Veljaa 10, 2012, 09:31:03 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 70 71 [72] 73 74 ... 79   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Putovanja na Interove utakmice  (Posjeta: 51122 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Antonio
Super clan

« Odgovor #1775 na: Travanj 12, 2010, 09:42:31 »

Pa kada ste ve? napisali sve ovo u temi, onda ?u i ja dvije- tri pametne:
1. ?ekali smo gospodina za materijale više od dva sata i to na solidnoj kiši ( Billy i ja ) i nije se pojavio sve dok nismo našli Gosp. Pisina kojemu je onda Nikola sve objasnio mobitelo ( mi zvali Nikolu iz Milana i onda ga dali Pisinu na telefon )
2. Inter- Milan nas pošalju na tre?i prsten i srežu nam broj karti, a Ma?ari dobiju 65 karti za drugi prsten ( bus na kat ) dok Talijani za istu utakmicu karte dobiju 30 dana prije utakmice i naravno za drugi prsten
3. Za Chelseu nam napiše da ne ra?unamo na puno karti ( i London i Milano ) dok klub iz Makedonije otputuje u Milano sa 3-4-5 autobusa, nisam 100% siguran u brojku
4. Za CSKA nam je dao rok od nekoliko sati, pošto ovo meni nije posao i nisam svake 3 minute na mailu vezanom uz FC Inter i IC Fedeli, malo sam zakasnio sa gledanjem mailova ( imao sam poslovni sastanak ) i stvar je propala

I unato? svemu ja se tješim da nije sve tako crno:

1. Ipak smo putovali na Milan, Romu, Parmu, Kazan, Barcelonu, Chelseu, Udine- bez našeg kluba bi barem polovica utakmica bila nemogu?a misija
2. ?lanovi smo jedne velike obitelji i nadamo se da ?emo druge godine  imati joÅ¡ bolji status ( o?ito su u pitanju duhovi proÅ¡losti i predrasude od proÅ¡lih vremena )
3. Nadam se da ovo iskustvo sa Juveom donosi jednu pozitivnu stvar, a to je da smo saznali da karticu navija?a mogu posjedovati i stranci, te ve? radimo na tome da vidimo kako da ju dobijemo za naše ?lanove, kako bi sve utakmice postale dostupne ?lanovima IC Fedeli
Evidentirano
interista7
Super clan

« Odgovor #1776 na: Travanj 12, 2010, 10:44:07 »

a nemogu vjerovat...  :'(
Evidentirano
hate
Super clan

« Odgovor #1777 na: Travanj 12, 2010, 12:20:30 »

Nevjerovatno
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1778 na: Travanj 12, 2010, 12:45:14 »

?uo sam se ja sa presidenteom te mi je objasnio kako ih sve "vozaju" ovi iz ICC-a  stvarno straÅ¡no i ne želim vjerovati da se netko može tako odnositi prema svojim navija?ima. ja se samo nadam da ?e se stanje popraviti ako ne predlažem da se kolega Raguž obrati svom "frendu" Massimu  Wink
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #1779 na: Travanj 12, 2010, 15:18:33 »

Istina sve što Antonio navodi, malo jesu "spori" i ponekad nefer (ipak, treba provjeriti odakle Ma?arima ulaznice ili Makedoncima, možda nisu dobili od CCIC-a). Trebalo bi saznati nekako koliko to?no strani IC dobivaju ulaznica, pa da vidimo jeli nas zakidaju ili nam se samo to ponekad ?ini.

Slažem se s Antoniom kako apsolutno nije fer davati tako kratke rokove i ktome još tražiti da budeš uz mail 24/7. S CSKA je doslovno bilo tako. ?ovjek poslao mail Antoniju u 21:00 da mu do sutra u 10:00 pošalje listu. Onda u 9:55 poslao mail da više ne može ?ekati i da ništa od ulaznica. A Antonio oba maila vidio tek kasnije. Sre?a da su momci koji su željeli i?i kupili ulaznice online.

