|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #1725 na: Oujak 02, 2010, 10:11:20 » |
|
Kako sam se razbio, to je bilo prestrašno...još i sad me sve boli. J....li ih oni njihovi sllisli šahtovi...  Da ,da sad su šahtovi krivi  . Bilo na SKY ITALIA maloprije ovakav naslov: "Tifoz INTERA ,rasuo se kao zrno graška na curvi SUD Friulija",znaš Ti dobro bonzare zašto se to desilo,al o tom ?emo Darko,Matejica i ja s Tobom obaviti jedan oštar razgovor,  i izre?i ti stegovnu mjeru na disciplinskoj komisiji naše seczione
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Oujak 02, 2010, 10:19:01 od EL CUCHU 19 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #1726 na: Oujak 02, 2010, 10:16:19 » |
|
Billy, nešto sam z....o na kompu i ono šta sam napisao ubacilo mi u tvoj post. ?udno...
Možda si htel stavit citat ,i onda ti ga zna ubacit u citirani text 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #1727 na: Oujak 02, 2010, 13:57:18 » |
|
Možda si htel stavit citat ,i onda ti ga zna ubacit u citirani text  Upravo to
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #1728 na: Oujak 02, 2010, 13:58:38 » |
|
Da ,da sad su šahtovi krivi  . Bilo na SKY ITALIA maloprije ovakav naslov: "Tifoz INTERA ,rasuo se kao zrno graška na curvi SUD Friulija",znaš Ti dobro bonzare zašto se to desilo,al o tom ?emo Darko,Matejica i ja s Tobom obaviti jedan oštar razgovor,  i izre?i ti stegovnu mjeru na disciplinskoj komisiji naše seczione Stari moj rasipo sam se totalno, pravo ?udo da nije ništa slomljeno. Spreman sam na sankcije... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #1729 na: Oujak 02, 2010, 15:40:00 » |
|
Do 12.03. prijave za putovanje na Inter-Juventus
Inter Club Fedeli organizira novo putovanje u Milano i to na “Derby d’Italia” protiv Juventusa. Utakmica je na programu 18.04. Zbog ve? poznatih pravila ( http://interusrcu.com/i-forum/index.php/topic,905.0.html ) oko narudžbi ulaznica u centrali u Milanu nemamo puno vremena za prijavu. Molimo sve zainteresirane da se jave svojim povjerenicima ?im prije jer je rok za prijavu 10 (deset) dana! Dobro razmislite možete li taj vikend i?i na put i onda se tek prijavite. Vaša uplata je prijava. Cijena aranžmana je 650,00Kn i uklju?uje put Zagreb-Milano-Zagreb i ulaznicu.
ZAGREB, ZAGORJE, ME?IMURJE: Darijo Mrzi?: darijo.mrzic1@zg.t-com.hr Hrvoje Kova?: hrvoje.kovac@hds.hr SLAVONIJA, BARANJA, MOSLAVINA, PODRAVINA: Rade Raji?: rajic@interusrcu.com ISTRA I RIJEKA: Biljan Dav?ev: billyri@interusrcu.com DALMACIJA I LIKA: Nikola Raguž: nraguz@interusrcu.com Ivan Duper: dexter@interusrcu.com INOZEMSTVO: Rade Raji?: rajic@interusrcu.com
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Oujak 02, 2010, 17:50:12 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #1730 na: Oujak 03, 2010, 01:03:22 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #1731 na: Oujak 04, 2010, 23:09:51 » |
|
Kako primje?ujem iz razgovora sa kordinatorima, mnogi se još nisu udostojili javiti idu li na Juventus ili ne. Postoji mogu?nost da prije kraja roka za prijavu sva mjesta budu popunjena, a onda je kasno za bilo što. Ako mi listu putnika popunimo, npr. 5 dana, prije mi ju zaklju?ujemo bez obzira što je krajnji rok 12.03. zato ne ?ekajte zadnji dan jer bi se moglo desiti da propustite veliki derbi, a onda ste si sami krivi. Slobodnih mjesta nema još puno !!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #1732 na: Oujak 04, 2010, 23:54:27 » |
|
mislim da sam poslao mail bonzi da ne mogu, al iskreno ne znam jel mu došlo pošto mi nije odgovorio
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #1733 na: Oujak 05, 2010, 08:38:49 » |
|
mislim da sam poslao mail bonzi da ne mogu, al iskreno ne znam jel mu došlo pošto mi nije odgovorio
Je Ante, došlo je, sve 5. Ti si jedan od rijetkih koji je javio da ne ide. Ve?ina ni mu ni be. Osim naravno ljudi koji idu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #1734 na: Oujak 05, 2010, 12:41:49 » |
|
ja sam poslao nraguzu poruku da ako sredim novce do ponediljka ili utorka da idem ukoliko bude još slobodnog mista!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #1735 na: Oujak 05, 2010, 16:20:41 » |
|
Je Ante, došlo je, sve 5. Ti si jedan od rijetkih koji je javio da ne ide. Ve?ina ni mu ni be. Osim naravno ljudi koji idu.
