|
DRAKULA
|
 |
« Odgovor #25 na: Travanj 23, 2008, 14:44:30 » |
|
vidim nastala je mala polemika oko rada inter kluba rijeka! ako postoje neki problemi, kao sto se cini, tada ih treba rjesiti na skupstini kluba, u kratkom roku! inace mislim da je nekakva regionalizacija (decentralizacija) kluba potrebna obzirom da je clanstvo iz citave hrvatske! polemike nisu potrebne, posebno ne na forumu, treba jednostavno iznijeti cinjenice, prijedloge i donijeti odluku, sve drugo bi u ovom trenutku bilo krivo! sada svi moraju biti koncentrirani na scudetto! FORZA INTER!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #26 na: Travanj 23, 2008, 14:50:44 » |
|
apsolutno se slažem i sugeriram to. Jedino mjesto za takvu vrstu razgovora je na sastanku ili skupštini kluba. Onda trebaju do?i svi oni koji imaju što re?i u vezi rada kluba i da se dogovorimo o na?inu rada i svi onda to poštivamo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #27 na: Travanj 23, 2008, 17:12:58 » |
|
Svakako se trebamo dogovoriti oko utakmica....al ajmo prvo proslaviti scudetto,pa onda dalje 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #28 na: Travanj 23, 2008, 17:17:41 » |
|
to je sad iznad svega. FORZA RAGAZZI!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #29 na: Travanj 23, 2008, 18:52:20 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #30 na: Travanj 23, 2008, 18:56:02 » |
|
po?elo se raspravljati o radu inter club rijeka i predsjedniku kluba. Kao prvo nije ni naslov teme a drugo nije potrebno to raspravljati na ovaj na?in, ve? kad bude sastanak ili skupština kluba. Tamo treba iznjeti preijedloge o na?inu rada.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #31 na: Travanj 23, 2008, 18:57:21 » |
|
a kad je taj sastanak ili ta skupstina,i tko bi trebao prisustvovati tome???
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #32 na: Travanj 23, 2008, 18:57:40 » |
|
Vidotto ti je predsjednik Inter kluba Rijeka, preko njega se ide na utakmice iz Rijeke, sad fanatico ti je glavni za karte u sjevernom djelu Lijepe naše. Oni su stalno u vezi, ?ak sad mislim da je i ova stranica njihova tj. zajedni?ka...neka me ispravi netko ako sam negdhe pogriješio. Uglavnom ja mislim da bi se trebalo otvorit Inter fanclub Hrvatska, a ne se ograni?avati na gradove, županije i to jer je naš "pokret" davno srušio takve granice...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #33 na: Travanj 23, 2008, 19:03:28 » |
|
De?ki, predlažem da izbjegavamo prepucavanja na daljinu. Ako treba, možemo imati skupštinu Kluba i o svemu tamo pri?ati. Štoviše, to bi bilo poželjno i dobro, ne samo da pri?amo o ljudima, ve? op?enito i o organizaciji. Posebno je organizacija važno pitanje, jer je nekadašnji rije?ki Klub postao Klub koji okuplja navija?e iz cijele Hrvatske. Mislim da bi sada bilo dobro zamisliti nekakvo regionalno organiziranje, kako bi se komunikacija odvijala me?u osobama koje mogu lakše i neposrednije kontaktirati. A opet da imamo koordinaciju izme?u svih nas u Hrvatskoj, jer se i to pokazalo kao problem. Evo, i nedavno se to vidjelo: njih petnaestak organizira odlazak na Inter-Fiorentina, jedna grupa to radi za derby, a ostali za Inter-Siena. Na kraju, nismo autobus posložili ni za koju od ovih utakmica. Mislim da bi bilo dobro o tome razgovarati ?im ?e završiti prvenstvo, a kao pripremu za idu?u sezonu. Vra?am se temi rasprave: Inter-Cagliari. Moj sastav: J. Cesar, Pupi, Burdisso, Rivas, Maxwell, Deki, Viera, Maniche, A. Cesar (Solari je nažalost igra? za penziju ili BBilan) ili Jimenez (ovisi je li bolje igrati s ?etiri igra?a u liniji ili s ?etverokutnom formacijom), Crespo, Cruz. Chivua, Balotellija, Cambiassa i Maicona ne bih riskirao na po?etku, kako ne bi dobili žuti karton. Svakako ?e nam trebati za derby, da ovu sezonu zape?atimo na primjeren na?in
vra?am i ja na osnovnu temu i Bac je dovoljno obrazložio. Slažem se da treba sa?uvati ove igra?e kojima prijeti žuti i ujedno dati priliku zapostavljenima. Moramo do?ekati derbi u punom sastavu i na sva zvona proslaviti scudetto. Moj prijedlog je: Toldo, Burdisso, Rivas, Materazzi, Maxwell, stankovi?, Maniche, Pele, Jimenez, Cruz, Suazo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #34 na: Travanj 23, 2008, 19:07:53 » |
|
vra?am i ja na osnovnu temu i Bac je dovoljno obrazložio. Slažem se da treba sa?uvati ove igra?e kojima prijeti žuti i ujedno dati priliku zapostavljenima. Moramo do?ekati derbi u punom sastavu i na sva zvona proslaviti scudetto. Moj prijedlog je: Toldo, Burdisso, Rivas, Materazzi, Maxwell, stankovi?, Maniche, Pele, Jimenez, Cruz, Suazo.
