako ne igra Cambiasso spala knjiga na dva imena J.Cesar i Javier za koje možeÅ¡ garantirati uspjeÅ¡nu igru. Možda joÅ¡ Mario i Maico u ofenzivi i...to je to!? Sve je to djelo naÅ¡eg stratega- svaka mu ?ast i nek mu je daleka lijepa ku?a ?im zavrÅ¡i prvenstvo.
Evidentirano

DRAKULA
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #19 na: Svibanj 12, 2008, 17:33:13 »

i mene cruz iritira,
ali cinjenica je da je i jucer, uz ono nedolicno ponasanje u polju u vecem dijelu utakmice, ipak imao i stvorio nekoliko izglednih situacija za gol.
mislim da ipak protiv parme mora on igrati!
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #20 na: Svibanj 12, 2008, 20:20:42 »

ja bi stavio balotelli-suazo da su uništi couto
a onda može i cruz
predvi?am pobijedu od 4-0 (malo sam se sad smirio i ipak vjerujem u naslov)  Grin
Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #21 na: Svibanj 12, 2008, 20:25:39 »

Protiv Parme u napad bi stavio Ibru i Suaza a kao prve zamjene Balotelli i Cruz.
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #22 na: Svibanj 12, 2008, 20:36:20 »

Protiv Parme u napad bi stavio Ibru i Suaza a kao prve zamjene Balotelli i Cruz.
slazem se s tobom sto se tice napada,jedino bi osim cruza stavio crespa
Evidentirano

hate
Gost

« Odgovor #23 na: Svibanj 12, 2008, 21:34:02 »

ja bi stavio balotelli-suazo da su uništi couto
a onda može i cruz
predvi?am pobijedu od 4-0 (malo sam se sad smirio i ipak vjerujem u naslov)  Grin
slazem se s tobom mislim da bi balotelli i suazo dobro funkcionirali  i drago mi je da ti se vjera vratila
Evidentirano
Il Trattore
Super clan

« Odgovor #24 na: Svibanj 12, 2008, 21:36:31 »

Nakon brojnih spekulacija o odlasku Zlatana Ibrahimovica, nije mogao vise da slusa te je dao izjavu za Sky da ne ide nigdje.

"Nemam nikakvih problema s Mancinijem i ostajem! On je trener i odlucuje. Moja buducnost lezi u FC Interu!"

Evidentirano

SEMPER FIDELIS
 Str: [1] 2 3 ... 84   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!