Veljaa 07, 2012, 01:12:52 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3 4   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Inter-Cagliari  (Posjeta: 3049 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Bac
Mladi clan
**

« na: Travanj 21, 2008, 22:03:57 »

Nova, jako važna utakmica. Ne?e biti lako, Cagliari je jedna od najspostojanijih mom?adi zadnjih kola. Mi imamo ozbiljan problem sa žutim kartonima. Chivu, Maicon, Cambiasso, Deki i Balotelli - sljede?i žuti karton i sljede?u utakmicu ne?e mo?i igrati. A to ?e biti derby. Kakav sastav predlažete? Ja bih ostavio vani barem dva izme?u Maicona, Cambiassa i Chivua, tako da igraju sigurno derby.
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #1 na: Travanj 21, 2008, 22:37:14 »

izuzetno važno a Cagliari ve? desetak kola bilježi samo uspjehe. Treba svakako kombinirati sastav zbog derbija. Maicon i Cambiasso svakako trebaju odmarati a Chivu nek igra. Kona?no o?ekujem Jimeneza bar ako ne i Manichea. Maria bih sa?uvao za derbi a uz Cruza (ne mjenjati onog koji zabija) dao priliku Suazu, mada nije ništa pokazao ali uzmimo u obzir sklisni teren. Crespo svakako u drugom djelu.
Evidentirano

hate
Gost

« Odgovor #2 na: Travanj 21, 2008, 22:46:51 »

izuzetno važno a Cagliari ve? desetak kola bilježi samo uspjehe. Treba svakako kombinirati sastav zbog derbija. Maicon i Cambiasso svakako trebaju odmarati a Chivu nek igra. Kona?no o?ekujem Jimeneza bar ako ne i Manichea. Maria bih sa?uvao za derbi a uz Cruza (ne mjenjati onog koji zabija) dao priliku Suazu, mada nije ništa pokazao ali uzmimo u obzir sklisni teren. Crespo svakako u drugom djelu.
slazem se
Evidentirano
Djorkaeff
Pocetnik
*

« Odgovor #3 na: Travanj 22, 2008, 10:58:01 »

samo pobjeda i nista drugo. velicanje cagliarija ili smisljanje bilo kakve "mudre" taktike je sasvim suvisno. Samo 3 boda i to bez izgovora. Makar igrali juniori.
Evidentirano
vieri_per_sempre
Gost

« Odgovor #4 na: Travanj 22, 2008, 11:30:57 »

idemo na cagliari
tooooooooooooo
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #5 na: Travanj 22, 2008, 13:31:27 »

nije to nikakvo veli?anje Cagliaria nego nužan oprez, nesmije biti kiksa i treba odraditi posao do kraja. Svi znamo kako smo onda uprskali titulu protiv Lazia i to se jednostavno mora dovesti do kraja. ?emu sad trka za umjetni?kim dojmom i šta vrijedi Romi što je svi hvale da igra najbolje a ne dobije zadnjeg kod ku?e pred sam kraj prvenstva.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #6 na: Travanj 22, 2008, 14:47:34 »

Moj sastav:
------------Julio Cesar----------------
-Burdisso---Rivas---Matrix--Maxwell-----
--------Zanetti-----Vieira--------------
--Jimenez---------------Solari(Cesar)---
---------Suazo-------Cruz-------------
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #7 na: Travanj 22, 2008, 15:05:03 »

može s tim da bolje Cesar nego Solari.
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #8 na: Travanj 22, 2008, 15:43:50 »

po meni nije ovo neka pretezito tesk utakmica...jer sad smo u dobroj formi,imamo dobre igrace,prvi smo i igramo protiv cagliaria.....jest da ih se ne smije podcijeniti.ali ne mora se naglasavati da smo daleko NAJBOLJI
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #9 na: Travanj 22, 2008, 16:14:20 »

ako budemo cagliari podcjenili onda jedino mozemo zavrsiti ko roma protiv livorna..iako sumnjam da ozbiljna ekipa ko inter nekog podcjenjuje
Evidentirano
DRAKULA
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #10 na: Travanj 22, 2008, 16:52:21 »

fanatico,
mali ispravak,
onu smo titulu izgubili doma protiv atalante, lazio je bio popravni ispit koji smo opet pali,
ali bila su to druga vremena i oklolnosti.
jedino je vazno igrati 200%, jer nedjelja je kljucna!
Evidentirano
interista7
Super clan

« Odgovor #11 na: Travanj 22, 2008, 17:56:50 »

druga vremena, druga ekipa i drukciji suci
Evidentirano
vieri_per_sempre
Gost

« Odgovor #12 na: Travanj 22, 2008, 18:54:44 »

e je vidotto šta eko za inter siena ili opet zaj-----
joj....
da su svi takvi navija?i (toliko "vatreni") nogomet bi odavno odumreo
Evidentirano
interista7
Super clan

« Odgovor #13 na: Travanj 22, 2008, 18:55:51 »

meni isto nis nejavlja za inter-sienu, vjerojatno se odustaje.. :'(
Evidentirano
vieri_per_sempre
Gost

« Odgovor #14 na: Travanj 22, 2008, 18:57:14 »

a jeb---
na sljede?em odlasku na tekmu treba ga smijenit
šta mislite?
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #15 na: Travanj 22, 2008, 19:02:56 »

