Veljaa 10, 2012, 10:12:17 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 67 68 [69] 70 71 ... 79   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Putovanja na Interove utakmice  (Posjeta: 51129 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #1700 na: Veljaa 28, 2010, 09:14:35 »

sretan put i 3 punta donesite Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1701 na: Veljaa 28, 2010, 11:06:39 »

sretan put fedelima...nemojte nam se vracati bez 3 boda s ovog gostovanja,jer su nam i vise nego potrebna Smiley
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1702 na: Veljaa 28, 2010, 23:09:52 »

Denis me zamolio da ja budem taj koji ce imati cast pisanja danasnjeg putopisarea i morat cu ga razocarat sto to nece biti veceras, morat ce se strpit do sutra Smiley umoran sam sada, a sutra dizanje u pola 7 Sad iako cu bit u strci s vremenom sutra obecajem putopisare Wink nadam se da necu razocarat
Evidentirano

Interf@n
Super clan

« Odgovor #1703 na: Veljaa 28, 2010, 23:29:06 »

Evo ante ?e napisati putopisare, ja ?u samo re?i da je putovanje bilo i više nego uspješno, vra?amo se s 3 boda i NISMO pokisli iako je bilo i više nego izgledno da ho?emo. A meni je rezervna roba bila doma kao i kabanicare i kišobranare.
Na stadionu bilo jako puno naših navija?a, ne samo u "kavezu" nego i po drugim tribinama.
Najve?i Å¡ok je bio nepuÅ¡tanje Billya sa zastavom Makedonije uz neko nebulozno objaÅ¡njenje a na stadionu je ve? bilo nekoliko takvih zastava   Huh?
Donijeli smo 3 boda, ali uz puno muke, a tek ono pre?ka u 93.minuti svi smo se smrznuli u tom trenutku!
Najkomentiraniji igra? je bio Mariga i kako je on pun pogodak   Undecided no sad ?itam da je dobio dobru ocjenu o?ito nismo dobro vidjeli s tribina 

Carabinieri su bili vrlo ljubazni i na dolasku i na odlasku a na kraju su nam ?ak objasnili kraticu za ku?i i uštedili nam sigurno pola sata ?ekanja u kolonama...
« Zadnja izmjena: Veljaa 28, 2010, 23:32:03 od Interf@n » Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1704 na: Oujak 01, 2010, 16:14:41 »

dakle kao Å¡to sam obe?ao, putopisare je tu, pokuÅ¡ao sam upiti malo el cuchua ali biti na neki na?in svoj  Grin ugl nemojte zamjerit ipak se on ne može nadomjestiti  Grin

