Veljaa 10, 2012, 10:26:25 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 46   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Nogometne zanimljivosti  (Posjeta: 29981 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1000 na: Svibanj 03, 2010, 20:20:09 »

http://interusrcu.com/i-forum/index.php/topic,218.0.html
evo druze link za tu temu al nadam se da se nikad nece iskoristit zalosno stvarno neka mu bog da lahku zemlju RIP ...
Evidentirano

INTER is simply ME

97 seasons in Serie A ONLY
    18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
Agram
Mladi clan
**

« Odgovor #1001 na: Svibanj 03, 2010, 20:41:25 »

citiram:

kakve gluposti pišu... hitna nakon 20(dvadeset) minuta došla... i kad su trebali iskoristit elektrošok, hladno rekli da nema struje u njemu, pokupili ga i odvezli, i umro im u kolima
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #1002 na: Svibanj 03, 2010, 21:04:46 »

Nigdje nisu naveli i to me ?udi da je pokojnik sin jedne od legendi vinkova?kog nogometa Ivice Tunji?a koji je bio centarfor zlatne generacije Vinkova?kog Dinama koja je uvela klub 1982 u ondašnju Prvu ligu u kojoj su igrali 5 godina. Nezaboravni napad: Nenad Luši?, Sre?ko Luši?, Ivica Tunji?, Milorad Rajovi? i Sulejman Halilovi? osta?e zlatnim slovima upisan u analima Cibalije.
Skromni i poÅ¡teni Ivica je doÅ¡ao u Vinkovce iz Grebnica (BIH) a pokojni legendarni radio reporter Ivan Tomi? je u prijenosima utakmica za njega govorio: "Tunji?, Tunja, vinkova?ka munja". Koliko je to  skroman ?ovjek najbolje govori i to da nikada nije htio potpisati profesionalni ugovor ve? je bio amater i sve vrijeme karijere radio u op?ini gdje je i danas zaposlen.
Velika tragedija za dobrog Ivicu i njegovu obitelj, kojeg ina?e poznajem još od tih dana njegovih nogometnih uspjeha. K?erka mu igra rukomet a sin je isto nogometaš koji je svoj mladi život i okon?ao na travnjaku.
Dragi Ivice iskrena su?ut tebi i obitelji.
Gorane po?ivao u miru.
« Zadnja izmjena: Svibanj 03, 2010, 21:36:35 od fanatico » Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #1003 na: Svibanj 03, 2010, 23:32:02 »

kakva tragedija Embarrassed

po?ivao u miru božjem
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1004 na: Svibanj 04, 2010, 16:09:20 »

zbilja bi se trebale po?eti strože provoditi te zdravstvene kontrole. neka mu je zemlja laka
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1005 na: Svibanj 04, 2010, 20:49:17 »

Nasi manekeni

http://link.brightcove.com/services/player/bcpid1569972706?bctid=82103561001
 Grin Grin Grin Grin al muntari maneken ismijo sam se klipu
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1006 na: Svibanj 04, 2010, 21:15:12 »

i deki je me?u njima vidio sam.  Grin
Å¡ta radi finale lige prvaka a?  Grin
Evidentirano

Agram
Mladi clan
**

« Odgovor #1007 na: Svibanj 05, 2010, 20:01:15 »

Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #1008 na: Svibanj 30, 2010, 05:54:42 »

?lanak iz Sportplusa,iz pera Jurja Frgeca

NJEMA?KA - trostruki svjetski i europski prvak

U razdoblju od 1974. do 1976. minhenski Bayern je osvojio tri Kupa prvaka zaredom. U Bayernu je igrala ve?ina igra?a njema?ke reprezentacije koja je 1972. postala europski prvak, a 1974. po drugi puta i svjetski prvak...

Ako treba birati najuspješnije nogometne nacije u povijesti, onda su Nijemci nesumnjivo u samom vrhu. Njema?ki nogometni savez osnovan je 1900. godine, me?utim, do završetka Drugog svjetskog rata, Nijemci nisu imali nekih osobitih uspjeha. Prijeratni vrhunac bilo im je tre?e mjesto na svjetskom prvenstvu 1934. godine.

