Veljaa 10, 2012, 10:57:43 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 208 209 [210] 211 212 ... 263   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Tko treba doci u Inter  (Posjeta: 181734 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
del_
Stalni clan

« Odgovor #5225 na: Kolovoz 31, 2010, 17:58:23 »

"Sky, Inter will do nothing in this market. Eventualmente si interverrà sul mercato a gennaio. If necessary, intervene in the market in January."
Evidentirano

Nella gioia e nel dolore, per l'inter eterno amore.
raNDom
Pocetnik
*

« Odgovor #5226 na: Kolovoz 31, 2010, 18:03:57 »

mediji izjavljuju da je inter zavrsio sa mercatom bez ispaljenog metka Sad
Evidentirano
majstormk
Super clan

« Odgovor #5227 na: Kolovoz 31, 2010, 18:33:11 »

treba jos malo pricekati... ako su i doveli koga danas, to sigurno nece biti odmah objavljeno na sluzbenim stranicama...
Evidentirano
goca_flash
Super clan

« Odgovor #5228 na: Kolovoz 31, 2010, 18:47:23 »

znaci jos sam u nevjerici da nisu nikog doveli.... nadam se da sute jer bi to bio debakl da nikog ne dovedemo!!! ovo sto trenutno imamo je najlosija klupa u zadnjih 20 godina intera.... citav dan sam za kompjuterom ocekujuci bum vijest ono nista a uvjeren sam bio da moratti nece podbacit!!! januar spominju i sta u tom januaru mozemo dovest kuyta....
jedem se.... nemogu jos vjerovat!!! valjda iznenade do ponoci al izgleda da je to nemoguce jer nijedne novine ne govore da bi mogli!!!
iskreno vise bi volio da smo dali i 50 miliona pa pogrijesili nego ovako....
sinoc dok sam gledao mec samo me tjesila cinjenica da cemo danas dovest jedno il dva pojacanja....
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
lima_ze
Mladi clan
**

« Odgovor #5229 na: Kolovoz 31, 2010, 19:03:37 »

eee pa hajd sad da vidimo  borbu za skudeto...ovih godina nismo imali nikog sem rome da nam na kraju sezone zagorca zivot..a sad ima malo vise konkureneta...ako sa ovom ekipom osvojimo titulu bit ce mi najdraza..ispred ovih cigana milana......a ibrahimovicu bosansko govo jedno..opet si mi drag.... novija zastava
Evidentirano
Starmo4
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #5230 na: Kolovoz 31, 2010, 21:18:55 »

treba jos malo pricekati... ako su i doveli koga danas, to sigurno nece biti odmah objavljeno na sluzbenim stranicama...

I da su doveli nekoga nebi to promaklo skysport24 ,sve oni prate uz to morao bi taj igrac doci na medicinski pregled i to nebi sigurno promaklo:( Citav dan sam na je---om laptopu i opet nista!!!!

Mi smo ipak jaka ekipa sa karakterom!!! Sacekajmo 5 6 kola dok se malo razmasemo pa cemo onda nesto moci konkretno reci...ja ipak ne gubim nadu u ovu ekipu !!!

GRANDE INTER
UBI ZAKOLJI DA ZLATAN NE POSTOJI Cheesy:D:D:D:D:D Nosonja nekulturni
Evidentirano

Amala!Pazza INTER amala!E’ una gioia infinita che dura una vita!!Pazza INTER amala!
interista7
Super clan

« Odgovor #5231 na: Rujan 01, 2010, 00:09:41 »

nema veze sto nismo nikoga doveli, glavno da smo zadrzali one koji su nam jako potrebni. osli su oni koji nam nisu bili potrebni ili nisu bili sposobni da to budu( minimario)

ekipa se mora malo zagrijati, a morat cemo i vise rotirati jer su neki igraci vec stariji, a samim time ce biti i vise ozljedeni( sjetim se da je cak zanetti u euro kupu bio na podu )

et, malo je neobicno, ali prije smo svi plakali sto stalno dovodimo igrace, sada nismo "nikog" (nijedu bombu) doveli i svi placu. nikako nam Branca neuspijeva udovoljiti

Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #5232 na: Rujan 01, 2010, 07:15:53 »

znaci jos sam u nevjerici da nisu nikog doveli.... nadam se da sute jer bi to bio debakl da nikog ne dovedemo!!! ovo sto trenutno imamo je najlosija klupa u zadnjih 20 godina intera.... citav dan sam za kompjuterom ocekujuci bum vijest ono nista a uvjeren sam bio da moratti nece podbacit!!! januar spominju i sta u tom januaru mozemo dovest kuyta....
jedem se.... nemogu jos vjerovat!!! valjda iznenade do ponoci al izgleda da je to nemoguce jer nijedne novine ne govore da bi mogli!!!
iskreno vise bi volio da smo dali i 50 miliona pa pogrijesili nego ovako....
sinoc dok sam gledao mec samo me tjesila cinjenica da cemo danas dovest jedno il dva pojacanja....

Suprised,.....da, pa nema Maria i odma' smo najloÅ¡iji,  Think ....al ostali nam Rivas, Mancini, Suazo,Kerlon... vjerovatno sam kojeg i zaboravio iz kategorije panjeva... Cheesy Cheesy Cheesy

Evidentirano
goca_flash
Super clan

« Odgovor #5233 na: Rujan 01, 2010, 12:00:16 »

Suprised,.....da, pa nema Maria i odma' smo najloÅ¡iji,  Think ....al ostali nam Rivas, Mancini, Suazo,Kerlon... vjerovatno sam kojeg i zaboravio iz kategorije panjeva... Cheesy Cheesy Cheesy

eto izvini imamo najjacu klupu na svijetu  Undecided
pa realno mario nije samo najbolji igrac u nas na klupi vec je najbolji jocker na svijetu bio.....
a i quaresma je bolji od svih ovih sto su ostali
Evidentirano

Pazza-Inter
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #5234 na: Rujan 01, 2010, 12:43:17 »

Vidit cemo sud Morattija i Brance da li je  tim trebao pojacanja ili ne vidim da je branca izjavio da su nasi cijevi bili Fabregas i Bastian S. a da bi bilo glupost da se bace 22 miliona na Mascherana...pa cemo viditi u januaru sta ce da rade i kako ce ekipa proci.
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #5235 na: Rujan 01, 2010, 15:39:11 »

Evo i izjava Brance:

"Ne razumijem razo?aranje Interovih navija?a, ostavili smo na okupu mom?ad koja je prošle sezone uzela sve trofeje. Ostanak Maicona, najja?eg beka na svjetu je bio pravi potez. Fabregasa i Scweinsteigera nije bilo mogu?e kupiti, dok je bilo nelogi?no platiti za Mascherana 22 milijona eura."
Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #5236 na: Rujan 01, 2010, 16:25:48 »

a napadac?
Evidentirano

GrandeMassimoMoratti
Super clan

« Odgovor #5237 na: Rujan 01, 2010, 18:24:27 »

Branca nije ništa kriv, on dovodi igra?e u okviru budžeta koji mu postavi Moratti. A o?igledno je da je Moratti odlu?io vratiti malo novca nakon svih ovih godina. Osobno mu ja to ne zamjeram dok god ekipa ostane snažna i bori se za svi trofej.
Evidentirano
amel
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #5238 na: Rujan 01, 2010, 23:45:26 »

uzeo morati zaradzene pare i odnio u svoje firme,recesija ga jebe Think Suprised
Evidentirano
interista7
Super clan

« Odgovor #5239 na: Rujan 02, 2010, 00:28:15 »

uzeo morati zaradzene pare i odnio u svoje firme,recesija ga jebe Think Suprised

100% je moratti to ucinio, jer on ima inter samo radi profita Wink
Evidentirano
nerazzurri
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #5240 na: Rujan 02, 2010, 09:10:46 »

banana Thumb Up
Evidentirano
majstormk
Super clan

« Odgovor #5241 na: Rujan 02, 2010, 09:54:03 »

navodno je aguero trebao doci odmah nakon svjetskog prvenstva, al odluka saveza da se smanje dva igraca van eu na jedan je to unistila... coutinho je bio prvi, a aguero jos nije dobio spanjolsko drzavljanstvo...
Evidentirano
GrandeMassimoMoratti
Super clan

« Odgovor #5242 na: Rujan 02, 2010, 10:00:19 »

navodno je aguero trebao doci odmah nakon svjetskog prvenstva, al odluka saveza da se smanje dva igraca van eu na jedan je to unistila... coutinho je bio prvi, a aguero jos nije dobio spanjolsko drzavljanstvo...