na jedvite jade sam se digao iz kreveta, potrpao stvari u ruksak umio s malo hladnom vodom i krenuo po brata u dubravu, oko 7 i 15 pokupim ja njega i zaputimo se kod inine zgrade, dolazimo tamo oko nekih 7 i 30 kad ono tamo nas ve? ?eka lagano ekipica. bonzare, hatare i co. pobacam stvari u bus i iza?em van da malo po?akulamo ispred busa i razgradimo "plan" putovanja, upoznali se sa izaslanstvom naÅ¡eg Denisa, ina?e poznatijeg kao  El CUCHU 19. nije proÅ¡lo 15-ak minuta i svi smo se ve? lagano okupili, stigao je i naÅ¡ presidente Antonio prvi ponosi vlasnik Fedelissima  Inter zastava Inter zastava Clap Clap joÅ¡ smo kojih 10-ak minuta pri?ekali neke de?ke i u laganini krenuli u Rijeku da pokupimo ostatak fedela Inter zastava ina?e ono Å¡to moram napomenuti jest da je sa nama prvi put putovao i jedan od najmla?ih ?lanova IC Fedeli, mali Diego koji ako sam dobro zapamtio ima 6 godina  Thumb up Thumb up zajedno sa njegovim ocem Robertom Inter zastava onda smo malo pri?ali u busu, podijelili karte, pogledali isje?ke one veli?anstvene pobjede nad geritarijom od 2-0 koje je pripremio naÅ¡ presidente Inter zastava  Flag moram spomenuti i veliki incidentare u sezione pivare! naime gospodin koji je prozvan vo?om tog sezionea je napravio kardinalnu po?etni?ku greÅ¡ku koja zvu?i pomalo suludo, kupio je POKVARENO PIVO!!!! zbilja nevjerojatno  Chuska no malo pomalo evo nas do Rijeke, stižemo na stanicu i ukrcavaju se neki od najpoznatijih lica, poput Billya, Ogija, levisa.... velikana i jednih od utemeljitelja IC Fiume, sada ?lanovima IC Udine iz svima poznatih razloga g. Baccarini i g. Alberto   Inter zastava  Clap uzela se jedna kratka piÅ¡-pauza i sada kada smo svi kona?no ukrcani, ic fedeli, nas 43 rame uz rame krenuli smo put "obe?ane zemlje"  Inter idu?a stanica je bila slovenska granica, gdje smo po obi?aju morali svi iza?i na "pretres", jedno 10 min su nas ignorirali potpuno, naÅ¡ voza? popularno zvan "Å¡ole" je stajao ispred njihove ku?ice 10 min no nitko ga ne pogleda uop?e  mi smo do tada gledali pretresanje ali ovog puta doslovno 2-ice makedonaca,  billyevih montažnih pomo?nika  Razz  Grin Cheesy tada napokon stupa ona procedura, svi izlazimo jedan po jedan putovnice na pregled, onda opet 5 minutna piÅ¡-pauza i kre?emo na dug put kroz dragu nam susjednu zemlju  Cheesy do idu?eg autogrila smo neki pri?ali, neki spavali, neki tugovali za naÅ¡im   :'( Inter zastava pokuÅ¡ali smo gledati i snimku pobjede naÅ¡ih sokola nad engleskim prvakom Flag Flag no poÅ¡to je naÅ¡ video montažer na brzaka slagao snimku negdje je zapelo i nije bilo mogu?e reproducirati video  Undecided no Å¡ta je tu je, lagana pri?ica sa g. Bacom i druÅ¡tvom te naravno naÅ¡e uvijek stru?ne analize utakmica, Å¡to novih Å¡to starih, sje?anja nekih igra?a koji viÅ¡e ne nose naÅ¡ dres, ?ak i spominjanja jednog igra?a za kojeg ni sam viÅ¡e ne znam da li nosi interov dres ili ne  Undecided poga?ate- quaresma za kojeg ne znam da li se  ROFLMAO ili  Wall smack Cry  za kratko vrijeme  evo joÅ¡ jedno stajanje, ovoga puta stanica je neki od autogrillova, tamo sre?emo i neke kolege sa susjednih foruma, de?ke iz pule Inter zastava malo smo si zamezili i bili spremni na nastavak putovanja. e sad ovog dijela putovanja se ne sje?am jer sam dosta prospavao. a ono Å¡to vjerojatno zanima mnoge kakva je bila  Pijani Pijani atmosfera izme?u sezione bambusare i pivare, te brendare. ne mogu baÅ¡ re?i iz prve ruke jer smo bili dosta udaljeni jedni od drugih no u zraku se osjetio miris tuga, ve? svi znate zaÅ¡to  Wink ina?e sezione bambusare bio je oslabljen jako i mogu re?i da je "pobjedu" definitivno odnio ku?i sezione pivare. jer bambusare je bio oslabljen za hatareovu bolju polovicu i ve? spomenutog denisarea , a da stvar bude gora bonzare jedan od najve?ih uzdanica bambusarea je uhva?en sa pivareom u ruci!!!!!  ROFL nono :thumbdown:stižemo na ulazak u udine, tamo nas ?eka policijska pratnja i oko pola 14 je i mi smo pred stadionom friuli, slijedilo je ve? tradicionalno slikanje i malo ubijanja vremena do utakmice, nebo je bilo crno(ne i plavo) i bojali smo se kiÅ¡e, kada smo doÅ¡li na stadion naÅ¡e najgore prognoze ostvarile su se, oblaci su se prolomili i otuÅ¡irali smo se na friuliju. dok smo tako gledali zagrijavanje naÅ¡ih uzdanika i gledali prelijepe talijanske ljepotice  boobs Heart Wave ogi i co. su igrali novu igru, zove se gazzetom do ga?ica  ROFLMAO ROFLMAO cilj je pogoditi komadi?ima mokre gazzete u ga?icare  jednoj crnki u khm znate ve? gdje, pobjednik nije prona?en tako da se igra nastavlja  Grin nedugo nakon tog opsjele su me navija?ice udinesea, koje kako da to kažem su do?ekane raÅ¡irenih ruku sa mnogo opreza samo Å¡teta Å¡to su ve?i dio provele u kabanici  Undecided a sada malo o utakmici, nije potrebno troÅ¡iti mnogo rije?i, gledali ste. odmah u samom startu Å¡okare! STFU Suprised pepe je ve? u prvim minutama(ne znam kojoj jer naime gospoda nema semafor na "prekrasnom" stadionu koji je napola prekriven, ne kužim koja je fora pola stadiona prekriti a pola ne  ) no naÅ¡i se brzo oporavljaju i balotelli prekrasnim udarcem ravno ispred nas trese mrežu naturaliziranog slovenca  Grin Grin ubrzo totalni remont doma?ina, maicon iz odli?ne akcije doslovce zakucare loptu u mrežare  Red Face Flag Flag Flag Inter pred kraj prvog poluvremena samo potvrda diega il principea milita glavom pod pre?ku za 1-3 na poluvremenu  :valovi: do tada po meni igra? utakmice balotelli koji je odigrao odli?no no moju mržnju prema njemu je sam ubrzo vratio  Grr igra?i obje mom?adi su ve? izaÅ¡le na teren i stali na svoje pozicije i lopta je na centru no sudac ne svira po?etak, sav u ?udu razbijam glavu zaÅ¡to kada ono nakon 5 minuta tr?i "super mario" iz svla?ionice, eto zaÅ¡to utakmica nije po?ela, ?ekalo se "najboljeg"  Think Boxing Boxing Puke Eek drugo poluvrijeme katastrofa, jedva smo živu glavu izvukli mislim ne moram vam viÅ¡e o tome pri?at, sve ste vidjeli ne svirane penale, gredu.... dodat ?u samo da sam onda promjenio miÅ¡ljenje i mislim da je lucio  bio igra? utkamice  bow down bow down ina?e na tribinama rekordan broj navija?a iz makedonije i kameruna toliko makedonskih zastava i crnaca u eto'o-vom dresu nisam joÅ¡ vidio. ovi eto'o manijaci su imali možda naj?udnije navijanje na utakmici, vriÅ¡tali su za popizdit i sada razmiÅ¡ljam da možda nisu svaki put stvarno rasisti?ki vrije?ani crnci, možda to samo njihovi navija?i se ?uju pa ljudi pomisle da je neko oponaÅ¡anje životinja  eek dakle tako pokisli(polovicu prvog poluvremena nas je baÅ¡ ono opralo, dok je drugo poluvrijeme lagano padala kiÅ¡a) krenuli smo se vratiti u domovinu sa nova 3 boda, vrlo važna tri boda. po izlasku sa stadiona otr?ao sam na prvi Å¡tand sa hranom, umirao sam ve?  Grin no dok mi je speedy gonzales složio sendvi? svi su ve? bili u busu. osim jednog de?ka kojeg sam spasio jer da ga nisam slu?ajno prepoznao u redu za hranu i da nisam rekao billyu i antoniu da im joÅ¡ jedan fali, vjerojatno bi sada prodavao svoje mlado tijelo za povratak u Zagreb  ROFLMAO ROFLMAO ROFLMAO povratak sam dobar dio odkunjao osim na autogrillu di sam pokupovao slatkiÅ¡a Grin ja i levis smo konstatirali da u onom mini autogrillu bi npr. boysi torcida ili netko tre?i sve operuÅ¡ili, mjere opreza i sigurnosti su im nikakve, imaju sre?e da su naletjeli na fine i kulturne fedele Grin , u Rijeci "izbacili" Rije?ane i krenuli u kako je presidente rekao? najsportski grad u domovini? mislim da je to zato Å¡to smo na ulasku u HR sluÅ¡ali naÅ¡ radio napokon i bio je prijenos prvo zagreba i reala, a onda medveÅ¡?aka. na putu iz Rijeke uspjeli smo se spojiti i na forum te vidjeti Å¡to se tu doga?a Inter zastava bilo je joÅ¡ stajanja, pri?anja o novim putovanjima..... ovo me umorilo kao i samo putovanje, moj  bow down bow down denisu Å¡to ima živaca ovo pisati svaki put, trebalo mi je sat i neÅ¡to, nadam se da nisam razo?arao ipak mi je ovo prvi put  Wink Inter zastava Inter zastava Inter zastava

