|
interista7
|
 |
« Odgovor #25 na: Sijeanj 13, 2010, 18:09:44 » |
|
dobia si laganu pedalu  a ko zna,možda ima dosta prijatelja,svak mu šalje,plus dolazi i raznorazni spam sa grupa u kojim si u?lanjen.možda nije iša za tim  da, tako se i ja tjesim. a vec sam ga vidio na naslovnici: hvala vam interusrcu!  a lik ima 3500 prijatelja sasvim je normalno da nemoze svakome udovoljiti
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #26 na: Sijeanj 13, 2010, 18:14:06 » |
|
ima ga kolega cuchu kao frenda, chatao je s njim. on ?e vam znat re? više o tome
Je ,chatali jedno 3 puta ,onako ,nisam ga htio davit odmah od po?etka,  ...,?estitao mu Novu godinu i Boži?,malo mu rekao tko smo,pustio mu link ,sa naše stranice ,tema PRIMAVERA ,gdje sam stavio one isje?ke ,skinute s njegove face stranice,...al de?ko korektan,na chatu se uvijek javi,vidjet ?emo .... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #27 na: Sijeanj 13, 2010, 21:19:06 » |
|
meni se je javio na chatu .... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #28 na: Sijeanj 25, 2010, 15:34:11 » |
|
MILAN - Mattia Destro scored a hat-trick, with Jacopo Fortunato and Denis Alibec adding the other goals as Inter Primavera breezed to a 5-0 victory over Brescia in Saturday afternoon's regular season clash at the Centro Sportivo Giacinto Facchetti.
Inter 5-0 Brescia (HT: 3-0) Scorers: Destro 36, 39, 71, Fortunato 24, Alibec 74. destro ovaj zvjer izgleda ... cestitjke deckima na ovoj pobjedi ude nas na sve strane ,,,FORZA INTER
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #29 na: Veljaa 12, 2010, 01:14:05 » |
|
Zvezda se odrekla de?aka koji je prešao u Inter Sedamnaestogodišnji Jevrem Kosni? ponikao je u Crvenoj zvezdi u nadi da ?e se u tom klubu i proslaviti. Kako su stipendije kasnile nekoliko meseci njegov otac je zatražio i dobio ispisnicu a talenat mladog Jevrema brzo je zapao za oko slavnom Interu. Italijanski klub je bio uporan u želji da angažuje Kosni?a i on poslednjih šest meseci vredno trenira pod budnim okom Žozea Murinja i drugih trenera zaduženih za mla?e kategorije fudbalera. "Ko?i me dobijanje radne dozvole. Za sada treniram sa "B" timom, a za pola godine sam ?etiri puta radio i sa prvim sastavom. U Murinja sam gledao kao u sveca. Nedavno sam se vratio sa priprema drugog tima iz Dubaija", pri?a Kosni? za Sport.
Crvena zvezda je tako, kao i mnogi drugi srpski klubovi zbog nedostatka novca ali i pažnje prema mla?im igra?ima iz svoje škole dozvolila da oni iako još maloletni odu preko granice i proslave se u velikim svetskim klubovima Kosni? naglašava da mu je u Interu sjajno i da ima podršku na svakom koraku.
