|
Adnan
|
 |
« Odgovor #25 na: Prosinac 04, 2008, 23:20:13 » |
|
Christian Vieri zvani BOBOKako vrijeme prolazi sa sjetom gledam njegove golove i moram priznati da mi nekad fali BOBO. Iako je otisao u Milan ipak je on uradio mnogo stvari za nas i zasluzuje svoju temu. Vieri je roden 12 Jula 1973 godine u Bologni (Italija).Takoder ima brata Masililiana koji takoder igra fudbal ali nije bio uspjesan kao Bobo. Ima zaista impresionalnu profesionalnu fudbalsku karijeru u 333 utakmice postigao je cak 184 pogodak. Za reprezentaciju Italije je nastupio 49 puta a 23 puta se upisao u listu strijelaca. Za Inter ima prosto nevjerovatan skor u 144 utakmice cak 103 gola. Sve je bilo u redu zabijao je golove i onda su se navijaci urotili protiv njega i morao je raskinuti ugovor sa Interom i na kraju je otisao u Milan gdje se nije proslavio i tu je postigao samo 1 gol u svega 8 nastupa. Sve u svemu zelim mu srecu pri samom zalasku njegove karijere. http://gz.oeeee.com/sports/worldcup/qiuxing/vial/W020060510744907748107.jpg HVALA TI NA SVEMU ....VELIKI
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #26 na: Prosinac 05, 2008, 06:48:54 » |
|
svakako jedan od najve?ih golgetera koje smo imali. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Davor
|
 |
« Odgovor #27 na: Prosinac 05, 2008, 07:03:29 » |
|
slazem se vieri jedan od najboljih nasih igraca hvala mu na svemu!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #28 na: Prosinac 05, 2008, 08:48:21 » |
|
Vieri je nazalost skoro doslovno otjeran iz Intera, stoga njemu ne zamjeram odlazak u Milan.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #29 na: Prosinac 30, 2008, 11:09:59 » |
|
Sjecal se ko Kalona meni je bio veoma drag igrac ali kad je u interu uvek atomski napad tako da je slabo i igrao ali kad je igro davao je golove bio je Jocker Ja kad cujem njegovo ime sjetim se lige prvaka i polufinala sa milanom kad je u uzvratu pri rezlutatu 1:1 u zadnjoj minutu promasio 1 na 1 sa abiatiem, odnosno ovaj mu je obranio da je zabio inter bi bio prvak siguran sam!!!
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Prosinac 30, 2008, 11:11:12 od Adnan Tuzla »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #30 na: Prosinac 30, 2008, 12:22:22 » |
|
Uf, sjecam se i ja toga. Mislim da je ipak bio promasio. Ako me tada srce nije uhvatilo, nece nikada.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #31 na: Prosinac 30, 2008, 13:13:57 » |
|
Jedan i jedini -CHRISTIAN BOBBO VIERI
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #32 na: Prosinac 30, 2008, 19:48:18 » |
|
da,promasija je kallon,ali cini mi se cak da je stativu pogodija...  uf !!! a oba martins je zabija,ako se ne varam....a sta reci o bobetu ? jos i danas njegov dres imam,uz recobu najdrazi igrac....  strasan strijelac,jak ka vol,tesko mu je itko moga balun oduzeti...skocan,prodoran,ubojit... svejedno mu je ko je bija sa njime u paru,crespo,kalon,oba,ronaldo,ventola,cruz,on bi svoju zadacu uvik obavija-zabija bi gol !!!! strasan igrac,a to dokazuju i njegove impresivne brojke u interu... a dok je bija u atletico madrid (24 tekme-24 gola),tandem su cinili on i jimmy floyd haselbaink..koji tandem,oba dvoje mrcine,ovaj drugi jos i crnac...  u svoje vrime bobeto je bija mozda i najbolji napadac svita..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #33 na: Prosinac 30, 2008, 20:54:53 » |
|
kalon je bio car, car i pol, kad se sjetim te sezone kad je kalon zabio, a mi u zadnjem kolu ispusili..eh, za martinsa??njegova prodaja nije imala smisla po mom misljenju, njega treba vratit
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #34 na: Prosinac 30, 2008, 22:28:50 » |
|
kalon je bio car, car i pol, kad se sjetim te sezone kad je kalon zabio, a mi u zadnjem kolu ispusili..eh, za martinsa??njegova prodaja nije imala smisla po mom misljenju, njega treba vratit
Oba je drag de?ko, on iskreno voli Inter,žao mi je što je otišao,slažem se da ga treba vratit.Eto Newcatslu Balotelija,nek nam vrate Obu... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #35 na: Prosinac 30, 2008, 22:31:08 » |
|
Šteta za Martinsa, a iza njega ve? dovodimo igra?e sli?nog profila (Suazo,Obinna) a svog juniora se olako riješimo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #36 na: Prosinac 30, 2008, 23:27:07 » |
|
Oba je drag de?ko, on iskreno voli Inter,žao mi je što je otišao,slažem se da ga treba vratit.Eto Newcatslu Balotelija,nek nam vrate Obu...  pa da, na ljeto mislim da je on cak bio i doso u interov trening kamp..steta za njega,VRATIMO GA!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #37 na: Prosinac 30, 2008, 23:33:46 » |
|
došao je pred utakmicu sa Sienom da da podršku svima.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #38 na: Prosinac 30, 2008, 23:47:46 » |
|
došao je pred utakmicu sa Sienom da da podršku svima.