 nema smisla zavla?it nekoga, jednostavno kad dobiješ mail vidiš jel možeš financijski, vremenski itd. u ovom slu?aju nisam mogao ni zbog jednog ni zbog drugog. ovi šta stalno nešto mute su ve? dobro poznata pri?a nažalost 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #1736 na: Oujak 05, 2010, 17:20:09 » |
|
fantico poslo sam ti privatnu poruku ovdje na forumu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #1737 na: Oujak 05, 2010, 18:01:58 » |
|
Odgovorio. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #1738 na: Oujak 06, 2010, 14:43:38 » |
|
Mislim de?ki da bi trebali na najmanju mogu?u mjeru smanjiti ovo alkoholno prepucavanje. U ovoj temi je 80% postova samo o alkoholnim podvizima. Imajte na umu da je ovo javno glasilo i da to ostavlja veoma ružan dojam kod gostiju i nekih ?lanova. Mi koji se poznajemo znamo da nema nikakvog problema ni sa kim i da su to samo sitna podbadanja i zafrkancije. Tema je o putovanjima na utakmice našeg kluba i ovakvi upisi kod ljudi koji nas ne poznaju može izazvati veoma loš dojam i strah od putovanja. Znamo svi kako se ponašaju huligani i oni najradikalniji navija?i pod utjecajem alkohola. ?itaju?i ove vaše postove potencijalni putnici koji trebaju prvi put i?i sa nama sasvim logi?no mogu ste?i pogrešan dojam i imati strah. Ispada da smo nekakav klub alkoholi?ara i da nam putovanja na utakmice služe samo kao pokri?e za neka alkoholna nadmetanja. Kako da netko povede svoje dijete na put ili dozvoli svom malodobnom djetetu da ide sam na put kad ?ita ovakve "podvige" i prepucavanja majstora maligana. Dobro se sje?am kada sam prvi put trebao i?i na utakmicu i vodio sina kako sam zazirao i nije mi bilo svejedno sve do Milana, kad sam se uvjerio da su svi sasvim normalni ljudi. Tad još niti nismo imali svoju stranicu i nisam imao nikakvu predodžbu o bilo kojem ?lanu bivšeg Inter Cluba. Možete li zamisliti sad jednog novaka koji sve ovo ?ita kakav može imati strah. Mislim da se više nego pretjeralo sa ovakvim postovima i da nas sve skupa kao klub navija?a degradira. Toliko truda i vremena se ulaže u IC Fedeli u interesu svih nas a i onih koji ?e nam se pridružiti u širenju naše interisti?ke obitelji da bi se na ovako jeftin na?in blamirali i odbijali ljude od sebe. Još jednom ?u ponoviti da mi izme?u sebe znamo da nemamo problema ali morate shvatiti da takav na?in pisanja odaje jako ružnu sliku. Molio bih vas da se ubudu?e suzdržavate od takvih upisa kako ne bi bili prinu?eni brisati dijelove ili cijele postove. Hvala na razumjevanju. W'Inter! W'Inter Club Fedeli!
novi forumaši nemojte doživit sramotnu sudbinu ko i ja 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #1739 na: Oujak 06, 2010, 14:44:03 » |
|
Forza o tim "pothvatima" nemoj ovdje pisati više.  Smislite neku temu pod ostalo u kojoj ?ete se hvaliti o takvim stvarima. Naravno da ?e se i na putovanjima obratiti ve?a pozornost na takve aktivnosti jer ?e svaki prelazak granice biti sankcioniran.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
getz15
|
 |
« Odgovor #1740 na: Oujak 06, 2010, 19:15:52 » |
|
pozdrav svima,hvala svima na odli?noj atmosferi u busu za Udine,odli?no je bilo,pokušpili smo 3 boda,zafrkancija i opuštenost  prošlo moje prvo gosotvanje,nadam se da ?e ih biti još,na ?ubrentus ne idem,svima koji idete,ugodan provod želim  i naravno,vratite se doma s podignutim glavama 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
?perche siamo i fratelli del mondo?
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #1741 na: Oujak 08, 2010, 14:16:46 » |
|
Aaaaah, ulaznice osigurane! Chelsea - Inter i Fulham - Juventus + 7 dana Londona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jedva cekam... Jos samo da prezivim letove i prozivim strah od istih i biti ce to medeni mjesec (uoci vjencanja) iz snova.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #1742 na: Oujak 08, 2010, 14:52:59 » |
|
?estitam nikola 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #1743 na: Oujak 08, 2010, 15:07:15 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #1744 na: Oujak 08, 2010, 15:47:00 » |
|
Bravo Nikola! Naravno, o?ekujemo detaljan izvještaj sa Interove tekme... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #1745 na: Oujak 08, 2010, 16:09:52 » |
|
Aaaaah, ulaznice osigurane! Chelsea - Inter i Fulham - Juventus + 7 dana Londona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jedva cekam... Jos samo da prezivim letove i prozivim strah od istih i biti ce to medeni mjesec (uoci vjencanja) iz snova.
 svaka cast
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #1746 na: Oujak 08, 2010, 17:15:26 » |
|
Bravo Nikola. O?ekujemo izvještaj i slike iz Londona.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #1747 na: Oujak 08, 2010, 18:02:00 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #1748 na: Oujak 08, 2010, 18:48:55 » |
|
Sretan put Nikola tebi a i svima koji putuju na tekme ove navedene  ..FORZA INTER
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #1749 na: Oujak 08, 2010, 19:04:57 » |
|
Nikola sretan put i da nam se ne vra?aš bez punog plijena (prolaz Intera i Fulhama  ) 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|