|
ante
|
 |
« na: Svibanj 03, 2008, 20:46:49 » |
|
Kako su krenule glasine kako odlazi vrijeme je da posvetimo temu ovome igra?u jer ?e se mnogo pisati o njemu ovoga ljeta. Za po?etak evo jedan link http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=682281ja iskreno mislim da ?e ako se ne pojavi na stadionu sutra ipak napustiti klub 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Oujak 07, 2011, 19:28:26 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #1 na: Svibanj 03, 2008, 21:00:43 » |
|
poznavaju?i Ibru i njegovo ponašanje od prije ?udilo me je da se tako primirio kod nas i mislio sam da mu je to došlo s godinama. O?igledno sam se prevario i vuk dlaku mjenja ali ?ud nikada. Tko se god ne osje?a dobro i nije zadovoljan nek ide, uvijek sam za to. ?emu nekog držati silom i samo imaš dodatne probleme. Mudro je reagirati na vrijeme i bar financijski pro?i dobro. Ako smo i blizu cifre o kojoj se govori možemo iza?i iz svega puno ja?i kao tim a i usre?iti našeg nezadovoljnika. Suludo je dizati pla?u i ugovor i onda ?ekati kad ?e poet biti nezadovoljan. Ako ima ikakav problem i želju da ide daleko mu lijepa ku?a i nek mu je sa sre?om. Samo pametno uložiti novac i kupiti ono što nam doista treba a ne ulaziti u bespotrebne kombinacije kao sa van nisterloyom. Ako ve? ide trampa onda moeže samo Diarra od njihovih, sve drugo mi imamo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DRAKULA
|
 |
« Odgovor #2 na: Svibanj 03, 2008, 21:08:55 » |
|
imam malo rezerve za diarru, dosta ga ljudi kritizira, iako se meni cini ok! neka prodje jos ovih par utakmica pa ce se vidjeti kako dalje i sa ibrom i sa manciom i sve ostalo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #3 na: Svibanj 03, 2008, 21:42:22 » |
|
u diarra je klasa, ja bih iz reala samo diarru, snajdera i robinha zapro jedino im oni i valjaju
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #4 na: Svibanj 03, 2008, 23:54:25 » |
|
ponovit cu sto sam rekao i prije ako nije zadovoljan i ako mu je stalo do miljuncica neka ide od nas je dobio milijunski ugovor pa ako mu je to malo e ima real para onda nek mu je sa srecom.....sto se tice trampe za diarru ja sam za diarra je vrlo dobar igrac koliko sam ga ja gledao u zadnje vrijeme ne bas puno jer bas u madridu i nedobiva neku minutazu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DRAKULA
|
 |
« Odgovor #5 na: Svibanj 04, 2008, 07:53:12 » |
|
IBRA - Un occhio all'Europeo, l'altro allo scudetto da conquistare con l'Inter. Zlatan Ibrahimovic, attualmente in Svezia per curare il tendine rotuleo del ginocchio, ritiene che sarà pronto per Euro 2008. "Sarò in buone condizioni, e quindi in grado di giocare nella competizione continentale", ha spiegato in un'intervista pubblicata dal quotidiano svedese Sydsvenskan. Ma Ibra in questi giorni pensa soprattutto all'Inter, e non esclude di poter rientrare in nerazzurro prima della fine della stagione: "Ci rimangono ancora tre match in campionato e, potenzialmente, due nella coppa Italia. Penso di poter essere pronto fra otto giorni, per domenica 11, nella gara contro il Siena". (GAZZETA DELLO SPORT)
ibra smatra da ce biti spreman za 8 dana protiv siene a najkasnije za evropsko!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #6 na: Svibanj 04, 2008, 09:03:36 » |
|
mislim da se tu ne radi samo opvredi nego ima još nešto ali kad završi prvenstvo bit ?e jasnije i igrat ?e se otvorenijim kartama.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #7 na: Svibanj 04, 2008, 11:03:10 » |
|
ma bolje da ga prodamo dok je jos na cijeni(ako je stvano nezadovoljan), sjetio sam se kad je chelsea za adriana nudio 100 milijuna eura..pitanje je oce li on ikad vise doseci tu cijenu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #8 na: Svibanj 04, 2008, 21:04:29 » |
|
ma ne znam on nikad nije pokazao nezadovoljstvo a to sto bi volio igrat u španiji ili engleskoj je govorio i dok je bio u ajaxu i juveu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #9 na: Svibanj 04, 2008, 22:36:33 » |
|
ma ja mislim da je to cisto da on napravi malo panike kao..valjda bi trebo dobiti novi ugovor i sad on kao prica kako voli onaj klub, pa onaj..i tako, samo da MM da vece novce
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dr Iggy
Gost
|
 |
« Odgovor #10 na: Svibanj 05, 2008, 11:31:40 » |
|
Svejedno mi otisao ili ne ako nije zadovoljan sa Interom i ne treba da bude u njemu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #11 na: Svibanj 05, 2008, 13:59:32 » |
|
Svejedno mi otisao ili ne ako nije zadovoljan sa Interom i ne treba da bude u njemu.