zaboravio sam nešto što je možda i najvažnije, ?uo sam neke glasine da se ljudi boje putovanja s nama jer kao divljaci smo i samo se opijamo itd. neki vjerojatno nisu skužili da je to na forumu prenapuhano i sve velika zajebancija, nikada nisamo imali slu?ajeve da je netko povra?ao od alkohola, da je bilo sukoba ili sli?no. najbliže pijanstvu je bilo forzino spavanje sa pivama u rukama(koje su mu btw smještene Grin) ili da je netko zaspao. no shvatite da je put do milana nevjerojatno dug i ispcrpan, alkohol definitivno nije jedino o ?emu se razmišlja. kako god napominjem da je sve to više zajenacija na forumu nego stvarno opijanje u litrama alkohola. evo ako netko ne vjeruje pitajte one koji su ve? putovali sa nama
« Zadnja izmjena: Oujak 01, 2010, 16:55:05 od ante » Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #1705 na: Oujak 01, 2010, 17:41:51 »

ante dobar si, vrlo dobar. ali fali ti jos par putopisarea da bi mogao rame uz rame sa denisom.
mislim da ti je najveca greska to sto si spavao Grin ili sto si napomenio da si spavao, inace kad citam denisov putopisare imam osjecaj da covjek nespava(mozda stvarno?)
ugl, sala na stranu

super si napisao i nadam se da se vidimo uskoro na nekoj od utakmica Smiley
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #1706 na: Oujak 01, 2010, 17:44:57 »

ante dobar si, vrlo dobar. ali fali ti jos par putopisarea da bi mogao rame uz rame sa denisom.
mislim da ti je najveca greska to sto si spavao Grin ili sto si napomenio da si spavao, inace kad citam denisov putopisare imam osjecaj da covjek nespava(mozda stvarno?)
ugl, sala na stranu

super si napisao i nadam se da se vidimo uskoro na nekoj od utakmica Smiley

MisliÅ¡ na putu jel spavam?  Wink
Evidentirano
hate
Super clan

« Odgovor #1707 na: Oujak 01, 2010, 17:49:11 »

Bravo Ante,Odli?an putopisare po meni još mora to Denisare procjenit.
« Zadnja izmjena: Oujak 02, 2010, 14:44:34 od fanatico » Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #1708 na: Oujak 01, 2010, 17:54:38 »

