|
Bac
|
 |
« na: Travanj 21, 2008, 22:03:57 » |
|
Nova, jako važna utakmica. Ne?e biti lako, Cagliari je jedna od najspostojanijih mom?adi zadnjih kola. Mi imamo ozbiljan problem sa žutim kartonima. Chivu, Maicon, Cambiasso, Deki i Balotelli - sljede?i žuti karton i sljede?u utakmicu ne?e mo?i igrati. A to ?e biti derby. Kakav sastav predlažete? Ja bih ostavio vani barem dva izme?u Maicona, Cambiassa i Chivua, tako da igraju sigurno derby.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #1 na: Travanj 21, 2008, 22:37:14 » |
|
izuzetno važno a Cagliari ve? desetak kola bilježi samo uspjehe. Treba svakako kombinirati sastav zbog derbija. Maicon i Cambiasso svakako trebaju odmarati a Chivu nek igra. Kona?no o?ekujem Jimeneza bar ako ne i Manichea. Maria bih sa?uvao za derbi a uz Cruza (ne mjenjati onog koji zabija) dao priliku Suazu, mada nije ništa pokazao ali uzmimo u obzir sklisni teren. Crespo svakako u drugom djelu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #2 na: Travanj 21, 2008, 22:46:51 » |
|
izuzetno važno a Cagliari ve? desetak kola bilježi samo uspjehe. Treba svakako kombinirati sastav zbog derbija. Maicon i Cambiasso svakako trebaju odmarati a Chivu nek igra. Kona?no o?ekujem Jimeneza bar ako ne i Manichea. Maria bih sa?uvao za derbi a uz Cruza (ne mjenjati onog koji zabija) dao priliku Suazu, mada nije ništa pokazao ali uzmimo u obzir sklisni teren. Crespo svakako u drugom djelu.
slazem se
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Djorkaeff
|
 |
« Odgovor #3 na: Travanj 22, 2008, 10:58:01 » |
|
samo pobjeda i nista drugo. velicanje cagliarija ili smisljanje bilo kakve "mudre" taktike je sasvim suvisno. Samo 3 boda i to bez izgovora. Makar igrali juniori.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
vieri_per_sempre
Gost
|
 |
« Odgovor #4 na: Travanj 22, 2008, 11:30:57 » |
|
idemo na cagliari tooooooooooooo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #5 na: Travanj 22, 2008, 13:31:27 » |
|
nije to nikakvo veli?anje Cagliaria nego nužan oprez, nesmije biti kiksa i treba odraditi posao do kraja. Svi znamo kako smo onda uprskali titulu protiv Lazia i to se jednostavno mora dovesti do kraja. ?emu sad trka za umjetni?kim dojmom i šta vrijedi Romi što je svi hvale da igra najbolje a ne dobije zadnjeg kod ku?e pred sam kraj prvenstva.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #6 na: Travanj 22, 2008, 14:47:34 » |
|
Moj sastav: ------------Julio Cesar---------------- -Burdisso---Rivas---Matrix--Maxwell----- --------Zanetti-----Vieira-------------- --Jimenez---------------Solari(Cesar)--- ---------Suazo-------Cruz-------------
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #7 na: Travanj 22, 2008, 15:05:03 » |
|
može s tim da bolje Cesar nego Solari.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #8 na: Travanj 22, 2008, 15:43:50 » |
|
po meni nije ovo neka pretezito tesk utakmica...jer sad smo u dobroj formi,imamo dobre igrace,prvi smo i igramo protiv cagliaria.....jest da ih se ne smije podcijeniti.ali ne mora se naglasavati da smo daleko NAJBOLJI
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #9 na: Travanj 22, 2008, 16:14:20 » |
|
ako budemo cagliari podcjenili onda jedino mozemo zavrsiti ko roma protiv livorna..iako sumnjam da ozbiljna ekipa ko inter nekog podcjenjuje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DRAKULA
|
 |
« Odgovor #10 na: Travanj 22, 2008, 16:52:21 » |
|
fanatico, mali ispravak, onu smo titulu izgubili doma protiv atalante, lazio je bio popravni ispit koji smo opet pali, ali bila su to druga vremena i oklolnosti. jedino je vazno igrati 200%, jer nedjelja je kljucna!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #11 na: Travanj 22, 2008, 17:56:50 » |
|
druga vremena, druga ekipa i drukciji suci
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
vieri_per_sempre
Gost
|
 |
« Odgovor #12 na: Travanj 22, 2008, 18:54:44 » |
|
e je vidotto šta eko za inter siena ili opet zaj----- joj.... da su svi takvi navija?i (toliko "vatreni") nogomet bi odavno odumreo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #13 na: Travanj 22, 2008, 18:55:51 » |
|
meni isto nis nejavlja za inter-sienu, vjerojatno se odustaje.. :'(
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
vieri_per_sempre
Gost