u potpunosti se slazem s tobom
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #12 na: Svibanj 06, 2008, 15:11:17 » |
|
Treba priznati da je Ibra dosta dobrog uradio u Interu, ali netreba bježati od ?injenice da je on jedan obi?ni EGOCENTRIK želi da se sve vrti oko njega. Ibra je odli?an igra?,ali on nije u redu u glavi tj.psihi. On se ve? zasitio igrati u Inter-u i o?igledno je da želi i?i.On ne može igati u jednom klubu dugo. Sjetite se vremena kad je igrao za Juve,on je želio oti?i prije afere moggi. Ja pretpostavljam da je razlog bio ispadanje juve-a iz lige prvaka,kao što je ove godine to bilo s Interom. Pa same njegove izjave od želim ove godine bit najbolji igra? i strijelac lige pravaka otkrivaju da on nije timski igra?. Ja sam za to da se svaki igra? proda koji ne želi biti uklopljen u mom?ad.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #13 na: Svibanj 06, 2008, 15:20:01 » |
|
naravno,bez ikakvih emocija treba pustiti svakog ko nije zadovoljan jer nema ni taj emocija ko želi i?i.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DRAKULA
|
 |
« Odgovor #14 na: Svibanj 08, 2008, 19:51:46 » |
|
nadam se da ce dobro odigrati na evropskom te da ce stici mega ponuda i bok!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #15 na: Svibanj 12, 2008, 16:03:34 » |
|
nadam se da ?e se vratit protiv parme jer ne vidim nikakvo drugo riješenje osim njega i maria u napadu. cruz i crespo defintivno nisu za nas više
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #16 na: Svibanj 12, 2008, 16:10:51 » |
|
tek to sa Ibrom bi bio potpuni promašaj. u tako važnoj utakmici staviti nedovoljno spremnog igra?a,pa ma o kom se radilo, koji nema ni pošten trening bi bilo pogubno. Upravo je to jedan veliki razlog gubitka titule protiv Lazia prije sedam godina. Na inzistiramje Morattija Cuper je morao staviti nedovoljno spremnog Ronalda i svi znamo ishod. trebaju nam potpuno spremni igra?i, kako fizi?ki(da izginu na terenu) tako i psihi?ki.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #17 na: Svibanj 12, 2008, 16:19:19 » |
|
ma kog ?e stavit? crespa? cruza? pa jooooooooj nisu u formi nikakooooo treba ribasa ili nekog izvu? z juniora i u napad
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #18 na: Svibanj 12, 2008, 17:02:44 » |
|
Totalno smo u problemu što zbog loše forme, što zbog povreda a što zbog zapostavljanja neki igra?a pa nisu u takmi?arskoj formi a što zbog seljakanja sa pozicije na poziciju(napr. Chivu) i onda na ni jednoj nije pravi. Rekao sam ve? da ni sam više ne znam kog staviti a da ?e sigurno odigrati dobro. Ako ne igra Cambiasso spala knjiga na dva imena J.Cesar i Javier za koje možeš garantirati uspješnu igru. Možda još Mario i Maico u ofenzivi i...to je to!? Sve je to djelo našeg stratega- svaka mu ?ast i nek mu je daleka lijepa ku?a ?im završi prvenstvo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DRAKULA
|
 |
« Odgovor #19 na: Svibanj 12, 2008, 17:33:13 » |
|
i mene cruz iritira, ali cinjenica je da je i jucer, uz ono nedolicno ponasanje u polju u vecem dijelu utakmice, ipak imao i stvorio nekoliko izglednih situacija za gol. mislim da ipak protiv parme mora on igrati!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #20 na: Svibanj 12, 2008, 20:20:42 » |
|
ja bi stavio balotelli-suazo da su uništi couto a onda može i cruz predvi?am pobijedu od 4-0 (malo sam se sad smirio i ipak vjerujem u naslov) 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #21 na: Svibanj 12, 2008, 20:25:39 » |
|
Protiv Parme u napad bi stavio Ibru i Suaza a kao prve zamjene Balotelli i Cruz.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #22 na: Svibanj 12, 2008, 20:36:20 » |
|
Protiv Parme u napad bi stavio Ibru i Suaza a kao prve zamjene Balotelli i Cruz.
slazem se s tobom sto se tice napada,jedino bi osim cruza stavio crespa
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #23 na: Svibanj 12, 2008, 21:34:02 » |
|
ja bi stavio balotelli-suazo da su uništi couto a onda može i cruz predvi?am pobijedu od 4-0 (malo sam se sad smirio i ipak vjerujem u naslov)  slazem se s tobom mislim da bi balotelli i suazo dobro funkcionirali i drago mi je da ti se vjera vratila
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #24 na: Svibanj 12, 2008, 21:36:31 » |
|
Nakon brojnih spekulacija o odlasku Zlatana Ibrahimovica, nije mogao vise da slusa te je dao izjavu za Sky da ne ide nigdje.
"Nemam nikakvih problema s Mancinijem i ostajem! On je trener i odlucuje. Moja buducnost lezi u FC Interu!"
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|