sto toldo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #36 na: Travanj 23, 2008, 19:18:43 » |
|
Toldo zato da J.Cesar odmori i bude sirurno spreman za Derbi(da se ne bi slu?ajno dogodila ozljeda) a uz svo uvažavanje Caglaria mislim da ga možemo i moramo dobiti i sa par uvjetno re?eno(i ne zasluženo) rezervista.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bac
|
 |
« Odgovor #37 na: Travanj 23, 2008, 19:24:01 » |
|
De?ki, ajmo ljudima priznati njihove zasluge. Ove su stranice zasluga fanatica, odnosno možda još nekoga iz Slavonije (ispri?avam se ako ne znam konkretno tko su eventualno te osobe), a mi iz Rijeke smo samo sudionici foruma, kao i svi ostali. Reorganizacija interizma u Hrvatskoj je o?ito potrebna. Klub je nastao u Rijeci, od strane osoba koje su bile u izravnom kontaktu. Sada cijela pri?a ima puno širu dimenziju. Ima nas iz Slavonije, Zagreba, Dalmacije... A ?ini se da su trenutno de?ki iz Slavonije najaktivniji i da najviše doprinose živosti interizma, iako je jako zna?ajna koncentracija interista i u Zagrebu i oko Zagreba. Postoji i drugi službeni Inter Club u Hrvatskoj, u Rovinju (veoma aktivni de?ki, bili su na nekoliko velikih utakmica). Jako je lijepo da nas ima iz svih krajeva Hrvatske, ali to sada malo otežava neke aktivnosti. Na primjer, puno je teže organizirati putovanja. Spomenut ?u neke elemente: nama iz Rijeke je prili?no skupo sudjelovati u busevima koji kre?u iz Slavonije (gotovo dvostruko nego kada kre?u iz Rijeke); vama, vjerojatno, neudobno i skupo do?i autima do Rijeke, pa onda s nama busom do Milana; teže je skupiti novce i sve potrebne podatke. To su neke stvario, nije sada potrebno sve nabrajati. Iz tog razloga, korisno ?e biti da razgovaramo o na?inu organiziriranja, da se me?usobno ne ograni?avamo, ve? da se me?usobno podržavamo. U svakom slu?aju, podržavam susret, da popri?amo o svim tim stvarima, a i o kadrovskim rješenjima. Neki se dosta dugo bave takvim organizacijskim stvarima, pa možda su sada malo umorni ili u novim životnim okolnostima, pa treba vidjeti trebaju li organizaciju preuzeti osobe koje su trenutno manje optere?ene drugim životnim stvarima, ili u poletu entuzijazma (kao fanatico koji odli?no vodi ove stranice). Odre?ena rotacija je dobro na?elo u svim organizacijama. Toliko o tome. Vratio bih se na Inter-Cagliari. Mancini, kako piše Gazzetta, ima namjeru da igra najbolji sastav, bez obzira na žute kartone i mogu?nost da, onda, neki ne mogu igrati derby. Što mislite o tome? Meni to izgleda strašno glupo. Tzv. rezerve su izbacile iz Kupa Italije juBentus (igrali su Pele, Maniche, Jimenez...), pa ne vidim zašto bi bili nepouzdani protiv Cagliarija. A derby treba dobiti, kako bi pobjeda u prvenstvu imala dimenziju potpunog trijumfa i vlasti u Milanu. Tako da bih najja?i sastav ipak ?uvao za tu drugu utakmicu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bac
