|
majstormk
|
 |
« Odgovor #5000 na: Srpanj 28, 2010, 09:36:58 » |
|
priuceno krilo nije nikakva opcija za inter i to je tako, ako vec zelimo zamjenu za balotellija u obzir dolaze polivalentni napadaci koji mogu biti korisni i na krilu i na poluspici i u vrhu napada tipa aguero, tevez, rossi, neymar i slicni... kako se razvija mercato ne bi bilo lose da benzemu pokusamo dovesti u neku zamjenu za maicona, al kako se meni cini ni od toga nista... zasad ne lici na dobro, al nije ni prosle godine pa je odlicno ispalo... najvise me brine cinjenica da bi se mogli pretvoriti u milan (gerijatrija) ako nastavimo s ovakvom politikom...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
petar8
|
 |
« Odgovor #5001 na: Srpanj 28, 2010, 21:08:32 » |
|
ne preostaje nam ?ekati i vidjeti kako ?e sve ovo na kraju ispast.kao i lani,bile su velike sumnje a ispala sezona iz snova
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #5002 na: Srpanj 28, 2010, 22:30:59 » |
|
fiorentina odbila 30 miliona za jovetica.... tog sam igraca zelio kod nas!! i sad kad su oni to odbili pitam se zar smo mi tolike budale pa prodajemo jos veceg talenta i talijana za iste pare :S a davno sam rekao mi nismo klub koji zivi od prodaje igraca tako da po meni santon i balotelli nemaju cjene pa makar neko nudio i 70 miliona za jednog od njih....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #5003 na: Srpanj 29, 2010, 00:57:44 » |
|
fiorentina odbila 30 miliona za jovetica.... tog sam igraca zelio kod nas!! i sad kad su oni to odbili pitam se zar smo mi tolike budale pa prodajemo jos veceg talenta i talijana za iste pare :S a davno sam rekao mi nismo klub koji zivi od prodaje igraca tako da po meni santon i balotelli nemaju cjene pa makar neko nudio i 70 miliona za jednog od njih....
a sta ces sada, nema druge. dres od manchester citya nabaviti i navijat za njih 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ZAMORANO_1+8
|
 |
« Odgovor #5004 na: Srpanj 29, 2010, 21:32:30 » |
|
Meni je nepojmljivo i nikako ne mogu shvatiti da dajemo Balotellija za relativno male pare, jer niti jovetic vrijedi vise od njega a bome ni Aguero jos nicime nije pokazao ni da vrijedi vise od Maria a pogotovo nije dokazao da vrijedi vrtoglavih 60 mil € ! Druga stvar koja mi nije jasna, real za Maicona neda vise od 28 mil€ a za Thiaga Silvu su ponudili 25 mil€  Who the f... is T. Silva i cime je on pokazao da vrijedi vise od Maicona??? Ne znam, nije mi jasna ovogodisnja strategija na mercatu, isto kao sto mi nije jasno da bbilan nikoga ne zeli kupiti i onda kupe 4 klinca iz nase primavere za 7 mil €  . Btw, mislim da nije greska prodati Balotellija jer on je ipak kamen smutnje u svlacioni a i doveli smo Biabianya i Coutinha (i Ranocchiju koji ce stici tek za zimskog prijelaznog roka) za koje sam siguran da ce biti prava pojacanja i da ce igrati srcem za razliku od Maria. Na kraju, velika pohvala klubu na dovodjenju mladih igraca najvise klase na razini primavere poput Paramattija, Fochesata, Benedettija...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #5005 na: Srpanj 29, 2010, 22:53:00 » |
|
al kad se sjetim maria balotellia s kraja sezone u finalu kupa protiv rome, kako je igrao i srcem i glavom! po meni je ludost ga prodavat a kad ga vec prodajemo 30 miliona je premala cifra.... ako nista jos jednu sezonu pokusat da vidimo oce li se smirit ta uvijek ga mozemo uvalit minimalno za 30 miliona jer ce on uvijek na terenu izgledat odlicno, a nekako sam uvjeren gdje god da igro iduce sezone bit ce jedan od najboljih!!! inace mariov menadzer se navodno vratio s pregovora o prelasku balotellia u city, navodno je sve otkazano samo se nezna gdje je puklo, po meni bi bila odlicna vijest al strasno sumnjam u nju, mislim da je samo odgodjena konacna vijest!!!