blic
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #30 na: Veljaa 12, 2010, 10:43:45 » |
|
pa ta vijest je postana na naslovnici
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #31 na: Veljaa 12, 2010, 10:47:15 » |
|
znam zeznuo sam se  ako je greska nek se brise post . 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #32 na: Veljaa 21, 2010, 16:54:17 » |
|
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=33316&L=en&CAT=3Primavera: Inter 3-0 Udinese cestitke makar mladi napreduju cestitke 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #33 na: Veljaa 21, 2010, 21:17:05 » |
|
bilo na naslovnoj stranici 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
MiMo 10 FCI
|
 |
« Odgovor #34 na: Oujak 07, 2010, 22:15:22 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nije hrabrost oti?i u Milan, popeti se na stadion San Siro i vikati: Ja sam milanista ! Hrabrost je si?i sa stadiona
|
|
|
|
Hrca
|
 |
« Odgovor #35 na: Oujak 08, 2010, 14:07:16 » |
|
je, dobri su de?ki, bit ?e tu dobrih poja?anja za prvi tim, samo neka se ?eli?e i razvijaju, nema ništa bolje nego iz omladin. pogona poja?ati tim 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #36 na: Oujak 08, 2010, 19:19:16 » |
|
mene zapravo najviše zanima ovaj stevanovi?, ho?e li biti nešto od njega ili ?e ostati vje?ni talent i oti?i u prosje?nost u nekom prosje?nom klubu. jer mislim da ga je mourinho isklju?io iz 1. mom?adi ve? neko vrijeme. iskreno za klub poput intera(klub koji nema baš vremena stvarati svoje zvijezde i koji po tome nije poznat) bilo bi previše da u 3 godine izbacimo 3 odli?na mlada igra?a(prije njega santon i mario) tako da ja sumnjam u njega, ali me baš zanima što ?e biti
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Hrca
|
 |
« Odgovor #37 na: Oujak 08, 2010, 23:55:04 » |
|
mene zapravo najviše zanima ovaj stevanovi?, ho?e li biti nešto od njega ili ?e ostati vje?ni talent i oti?i u prosje?nost u nekom prosje?nom klubu. jer mislim da ga je mourinho isklju?io iz 1. mom?adi ve? neko vrijeme. iskreno za klub poput intera(klub koji nema baš vremena stvarati svoje zvijezde i koji po tome nije poznat) bilo bi previše da u 3 godine izbacimo 3 odli?na mlada igra?a(prije njega santon i mario) tako da ja sumnjam u njega, ali me baš zanima što ?e biti
da, meni isto neki dan palo na pamet da bi volio pogledati tog stevanovi?a, i kakav je igra?, nešto sam ?itao da ga Mou nije htio dati Laziju ako se ne varam, neka je zamjena bila valjda, pa je trebao biti uklju?en, transfer kolarov valjda, i kad sam vidio da je u?estalo bio sa prvom ekipom, sad ga nešto nema, a ništa bumo vidli što ?e vrijeme pokazati... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #38 na: Oujak 09, 2010, 00:45:43 » |
|
trebao je biti transferiran u torino, jer su ga oni bas htjeli, ali mourinho nije dopustio. sada ga vise nema s prvom ekipom nigdje.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
MiMo 10 FCI
|
 |
« Odgovor #39 na: Oujak 09, 2010, 12:18:10 » |
|
Mozda je presao u Man City hahahahahaha
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nije hrabrost oti?i u Milan, popeti se na stadion San Siro i vikati: Ja sam milanista ! Hrabrost je si?i sa stadiona
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #40 na: Svibanj 19, 2010, 12:38:06 » |
|
veceras igraju mali intera protiv bayerna
ima prenos na sky i valjda na eurosport...a bit ce i na dnevnik.hr
Inter starting lineup (probable): Di Gennaro; Natalino, Rigione, Kysela, Biraghi; Obiora, Crisetig, Carlsen, Stevanovic; Dell'Agnello, Alibec. Subs: Crescenti, Galimberti, Cheremeh, Romanò, Fossati, Hoxha, Greenhalgh.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
|
|
|
|
Lazicy
|
 |
« Odgovor #41 na: Svibanj 20, 2010, 01:14:05 » |
|
Pobedili 2:0 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #42 na: Svibanj 20, 2010, 07:41:15 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista4ever
|
 |
« Odgovor #43 na: Svibanj 20, 2010, 16:22:42 » |
|
da.upravo tako.bio bi zadovoljan sa 2-0 za nas,hehe... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #44 na: Svibanj 21, 2010, 17:01:59 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
|
|
|
|
MiMo 10 FCI
|
 |
« Odgovor #45 na: Svibanj 25, 2010, 22:19:33 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #46 na: Lipanj 12, 2010, 11:31:21 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #47 na: Lipanj 12, 2010, 12:21:19 » |
|
Kako volim taj seks , iako su juniori u pitanju 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Poshast
|
 |
« Odgovor #48 na: Kolovoz 31, 2011, 18:37:52 » |
|
NextGen Series tournament Tottenham-Inter 7-1 (HT 6-1) Scorers: Pritchard 8, 66, Coulibaly 13, 30, Gomelt 15, 23, 37; Bessa 38
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Pozdrav iz Karlovca
|
|
|
|