Da, i ovo kad se lik nije pojavio u dogovoreno vrijeme... Neozbiljno.

Ali ja mislim da ima puno više dobrih stvari i strana koje su se doga?ale, a ovo za Juventus uistinu nije krivica ni CCIC-a ni Intera. Znam da ste svi koji ste trebali i?i frustrirani i da se ?ini kako je Inter kriv, ali oni stvarno ne mogu nikako utjecati na odluke višeg tijela kao što je CASMS koji donosi te odluke.

Usput, poslali smo mail Pisinu s upitom da nam za sljede?u sezonu kada bude dijelio poklone u paket stavi i "tesseru del tifoso" koja ?e garantirati ulaz na stadion za sve Interove utakmice. Ta ?e kartica uskoro po Zakonu u Italiji biti obvezna za gostovanja. Ukoliko je ne budemo imali primjerice ne?emo mo?i u Udine (na gostuju?u tribinu naravno). Klubovi se, pod pritiskom navija?a, bore protiv nje, ali neizbježno je da ?e se zakon donjeti uskoro (trebao je 1.1.2010, ali su klubovi uspjeli to odgoditi. Neki su ih tada osu?ivali kako navija?i ne smiju krojiti politiku nogometa, a me?u njima i Mourinho).
Tessera del tifoso se u svakom klubu zove druga?ije, a kod nas "Siamo noi..." Ona je besplatna.
Na njoj ?e kada je skeniraju na ulazu biti podaci o osobi, a ona bi pokazivala naravno i one kojima je zabranjen ulaz na stadione.
« Zadnja izmjena: Travanj 12, 2010, 15:36:27 od nraguz » Evidentirano

Milano siamo noi!
Antonio
Super clan

« Odgovor #1780 na: Travanj 12, 2010, 16:46:43 »

Slažem se s Antoniom kako apsolutno nije fer davati tako kratke rokove i ktome još tražiti da budeš uz mail 24/7. S CSKA je doslovno bilo tako. ?ovjek poslao mail Antoniju u 21:00 da mu do sutra u 10:00 pošalje listu. Onda u 9:55 poslao mail da više ne može ?ekati i da ništa od ulaznica. A Antonio oba maila vidio tek kasnije. Sre?a da su momci koji su željeli i?i kupili ulaznice online.

Samo mala ispravka, prvi njegov mail je došao oko 23:50 na ve?er, a drugi u 9:00 drugo jutro. Ja sam na žalost sve vidio iza 10:00 kada je ve? sve bilo gotovo
Evidentirano
levis
Super clan

« Odgovor #1781 na: Travanj 12, 2010, 18:30:22 »

Meni je samo zao sto neki ljudi u ovom klubu uloze toliko truda u sve ovo da bi samo tko propalo.
Jer ima tu previse nervoze, iscekivanja i neprospavanih noci.
Znam da ovo nema nikakve veze CCIC-om i Interom ali se nadam da cemo slijedece godine
imati puno bolji status i korektniji odnos od njih. Mislim da smo ga zalaganjem i ponasanjem ove sezone
uvelike zasluzili.
I hvala svima koji su se do zadnjeg trenutka trudili da ipak odemo na tu tekmu.
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #1782 na: Travanj 12, 2010, 19:35:51 »

Pa kada ste ve? napisali sve ovo u temi, onda ?u i ja dvije- tri pametne:
1. ?ekali smo gospodina za materijale više od dva sata i to na solidnoj kiši ( Billy i ja ) i nije se pojavio sve dok nismo našli Gosp. Pisina kojemu je onda Nikola sve objasnio mobitelo ( mi zvali Nikolu iz Milana i onda ga dali Pisinu na telefon )
2. Inter- Milan nas pošalju na tre?i prsten i srežu nam broj karti, a Ma?ari dobiju 65 karti za drugi prsten ( bus na kat ) dok Talijani za istu utakmicu karte dobiju 30 dana prije utakmice i naravno za drugi prsten
3. Za Chelseu nam napiše da ne ra?unamo na puno karti ( i London i Milano ) dok klub iz Makedonije otputuje u Milano sa 3-4-5 autobusa, nisam 100% siguran u brojku
4. Za CSKA nam je dao rok od nekoliko sati, pošto ovo meni nije posao i nisam svake 3 minute na mailu vezanom uz FC Inter i IC Fedeli, malo sam zakasnio sa gledanjem mailova ( imao sam poslovni sastanak ) i stvar je propala