Mislim de?ki da bi trebali na najmanju mogu?u mjeru smanjiti ovo alkoholno prepucavanje. U ovoj temi je 80% postova samo o alkoholnim podvizima. Imajte na umu da je ovo javno glasilo i da to ostavlja veoma ružan dojam kod gostiju i nekih ?lanova. Mi koji se poznajemo znamo da nema nikakvog problema ni sa kim i da su to samo sitna podbadanja i zafrkancije.
Tema je o putovanjima na utakmice naÅ¡eg kluba i ovakvi upisi kod ljudi koji nas ne poznaju može izazvati veoma loÅ¡ dojam i strah od putovanja. Znamo svi kako se ponaÅ¡aju huligani  i oni najradikalniji navija?i pod utjecajem alkohola. ?itaju?i ove vaÅ¡e postove potencijalni putnici koji trebaju prvi put i?i sa nama sasvim logi?no mogu ste?i pogreÅ¡an dojam i imati strah. Ispada da smo nekakav klub alkoholi?ara i da nam putovanja na utakmice služe samo kao pokri?e za neka alkoholna nadmetanja. Kako da netko povede svoje dijete na put ili dozvoli svom malodobnom djetetu da ide sam na put kad ?ita ovakve "podvige" i prepucavanja majstora maligana. Dobro se sje?am kada sam prvi put trebao i?i na utakmicu i vodio sina kako sam zazirao i nije mi bilo svejedno sve do Milana, kad sam se uvjerio da su svi sasvim normalni ljudi. Tad joÅ¡ niti nismo imali svoju stranicu i nisam imao nikakvu predodžbu o bilo kojem ?lanu bivÅ¡eg Inter Cluba. Možete li zamisliti sad jednog novaka koji sve ovo ?ita kakav može imati strah.
Mislim da se više nego pretjeralo sa ovakvim postovima i da nas sve skupa kao klub navija?a degradira. Toliko truda i vremena se ulaže u IC Fedeli u interesu svih nas a i onih koji ?e nam se pridružiti u širenju naše interisti?ke obitelji da bi se na ovako jeftin na?in blamirali i odbijali ljude od sebe.
Još jednom ?u ponoviti da mi izme?u sebe znamo da nemamo problema ali morate shvatiti da takav na?in pisanja odaje jako ružnu sliku. Molio bih vas da se ubudu?e suzdržavate od takvih upisa kako ne bi bili prinu?eni brisati dijelove ili cijele postove.
Hvala na razumjevanju.
W'Inter!
W'Inter Club Fedeli!
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #1709 na: Oujak 01, 2010, 18:02:53 »

MisliÅ¡ na putu jel spavam?  Wink
aha
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #1710 na: Oujak 01, 2010, 18:10:23 »

dakle kao Å¡to sam obe?ao, putopisare je tu, pokuÅ¡ao sam upiti malo el cuchua ali biti na neki na?in svoj  Grin ugl nemojte zamjerit ipak se on ne može nadomjestiti  Grin

