|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #50 na: Travanj 24, 2008, 22:05:55 » |
|
mislim da treba izvest najjaci sastav jer se kaljari bori za opstanak i bit ce tesko protiv njih ne valja sto smo vec upisali tri boda ipak je ovo italija a ne neka lijeva liga zato treba izvest najjaci sastav osim mozda maicona jer imamo dosta kvalitetnih riješenja na toj poziciji
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #51 na: Travanj 24, 2008, 22:09:01 » |
|
ibracadabra i ove ujetno re?eno rezerve su sasvim sposobni pobjediti i mnogi ne zasluženo griju klupu pa nek se sad malo iskupi i da im priliku.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DRAKULA
|
 |
« Odgovor #52 na: Travanj 25, 2008, 07:28:46 » |
|
mislim da u ovu utakmicu treba uci sa naj jacom ekipom, odlucno i pobijediti! ne smijemo riskirati i kalkulirati jer nema lake utakmice u serie A, posebno na kraju sezone protiv ekipa koje se grcevito bore za opstanak! izostaviti eventualno maicona, jer za tu poziciju nemamo zamjene, i nekog drugog u slucaju umora ili ozljede! FORZA INTER!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Davor
|
 |
« Odgovor #53 na: Travanj 25, 2008, 07:52:50 » |
|
nadam se da cemo dobiti cagliari ,da osiguramo vec ovaj vikend titulu.a sto se tice sastava treba dati priliku rezervnim igracima neka se malo odmore pocetna 11-orica.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
puledro_pazzo
|
 |
« Odgovor #54 na: Travanj 25, 2008, 07:59:43 » |
|
ma imate pravo što je nervoza ve?a to je ve?e sr---- najja?a mom?ad i to je to
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #55 na: Travanj 25, 2008, 13:07:37 » |
|
nema govora o rezervnim igracima, zavrsnica prvenstva je i trebaju jos malo izdrzati, nisu ?žaba placeni
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
srdanlujo
Gost
|
 |
« Odgovor #56 na: Travanj 25, 2008, 20:07:52 » |
|
Još malo pa Cagliari. Nije derbi ali mene ve? malo trese. Bilo bi super da je Inter u situaciji da sve snage tempira za utakmicu s Milanom, ali to uop?e nije slu?aj. Dok naslov nije matemati?ki osiguran na 4 kola do kraja bilo kakve kalkulacije bi se mogle obiti o glavu. Svaka utakmica traži 100 posto. I ova s Cagliarijem koji u zadnje vrijeme igra ne dobro nego odli?no i ne treba im otvarati vrata. Iako je razlika Inter-Cagliari 43 boda ni to nije garancija sigurne pobjede u seriji A. I zato je najlogi?nije da igra postava koja je u zadnje vrijeme u ritmu i u formi. Prvo se ta tri boda moraju uzeti a onda idemo dalje psihološki rastere?eniji na derbi. Naravno da tu želimo istu i najja?u ekipu i ako ova prva utakmica bude dobro pripremljena igra?i bi se trebali biti u stanju sa?uvati od kartona. Dovoljno su iskusni i kvalitetni da to odrade. Bez obzira na bezbrojne komentare na ovim stranicama nije baš ni Mancini takav diletant i o tome ?e se itekako voditi ra?una. Isto tako nekakvo odmaranje uop?e nije potrebno - izme?u ove dvije utakmice ima 7 dana, ne putuje se nigdje – sasvim dovoljno da svi u?u svježi. Još jednom - sastav za Cagliari mora biti onaj koji ?e najbrže i najlakše do pobjede. Dilema Materazzi da ili ne? Pa i nije bio tako užasan u zadnje vrijeme. Opet mislim da Mancini to mora znati bolje od nas. Pa on ih po cijele dane gleda tamo. Burdisso je sklon kiksevima, Chivu tu isto nije onaj pravi, Rivas kad je krenuo ozlijedio se itd. Zna?i tko god zaigra u sredini obrane nije idealno, nema Cordobe i Samuela i to je to. Nevjerojatno je da je bez njih primljeno tako malo golova iako J. Cesar cijelu sezonu brani sa sto ruku. U sredini terena zna se tko bi trebao igrati a u napadu opet Cruz i Balotelli ili možda Suazo protiv bivših suigra?a. Crespo je izbor mnogih na ovim stranicama ali ne i Mancinija cijele ove sezone pa ga je teško o?ekivati. Tu?i Cagliarija svakako a onda ?emo i neprijatelja poslati u mrak. Može se oboje.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #57 na: Travanj 25, 2008, 20:28:14 » |
|
ma moramo dobit to je to
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #58 na: Travanj 25, 2008, 21:00:02 » |
|
srdanlujo imaš i ti pravo, moram se složiti, samo bih još nadodao na tvoju konstataciju da je J.Cesar sa sto ruku to da je ve? dulje vrijeme naš najbolji igra?.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #59 na: Travanj 25, 2008, 23:30:29 » |
|
ibracadabra i ove ujetno re?eno rezerve su sasvim sposobni pobjediti i mnogi ne zasluženo griju klupu pa nek se sad malo iskupi i da im priliku.