i stvarno smo budalesine sto se tice transfera ove godine, roma trazi za de rossia 60 miliona, atletico za aguerra 60 miliona za forlana 35 miliona, real nudi portu 25 miliona za t.silvu a mi jednog od najboljih bekova svih vremena dajemo za pisljivih 30-ak miliona il za isto toliko dajemo najveceg talenta mozda u svijetu..... a vidi kako drugi utapaju svoje talente :S
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adri
|
 |
« Odgovor #5006 na: Srpanj 30, 2010, 08:12:59 » |
|
Bogu hvala da smo glupana majmunolikog prodali.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #5007 na: Srpanj 30, 2010, 10:51:50 » |
|
za gocu... aguero kosta nekih 40 milijuna eura, toliki mu je release clause i zbilja nisam vidio nijedan clanak di se spominje 60 milijuna... de rossi je jedan od najboljih veznjaka svijeta, relativno je mlad i vrijedi 60 milijuna... t. silva igra u milanu, a ne u portu... ako mislis na bruna alvesa koji igra u portu on je potpisao za zenit... maicon ima prakticki 30 godina i 30 milijuna eura bi bili ogromni novci za njega, on je u ovom trenutku najbolji desni bek svijeta, pitanje je kakav ce biti kroz koju sezonu i po meni bi ga (iako mi je izuzetno drag) trebalo prodati i otvoriti prostor santonu i dovesti dva mlada beka - jednog za lijevu, jednog za desnu stranu... balotelli je izuzetno talentiran igrac, al je problematican i takvih igraca se treba rjesiti... strasno me podsjeca na nicolasa anleku koji nije uspio iskoristiti ni 50% svojih potencijala i dan danas place sto je otisao iz arsenala svojedobno... i tu treba naci pravu zamjenu, da li je to rossi, aguero ili ko drugi je na interovoj upravi da odluci... nadam se samo da to nece biti kuyt... i za kraj, u nekom clanku sam vidio da spominjes balea ko najboljeg beka svijeta uz maicona... si ti normalan? pa taj covjek je rupa, uglavnom igra lijevog veznog u tottenhamu jer pusta na sve strane, onaj assou-ekotto mu mora cijelo vrijeme cuvati leda... takticki skroz neobucen, los u defenzivi, dobar prema naprijed... uz to sklon ozljedama... najbolji bekovi svijeta su d.alves, maicon, lahm i evra... ostali nisu na toj razini....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #5008 na: Srpanj 30, 2010, 11:11:05 » |
|
d.alves je rupa, to sto bale igra krilo nekad je zbog njegove izuzetne moci u napadu, uopce nije los u obrani, dapace!!! jest zamjenuo sam t.silvu i b.alvesa al onda jos gore, ovaj lik u milanu nije odigrao 15-ak utakmica, a milanova obrana je tek posebna rupa, svak ozbiljan im je zabio par komada, i onda taj lik da vrijedi ko maicon :S de rossi je jedan od najboljih na svojoj poziciji al je samo godinu ipo mladji od maicona koji je definitivno najbolji na svojoj poziciji!!! a cafu je igrao dugo beka na vrhunskoj razini a motoricke sposobnosti maicona mi izgledaju cak i bolje nego sto ih je imao cafu, znaci njih dvojica za mene najbolji bekovi u povijesti nogometa! i nismo mi bola ajax pa da trebamo otvorit prostor santonu koji realno nije ni blizu maicona, bolje onda poslat santona na posudbu gdje ce igrat! meni 30 miliona za vaznu kariku intera nije puno, u danasnje vrijeme je to solidan novac a mi smo prvaci euopre i veliki tim i nebi trebali zivjet od prodaje najvaznijih igraca, nebi si smjeli to dopustit!!! i kad vidim na koliko cijene svi svoje talente onda mi balotellia koji je vjerovatno najveci talenat dajemo za sicu, i to cityu koji se rasipa novcem!!! jedna prosjecna fiorentina neda jovetica za 30 miliona :S
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #5009 na: Srpanj 30, 2010, 13:46:56 » |
|
maicon nije cafu. cafu je bio bolji i to dosta... po stare dane je bio dobar jer je puno takticki discipliraniji i bolji u postavljanima, dok maicon svako malo zna izvisiti... alves je odlican bek, jedina mana mu je malo losiji centarsut, al inace je odlican... i prema naprijed i prema iza... bale je jedno od najvecih razocaranja u engleskoj, prije par godina su mislili da bude to sto ti tvrdis da je, al godine idu (usprkos mladosti odigrao je vec zavidan broj sezona), a on i dalje nije ta klasa... ima decko potencijala, al je recimo santon bolji od njega... mislim da ne shvacas sto zna pustiti igraca da bi otvorili mjesta santonu, santon je s 18,19 godina igrao u prvoj ekipi i koliko se sjecam neutralizirao cristiana ronalda, treba mu dati prostora da igra u prvih 11 jer je vec sad odlican bek (a ne neiskusan junior koji bi trebao na posudbe ici) i uz daljnji razvoj bi mogao postati bolji od maicona npr. da, nismo ajax, oni imaju 4 liga prvaka, mi 3... thiago silva je odigrao preko 30 utakmica za milan i bio standardno dobar, a to sto ti ne pratis nogomet je druga stvar... a taj talent balotelli, nitko ne osporava njegove nogometne vjestine, ali nema smisla u svlacionici drzati tempiranu bombu, cijela svlacionica daje izjave da je bolje da ode... ne govori ti to nesto o tvojem miljeniku? i taj jovetic u toj prosjecnoj fiorentini uziva i tvrdi da ne zeli nikamo, dok bi se balotelli prodal nk medimurju da mu daju dovoljno novca... tu je razlika...