na jedvite jade sam se digao iz kreveta, potrpao stvari u ruksak umio s malo hladnom vodom i krenuo po brata u dubravu, oko 7 i 15 pokupim ja njega i zaputimo se kod inine zgrade, dolazimo tamo oko nekih 7 i 30 kad ono tamo nas ve? ?eka lagano ekipica. bonzare, hatare i co. pobacam stvari u bus i iza?em van da malo po?akulamo ispred busa i razgradimo "plan" putovanja, upoznali se sa izaslanstvom naÅ¡eg Denisa, ina?e poznatijeg kao  El CUCHU 19. nije proÅ¡lo 15-ak minuta i svi smo se ve? lagano okupili, stigao je i naÅ¡ presidente Antonio prvi ponosi vlasnik Fedelissima  Inter zastava Inter zastava Clap Clap joÅ¡ smo kojih 10-ak minuta pri?ekali neke de?ke i u laganini krenuli u Rijeku da pokupimo ostatak fedela Inter zastava ina?e ono Å¡to moram napomenuti jest da je sa nama prvi put putovao i jedan od najmla?ih ?lanova IC Fedeli, mali Diego koji ako sam dobro zapamtio ima 6 godina  Thumb up Thumb up zajedno sa njegovim ocem Robertom Inter zastava onda smo malo pri?ali u busu, podijelili karte, pogledali isje?ke one veli?anstvene pobjede nad geritarijom od 2-0 koje je pripremio naÅ¡ presidente Inter zastava  Flag moram spomenuti i veliki incidentare u sezione pivare! naime gospodin koji je prozvan vo?om tog sezionea je napravio kardinalnu po?etni?ku greÅ¡ku koja zvu?i pomalo suludo, kupio je POKVARENO PIVO!!!! zbilja nevjerojatno  Chuska no malo pomalo evo nas do Rijeke, stižemo na stanicu i ukrcavaju se neki od najpoznatijih lica, poput Billya, Ogija, levisa.... velikana i jednih od utemeljitelja IC Fiume, sada ?lanovima IC Udine iz svima poznatih razloga g. Baccarini i g. Alberto  Inter zastava  Clap uzela se jedna kratka piÅ¡-pauza i sada kada smo svi kona?no ukrcani, ic fedeli, nas 43 rame uz rame krenuli smo put "obe?ane zemlje"  Inter idu?a stanica je bila slovenska granica, gdje smo po obi?aju morali svi iza?i na "pretres", jedno 10 min su nas ignorirali potpuno, naÅ¡ voza? popularno zvan "Å¡ole" je stajao ispred njihove ku?ice 10 min no nitko ga ne pogleda uop?e   mi smo do tada gledali pretresanje ali ovog puta doslovno 2-ice makedonaca,  billyevih montažnih pomo?nika  Razz  Grin Cheesy tada napokon stupa ona procedura, svi izlazimo jedan po jedan putovnice na pregled, onda opet 5 minutna piÅ¡-pauza i kre?emo na dug put kroz dragu nam susjednu zemlju  Cheesy do idu?eg autogrila smo neki pri?ali, neki spavali, neki tugovali za naÅ¡im   :'( Inter zastava pokuÅ¡ali smo gledati i snimku pobjede naÅ¡ih sokola nad engleskim prvakom Flag Flag no poÅ¡to je naÅ¡ video montažer na brzaka slagao snimku negdje je zapelo i nije bilo mogu?e reproducirati video  Undecided no Å¡ta je tu je, lagana pri?ica sa g. Bacom i druÅ¡tvom te naravno naÅ¡e uvijek stru?ne analize utakmica, Å¡to novih Å¡to starih, sje?anja nekih igra?a koji viÅ¡e ne nose naÅ¡ dres, ?ak i spominjanja jednog igra?a za kojeg ni sam viÅ¡e ne znam da li nosi interov dres ili ne  Undecided poga?ate- quaresma za kojeg ne znam da li se  ROFLMAO ili  Wall smack Cry   za kratko vrijeme  evo joÅ¡ jedno stajanje, ovoga puta stanica je neki od autogrillova, tamo sre?emo i neke kolege sa susjednih foruma, de?ke iz pule Inter zastava malo smo si zamezili i bili spremni na nastavak putovanja. e sad ovog dijela putovanja se ne sje?am jer sam dosta prospavao. a ono Å¡to vjerojatno zanima mnoge kakva je bila  Pijani Pijani atmosfera izme?u sezione bambusare i pivare, te brendare. ne mogu baÅ¡ re?i iz prve ruke jer smo bili dosta udaljeni jedni od drugih no u zraku se osjetio miris tuga, ve? svi znate zaÅ¡to  Wink ina?e sezione bambusare bio je oslabljen jako i mogu re?i da je "pobjedu" definitivno odnio ku?i sezione pivare. jer bambusare je bio oslabljen za hatareovu bolju polovicu i ve? spomenutog denisarea , a da stvar bude gora bonzare jedan od najve?ih uzdanica bambusarea je uhva?en sa pivareom u ruci!!!!!  ROFL nono :thumbdown:stižemo na ulazak u udine, tamo nas ?eka policijska pratnja i oko pola 14 je i mi smo pred stadionom friuli, slijedilo je ve? tradicionalno slikanje i malo ubijanja vremena do utakmice, nebo je bilo crno(ne i plavo) i bojali smo se kiÅ¡e, kada smo doÅ¡li na stadion naÅ¡e najgore prognoze ostvarile su se, oblaci su se prolomili i otuÅ¡irali smo se na friuliju. dok smo tako gledali zagrijavanje naÅ¡ih uzdanika i gledali prelijepe talijanske ljepotice  boobs Heart Wave ogi i co. su igrali novu igru, zove se gazzetom do ga?ica  ROFLMAO ROFLMAO cilj je pogoditi komadi?ima mokre gazzete u ga?icare  jednoj crnki u khm znate ve? gdje, pobjednik nije prona?en tako da se igra nastavlja  Grin nedugo nakon tog opsjele su me navija?ice udinesea, koje kako da to kažem su do?ekane raÅ¡irenih ruku sa mnogo opreza samo Å¡teta Å¡to su ve?i dio provele u kabanici  Undecided a sada malo o utakmici, nije potrebno troÅ¡iti mnogo rije?i, gledali ste. odmah u samom startu Å¡okare! STFU Suprised pepe je ve? u prvim minutama(ne znam kojoj jer naime gospoda nema semafor na "prekrasnom" stadionu koji je napola prekriven, ne kužim koja je fora pola stadiona prekriti a pola ne   ) no naÅ¡i se brzo oporavljaju i balotelli prekrasnim udarcem ravno ispred nas trese mrežu naturaliziranog slovenca  Grin Grin ubrzo totalni remont doma?ina, maicon iz odli?ne akcije doslovce zakucare loptu u mrežare  Red Face Flag Flag Flag Inter pred kraj prvog poluvremena samo potvrda diega il principea milita glavom pod pre?ku za 1-3 na poluvremenu  :valovi: do tada po meni igra? utakmice balotelli koji je odigrao odli?no no moju mržnju prema njemu je sam ubrzo vratio  Grr igra?i obje mom?adi su ve? izaÅ¡le na teren i stali na svoje pozicije i lopta je na centru no sudac ne svira po?etak, sav u ?udu razbijam glavu zaÅ¡to kada ono nakon 5 minuta tr?i "super mario" iz svla?ionice, eto zaÅ¡to utakmica nije po?ela, ?ekalo se "najboljeg"  Think Boxing Boxing Puke Eek drugo poluvrijeme katastrofa, jedva smo živu glavu izvukli mislim ne moram vam viÅ¡e o tome pri?at, sve ste vidjeli ne svirane penale, gredu.... dodat ?u samo da sam onda promjenio miÅ¡ljenje i mislim da je lucio  bio igra? utkamice  bow down bow down ina?e na tribinama rekordan broj navija?a iz makedonije i kameruna toliko makedonskih zastava i crnaca u eto'o-vom dresu nisam joÅ¡ vidio. ovi eto'o manijaci su imali možda naj?udnije navijanje na utakmici, vriÅ¡tali su za popizdit i sada razmiÅ¡ljam da možda nisu svaki put stvarno rasisti?ki vrije?ani crnci, možda to samo njihovi navija?i se ?uju pa ljudi pomisle da je neko oponaÅ¡anje životinja   eek dakle tako pokisli(polovicu prvog poluvremena nas je baÅ¡ ono opralo, dok je drugo poluvrijeme lagano padala kiÅ¡a) krenuli smo se vratiti u domovinu sa nova 3 boda, vrlo važna tri boda. po izlasku sa stadiona otr?ao sam na prvi Å¡tand sa hranom, umirao sam ve?  Grin no dok mi je speedy gonzales složio sendvi? svi su ve? bili u busu. osim jednog de?ka kojeg sam spasio jer da ga nisam slu?ajno prepoznao u redu za hranu i da nisam rekao billyu i antoniu da im joÅ¡ jedan fali, vjerojatno bi sada prodavao svoje mlado tijelo za povratak u Zagreb  ROFLMAO ROFLMAO ROFLMAO povratak sam dobar dio odkunjao osim na autogrillu di sam pokupovao slatkiÅ¡a Grin ja i levis smo konstatirali da u onom mini autogrillu bi npr. boysi torcida ili netko tre?i sve operuÅ¡ili, mjere opreza i sigurnosti su im nikakve, imaju sre?e da su naletjeli na fine i kulturne fedele Grin , u Rijeci "izbacili" Rije?ane i krenuli u kako je presidente rekao? najsportski grad u domovini? mislim da je to zato Å¡to smo na ulasku u HR sluÅ¡ali naÅ¡ radio napokon i bio je prijenos prvo zagreba i reala, a onda medveÅ¡?aka. na putu iz Rijeke uspjeli smo se spojiti i na forum te vidjeti Å¡to se tu doga?a Inter zastava bilo je joÅ¡ stajanja, pri?anja o novim putovanjima..... ovo me umorilo kao i samo putovanje, moj  bow down bow down denisu Å¡to ima živaca ovo pisati svaki put, trebalo mi je sat i neÅ¡to, nadam se da nisam razo?arao ipak mi je ovo prvi put  Wink Inter zastava Inter zastava Inter zastava