|
 |
« Odgovor #38 na: Travanj 23, 2008, 21:39:22 » |
|
Sada sam vidio da je fanatico ve? komentirao moju glavnu temu u vezi s tekmom Inter-Cagliari: treba li sa?uvati igra?e za derby? Sorry, nisam pažljivo ?itao ranije tekstove, pa sam u svom zadnjem postu opet po?eo temu gotovo s po?etka. U odnosu na fanaticov sastav, predlažem samo manje promjene: Toldo, Zanetti, Rivas, Burdisso, Maxwell, Stankovi?, Viera, Maniche, Jimenez, Cruz, Suazo. Mislim da nema problema da Pupi igra na desnom beku. Nije umoran, a nema žutih kartona. Burdissa bih sada stavio, jer mislim da nije problem i ako ne?e igrati derby, a Matrix mi izgleda prespor, ovoga puta za igrati protiv Acquafresce. Pele i Maniche mi ipak ne izgledaju dovoljno pouzdano kao dvojac koji treba držati sredinu. Igrali su dobro u Kupu protiv juBentusa, ali ne vidim razloga da ne igra Viera. Ako ne bi igrao, to bi bila dva tjedna da ne igra, pa bi prijetila opasnost novog pada forme zbog neigranja. Ajmo, de?ki, još koji savjet Manciniju, znam da znate bolje od njega
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #39 na: Travanj 23, 2008, 21:44:38 » |
|
[color=blue]ispri?avam se Vieiri što sam ga zaboravio-igrati svakao a slažem se s tobom da može i il capitano, on je zbilja neuništiv. O radu kluba bi trebalo prebaciti pisanje na tu temu koju sam otvorio pod ostalo da ovu temu ostavimo utakmici. Od Mancinia ništa novo što se ti?e njegovih glupih razmišljanja. Miks cijelo prvenstvo bespotrbno a sad glumi neku dosljednost.[/color]
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Travanj 23, 2008, 21:46:35 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
veleno
Gost
|
 |
« Odgovor #40 na: Travanj 23, 2008, 22:30:13 » |
|
neka stavi igrati bilo koga osim vidotta...... treba raditiiiiiiii.....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #41 na: Travanj 23, 2008, 22:39:54 » |
|
Vidotto ti je predsjednik Inter kluba Rijeka, preko njega se ide na utakmice iz Rijeke, sad fanatico ti je glavni za karte u sjevernom djelu Lijepe naše. Oni su stalno u vezi, ?ak sad mislim da je i ova stranica njihova tj. zajedni?ka...neka me ispravi netko ako sam negdhe pogriješio. Uglavnom ja mislim da bi se trebalo otvorit Inter fanclub Hrvatska, a ne se ograni?avati na gradove, županije i to jer je naš "pokret" davno srušio takve granice...