Nakon rata, zemlja je bila podijeljena, pa je tako 1948. godine Isto?na Njema?ka pod sovjetskim utjecajem osnovala vlastiti savez, ligu i reprezentaciju. Me?utim, u pola stolje?a postojanja, nogometna reprezentacija Isto?ne Njema?ke ne može se pohvaliti nekim uspjesima – jedino što su uspjeli osvojiti bilo je Olimpijsko zlato 1976. godine.

Zanimljivo je da su Isto?na i Zapadna Njema?ka me?usobno igrale samo jednom, na Svjetskom prvenstvu 1974. godine. Isto?na Njema?ka je pobijedila s 1:0, no Zapadna Njema?ka je kasnije postala – svjetski prvak! Za razliku od Isto?ne, Zapadna Njema?ka je vrlo brzo postala nogometna velesila. Devet godina nakon završetka drugog svjetskog rata, Zapadna Njema?ka je, 1954. godine, ve? postala svjetski nogometni prvak, pobijedivši u finalu tada gotovo nedodirljivu Ma?arsku.

Nijemci su 1966. ponovo bili u finalu i izgubili od Engleske, a onda su stigle zlatne 'sedamdesete'. U razdoblju od 1974. do 1976. minhenski Bayern je osvojio tri Kupa prvaka zaredom. U Bayernu je igrala ve?ina igra?a njema?ke reprezentacije koja je 1972. postala europski prvak, a 1974. po drugi puta i svjetski prvak. Dvije godine kasnije su Beckenbauer, Breitner, Müller i društvo igrali ponovo u finalu Europskog prvenstva, a 1980. godine Zapadna Njema?ka je ponovo europski prvak.

Deset godina kasnije stižu nasljednici – Matthäus, Rummenigge, Völler, Klinsmann... i Njema?ka je 1990. godine ponovo, tre?i put svjetski prvak. Ujedinjenjem Nijemci postaju još ja?i, i 1996. godine osvajaju tre?i put Europsko prvenstvo. Nadomak novog svjetskog naslova bili su 2002. godine kada su ponovo igrali u finalu Svjetskog prvenstva i izgubili od Brazila. Naravno, imali su Nijemci i svojih loših izdanja i poraza – ali kada je netko trostruki svjetski i trostruki europski prvak, onda uvijek zaslužuje respekt...

P.S.

Nekad davno,... ima dvije godine ,napisao sam svoje razloge zaÅ¡to navijam za Inter,jedan od njih ,(jer navijam za sveti klub od 1985),je i dolazak pancera Klinsija ,Lothara i Andija Brehmea krajem 80-ih , ro?en sam u Njema?koj,starci se 1971-e godine vratili u Hrvatsku,....a jebeÅ¡ ga bilo je Hrvatsko prolje?e,...mor'o sam se vratit'... Cheesy Cheesy Cheesy ,.....Å¡alu na stranu ,nikad i nitko nije utjecao na to da navijam za Njema?ku ,al to je moja repka  bow down bow down bow down ,...ko klinjo od 8 godina sam plakao kad je Panenka onim svojim penalom donio tadaÅ¡njim ?ehoslovacima titulu europskog prvaka u Beogradu,Nijemci su tada izbacili u polufinalu Yugu ,nakon 0:2 nadoknadili prednost ,i u produžecima pobjedili ukupnom 4:2
uz 3 gola Dietera Muellera, ina?e najpoznatijeg kao  topnika Koelna (248 tekmi 159 golova),... volim njihovu ?vrstinu,discipliniranost,moral,...ama baÅ¡ nikad se ne predaju,osim na Gerlandu u Lyonu kada smo ih nakantali , Cheesy Cheesy Cheesy ,uglavnom da skratim,...

Deutschland uberr alles
« Zadnja izmjena: Svibanj 30, 2010, 05:57:39 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #1009 na: Svibanj 30, 2010, 17:50:33 »

Evo laureata sa goal.coma:

Goal.com End Of Season Awards 2009-10

Goal.com honours the best from the season just past...

Best Goalkeeper:

1. Victor Valdes - Barcelona  ROFLMAO ROFLMAO ROFLMAO
2. Manuel Neuer - Schalke  Roll Eyes
3. Joe Hart - Birmingham   Wall smack

P.S.