I unato? svemu ja se tješim da nije sve tako crno:

1. Ipak smo putovali na Milan, Romu, Parmu, Kazan, Barcelonu, Chelseu, Udine- bez našeg kluba bi barem polovica utakmica bila nemogu?a misija
2. ?lanovi smo jedne velike obitelji i nadamo se da ?emo druge godine  imati joÅ¡ bolji status ( o?ito su u pitanju duhovi proÅ¡losti i predrasude od proÅ¡lih vremena )
3. Nadam se da ovo iskustvo sa Juveom donosi jednu pozitivnu stvar, a to je da smo saznali da karticu navija?a mogu posjedovati i stranci, te ve? radimo na tome da vidimo kako da ju dobijemo za naše ?lanove, kako bi sve utakmice postale dostupne ?lanovima IC Fedeli

Oni ?ak nemaju ni I.C.  klub  Huh? ,od Dim?a Klimkarova - Interisti Veles s kojim se malo malo ?ujem sam dobio informaciju da je bilo 6 buseva,
3 iz Skoplja 3 iz Strumice,ovi iz Strumice su iÅ¡li preko agencije,za Skopljance ne znam.Gle,da netko krivo ne shvati ,nisam ja ljubomoran na njih,jako su dragi de?ki i pravi Interisti  Inter zastava , i drago mi je zbog njih,samo mi je žao statusa koji mi imamo u Milanu,vjerujem n a j v i Å¡ e  zbog znamo koga ,tko je vodio  Roll Eyes I.C. iz Rijeke....i negativnih iskustava koordinacije I.C. klubova  sa doti?nom individuom Undecided ....A i ove budalaÅ¡tine sa mailovima,da sam ja posl'o  njemu mail u 12 sati u no?i,nazvao bi me ujutro  i rek'o da nisam normalan, a to fakat nije normalno  Roll Eyes ,il bi oni  htjeli  Huh? da im samo digi?i sjede   na tribinama,jer im je pa?enje gombat se s nama strancima,uglavnom jednom rije?ju b a n a n a  Undecided

Ovo  bi fakat bilo dobro da dobijemo te "ausvajse" Wink ,da u Udine idemo kao kraljevi  Kralj
« Zadnja izmjena: Travanj 12, 2010, 19:37:32 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
Antonio
Super clan

« Odgovor #1783 na: Travanj 12, 2010, 19:42:10 »

Oni ?ak nemaju ni I.C.  klub  Huh? ,od Dim?a Klimkarova - Interisti Veles s kojim se malo malo ?ujem sam dobio informaciju da je bilo 6 buseva,
3 iz Skoplja 3 iz Strumice,ovi iz Strumice su iÅ¡li preko agencije,za Skopljance ne znam.Gle,da netko krivo ne shvati ,nisam ja ljubomoran na njih,jako su dragi de?ki i pravi Interisti  Inter zastava , i drago mi je zbog njih,samo mi je žao statusa koji mi imamo u Milanu,vjerujem n a j v i Å¡ e  zbog znamo koga ,tko je vodio  Roll Eyes I.C. iz Rijeke....i negativnih iskustava koordinacije I.C. klubova  sa doti?nom individuom Undecided ....A i ove budalaÅ¡tine sa mailovima,da sam ja posl'o  njemu mail u 12 sati u no?i,nazvao bi me ujutro  i rek'o da nisam normalan, a to fakat nije normalno  Roll Eyes ,il bi oni  htjeli  Huh? da im samo digi?i sjede   na tribinama,jer im je pa?enje gombat se s nama strancima,uglavnom jednom rije?ju b a n a n a Undecided