Izgrlio se sa Ibrom, Orialijem i Suazom,...ljudina ?ovjek...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #39 na: Prosinac 31, 2008, 02:50:13 » |
|
ja sam odavno to govorio, ali on je htio i?....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #40 na: Prosinac 31, 2008, 12:57:30 » |
|
Obafemi Martins
Obafemi Akinwunmi Martins (Lagos, 28. listopada 1984.) je nigerijski nogometaš koji trenutno igra za Newcastle United i Nigerijsku nogometnu reprezentaciju.
Karijera Martins je 2000. prešao iz Reggiane u juniorsku ekipu Intera za 750.000 eura. Te sezone je za svoj novi klub zabio 23 pogotka, te osvojio talijansko u-18 prvenstvo. Za seniorsku mom?ad debitirao je u prosincu 2002. Me?utim, tek idu?u sezonu doživljava pravu afirmaciju, te je svojim golovima osigurao Interu plasman u ?etvrtfinale Lige prvaka. Unato? tome što je u 88 ligaških utakmica postigao 28 golova, Inter ga je u kolovozu 2006. prodao Newcastle Unitedu, jer su u klub stigla dva nova napada?a, Hernan Crespo i Zlatan Ibrahimovi?.
U Newcastleu Martins je debitirao 27. kolovoza 2006., te je u prvoj sezoni postigao 17 golova u 46 utakmica.
Obitelj Njegov stariji brat Oladipupo Olarotini Martins igra za FK Partizan, dok njegov mla?i brat John Ronan Martins igra u Nigeriji....
Uspjesi * CAF Mladi igra? godine 2003 * CAF Mladi igra? godine 2004 Inter: * Serie A - Pobjednik: 2005/06 * Coppa Italia - Pobjednik: 2004/05 * Coppa Italia - Pobjednik: 2005/06 * Supercoppa Italiana - Pobjednik: 2004/05 * Supercoppa Italiana - Pobjednik: 2005/06
Greska nase uprave prodasmo njega dodje Suazo a isti tipovi igraca Meni licno Martins je drag igrac bas zbog svoje borbenosti ,nadam se da ce ponovo obuci dres Intera ipak njemu su 24 godine Hvala ti na svemu Martins ,,,
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #41 na: Prosinac 31, 2008, 19:54:49 » |
|
ni meni nije jasno bilo zasto su obu obu prodali ? mlad,u naponu snage,tada jedan oo najboljih mladih igraca (u vrime dok je u interu bija ),a oni ga se rjesavaju ?! cini mi se da su ga "svrakama " prodali za 11 miljuna funti...i sada u newcastleu a i u premier ligi,jedan od najucinkovitijih i najboljih napadaca.. jos jedan u nizu losih poteza od nase struke...  oba 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #42 na: Sijeanj 01, 2009, 11:35:18 » |
|
A šta re?i,veliki promasaj je bila prodaja Martinsa.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #43 na: Sijeanj 01, 2009, 12:29:42 » |
|
Sam je tražio da ide jer se bojao konkurencije. Trebalo je malo ?vrš?i stav zauzet a pogotovo trener (Mancini) a ne odmah pristati i kupiti zatim isti profil igra?a (Suazo) pa onda i njemu ne dati baš neku minutažu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #44 na: Sijeanj 01, 2009, 15:09:47 » |
|
hmmm nadam se da ne?e oti?i u neki ve?i klub i da bi se mogao vratiti jednog dana
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #45 na: Sijeanj 01, 2009, 19:13:01 » |
|
Pa on je na posudbi kolko ja znam,i nisu ga otkupili...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #46 na: Sijeanj 01, 2009, 20:07:01 » |
|
tko martins na posudbi? ili si me krivo shvatio, možda si mislio da govorim o suazu, ne ja sam govorio o obi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #47 na: Sijeanj 01, 2009, 20:53:40 » |
|
Na Suaza mislim.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #48 na: Sijeanj 02, 2009, 06:14:30 » |
|
martins je bio legenda brz i okretan ali sad je gotovo šteta šta smo ga prodali 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #49 na: Sijeanj 02, 2009, 09:58:57 » |
|
kad govorimo o igracima iz proslosti, odma se sjetim i emrea.po meni je on bio isto fantastican igrac.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|