HEHE upozno sam ja njega, bar mislim
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #16 na: Travanj 22, 2008, 19:05:14 »

koga??vidotta?pa nie on kriv za los odaziv..
Evidentirano
interista7
Super clan

« Odgovor #17 na: Travanj 22, 2008, 19:24:55 »

cisto radi usporedbe
Evidentirano
vieri_per_sempre
Gost

« Odgovor #18 na: Travanj 22, 2008, 21:55:18 »

ma kriv je jer ljude odbija svojim lijenim i sebi?nim stavom
a ?uo sam i neke pri?e o ne vra?anju para nakon što je prošle godine propalo inter-roma
Huh?Huh?Huh?Huh?Huh?Huh?Huh?Huh?Huh?Huh?
ne znam
sumnjivo je to meni
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #19 na: Travanj 22, 2008, 22:04:07 »

ne znam odakle ti takvo miÅ¡ljenje i totalno si u krivu a Å¡to se ti?e utakmice Inter- Roma iÅ¡li smo umjesto nje na Inter- Palermo. ?ovjek odra?uje ogroman posao koji bi rijetko ko uspio i nemate pojma koliko treba odraditi za organiziranje jedne utakmice. Ne znam ni Å¡to konkretno misliÅ¡ pod lijenim i sebi?nim stavom?
Evidentirano

veleno
Gost

« Odgovor #20 na: Travanj 23, 2008, 07:28:04 »

rasprava oko aktivnosti vidotta je  pretjerana, radi se ipak o predsjedniku inter cluba rijeka, koji se puno angazira u radu i zivotu kluba. tako je ove godine otisao, sa bratom na proslavu 100. godisnjice u milano,
bili su na primanju i na utakmici, on i brat....
osim toga, on i brat, su jos puno napravili.....
pokrenuli su ovaj site....
drze ga neprestano u zivotu...
organizirali su kolektivna putovanja autobusom na utakmice....
kontaktirali i aktivirali mnostvo clanova iz zagreba i slavonije....
nesumnjivo veliki posao....

Evidentirano
vieri_per_sempre
Gost

« Odgovor #21 na: Travanj 23, 2008, 08:35:17 »

ma slušaj evo bez ljutnje ali evo
kad budeš živio u Rijeci i bio upoznat sa svim ?injenicama možeš se javit
Evidentirano
Bac
Mladi clan
**

« Odgovor #22 na: Travanj 23, 2008, 10:17:50 »

De?ki, predlažem da izbjegavamo prepucavanja na daljinu. Ako treba, možemo imati skupštinu Kluba i o svemu tamo pri?ati. Štoviše, to bi bilo poželjno i dobro, ne samo da pri?amo o ljudima, ve? op?enito i o organizaciji. Posebno je organizacija važno pitanje, jer je nekadašnji rije?ki Klub postao Klub koji okuplja navija?e iz cijele Hrvatske. Mislim da bi sada bilo dobro zamisliti nekakvo regionalno organiziranje, kako bi se komunikacija odvijala me?u osobama koje mogu lakše i neposrednije kontaktirati. A opet da imamo koordinaciju izme?u svih nas u Hrvatskoj, jer se i to pokazalo kao problem. Evo, i nedavno se to vidjelo: njih petnaestak organizira odlazak na Inter-Fiorentina, jedna grupa to radi za derby, a ostali za Inter-Siena. Na kraju, nismo autobus posložili ni za koju od ovih utakmica. Mislim da bi bilo dobro o tome razgovarati ?im ?e završiti prvenstvo, a kao pripremu za idu?u sezonu.
Vra?am se temi rasprave: Inter-Cagliari. Moj sastav: J. Cesar, Pupi, Burdisso, Rivas, Maxwell, Deki, Viera, Maniche, A. Cesar (Solari je nažalost igra? za penziju ili BBilan) ili Jimenez (ovisi je li bolje igrati s ?etiri igra?a u liniji ili s ?etverokutnom formacijom), Crespo, Cruz. Chivua, Balotellija, Cambiassa i Maicona ne bih riskirao na po?etku, kako ne bi dobili žuti karton. Svakako ?e nam trebati za derby, da ovu sezonu zape?atimo na primjeren na?in
Evidentirano
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #23 na: Travanj 23, 2008, 12:26:26 »

Potpuno podržavanm regionalizaciju, ali o tome definitivno po završetku teku?e sezone.
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #24 na: Travanj 23, 2008, 13:33:11 »

sino? sam baÅ¡ razgovarao sa predsjednikom i svakako ?e biti sastanak po zavrÅ¡etku sezone. Onda trebamo do?i u Å¡to ve?em broju  i o svemu otvoreno porazgovarati te se slažem sa Bacom da prekinemo sa prepucavanjima, jer ?emo ubrzo imati priliku sjesti za "okrugli sto" i o svemu razgovarati. Treba onda do?i na sastanak i diskutirati a ne poslije opet nekakve dodatne kritike . NaÅ¡ je to zajedni?ki klub i bit ?e onakav kakvog ga mi napravimo ali moramo onda i u?estvovati u trenutku reorganizacije i poÅ¡tivati odluke ve?ine.
Evidentirano

Str: [1] 2 3 4   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!