Me?u 3 golmana  Suprised nema  najboljeg svjetskog golmana Cesara  Think ,...koja budalaÅ¡tina   ,...stavili panja  Prst Valdesa , Joseovog "davitelja"  Undecided

Best Defender:

1. Javier Zanetti - Inter   bow down bow down bow down  Inter zastava
2. Branislav Ivanovic - Chelsea
3. Walter Samuel - Inter  bow down bow down bow down  Inter zastava

P.S.

Ne bi fulali da su umjesto Samuela stavili i   KraljLucia ,... Think ,...al' najbolje umjesto Ivanovi?a stavit Lucia i sva 3 mjesta naÅ¡a  Pehar , ne bi bilo nerealno...  Inter zastava

Best Midfielder:

1. Xavi Hernandez - Barcelona
2. Arjen Robben - Bayern Munich
3. Frank Lampard -  Chelsea

P.S.

Nema Sneijdera ni me?u trojicom,  Suprised ,ideologa naÅ¡eg trijumfa ,...svaÅ¡ta,baÅ¡ me zanima koji su kriteriji kojim su se vodili...  Undecided

Best Forward:

1. Diego Milito - Inter   bow down bow down bow down  Inter zastava
2. Lionel Messi - Barcelona
3. Wayne Rooney - Manchester United

Best Young Player (under 21):

1. Ever Banega - Valencia
2. Toni Kroos - Bayer Leverkusen
3. Gareth Bale - Tottenham Hotspur

Best Coach:

1. Jose Mourinho - Inter  bow down bow down bow down Inter zastava
2. Carlo Ancelotti - Chelsea
3. Louis Van Gaal - Bayern Munich

Biggest Flop:

1. Amauri - Juventus
  Prst
2. Dmytro Chrygrynskiy - Barcelona
3. Joleon Lescott - Manchester City

P.S.

Ovu "nagradu" možemo na hrvatski prevesti kao N A J V E ? I    P A N J  ,...I  potpuno zasluženo ide u ruke igra?a djubrejuBe-a Amauri?a ,...zbilja je "briljirao" ove sezone  ROFLMAO ROFLMAO ROFLMAO

Best Player:

1. Diego Milito - Inter  bow down bow down bow down Inter zastava
2. Lionel Messi - Barcelona
3. Wayne Rooney - Manchester United

Biggest Club Overachievers:

1. Bursaspor
2. Twente
3. Sporting Braga

http://www.goal.com/en/news/3171/goalcom-season-awards-2009-10/2010/05/26/1941596/goalcom-end-of-season-awards-2009-10

« Zadnja izmjena: Svibanj 30, 2010, 18:04:53 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #1010 na: Svibanj 30, 2010, 18:04:31 »

Zanimljivo da nema Sneijdera Roll Eyes
Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #1011 na: Svibanj 30, 2010, 21:05:04 »

Velika je konkurencija ali posto smo osvojili LP bar zbog toga je morao biti me?u prva 3...ali šta ?emo,on je za nas najbolji...
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #1012 na: Svibanj 30, 2010, 21:30:18 »

pa ve?inom se slažem sa goal.comom. trojica veznjaka su odigrala sezonu bolje od sneijdera. jebote lampard je ove sezone postigao 20-ak golova uz 20 asistencija.  bow down bow down bow down
Evidentirano
Il Trattore
Super clan

« Odgovor #1013 na: Svibanj 30, 2010, 22:39:33 »

pa ve?inom se slažem sa goal.comom. trojica veznjaka su odigrala sezonu bolje od sneijdera. jebote lampard je ove sezone postigao 20-ak golova uz 20 asistencija.  bow down bow down bow down
ali golmane su fulali skroz
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
il Principe
Super clan

« Odgovor #1014 na: Svibanj 31, 2010, 14:16:17 »

ali golmane su fulali skroz

nisam pratio naveden golmane pa ne mogu dati svoj sud.
 samo ako potenciraÅ¡ da nema tu cezera po meni ni to nije neko iznena?enje. cezar ove sezone nije bio najbolji ni u italiji. najbolji golaman italije je bio romin golman julio sergio.
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #1015 na: Svibanj 31, 2010, 21:06:30 »

nisam pratio naveden golmane pa ne mogu dati svoj sud.
 samo ako potenciraÅ¡ da nema tu cezera po meni ni to nije neko iznena?enje. cezar ove sezone nije bio najbolji ni u italiji. najbolji golaman italije je bio romin golman julio sergio.

