|
ayo
|
 |
« Odgovor #300 na: Kolovoz 10, 2010, 12:34:47 » |
|
protiv Rome izjedna?uju?i prije 2 sezone
Hvala.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #301 na: Kolovoz 10, 2010, 13:43:13 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #302 na: Kolovoz 10, 2010, 14:24:22 » |
|
Sretan rodjendan 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
GrandeMassimoMoratti
|
 |
« Odgovor #303 na: Kolovoz 10, 2010, 15:42:42 » |
|
Prvo sretan ro?en kapetanu.  A što se ti?e ovog gola i op?enito njegovih golova i asistencija, stvarno su premda rijetke pojave uvijek to nekako supervažne utakmice. Meni je ?ak žao što je Zanetti ponekad pre nesebi?an i što ne puca više, znao je on dati jebenih golova za Inter, bombetina izvana.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
petar8
|
 |
« Odgovor #304 na: Kolovoz 10, 2010, 18:40:16 » |
|
sretan ro]endan
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
lima_ze
|
 |
« Odgovor #305 na: Kolovoz 10, 2010, 22:17:46 » |
|
ma gospodin je...zivio,sevio odusevio sretan rodjendan...xD a ne mogu da vjerujem da nikad nije imao neku povredu cuo sam da je imao dvije povrede od po nekih 7-15 dana i to je sve...il capitano
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #306 na: Kolovoz 11, 2010, 00:31:23 » |
|
Jedan je Javier Zanetti  Legenda 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #307 na: Kolovoz 11, 2010, 09:13:36 » |
|
sretan rodjendan legendo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
herrera
|
 |
« Odgovor #308 na: Kolovoz 25, 2010, 23:00:33 » |
|
Usudit ?u se i re? da je ve?a legenda i od Meazze i od Mazzole..., naprijed majstore možeš ti još 5 godina najmanje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #309 na: Kolovoz 27, 2010, 01:07:43 » |
|
prvo i najbolje poja?anje Massima Morattia
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #310 na: Kolovoz 27, 2010, 01:24:56 » |
|
prvo i najbolje poja?anje Massima Morattia
rekli bi prvo pa muško 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
diego.a.milito
|
 |
« Odgovor #311 na: Kolovoz 27, 2010, 12:16:24 » |
|
tah tip je zvijer igra ko svicerski sat  i neozlijedjiva se
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Lemi27
|
 |
« Odgovor #312 na: Kolovoz 30, 2010, 13:45:20 » |
|
sta reci o nasem il capitanu nego da prozivljava ne 2 nego 3 mladost..... covjek je ko staro vino sto stariji to bolji
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Lazicy
|
 |
« Odgovor #313 na: Rujan 19, 2010, 23:35:05 » |
|
Nisam gledao utakmicu, sta se desilo sa Kapitenom? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Rigzi
|
 |
« Odgovor #315 na: Rujan 20, 2010, 11:09:52 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #316 na: Prosinac 20, 2010, 14:29:31 » |
|
 KOJA LEGENDA KOJI IGRAC KOJI KAPETAN A NAJVISE KOJI COVJEK obukao dres Samuela ..RESPECT ..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #317 na: Prosinac 20, 2010, 18:35:02 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
levis
|
 |
« Odgovor #318 na: Prosinac 20, 2010, 20:02:33 » |
|
Svaki kompliment njemu je suvišan ! Dugo se takav ne?e roditi !