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Srpanj 30, 2010, 13:48:23 od majstormk »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #5010 na: Srpanj 30, 2010, 14:50:19 » |
|
eno sad kad ti meni kazes da ne kuzim ja ostanem razocaran :S  gledaj ovako to sto je santon strasan talenat i sto je cuvao c.ronalda nama malo znaci za napredak interove igre il za ostanak isto ovako dobre! mi imamo jednog beka koji igra obranu a drugi bek bi nam trebao vise stvari radit u napadu bas kao sto je to radio maicon!!! nama je maicon vecim dijelom sezone (zadnjih par sezona) glavni pokretac akcija i ako dobro pogledamo vise od pola golova je bas maicon napravio najveci dio!!! e sad moja teorija danasnjeg nogometa je da je nogomet doveden skoro da savrsenstva i da su bekovi kljucni igraci jer jedino oni u danasnjem nogometu imaju puno prostora i pravi bek tu donosi kvalitetu vise! mislim da je prvi milan poceo igru s bekovima kad je na jednoj strani bio cafu na drugoj serginho i bili su prestrasni onda je pametni anchelotti vidio da su neki poceli probijat milan pa je umjesto serginha na beka otisa povuceni khladze odnosno maldini tako je on ostajo u obrani a cafu nastavio bit udarna igra milana, odlaskom cafua poceo je i milanov raspad! mourinho je trenutno covjek koji najvise koristi bekove i on je skoro preslikao milana na jednoj strani chivu il povuceni santon na drugoj strani ubitacni maicon, i mi smo vladari u italiji jer to "mali" klubovi nemogu pratit!!! odlaskom maicona mi bi ostali bez tog ubitacnog beka a trenutno u svijetu je malo ubitacnih bekova, bale je jedan od njih koji stalno diktira igru, i neznam jesi upucen al baleu je 21 godina!!! evra je odlican bek za obrane u napadu je samo obican bek koji je tu samo da odvuce igraca! inace bio sam nedavno na predavanju amara osima koji nam je dao da pisemo neku vrstu seminarskog rada, pisao sam o vaznosti bekova u modernom nogometu, jedini sam dobio prolaz i pljesak sale a osim mi je rekao da bi mourinho bio odusevljen jer on ide na njegova predavanja i mourinho najvecu paznju posvecuje bas bekovima i stoperu koji odlicno barata s loptom! znaci vise cjenim misljenje jednog strucnjaka nego tebe 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #5011 na: Srpanj 30, 2010, 16:48:33 » |
|
santon je "napadacki" bek, decko je jednako kvalitetan na krilu, ko manu mu uzimaju igru u obrani... al dobro... bitno da si se ti svidio amaru...  btw, ajd malo bolje pogledaj milanove postave i nadi mi par utakmica u kojima su serginho i cafu igrali skupa, jer koliko se ja sjecam serginho je sjedio na klupi manje-vise stalno, a cafu je dosao u milan s 34 godine ili tak nesto... i znam koliko je baleu godina, al isto tako znam da ako netko odigra 100 utakmica u karijeri da se od njega ocekuje neka takticka odgovornost i zrelost u obrani... mislim da smo se zato i maxwella rjesili... al dobro, ovo su sad druge teme pa ne bi vise spamao... nek prodaju maicona i dovedu taiwa i rafinu i to je to...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #5012 na: Srpanj 30, 2010, 16:54:22 » |
|
majstormk , kakav si ti kralj 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #5013 na: Srpanj 30, 2010, 18:19:15 » |
|
majstormk , kakav si ti kralj  hvala, shvatit cu ovo ko kompliment... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #5014 na: Srpanj 30, 2010, 19:42:03 » |
|
hvala, shvatit cu ovo ko kompliment...  I jeste bio...Vrlo slicno razmisljamo  Dok sam citao tvoj post , pronasao sam neke svoje stavove i razmisljanja 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #5015 na: Srpanj 30, 2010, 20:12:40 » |
|