Druže  Wink ,a po ?emu je to bio bolji od Julionea?
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #1016 na: Svibanj 31, 2010, 21:11:26 »

?ovjek nije imao niti jedan kiks na vratima rome. branio je fenomenalo ?itavu sezonu i bio je najve?e iznena?enje ove sezone. kad se samo sjetim obrane protiv lazia <a href="http://www.youtube.com/v/HtWi2N-hu7U&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/HtWi2N-hu7U&rel=1</a>   bow down bow down bow down
?ovjek je prakti?ki najzaslužniji šta se roma približila interu. samo da napomenem da nije branio na po?etku sezone kad je roma primala 3 komada po utakmici
Evidentirano
nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #1017 na: Lipanj 01, 2010, 07:45:50 »

Wall smack julio cesar Kralj
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1018 na: Lipanj 01, 2010, 08:16:51 »

MURALI ZA REPREZENTACIJE
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1019 na: Lipanj 04, 2010, 11:06:20 »

"Il mio cuore è diviso tra Argentina e Italia...sogno una finale tra le due mie patrie! Ormai però ho fatto l'abitudine alla fiesta: sai com'è sono interista! Tifo l'Inter perche è piena di miei connazionali.
Capitan Zanetti lo conosco da poco: abbiamo fatto una cena a quattro. Sua moglie Paula mi ha detto che, quando Javier ha la febbre e non può allenarsi, se la piazza sulle gambe e la solleva per migliaia di volte. Uno così per me sarà pronto anche per i Mondiali del 2014! Avrà 41 anni e sulla panchina ci sarà un allenatore normale...è un'ingiustizia enorme che Maradona non abbia convocato nè lui nè Cambiasso. Diego convoca i suoi amici e lascia a casa quelli bravi. L'hanno messo sulla panchina della Nazionale solo per marketing. Vorrebbe far giocare Martin Palermo e lasciare Milito in panchina. Ma ci rendiamo conto? El Principe è così forte che finisci per trovarlo affascinante".

Ukratko:
Srce mi je pola u Argentini, a pola u Italiji. Sanjam finale Argentina-Italija. Navijam za Inter jer ima puno mojih...
Zanettija sam upoznala nedavno na jednoj ve?eri u ?etvero. Pri?ala mi je njegova žena da kad ima febru i ne može na trenig, stavi nju na noge i digne je hiljadu puta! Taj ?e bit spreman i za SP 2014! Imat ?e 41 godinu i normalnog trenera na klupi. Zlo?in je da Maradona nije pozvao njega i Cambiassa. Diego poziva svoje frendove i pušta doma prave igra?e. Na klupi je samo radi marketinga. Želi da mu igra Palermo, a Milito ?e grijati klupu. O ?emu pri?amo?!
mala je prava Interistica
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #1020 na: Lipanj 12, 2010, 03:07:48 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkZykuFyZpkBgqJQAq&tmpl=coranto_video_news

<a href="http://www.youtube.com/v/W92NkcNysMk&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/W92NkcNysMk&rel=1</a>

...Koji Å¡temer don Fabio  ROFLMAO ROFLMAO ROFLMAO
Evidentirano
Ultras
Super clan

« Odgovor #1021 na: Lipanj 17, 2010, 10:00:05 »

http://www.net.hr/sport/page/2010/06/17/0001006.html?pos=n0

Evo Maradona navodno ima nesto i s nama  Grin
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1022 na: Lipanj 17, 2010, 11:48:56 »

pas mater za sta se ljudi hvataju,kod svakog zele nesto naci samo da bi ispalo da je on ima veze s hrvatskom...tako lejm
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1023 na: Lipanj 17, 2010, 16:13:07 »

to je tako i ostat ce na prostorima bivse juge ... ROFLMAO ROFLMAO
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #1024 na: Lipanj 18, 2010, 03:28:18 »

Ja isto mislim da Julio Cesar nije bio najbolji vratar godine, jer je imao period kikseva. Sezonu prije je bio bolji, odnosno najbolji na svijetu.
Evidentirano

Milano siamo noi!
 Str: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 46   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!