Ono gore ti je uuglavnom to?no da ne ulazimo u detalje i nije toliko bitno, važno je da imamo našu stranicu, zar ne. Inter club Rijeka niti nije ograni?en samo na Rijeku i okolicu jer ne bi ni mi ostali bili ?lanovi da je tako niti bi nas primili da su i imali takve namjere u osnivanju i daljnjem radu. Zna?i to i jest Hrvatski fan klub samo što nosi svoj izvorni naziv i ja osobno tu ne vidim nikakav problem da uvijek bude tako. To je samo ime sjedišta kluba a mi smo ?lanovi iz cijele Hrvatske. Ali još jednom molim da ovu raspravu prebacimo u tu temu na Inter slub Rijeka. Grazie.FORZA INTER!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
puledro_pazzo
|
 |
« Odgovor #42 na: Travanj 24, 2008, 07:53:29 » |
|
ne znam o ?emu se pri?a ali oko inter-cagliari evo mom?adi: toldo maicon rivas matrix cesar jimenez maniche pele deki crespo suazo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #43 na: Travanj 24, 2008, 12:41:14 » |
|
Ono gore ti je uuglavnom to?no da ne ulazimo u detalje i nije toliko bitno, važno je da imamo našu stranicu, zar ne. Inter club Rijeka niti nije ograni?en samo na Rijeku i okolicu jer ne bi ni mi ostali bili ?lanovi da je tako niti bi nas primili da su i imali takve namjere u osnivanju i daljnjem radu. Zna?i to i jest Hrvatski fan klub samo što nosi svoj izvorni naziv i ja osobno tu ne vidim nikakav problem da uvijek bude tako. To je samo ime sjedišta kluba a mi smo ?lanovi iz cijele Hrvatske. Ali još jednom molim da ovu raspravu prebacimo u tu temu na Inter slub Rijeka. Grazie.FORZA INTER!
pa ja ne vidim zasto fan club nebi nosio naziv odakle je potekao..a ako je to iz rijeke,onda bi i trebao nositi naziv "RIJEKA" meni to ne predtavlja nikakav problem
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
puledro_pazzo
|
 |
« Odgovor #44 na: Travanj 24, 2008, 12:42:47 » |
|
slažem se s njunjom rijeka je bila prekretnica svega
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #45 na: Travanj 24, 2008, 14:40:36 » |
|
slažem se sa vama dvojicom ali bih vas zamolio da o klubu diskutiramo u toj temi a da utakmicu komentiramo. Puledro_pazzo odli?an je sastav i taj sigurno dobija.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #46 na: Travanj 24, 2008, 14:57:35 » |
|
samo bih se slozio s tim da inter fan club rijeka treba ostat isti naziv i mi bi jos svi trebali reci lijepo hvala, zato sto su se oni sjetili i osnovali fan club.bar iz postovanja
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
puledro_pazzo
|
 |
« Odgovor #47 na: Travanj 24, 2008, 19:41:33 » |
|
daj veleno UOZBILJI SE MALO nemoj govorit drugima šta smju i ne smiju
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bac
|
 |
« Odgovor #48 na: Travanj 24, 2008, 21:28:40 » |
|
puledro_pazzo, ovaj tvoj sastav
toldo maicon rivas matrix cesar jimenez maniche pele deki crespo suazo
mi izgleda dosta nesmotreno. Zašto sada Toldo? Mislim da je minimalna šansa da ?e Julio dobiti žuti, golmanima se to rijetko doga?a, pa neka igra. Maicona bih ostavio vani. On je sklon žutima, a neophodno je važno da igra protiv BBilana. Sredina terena mi ne izgleda logi?no. Deki je najbolji na lijevom boku i to je u redu. Ali je Jimenez uvijek razo?arao kada je igrao bo?nog, nema on niti brzinu, niti smisao za tu poziciju. Maniche i Pele su zajedno igrali prvu tekmu u Kupu protiv juBentusa i igrali su dobro. Ali nikada više nisu igrali zajedno, pa ne bih riskirao pretjerane eksperimente u prevažnoj utakmici. Zašto Vieru ostaviti dva tjedna da ne igra? Zašto Aparecido kao lijevi bek? Odavno ve? igra lijevog prednjeg, zapravo je samo prvih par godina u Laziu igrao kao bek. Na kraju, ne bih nikako stavio Matrixa. Ove godine izvozao ga je svatko tko je brži od nilskog konja, a takav je sigurno Acquafresca. Slažem se da je derby prevažan i da treba utakmicu s Cagliarijem spremati imaju?i u vidu i narednu utakmicu. Ali je najvažnije osvojiti prvenstvo. Za to nam trebaju dvije pobjede u ?etiri kola. Ako ne?emo dobiti s Cagliarijem, trebat ?e nam dvije pobjede u tri kola i svi ?emo biti puno nervozniji, pogotovo kada ?e se igrati derby. Iz tog razloga: maksimalna ozbiljnost u nedjelju!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #49 na: Travanj 24, 2008, 21:47:36 » |
|
da, nadam se da su svjesni svi igra?i toga.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|