Ovo  bi fakat bilo dobro da dobijemo te "ausvajse" Wink ,da u Udine idemo kao kraljevi  Kralj

DA SE KRIVO NE SHVATI, O TOME UOP?E NISAM RAZMIÅ LJAO !!!  PROTIV NAÅ IH PRIJATELJA IZ MAKEDONIJE NEMAM APSOLUTNO NIÅ TA, DAPA?E JAKO IH POÅ TUJEM, NEGO SAM SAMO POVUKAO PARALELU IZME?U NAS I OSTALIH STRANIH DRŽAVLJANA KOJI PUTUJU NA UTAKMICE INTERA ( Hvala Denisu koji me svojim postom potaknuo da shvatim da se moj post može krivo prozuma?iti ) .

NADAM SE DA NE ZAMJERATE
« Zadnja izmjena: Travanj 12, 2010, 19:44:10 od Antonio » Evidentirano
getz15
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #1784 na: Travanj 12, 2010, 20:03:56 »

Å¡teta za sve koji su namjeravali i?i na tekmu,nadam se da ?e slijede?e sezone ipak sve to  biti bolje organizirano od strane Talijana...nego,imam neoliko pitanja v zei tekme Inter-Barca na Meazzi.Prijatelja zanima da li s ikako mogu nabaviti karte? znam da postoji online opcija kupovine,ali ako može mala pomo?,te kada se otvaraju serveri za kupovinu?(ako karte dosad nisu rasprodane, u Å¡to sumnjam,ispravite me ako grijeÅ¡im). Nadalje,znaima ga isto tako cijena prijevoza autobusom iz zagreba prema milanu,odnosno najbližg mogu?eg pokretiÅ¡ta ,a a je u pravcu milana? hvala na pomo?i
Evidentirano

?perche siamo i fratelli del mondo?
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1785 na: Travanj 12, 2010, 21:31:10 »

Å¡teta za sve koji su namjeravali i?i na tekmu,nadam se da ?e slijede?e sezone ipak sve to  biti bolje organizirano od strane Talijana...nego,imam neoliko pitanja v zei tekme Inter-Barca na Meazzi.Prijatelja zanima da li s ikako mogu nabaviti karte? znam da postoji online opcija kupovine,ali ako može mala pomo?,te kada se otvaraju serveri za kupovinu?(ako karte dosad nisu rasprodane, u Å¡to sumnjam,ispravite me ako grijeÅ¡im). Nadalje,znaima ga isto tako cijena prijevoza autobusom iz zagreba prema milanu,odnosno najbližg mogu?eg pokretiÅ¡ta ,a a je u pravcu milana? hvala na pomo?i
danas su bili otvoreni u 9  :'( :'( Wall smack
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #1786 na: Travanj 13, 2010, 06:15:56 »

3 iz Skoplja 3 iz Strumice,ovi iz Strumice su iÅ¡li preko agencije,za Skopljance ne znam.Gle,da netko krivo ne shvati ,nisam ja ljubomoran na njih,jako su dragi de?ki i pravi Interisti  Inter zastava , i drago mi je zbog njih,samo mi je žao statusa koji mi imamo u Milanu,vjerujem n a j v i Å¡ e  zbog znamo koga ,tko je vodio  Roll Eyes I.C. iz Rijeke....i negativnih iskustava koordinacije I.C. klubova  sa doti?nom individuom Undecided ....A i ove budalaÅ¡tine sa mailovima,da sam ja posl'o  njemu mail u 12 sati u no?i,nazvao bi me ujutro  i rek'o da nisam normalan, a to fakat nije normalno  Roll Eyes ,il bi oni  htjeli  Huh? da im samo digi?i sjede   na tribinama,jer im je pa?enje gombat se s nama strancima,uglavnom jednom rije?ju b a n a n a Undecided