Mogu povjerovati u ovo. Mislim da nas je jako unazad bacila ta odluka saveza jer smo to jedno mjesto potrošili na Coutinha koji objektivno nije poja?anje za ovu sezonu. Premda to nije opravdanje za ovaj KATASTROFALNI mercato, moralo se dovesti nekoga.

No, ja ostajem strpljiv, ako sljede?e ljeto ne slete vrhunski veznjak i napada?(recimo Aguero i Å vajni), onda je situacija za alarm i definitivno znamo da se radi o lovi.
Evidentirano
nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #5243 na: Rujan 08, 2010, 10:08:08 »

šta kažete na ovo?
http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/inter-se-sveti-milanu-zbog-ibre-28223.html
Evidentirano
Ultras
Super clan

« Odgovor #5244 na: Rujan 08, 2010, 11:01:02 »

Meni se cini da su to ciste budalastine i da to nije istina...
Evidentirano

del_
Stalni clan

« Odgovor #5245 na: Rujan 08, 2010, 12:13:18 »

Ak ce igrati ko što je igrao prošlu sezonu te svako malo biti ozlje?en takav nam ne treba , u suprotnom je i više nego dobro došao Smiley
Evidentirano

Nella gioia e nel dolore, per l'inter eterno amore.
hate
Super clan

« Odgovor #5246 na: Rujan 08, 2010, 14:32:05 »

?im sam ovo vidio sjetio sam se Billy-a... Grin Grin
Evidentirano
Bonzo
Super clan

« Odgovor #5247 na: Rujan 09, 2010, 06:47:38 »

Ne vjerujem da je Kaka zaboravio igrati nogomet u godinu dana. Bio bi nam ogromno poja?anje, ipak je on jedan od najboljih svjetskih igra?a. Doduše malo van forme i ozlije?en ali to bi se sve sredilo.
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #5248 na: Rujan 09, 2010, 08:42:05 »

Ne vjerujem da je Kaka zaboravio igrati nogomet u godinu dana. Bio bi nam ogromno poja?anje, ipak je on jedan od najboljih svjetskih igra?a. Doduše malo van forme i ozlije?en ali to bi se sve sredilo.
potpisujem  novija zastava novija zastava
Evidentirano

INTER is simply ME

97 seasons in Serie A ONLY
    18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #5249 na: Rujan 09, 2010, 10:58:50 »

Corriere dello Sport je uporan u ovom oko Kake u Interu. Ili ?e se novinar koji je otkrio ovo proslavit ili ?e dobit otkaz!
Jer danas CdS iznosi i detalje kontakata Intera i Reala, te kažu kako ?e Moratti i Perez sjesti za stol i po?eti konkretne pregovore za Kaku u studenom, kada Realova delegacija do?e u Milano na utakmicu Milan - Real.
Ja bih bio oduševljen ovim dolaskom, prije svega jer je Kaka strašno kvalitetna osoba, a i njegov nogomet me oduvijek oduševljavao. Doduše, baš iz razloga što je ljudina mislim kako ?e on osobno odbiti Inter. A tu je i Chelseajev interes, te ?e sigurno radije tamo ako bude morao oti?i. A što se ti?e taktike, za genijalce kakvi su on i Sneijder uvijek se na?e mjesta da igraju zajedno, za to se uop?e be brinem. Samo da nekako do?e!!
Evidentirano

Milano siamo noi!
 Str: 1 ... 208 209 [210] 211 212 ... 263   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!