zaboravio sam nešto što je možda i najvažnije, ?uo sam neke glasine da se ljudi boje putovanja s nama jer kao divljaci smo i samo se opijamo itd. neki vjerojatno nisu skužili da je to na forumu prenapuhano i sve velika zajebancija, nikada nisamo imali slu?ajeve da je netko povra?ao od alkohola, da je bilo sukoba ili sli?no. najbliže pijanstvu je bilo forzino spavanje sa pivama u rukama(koje su mu btw smještene Grin) ili da je netko zaspao. no shvatite da je put do milana nevjerojatno dug i ispcrpan, alkohol definitivno nije jedino o ?emu se razmišlja. kako god napominjem da je sve to više zajenacija na forumu nego stvarno opijanje u litrama alkohola. evo ako netko ne vjeruje pitajte one koji su ve? putovali sa nama
javascript:void(0);

Dobar si AntiÅ¡a Clap Clap Clap,za prvi put  S U P E R ,vidiÅ¡ da sam te s pravom izabrao,dobar ti je bio tekst za 2-godiÅ¡njicu foruma.
« Zadnja izmjena: Oujak 02, 2010, 14:46:09 od fanatico » Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #1711 na: Oujak 01, 2010, 19:36:18 »

aha

Pa to za spavanje ,od?onjam 1-2 sata dok idemo u Milano,a doma ovisi i o rezultatu naravno ,na onoj sramoti od tekme sa romamerdom,zaspali  odmah nakon sat vremena,protiv bilana bila ipak druga pri?a,ne smijem stavljat one  konspirativne smajli?e ,kužiÅ¡ Cheesy Cheesy Cheesy....Skontao sam da dobar putopisare ,mora "odležat",kao i dobro vino,il hmeljna teku?ina,....tak da iz svojih  osobnih iskustava,mogu re?' ,da kod takvih Å¡okantnih tekmi ,kao Å¡to je bila bilan prije mjesec  recimo meni bila  jedna od najtežih za gledat UŽIVO  u životu,(naravno uz faking Tursku  na EURU Wall smack Wall smack Wall smack),iako kad usporedim te 2 tekme ,definitivno ova naÅ¡a s bilanom bila TEŽA,jer sve kaj je bilo Å¡okantno s Turskom desilo se u 90 sekundi Huh? + penali ,dok je ovo isklju?enjem Wesleya ,otiÅ¡li u dramu ve? od 27-e minute tekme.Ponekad treba i 2 i viÅ¡e dana da se sjetiÅ¡ svih naÅ¡ih anegdota,Å¡ala i poÅ¡alica na putovanjima,al vjerujte i doma ,kad sam gledao kao ju?er,nije lako kada  Z N A T E  ,da zbog viÅ¡e sile niste mogli bit s ekipom,....nije ni to definitivno lako Think....evo sad sam ti rekao   TAJNU Cheesy Cheesy Cheesy
« Zadnja izmjena: Oujak 01, 2010, 19:54:44 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #1712 na: Oujak 01, 2010, 20:15:46 »

fanatico  dobro kaže radi novih putnika na utakmice, ali evo meni post od Interf@na je sasvim OK i pristojan, s time da bih pozvao i ostale putnike (pogotovo novake) da iznesu i oni svoja iskustva sa putovanja, jer Å¡to nas viÅ¡e stavlja slike i piÅ¡e postove, to svi mogu vidjeti o kakvoj atmosferi se radi na naÅ¡im putovanjima i automatski se može ste?i dojam o ekipi, ...slažem se sa El Cuchuom da svi idemo radi navijanja i da samo putovanje je naporno, de?ki se moraju opustiti, e sad kako se tko opuÅ¡ta to je njegova privatna stvar...

p.s. ova tema mora postojati sa njegovim putopisareom, ali ostali postovi koji nemaju veze sa putovanjima Isto ?emo brisati,
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #1713 na: Oujak 01, 2010, 20:51:13 »

evo malo mojih slika sa mobitela...

hooligani vi?u pogledajte semafor...da da, Udinese vaffanculo, chi non salta bianconero e

p.s. u biti slikao sam plavušu iznad, ali mi je Mario pokvario kadar... :'(
« Zadnja izmjena: Oujak 01, 2010, 20:52:31 od billyRI » Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #1714 na: Oujak 01, 2010, 21:07:52 »

evo jedan video, slobodnjak od Maria...ovaj u pozadini koji vi?e i plaši publiku je levis....

