|
silenT
|
 |
« Odgovor #5200 na: Kolovoz 31, 2010, 13:22:30 » |
|
ma da su pametni klepili bi robinha milanu i tako nas pojacali, njih oslabili.....cesara i maicona pod ruku i po njeg.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #5201 na: Kolovoz 31, 2010, 13:22:43 » |
|
ajmo kun kun kun 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #5202 na: Kolovoz 31, 2010, 13:27:05 » |
|
mozda smo prodali maicona pa ovo dovodimo..... ja bi osobno volio da obojica dodju.... al vjervatno se ponudilo pa bar da pristaju na jednog igraca, jer se blizi kraj a moratti se zabrinuo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
silenT
|
 |
« Odgovor #5203 na: Kolovoz 31, 2010, 13:43:07 » |
|
mozda smo prodali maicona pa ovo dovodimo..... ja bi osobno volio da obojica dodju.... al vjervatno se ponudilo pa bar da pristaju na jednog igraca, jer se blizi kraj a moratti se zabrinuo
ma nema šanse za oboje... nije Atletico lud..... Giuseppe Rossi je trenutno najbliži Interu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sony BiH
|
 |
« Odgovor #5204 na: Kolovoz 31, 2010, 13:55:30 » |
|
Ovi nasi kontali milan nece nikog dovest pa nece ni oni,a kada su vidjeli ibru i robinja odma se zabrinuli i posli da traze igrace ko ludi,jbg ako nikog ne dovedemo tesko da cemo moci nesto,pogotovu poslje atletica i bolonje,al ja se opet nadam da cemo makar domace prvenstvo odbraniti... Najblizi nam je Inler(po novinama)... Al ja imam osjecaj da se u tajnosti cuva Van der Vart,Kun i Forlan...ako dodje jedan od nih BETON  Cekamo i dalje... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER SIAMO NOI ! ! !
|
|
|
|
GrandeMassimoMoratti
|
 |
« Odgovor #5205 na: Kolovoz 31, 2010, 14:20:42 » |
|
Od svih imena koje nabacujte jedino bi nam Aguero i Forlan bila poja?anja, eventualno Rossi. Ostali uop?e ne bi unaprijedili Inter. ?itam da je Inler blizu, što je teška budalaština pošto ne vidim što on to može, a da Mariga ne može.  Loš Mercato ove sezone, predugo i previše se sjedilo na lovorikama i onda nas je Milan zasko?io i iznenadio u zadnja dva tri dana i sad se kupuje pani?no, samo da bi se kupilo. INLER JE TOTALNO NEPOTREBAN!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
GrandeMassimoMoratti
|
 |
« Odgovor #5206 na: Kolovoz 31, 2010, 14:21:30 » |
|
Smijao si mi se kad sam temu za van der varta stavio slucajno medju interove igrace....evo izgleda da nisam pogrjesio  :D:D:D Pogriješio si, on ne?e do?i sigurno.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Starmo4
|
 |
« Odgovor #5207 na: Kolovoz 31, 2010, 15:00:50 » |
|
ljudi ima li ista novo ...poludit cu do 19:00 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Amala!Pazza INTER amala!E’ una gioia infinita che dura una vita!!Pazza INTER amala!
|
|
|
|
ZAMORANO_1+8
|
 |
« Odgovor #5208 na: Kolovoz 31, 2010, 15:28:27 » |
|
ma da su pametni klepili bi robinha milanu i tako nas pojacali, njih oslabili.....cesara i maicona pod ruku i po njeg....  Robinha nemogu dovest jer ima status igraca izvan EU, tu kvotu popunili smo sa Coutinhom. Moje misljenje je da smo ove sezone totalno podbacili na mercatu ali ne zbog slabe kupovine vec zbog lose prodaje!! Obinna, Arnautovic i Quaresma su bile puno bolje opcije od Mancinia i Suaza koje smo zadrzali. Nije mi jasno zasto nisu zadrzali Arnautovica (kojem nije pruzena prava sansa da se dokaze a u tekmi koju je odigrao asistirao je Samuelu za pobjedonosni gol protiv Siene (4-3) ) a znalo se da ce prodat Balotellia? Quaresma je u najmanju ruku bolji od Mancinia zato sto je mladji. A Obinna, Zasto tom decku nije pruzena prilika unatoc onome sto je u pripremama pokazao? Zasto se u vaznim utakmicama nije dalo sanse, vec kada se eksperimentiralo sa formacijom, (sto je po meni bio iskljucivi razlog sto smo izgubili superkup) deckima poput Obia koji je pokazao da ima vjestinu i da moze odigrati na razini? Reci cete nije tako strasno, prvenstvo je tek pocelo... Ja se s time ne slazem zato sto je i drugima prvenstvo tek pocelo a pripreme tek zavrsile!!! Jedino dobro sto se vidjelo od Intera u novoj sezoni je igra protiv Man. City-a, 45 minuta protiv bbilana u Trofeo tim trokutu i, na momente, drugo poluvrijeme protiv Rome, ovo ostalo je sramotno za ekipu koja je osvojila sve prosle sezone, jednostavno nije dobro!!! Chivu ne postoji, Lucio (posto nema vise Mourinha) previse fantazira s loptom, veza je potpuno van forme a u napadu se samo Eto'o moze spasiti kritika. Ja se nadam da nas nece zahvatiti sindrom Borussie Dortmund pa da se nakon osvajanja LP zadovoljni zavalimo u fotelju i prepustimo drugima glavnu ulogu.... nije valjda da cemo sami sebi odrezat glavu...? Nadam se da sam u krivu i da ce me ekipa i uprava demantirat.... U DOBRU I U ZLU, FORZA INTER!!!!!!!!!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Starmo4
|
 |
« Odgovor #5209 na: Kolovoz 31, 2010, 15:47:59 » |
|
jos 2 sata do isteka prelaznog roka i gledaj ti nista do sada:D:D Mozda je Branca u avionu dovodi nekoga  :D
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Amala!Pazza INTER amala!E’ una gioia infinita che dura una vita!!Pazza INTER amala!
