dakle kao što sam obe?ao, putopisare je tu, pokušao sam upiti malo el cuchua ali biti na neki na?in svoj

ugl nemojte zamjerit ipak se on ne može nadomjestiti

na jedvite jade sam se digao iz kreveta, potrpao stvari u ruksak umio s malo hladnom vodom i krenuo po brata u dubravu, oko 7 i 15 pokupim ja njega i zaputimo se kod inine zgrade, dolazimo tamo oko nekih 7 i 30 kad ono tamo nas ve? ?eka lagano ekipica.
bonzare, hatare i co. pobacam stvari u bus i iza?em van da malo po?akulamo ispred busa i razgradimo "plan" putovanja, upoznali se sa izaslanstvom našeg
Denisa, ina?e poznatijeg kao
El CUCHU 19. nije prošlo 15-ak minuta i svi smo se ve? lagano okupili, stigao je i naš
presidente Antonio prvi ponosi vlasnik
Fedelissima

još smo kojih 10-ak minuta pri?ekali neke de?ke i u laganini krenuli u Rijeku da pokupimo ostatak fedela

ina?e ono što moram napomenuti jest da je sa nama prvi put putovao i jedan od najmla?ih ?lanova IC Fedeli,
mali Diego koji ako sam dobro zapamtio ima 6 godina

zajedno sa njegovim ocem
Robertom 
onda smo malo pri?ali u busu, podijelili karte, pogledali isje?ke one veli?anstvene pobjede nad
geritarijom od 2-0 koje je pripremio naš presidente

moram spomenuti i
veliki incidentare u sezione pivare! naime gospodin koji je prozvan vo?om tog sezionea je napravio kardinalnu po?etni?ku grešku koja zvu?i pomalo
suludo, kupio je
POKVARENO PIVO!!!! zbilja nevjerojatno

no malo pomalo evo nas do Rijeke, stižemo na stanicu i ukrcavaju se neki od najpoznatijih lica, poput
Billya, Ogija, levisa.... velikana i
jednih od utemeljitelja IC Fiume, sada ?lanovima
IC Udine iz svima poznatih razloga
g. Baccarini i g. Alberto

uzela se jedna kratka piš-pauza i sada kada smo svi kona?no ukrcani,
ic fedeli, nas
43 rame uz rame krenuli smo put "obe?ane zemlje"

idu?a stanica je bila slovenska granica, gdje smo po obi?aju morali svi iza?i na "pretres", jedno 10 min su nas ignorirali potpuno, naš
voza? popularno zvan
"šole" je stajao ispred njihove ku?ice 10 min no nitko ga ne pogleda uop?e

mi smo do tada gledali pretresanje ali ovog puta doslovno 2-ice makedonaca, billyevih montažnih pomo?nika

tada napokon stupa ona procedura, svi izlazimo jedan po jedan putovnice na pregled, onda opet 5 minutna piš-pauza i kre?emo na dug put kroz
dragu nam susjednu zemlju

do idu?eg autogrila smo neki pri?ali, neki spavali, neki
tugovali za našim :'(

pokušali smo gledati i snimku pobjede naših sokola nad engleskim prvakom

no pošto je naš
video montažer na brzaka slagao snimku negdje je zapelo i nije bilo mogu?e
reproducirati video

no šta je tu je, lagana pri?ica sa g. Bacom i društvom te naravno naše
uvijek stru?ne analize utakmica, što novih što starih, sje?anja nekih igra?a koji više ne nose naš dres, ?ak i spominjanja jednog igra?a za kojeg ni sam više ne znam da li nosi interov dres ili ne

poga?ate-
quaresma za kojeg ne znam da li se

ili

za kratko vrijeme evo još jedno stajanje, ovoga puta stanica je neki od autogrillova, tamo sre?emo i neke kolege sa susjednih foruma, de?ke iz pule

malo smo si zamezili i bili spremni na nastavak putovanja. e sad ovog dijela putovanja se ne sje?am jer sam dosta prospavao. a ono što vjerojatno zanima mnoge kakva je bila
atmosfera izme?u sezione bambusare i pivare, te brendare. ne mogu baš re?i iz prve ruke jer smo bili dosta udaljeni jedni od drugih no u zraku se osjetio miris tuga, ve? svi znate zašto

ina?e sezione bambusare bio je
oslabljen jako i mogu re?i da je
"pobjedu" definitivno odnio ku?i sezione pivare. jer bambusare je bio oslabljen za
hatareovu bolju polovicu i ve? spomenutog
denisarea , a da stvar bude gora bonzare jedan od najve?ih uzdanica bambusarea je
uhva?en sa pivareom u ruci!!!!!