|
 |
« Odgovor #14 na: Travanj 22, 2008, 18:57:14 » |
|
a jeb--- na sljede?em odlasku na tekmu treba ga smijenit šta mislite?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #15 na: Travanj 22, 2008, 19:02:56 » |
|
HEHE upozno sam ja njega, bar mislim
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #16 na: Travanj 22, 2008, 19:05:14 » |
|
koga??vidotta?pa nie on kriv za los odaziv..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #17 na: Travanj 22, 2008, 19:24:55 » |
|
 cisto radi usporedbe
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
vieri_per_sempre
Gost
|
 |
« Odgovor #18 na: Travanj 22, 2008, 21:55:18 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #19 na: Travanj 22, 2008, 22:04:07 » |
|
ne znam odakle ti takvo mišljenje i totalno si u krivu a što se ti?e utakmice Inter- Roma išli smo umjesto nje na Inter- Palermo. ?ovjek odra?uje ogroman posao koji bi rijetko ko uspio i nemate pojma koliko treba odraditi za organiziranje jedne utakmice. Ne znam ni što konkretno misliš pod lijenim i sebi?nim stavom?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
veleno
Gost
|
 |
« Odgovor #20 na: Travanj 23, 2008, 07:28:04 » |
|
rasprava oko aktivnosti vidotta je pretjerana, radi se ipak o predsjedniku inter cluba rijeka, koji se puno angazira u radu i zivotu kluba. tako je ove godine otisao, sa bratom na proslavu 100. godisnjice u milano, bili su na primanju i na utakmici, on i brat.... osim toga, on i brat, su jos puno napravili..... pokrenuli su ovaj site.... drze ga neprestano u zivotu... organizirali su kolektivna putovanja autobusom na utakmice.... kontaktirali i aktivirali mnostvo clanova iz zagreba i slavonije.... nesumnjivo veliki posao....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
vieri_per_sempre
Gost
|
 |
« Odgovor #21 na: Travanj 23, 2008, 08:35:17 » |
|
ma slušaj evo bez ljutnje ali evo kad budeš živio u Rijeci i bio upoznat sa svim ?injenicama možeš se javit
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bac
|
 |
« Odgovor #22 na: Travanj 23, 2008, 10:17:50 » |
|
De?ki, predlažem da izbjegavamo prepucavanja na daljinu. Ako treba, možemo imati skupštinu Kluba i o svemu tamo pri?ati. Štoviše, to bi bilo poželjno i dobro, ne samo da pri?amo o ljudima, ve? op?enito i o organizaciji. Posebno je organizacija važno pitanje, jer je nekadašnji rije?ki Klub postao Klub koji okuplja navija?e iz cijele Hrvatske. Mislim da bi sada bilo dobro zamisliti nekakvo regionalno organiziranje, kako bi se komunikacija odvijala me?u osobama koje mogu lakše i neposrednije kontaktirati. A opet da imamo koordinaciju izme?u svih nas u Hrvatskoj, jer se i to pokazalo kao problem. Evo, i nedavno se to vidjelo: njih petnaestak organizira odlazak na Inter-Fiorentina, jedna grupa to radi za derby, a ostali za Inter-Siena. Na kraju, nismo autobus posložili ni za koju od ovih utakmica. Mislim da bi bilo dobro o tome razgovarati ?im ?e završiti prvenstvo, a kao pripremu za idu?u sezonu. Vra?am se temi rasprave: Inter-Cagliari. Moj sastav: J. Cesar, Pupi, Burdisso, Rivas, Maxwell, Deki, Viera, Maniche, A. Cesar (Solari je nažalost igra? za penziju ili BBilan) ili Jimenez (ovisi je li bolje igrati s ?etiri igra?a u liniji ili s ?etverokutnom formacijom), Crespo, Cruz. Chivua, Balotellija, Cambiassa i Maicona ne bih riskirao na po?etku, kako ne bi dobili žuti karton. Svakako ?e nam trebati za derby, da ovu sezonu zape?atimo na primjeren na?in
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #23 na: Travanj 23, 2008, 12:26:26 » |
|
Potpuno podržavanm regionalizaciju, ali o tome definitivno po završetku teku?e sezone.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #24 na: Travanj 23, 2008, 13:33:11 » |
|
sino? sam baš razgovarao sa predsjednikom i svakako ?e biti sastanak po završetku sezone. Onda trebamo do?i u što ve?em broju i o svemu otvoreno porazgovarati te se slažem sa Bacom da prekinemo sa prepucavanjima, jer ?emo ubrzo imati priliku sjesti za "okrugli sto" i o svemu razgovarati. Treba onda do?i na sastanak i diskutirati a ne poslije opet nekakve dodatne kritike . Naš je to zajedni?ki klub i bit ?e onakav kakvog ga mi napravimo ali moramo onda i u?estvovati u trenutku reorganizacije i poštivati odluke ve?ine.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|