ma oni nisu u takmicarskoj formi ,a kao sto interista kaze nisu dzabe placeni ovi prvotimci zato nema potrebe za rezervnim timom
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #60 na: Travanj 25, 2008, 23:42:35 » |
|
srdanlujo imaš i ti pravo, moram se složiti, samo bih još nadodao na tvoju konstataciju da je J.Cesar sa sto ruku to da je ve? dulje vrijeme naš najbolji igra?.
svakako mi je drago zbog cesara, jer je izrastao u pravom golmana..najjaci igrac ove polusezone
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Huska
|
 |
« Odgovor #61 na: Travanj 26, 2008, 08:42:31 » |
|
ma ovu tekmu moramo pobijedit pa da scudeto proslavimo pobjedom protiv nilana sljede?e nedjelje to bi bilo odli?no
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bac
|
 |
« Odgovor #62 na: Travanj 26, 2008, 13:53:59 » |
|
De?ki, idemo sutra autom, trojica ili ?etvorica iz Rijeke i jedan interista iz Zagreba. Nadamo se lijepom vremenu na putu, dobrim kartama koje ?emo tamo kupiti i nadasve dobrom rezultatu. Mislite na vas, a mi ?emo navijati i za vas
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #63 na: Travanj 26, 2008, 13:59:43 » |
|
a jel ima jos mozda mjesta u autu? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bac
|
 |
« Odgovor #64 na: Travanj 26, 2008, 14:02:18 » |
|
interista7, nažalost nemamo mjesta. Ima nas pet. Možda ?e nas na kraju biti samo ?etiri, ali je to nešto što ?emo saznati tek sutra ujutro u 6, neposredno prije putovanja
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #65 na: Travanj 26, 2008, 14:10:24 » |
|
a dobro onda..ja bas mislio otici..nema veze, ak bude jos kakva utakmica bila, napisi mi!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #66 na: Travanj 26, 2008, 17:16:51 » |
|
a jel vi to imate ve? sre?ene karte ili? ako nemate mogo bi vam se još pridružit koji auto?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #67 na: Travanj 26, 2008, 18:05:43 » |
|
a jel vi to imate ve? sre?ene karte ili? ako nemate mogo bi vam se još pridružit koji auto?
ante, pise ti gore da ce kupiti karte tamo..a sto se tice odlaska na utakmice, kad bi se islo nekim autom ako ima mjesta naravno ja bi svakako htio jos otici..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #68 na: Travanj 26, 2008, 20:01:23 » |
|
a niš mislio sam ja buraza pitat al niš od toga 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DRAKULA
|
 |
« Odgovor #69 na: Travanj 26, 2008, 21:39:39 » |
|
decki sutra igramo a mi idemo na san siro, nadam se pobjedi i scudettu! navijat cemo i za vas! FORZA INTERRRRRRRRR!!!!!!!! VINCEREMO VINCEREMO VINCEREMO IL TRICOLOOOOOOR!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bac
|
 |
« Odgovor #70 na: Travanj 26, 2008, 22:00:36 » |
|
anteadriano, karte nemamo, tamo ?emo ih kupiti. Ako ipak odlu?ite do?i vašim autom, meeting point je u 6.20 na Vrata Jadrana (rije?ka zaobilaznica). Bit ?emo prepoznatljivi po šalovima, itd... Više ne?u biti na forumu do povratka, idem pokušati malo spavati, makar, vjerojatno, vrtit ?u se po krevetu cijelu no?, kao prije svakog putovanja na Interove tekme
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #71 na: Travanj 26, 2008, 22:35:03 » |
|
ajde sretan put, ja ne?u ipak i? tako da dajte malo za mene i ove momke ovdije navijajte
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #72 na: Travanj 26, 2008, 23:30:20 » |
|
sutra obn nazalost neprenosi interovu tekmu, pa ako neko zna na kojem programu mogu jos naci, neka napise.unaprijed hvala
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #73 na: Travanj 27, 2008, 07:56:48 » |
|
daje AVALA multi Inter- Cagliari i Roma- Torino
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
srdanlujo
Gost
|
 |
« Odgovor #74 na: Travanj 27, 2008, 10:35:50 » |
|
pazi sad - najava je da bi mogao startati crespo - pa zapravo bi bio i red više da vidimo kobru!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|