Eto, hvala Denise za informaciju o Makedoncima. Dakle, nemaju Inter Club sto znaci da im CCIC nije osigurao karte, vec su isli preko neke agencije. Sad bismo jos trebali saznati kako su ili eventualno zasto su Madari dosli do tolikog broja ulaznica. CCIC naime dijeli ulaznice prema postotku, sto znaci da klub s vise clanova dobije vise ulaznica. Znamo li koliki je tocan broj clanova madarskog IC-a?
Mislim da se ne bismo trebali zaliti na nas status, ja vjerujem Pisinu kada nam kaze da je on apsolutno ravnopravan s drugima, a da je on nekoliko puta ulozio dodatni napor da nas zadovolji (citaj za Milan). S druge strane, neke stvari u komunikaciji, a pogotovo rokovi mu nisu u redu.
Evidentirano

Milano siamo noi!
Antonio
Super clan

« Odgovor #1787 na: Travanj 16, 2010, 22:39:28 »

Ajmo opet malo oživiti ovu temu. Nakon neuspješne epizode sa Juventusom jako puno Vas se javlja za zadnju utakmicu na doma?em travnjaku protiv Chieva. Vremena nemamo baš puno, pa zainteresirani neka razmisle o putu, da kada ih budemo kontaktirali 100% znaju svoj stav oko ove utakmice.
Evidentirano
interista7
Super clan

« Odgovor #1788 na: Travanj 17, 2010, 00:06:21 »

Ajmo opet malo oživiti ovu temu. Nakon neuspješne epizode sa Juventusom jako puno Vas se javlja za zadnju utakmicu na doma?em travnjaku protiv Chieva. Vremena nemamo baš puno, pa zainteresirani neka razmisle o putu, da kada ih budemo kontaktirali 100% znaju svoj stav oko ove utakmice.

ja neznam hocu li ici, kad se cujemo telefonom sutra ili prekosutra cu ti objasniti zasto tocno
Evidentirano
Bonzo
Super clan

« Odgovor #1789 na: Travanj 17, 2010, 06:54:08 »

Dosta sam sa de?kima pri?ao na tu temu, za sada mi se javilo cca. sedam zainteresiranih, svi redom ljudi koji stalno idu na tekme i koji su apsolutno zainteresirani. Bez obzira idemo li busom ili kombijem ili autima.
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1790 na: Travanj 17, 2010, 22:35:23 »

Svima koji idu sretan put ljep provod i da nam dodjete sa 3 boda ja nemogu razloga je mnogo al bit ce u buducnosti pozz svima koji idu FORZA INTER .... novija zastava
Evidentirano

INTER is simply ME

97 seasons in Serie A ONLY
    18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
Forza
Super clan

« Odgovor #1791 na: Travanj 19, 2010, 15:58:38 »

Mene najvise prijeci umoran i dug put, prvo moje putovanje protiv Rome sam proveo mamuran i nenaspavan. mostar - zg 9sati, zg - milan 9sati, povratak milan - zg 9, zg - mostar 9sati. Ukupno 36 sati po autobusima u 3 dana. Odlucio sam svake godine barem 1 put otic
Evidentirano
levis
Super clan

« Odgovor #1792 na: Travanj 19, 2010, 17:37:25 »

Mene najvise prijeci umoran i dug put, prvo moje putovanje protiv Rome sam proveo mamuran i nenaspavan. mostar - zg 9sati, zg - milan 9sati, povratak milan - zg 9, zg - mostar 9sati. Ukupno 36 sati po autobusima u 3 dana. Odlucio sam svake godine barem 1 put otic
Ti si trebao ici za sofera a ne teologiju studirat   Grin Grin
Evidentirano

Forza
Super clan

« Odgovor #1793 na: Travanj 19, 2010, 18:01:03 »