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #319 na: Prosinac 21, 2010, 22:16:56 » |
|
Inter Captain Javier Zanetti Vows To Continue Playing Into His 40s  Inter captain Javier Zanetti insisted today that the thought of retirement had not even crossed his mind, with the 37-year-old planning to continue up until his 40th birthday and beyond in Italy. 'El Pupi' enjoyed one of the most successful years of his career in 2010, lifting five different titles for the Nerazzurri including the Scudetto and the club's first Champions League triumph in 45 years. Still in great form despite his advancing years, Zanetti revealed that he was in no hurry to end a glittering career just yet. "Sincerely, I have not even spoken with my family about retiring. I am enjoying everything football has given me, and I want to enjoy to the maximum every chance I am allowed. I am happy with my career, and I feel at the top of my game," Zanetti told FoxSports on Tuesday. "Physically things are going great, and that makes me want to continue playing at a high level and being useful for either Inter or Argentina. I still enjoy my profession, and if I take my contract as a guide I have until I turn 40. My intention is to fulfil that and carry on until then." The versatile Argentine went on to reflect on a memorable year for his club. "It was the best year of my life. We have won the Champions League after 45 years. It is a privilege to be the captain... Everyone at Inter deserves this, from president [Massimo] Moratti to the fans. I never imagined that I would be at a club like Inter, with so much history and success and also as the captain. I can't see myself as a coach, but maybe as a director to give back to the club." And 'Pupi' closed the interview by shifting attention to his Argentina future, declaring himself grateful to Sergio Batista for recalling him into the fold and giving him the chance to fight for a place in the Copa America squad. "I am extremely hopeful of getting another opportunity to play, and I hope we can win the Copa to start a new cycle which finishes in the best possible way in 2014," the former Albiceleste skipper maintained. goal.com __________________
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #320 na: Prosinac 23, 2010, 20:37:32 » |
|
Zanetti: Leonardo bi bio dobar Interov izbor
Španjolski strateg Rafael Benteiz nije dugo živio u milanskom Interu. Došao je u ljeto i otišao prije kraja kalendarske 2010. godine. Platio je prvenstveno loše igre kluba u doma?em prvenstvu...
Massimo Moratti, vlasnik i predsjednik kluba, sada je u potrazi za njegovim nasljednikom koji ?e po?eti s radom na startu drugog dijela sezone. Po ve?ini napisa u talijanskom tisku uvjerljivo je najbliže toj poziciji 41-godišnji Brazilac Leonardo, koji je prošle sezone vodio Milan, ali se zbog sva?a s predsjednikom Berlusconijem nije mogao duo zadržati u tom milanskom klubu.
Dolazak Leonarda podupire i kapetan Interove mom?adi, 37-godišnji Argentinac Javier Zanetti:
- Leonarda znam vrlo dobro. On je pametna i inteligentna osoba koja bi se, uvjeren sam, odli?no snašla u našoj svla?ionici. Ima mnogo igra?kog iskustva i sigurno bi sve to mogao na pravi na?in prenijeti na nas igra?e. Volio bih da do?e - rekao je Zanetti.
preuzeto s nogometni magazin..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #321 na: Prosinac 27, 2010, 17:00:44 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
|
|
|
|
Augment
|
 |
« Odgovor #322 na: Prosinac 27, 2010, 21:42:13 » |
|
alfa,omega, tata, mama, did, baka, prijatelj, suborac, suigrac i terminator.  o njemu se trebaju medicinske i naucne knjige pisati.. sta je sve i kakve jadi prosao sa interom treba mu spomenik dici, a vjerujem da ce u buducnosti i stadion i barem jedna ulica nositi njegovo ime
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Rickie
|
 |
« Odgovor #323 na: Prosinac 27, 2010, 23:24:55 » |
|
Vo?a,borac,kapetan!Bojim se kad njega nebude bilo u mom?adi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
chivu26
|
 |
« Odgovor #324 na: Travanj 08, 2011, 09:40:48 » |
|
Zanetti: Ne shvacam kritike, mi smo šest godina vec pobjedniciSilne su se kritike slile prema nogometašima milanskog Intera nakon dva teška poraza unutar samo cetiri dana. Prvo ih je Milan pobijedio s 3-0 u velikom gradskom derbiju, a onda je uslijedila blamaža protiv Schalkea... Njemacka je momcad na San Siru pobijedila 5-2 u prvom cetvrtfinalnom ogledu Lige prvaka i tako je dovukla branitelja naslova europskog prvaka na rub provalije. Trenera Leonarda su navijaci Intera vec otpisali, no mnoge kritike trpe i nogometaši. Zbog njih je vidno ljut, pak, argentinski nogometaš Javier Zanetti, kapetan momcadi i živuca legenda kluba. - Nisu mi jasne ovakve kritike. Istina, izgubili smo dvije važne utakmice, ali nitko nije cijepljen protiv poraza. Imali smo prije toga duge serije pobjeda, pa što. Tada nas se nije hvalilo kao što nas se danas napada - govorio je Zanetti, te dodao: - Mi smo vec šest godina pobjednici. U tom smo razdoblju pet puta bili prvaci Italije. Bili smo prvaci Europe, pa dva puta pobjednici domaceg Kupa. Osvajali smo razne Superkupove i sada nakon dva poraza to bi sve trebalo zaboraviti i govoriti da smo nesposobni i loši nogometaši. _____________________________________________________ Tako je Capitano! Ne mozemo stalno pobjedivati... Forza ragazzi,semper con voi! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|