santon je "napadacki" bek, decko je jednako kvalitetan na krilu, ko manu mu uzimaju igru u obrani... al dobro... bitno da si se ti svidio amaru...  btw, ajd malo bolje pogledaj milanove postave i nadi mi par utakmica u kojima su serginho i cafu igrali skupa, jer koliko se ja sjecam serginho je sjedio na klupi manje-vise stalno, a cafu je dosao u milan s 34 godine ili tak nesto... i znam koliko je baleu godina, al isto tako znam da ako netko odigra 100 utakmica u karijeri da se od njega ocekuje neka takticka odgovornost i zrelost u obrani... mislim da smo se zato i maxwella rjesili... al dobro, ovo su sad druge teme pa ne bi vise spamao... nek prodaju maicona i dovedu taiwa i rafinu i to je to... santon jako rijetko je ispadao u obrani i bas zbog toga se mnogima svidio pa i cuvao je c.ronalda!!! napadacki bek koji ima jednu asistenciju u interu, nema niti jedan gol, jednom il dva puta ja napravio visak na svojoj strani, po cemo je to on "napadacki" bek ? bas na krilima serginha i cafua milan je osvojio zadnje scudetto i jednu ligu prvaka, iako se naravno uvijek nadje neka veca zvijezda tipa shevchenko koji je davao golove!!! serginho je za milan odigrao oko 200-tinjak utakmica, zadnje dvi tri godine svoje karijere se bas i nije naigrao bas zbog navedenog u mom postu iznad!!! i nemozes maxwella poredit s baleom! maxwella smo mi i otjerali jer obranu nije igrao i svaki centarsut na drugu stativu on bi izvisio jer je malen, bale to odlicno cisti!!! i istina da je bale na pocetku bio manje vise los al je covjek strasno napredovao i nije bez razloga da za njega govore da je najbolji igrac tottenhama u 2010.godini!!!! covjeku je tek 21 godina..... rafinha je mocan bek napadacki, al u onoj otvorenoj njemackoj ligi nemogu ni procjenit kako igra obranu!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #5016 na: Srpanj 30, 2010, 22:13:43 » |
|
santon jako rijetko je ispadao u obrani i bas zbog toga se mnogima svidio pa i cuvao je c.ronalda!!! napadacki bek koji ima jednu asistenciju u interu, nema niti jedan gol, jednom il dva puta ja napravio visak na svojoj strani, po cemo je to on "napadacki" bek ?
santon je cijelu karijeru, znaci od limaca do seniora igrao desnog u veznom redu. mislim da je zbog toga vise "napadacki orijentiran"
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #5017 na: Srpanj 30, 2010, 23:03:26 » |
|
to sam bas zelio napisati, ali vidim da su me preuhitrili... uostalom, u nekoj utakmici prosle sezone mu je mourinho prigovarao zbog zapostavljanja obrambenih zadaca i tako... a ovo s cafuom i serginhom ne bi dalje komentirao, al slusaj covjeka kad ti govori - serginho je cijelo vrijeme bio zamjena i vecinom kad je igrao su ga gurali na krilo ili je ulazio kad je milan gubio... a cafu je dosao vec na zalazu karijere, al je svejedno bio bolji od odda i simica... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #5018 na: Srpanj 31, 2010, 00:16:10 » |
|
bola nisi ti svjestan da je serginho dvi sezone bio udarna igla milana, nesjecas se toga vjerovatno!!! cafu jest dosao u milan s neke 32 godine al je bio najbolji bek posebno u to vrijeme i igrao je nesto kao nas javier zanetti, sto stariji to bolji!!! osim zadnje sezone cafu nikad ni jednu utakmicu nije podbacio a zadnja sezona mu je bila prije dvi sezone!!! oddo je dosao kad se cafu oprastao....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #5019 na: Srpanj 31, 2010, 01:23:16 » |
|
bome toga se nitko ne sjeca osim tebe...  jedne godine ih je vukao kaka, prije toga shcevchenko, opcenito se ne sjecam kad je milan od ancelottijeva dolaska koristio bas te bekove toliko, vise mu je znacio pirlo i dvojac gatusso ambrosini... s tim se i dici da je otkrio da pirlo moze igrati dobro jedino ako mu dva veznjaka cuvaju bokove i daju vremena da odigrava... al dobro ,dosta o tome...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #5020 na: Srpanj 31, 2010, 02:25:57 » |
|
bola nisi ti svjestan da je serginho dvi sezone bio udarna igla milana,
upravu si
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #5021 na: Srpanj 31, 2010, 06:16:51 » |
|
Ne vidite da ste 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #5022 na: Srpanj 31, 2010, 10:06:40 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #5023 na: Srpanj 31, 2010, 11:04:38 » |
|
U moru navodnih transfera aktualan je dolazak i brazilskog ?lana reprezentacije Robinha,koji bi Manchester C. poslužio kao olakšica pri transferiranju Balotelli-ovog transfera na Otok....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #5024 na: Srpanj 31, 2010, 14:12:17 » |
|
bolje on nego kuyt... makar robinho i milanski nocni zivot bi mogli neslavno zavrsiti...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|