Ti si trebao ici za sofera a ne teologiju studirat   Grin Grin

hahahah, ko ce znat tek sam 2 godina ako izgubim volju za dogmatiku i sveto pismo mozda se okrenem volanu  Cheesy
Evidentirano
Forza
Super clan

« Odgovor #1794 na: Travanj 21, 2010, 01:34:56 »

ide li ko na finale ?
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #1795 na: Travanj 21, 2010, 09:52:36 »

ide li ko na finale ?

hm, još želim uživati u veli?anstvenoj ve?eri, ali moram napomenuti, da su svi poslije velike pobjede spremni izginuti na putovanju za Inter, a onda kada se naspavaju sve po?ne padati u vodu, evo i svježi primjer je sada putovanje na Chievo...poslije juvea imamo dva puna autobusa, a danas je stanje takvo da idemo sa kombijem...jbg de?ki, nemojte pisati o putovanju dok ne prespavate no? ili no?i...

p.s. Forza, ne mislim na tebe iako sam te citirao, ve? na one koji zovu po 20 puta kad se ide na utakmicu a kada se treba i?i odmah nekakvi problemi...

Evidentirano

Forza
Super clan

« Odgovor #1796 na: Travanj 21, 2010, 10:52:25 »

hm, još želim uživati u veli?anstvenoj ve?eri, ali moram napomenuti, da su svi poslije velike pobjede spremni izginuti na putovanju za Inter, a onda kada se naspavaju sve po?ne padati u vodu, evo i svježi primjer je sada putovanje na Chievo...poslije juvea imamo dva puna autobusa, a danas je stanje takvo da idemo sa kombijem...jbg de?ki, nemojte pisati o putovanju dok ne prespavate no? ili no?i...

p.s. Forza, ne mislim na tebe iako sam te citirao, ve? na one koji zovu po 20 puta kad se ide na utakmicu a kada se treba i?i odmah nekakvi problemi...

pa sve si upravu, ja jucer po kuci skacem aa inter inter odo u madrid mama spremaj pare odo u madrid. A kad me prode euforija kad se vratim u zivotnu realnost zagreb aerodrom madrid hotel smjestaj cijena karte, usutim se
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #1797 na: Travanj 21, 2010, 11:22:38 »

pa sve si upravu, ja jucer po kuci skacem aa inter inter odo u madrid mama spremaj pare odo u madrid. A kad me prode euforija kad se vratim u zivotnu realnost zagreb aerodrom madrid hotel smjestaj cijena karte, usutim se

e to je to, ali neki moraju znati da je to svima tako...svima je teško odvojiti novce i radno vrijeme, ali dok možemo i?i na utakmice i gledati GRANDE INTERA treba se pomu?iti i stisnuti zube.

U Milanu nas cijene, ali do kada, te tražimo 50 karata, pa 40 pa 35, ...itd., mijenjamo imena kurci palci, emailovi po 20 -tak dnevno..jbg, uozbiljimo se svi skupa jer za drugu godinu ja sam prvi za radikalan rez u politici putovanja na utakmice Intera...

Evidentirano

Bonzo
Super clan

« Odgovor #1798 na: Travanj 21, 2010, 11:39:27 »

e to je to, ali neki moraju znati da je to svima tako...svima je teško odvojiti novce i radno vrijeme, ali dok možemo i?i na utakmice i gledati GRANDE INTERA treba se pomu?iti i stisnuti zube.

U Milanu nas cijene, ali do kada, te tražimo 50 karata, pa 40 pa 35, ...itd., mijenjamo imena kurci palci, emailovi po 20 -tak dnevno..jbg, uozbiljimo se svi skupa jer za drugu godinu ja sam prvi za radikalan rez u politici putovanja na utakmice Intera...

I to najradikalniji mogu?i.
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #1799 na: Travanj 21, 2010, 11:46:21 »

I to najradikalniji mogu?i.

na sljede?em okupljanju (godišnja skupština) poraditi ?emo najviše po tom pitanju...
Evidentirano

Str: 1 ... 70 71 [72] 73 74 ... 79   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!