:thumbdown:stižemo na ulazak u udine, tamo nas ?eka policijska pratnja i oko pola 14 je i mi smo pred stadionom friuli, slijedilo je ve? tradicionalno slikanje i malo ubijanja vremena do utakmice, nebo je bilo
crno(ne i plavo) i bojali smo se kiše, kada smo došli na stadion naše najgore prognoze ostvarile su se, oblaci su se prolomili i otuširali smo se na friuliju. dok smo tako gledali zagrijavanje naših uzdanika i gledali prelijepe talijanske ljepotice

ogi i co. su igrali novu igru, zove se
gazzetom do ga?ica

cilj je pogoditi komadi?ima mokre gazzete u
ga?icare jednoj crnki u khm znate ve? gdje, pobjednik nije prona?en tako da se igra nastavlja

nedugo nakon tog opsjele su me navija?ice udinesea, koje kako da to kažem su do?ekane raširenih ruku sa mnogo
opreza samo šteta što su ve?i dio provele u kabanici

a sada malo o utakmici, nije potrebno trošiti mnogo rije?i, gledali ste. odmah u samom startu
šokare!

pepe je ve? u prvim minutama(ne znam kojoj jer naime gospoda
nema semafor na "prekrasnom" stadionu koji je
napola prekriven, ne kužim koja je fora pola stadiona prekriti a pola ne

)

no naši se brzo oporavljaju i balotelli prekrasnim udarcem ravno ispred nas trese mrežu naturaliziranog slovenca

ubrzo totalni remont doma?ina, maicon iz odli?ne akcije doslovce
zakucare loptu u
mrežare

pred kraj prvog poluvremena samo potvrda diega il principea milita glavom pod pre?ku za 1-3 na poluvremenu :valovi: do tada po meni igra? utakmice balotelli koji je odigrao odli?no no moju mržnju prema njemu je sam ubrzo vratio

igra?i obje mom?adi su ve?
izašle na teren i stali na svoje pozicije i lopta je na centru no sudac ne svira po?etak, sav u ?udu razbijam glavu zašto

kada ono nakon 5 minuta tr?i "super mario" iz svla?ionice, eto zašto utakmica nije po?ela, ?ekalo se "najboljeg"

drugo poluvrijeme katastrofa, jedva smo živu glavu izvukli mislim ne moram vam više o tome pri?at, sve ste vidjeli ne svirane penale, gredu.... dodat ?u samo da sam onda promjenio mišljenje i mislim da je lucio bio igra? utkamice

ina?e na tribinama rekordan broj navija?a iz
makedonije i
kameruna toliko makedonskih zastava i crnaca u eto'o-vom dresu nisam još vidio. ovi eto'o manijaci su imali možda naj?udnije navijanje na utakmici, vrištali su za popizdit i sada razmišljam da možda nisu svaki put stvarno rasisti?ki vrije?ani crnci, možda to samo njihovi navija?i se ?uju pa ljudi pomisle da je neko oponašanje životinja

dakle tako pokisli(polovicu prvog poluvremena nas je baš ono opralo, dok je drugo poluvrijeme lagano padala kiša) krenuli smo se vratiti u domovinu sa nova 3 boda, vrlo važna tri boda. po izlasku sa stadiona otr?ao sam na prvi štand sa hranom, umirao sam ve?

no dok mi je speedy gonzales složio sendvi? svi su ve? bili u busu. osim jednog de?ka kojeg sam spasio jer da ga nisam slu?ajno
prepoznao u redu za hranu i da nisam rekao billyu i antoniu da im još jedan fali, vjerojatno bi sada prodavao svoje mlado tijelo za povratak u Zagreb

povratak sam dobar dio odkunjao osim na autogrillu di sam pokupovao slatkiša

ja i levis smo konstatirali da u onom mini autogrillu bi npr. boysi torcida ili netko tre?i sve operušili, mjere opreza i sigurnosti su im nikakve, imaju sre?e da su naletjeli na fine i kulturne fedele

, u Rijeci
"izbacili" Rije?ane i krenuli u kako je presidente rekao? najsportski grad u domovini? mislim da je to zato što smo na ulasku u HR slušali naš radio napokon i bio je prijenos prvo zagreba i reala, a onda medveš?aka. na putu iz Rijeke uspjeli smo se spojiti i na forum te vidjeti što se tu doga?a

bilo je još stajanja, pri?anja o novim putovanjima..... ovo me umorilo kao i samo putovanje, moj

denisu što ima živaca ovo pisati svaki put, trebalo mi je sat i nešto, nadam se da nisam razo?arao ipak mi je ovo prvi put

zaboravio sam nešto što je možda i najvažnije, ?uo sam neke glasine da se ljudi boje putovanja s nama jer kao divljaci smo i samo se opijamo itd. neki vjerojatno nisu skužili da je to na forumu prenapuhano i sve velika zajebancija, nikada nisamo imali slu?ajeve da je netko povra?ao od alkohola, da je bilo sukoba ili sli?no. najbliže pijanstvu je bilo forzino spavanje sa pivama u rukama(koje su mu btw smještene

) ili da je netko zaspao. no shvatite da je put do milana nevjerojatno dug i ispcrpan, alkohol definitivno nije jedino o ?emu se razmišlja. kako god napominjem da je sve to više zajenacija na forumu nego stvarno opijanje u litrama alkohola. evo ako netko ne vjeruje pitajte one koji su ve? putovali sa nama