<a href="http://www.youtube.com/v/PSWlftIDcu8&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/PSWlftIDcu8&rel=1</a>

<a href="http://www.youtube.com/v/Kb_BbcCSyo4&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/Kb_BbcCSyo4&rel=1</a>
« Zadnja izmjena: Oujak 01, 2010, 21:13:28 od billyRI » Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1715 na: Oujak 01, 2010, 21:22:04 »

kao 1. hvala denis na pohvalama, trudio sam se da te ne iznevjerim  Inter zastava
slažem se sa "obje" strane, slažem se da je sve to velika zafrkancija i da de?ki pišu takve stvari jer je to na?in optuštanja, na?in gdje je zabava na prvom mjestu. a sa druge strane slažem se da netko tko gleda to izvana ima totalno krivu percepciju o svemu, malo jesmo pretjerali o "raspravama" tko može više, ali to nije tako, zato sam u svom putopisareu i napisao za g. Roberta i njegovog sina Diega, ?ovjek mi se ?inio ful zadovoljan, ?ak nekako kao da mu je i žao što ne može na sekundu oti? u zadnji dio busa. eto ju?er su nas ljudi pohvalili za odli?nu organizaciju, a to je ?ak bilo rekao bih ništa pto ovaj klub može prirediti, bilo je bezbroj nagradnih igara, bilo je i kada smo na meazzi dobili hranu, još samo nismo roštilj okrenuli....
« Zadnja izmjena: Oujak 02, 2010, 14:50:05 od fanatico » Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #1716 na: Oujak 01, 2010, 21:57:58 »

pa evo kada smo se dotakli te teme, onda malo i o putovanju...

moram biti iskren i re?i da sam o?ekivao lakše popunjavanje busa za ju?erašnju utakmicu, ali baš tako nije bilo,ve? problem koji meni nije nikako jasan.
Najteže mi je kada se neki ljudi ne udostoje ni poslati SMS poruku ili mail , a o mob. i da ne govorim.
Evo sada kada se bliži juventus, ja ovim putem pozivam sve moje ?lanove, da se po?nu javljati od sada, jer ja više ne?u nikoga obavještavati, pravila se znaju i stoje uredno na stranici i forumu.
Tko mi se ne javi ,smatram da ne ide

pozdrav

« Zadnja izmjena: Oujak 02, 2010, 14:53:36 od fanatico » Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1717 na: Oujak 01, 2010, 22:12:43 »

da to je jedan dugoro?ni problem, neki ispadaju pizde i ne javljaju se na mobitele te odužuju sa pla?anjima itd. zavla?e cijelo vrijeme.... smatram da takvi trebaju na crnu listu i ne ulaziti sa njima više u kombinacije, ja odmah kažem da ne?u mo? na juve. mislim da mi je ovo bila zadnja utakmica ove sezone, idem na ljetu u new york na mjesec dana jednostavno nemam za utakmicu, evenutalno proslava prvaka se nadam da bi mogao, no sumnjam jako teško. no sve u svemu ja sam jako zadovoljan sa sezonom, išao sam na 2 utakmice, to mi se još nije dogodilo, bio sam sretan da sam ubo jednu u sezoni, no sada sam išao na 2 s tim da su koštale manje nego prijašnje 1 Inter zastava IC Fedeli Inter zastava
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1718 na: Oujak 01, 2010, 22:35:51 »

Ante dobar avatar ..kao prvo dobar putopis  s vremenom bit ce jos bolje s obzirom da je prvi puta dobro je  za ostalo necu komentarisati nista svako ima pravo na svoje Bitno je da niko nikog ne uvrjedi .Hvala bogu da ste svi stigli i da bude jos putovanja toliko od mene za sad idem nazad na konferecijski call sa ex yugom Hrvatska Makedonija Bosna EL CUCHU 19  &  Djokavi  ....pozz za sve u zdravlje .... Cheesy Cheesy Cheesy Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

INTER is simply ME

97 seasons in Serie A ONLY
    18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1719 na: Oujak 01, 2010, 23:18:03 »

avatar je tu ne zbog mog obožavanja eto'oa nego zbog "mržnje" pojedinaca prema njemu Inter zastava
Evidentirano

levis
Super clan

« Odgovor #1720 na: Oujak 02, 2010, 00:19:59 »

Ljudi svako putovanje na kojem smo do sada bili je bilo odlicno.

Jucer je sve bilo na nivou i za nas iz Rijeke radi blizine Udina bilo je stvarno predobro.
Polcija u Udinama vrlo pristupacna i stvarno su nas spasili velike guzve na izlazu iz grada.
Redari su isti ok i razumiju engleski dobro, a na trbinama i uokolo stadiona nisam vidio niti najmanji incident.
Pokraj nas su na tribini stajali navijaci Udinesea i mirno navijali za svoje kao i mi za svoje.
Puno golova na tekmi savrseno za nas navijace. I naravno velika pobjeda za nas.
Jedva cekam slijedece putovanje na Juventus i pogotovo nase slijedece druzenje prije tekme sa jubeom
koje cemo imati u Rijeci. Svi ste dobrodošli !!
« Zadnja izmjena: Oujak 02, 2010, 14:55:48 od fanatico » Evidentirano

hate
Super clan

« Odgovor #1721 na: Oujak 02, 2010, 01:50:42 »

Svatko tko je iÅ¡ao na naÅ¡e tekme je živi dokaz da smo odli?na ekipa,prijateljska,ugodna i da teramo cijelim putem zezanciju.Razumijem kad se pri?a toliko o cugi da ljudi mogu dobit krivu sliku,a opet ti isti ljudi kad pro?itaju malo viÅ¡e postova u ovoj temi mogu vidjet da nikad nije bilo nikakvih problema i skužit koliko je ljudima bilo ugodno koju su iÅ¡li na tekme. Inter zastava Inter zastava  P.S. Dobio sam mail od Gosp.Roberta koji je putovao sa sinom starim 6god.                                                                             

Poštovani,
htjeo bi se tebi, Antoniu i ostalima, u moje ime i malog Diega zahvaliti na izvanredno organizirano putovanje.   
Sigurno imamo namjeru postati ?lanovi IC Fedeli kada do?e slijede?i termin upisa.   
Kad Diego bude malo ve?i može i putovanje u Milano.

Pozdrav

FOLLA ROBERTO

Evidentirano
Bonzo
Super clan

« Odgovor #1722 na: Oujak 02, 2010, 08:48:27 »

Ljudi svako putovanje na kojem smo do sada bili je bilo odlicno.
Ako je situacija takva, necemo vise spominjat alkohol u ovoj temi i bok,ali
nema smisla ni pricati o tome sto cemo piti na putu ni u nekoj drugoj temi jer su sve teme dostupne clanovima.
Ovo je stvarno bila interna zajebancija,i ja se cak tu prilkjucim a evo jucer nisam nista prakticki ni pio.
Alkohol mi je zadnja stvar na listi koja mi treba da odem na tekmu. Samo da vidim svu ekipu, da se druzimo i
zajedno pogledamo tekmu naseg najdrazeg kluba, znaci mi vise od bilo koje cuge na svijetu. I da se zabrani cugu
sva ekipa koja pise ovdje o cugi i zajebava se sa tim bi opet sigurno isla na tekme.
A ti bi Bonzo trebao smanjit sa alkoholom jer si rasprostio na stadionu koliko si dug i sirok  Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Stvarno smo ovdje kao neka velika obitelj i ja pozivam sve koji misle ici sa nama na utakmicu, neka slobodno
dodju i siguran sam da ce biti odusevljeni.
Jucer je sve bilo na nivou i za nas iz Rijeke radi blizine Udina bilo je stvarno predobro.
Polcija u Udinama vrlo pristupacna i stvarno su nas spasili velike guzve na izlazu iz grada.
Redari su isti ok i razumiju engleski dobro, a na trbinama i uokolo stadiona nisam vidio niti najmanji incident.
Pokraj nas su na tribini stajali navijaci Udinesea i mirno navijali za svoje kao i mi za svoje.
Puno golova na tekmi savrseno za nas navijace. I naravno velika pobjeda za nas.
Jedva cekam slijedece putovanje na Juventus i pogotovo nase slijedece druzenje prije tekme sa jubeom
koje cemo imati u Rijeci. Svi ste dobrodošli !!
Kako sam se razbio, to je bilo prestraÅ¡no...joÅ¡ i sad me sve boli.J....li ih oni njihovi sllisli Å¡ahtovi...  Grin Grin Grin
Evidentirano
Bonzo
Super clan

« Odgovor #1723 na: Oujak 02, 2010, 08:51:03 »

pa evo kada smo se dotakli te teme, onda malo i o putovanju...

moram biti iskren i re?i da sam o?ekivao lakše popunjavanje busa za ju?erašnju utakmicu, ali baš tako nije bilo, ne kažem ja da je kriv alkohol (da ne bi bilo nesporazuma) ve? problem koji meni nije nikako jasan.
Najteže mi je kada se neki ljudi ne udostoje ni poslati SMS poruku ili mail , a o mob. i da ne govorim.
Evo sada kada se bliži juventus, ja ovim putem pozivam sve moje ?lanove, da se po?nu javljati od sada, jer ja više ne?u nikoga obavještavati, pravila se znaju i stoje uredno na stranici i forumu.
Tko mi se ne javi ,smatram da ne ide

pozdrav

Slažem se sa ovime šta si napisao, nevjerojatno je koliki je broj tih ljudi koji niti ne odgovore. Još ovaj puta ?u svoje ?lanove pozivati ali ako se opet ponovi isto primjenjujem tvoju metodu.
« Zadnja izmjena: Oujak 02, 2010, 17:23:57 od billyRI » Evidentirano
Bonzo
Super clan

« Odgovor #1724 na: Oujak 02, 2010, 08:52:28 »

Billy, nešto sam z....o na kompu i ono šta sam napisao ubacilo mi u tvoj post. ?udno...
Evidentirano
 Str: 1 ... 67 68 [69] 70 71 ... 79   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!