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #5210 na: Kolovoz 31, 2010, 15:52:46 » |
|
Zamorano 1+8 svaka cast na ovakvom opisu slazem se sa svakom recenicom al ajde kao sto si napisao pri kraju FORZA INTER kako god da bude ja sam uz njih pozdrav a jedino koga bi volio da dodje u inter kakv inler i ostali debili preskupi su Dovest Guseppe Rosija ..pozz
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #5211 na: Kolovoz 31, 2010, 16:02:27 » |
|
ajde moratti dovedi rossia 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #5212 na: Kolovoz 31, 2010, 16:12:34 » |
|
za INAT bbilanu ,ja bi doveo KAKU pa makar ni ne zaigrao do boži?a....ajde Moratti budi pametan i daj da ro?ake bacimo u trans do kraja....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
silenT
|
 |
« Odgovor #5213 na: Kolovoz 31, 2010, 16:16:30 » |
|
za INAT bbilanu ,ja bi doveo KAKU pa makar ni ne zaigrao do boži?a....ajde Moratti budi pametan i daj da ro?ake bacimo u trans do kraja....
hahahah to kralju..... e to je jedini tranfer koji bi mi pravo sjeo ono na srce  ajmo massimo imaš još 3 sata.... iako bi vjerovatno morali im dat maicona, nema veze... ma 100% je to ve? ura?eno.... ?eka se 18:59. hahahaha lijepo je vako maštat, a tamo ?e na kraju do? Asamoah iz Udinesea ili sli?no 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #5214 na: Kolovoz 31, 2010, 16:27:27 » |
|
Adebayor?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #5215 na: Kolovoz 31, 2010, 16:30:12 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
silenT
|
 |
« Odgovor #5216 na: Kolovoz 31, 2010, 16:35:05 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #5217 na: Kolovoz 31, 2010, 16:35:27 » |
|
Adebayor?
nepotreban pokraj milita
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
raNDom
|
 |
« Odgovor #5218 na: Kolovoz 31, 2010, 17:04:02 » |
|
nepotreban pokraj milita
zna se milito nekad i povrijedit plus valja igrati na 3fronta... treba klasicni napadac...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #5219 na: Kolovoz 31, 2010, 17:05:02 » |
|
jos sat vremena
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #5220 na: Kolovoz 31, 2010, 17:07:00 » |
|
zna se milito nekad i povrijedit plus valja igrati na 3fronta... treba klasicni napadac...
pa onda dovest nekog ko ce biti voljan da sjedi na klupi a adebayor zbog toga i napusta city
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
silenT
|
 |
« Odgovor #5221 na: Kolovoz 31, 2010, 17:10:37 » |
|
nevjerovatno još 50 minuta .... nitko ne?e do? izgleda ... ja bi volio kad bi Rossija doveli ali prekasno je se krenulo po španjolskoj... ako itko do?e bit ?e iz Serie A
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
raNDom
|
 |
« Odgovor #5222 na: Kolovoz 31, 2010, 17:18:12 » |
|
ma ljudi ja vas sve volim odakle god da ste...  ... nek ne dodje niko ja chu inter voljeti i vishe.. ako mozhe vishe od ovog sada... samo polako dok se nasa masina pokrene ... ako nista nedovedemo ma treba sto vishe pokusavat sa ovim sto imamo u rezervi... pustite ljude malo nek igraju koju ligasku tekmu da se uhodaju ... biabiany jeste cudo ali sta on mozhe pokazat za 10min... treba vremena...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
del_
|
 |
« Odgovor #5223 na: Kolovoz 31, 2010, 17:41:10 » |
|
najgori mercato ikada, za 20 minuta je gotov a mi nikoga nismo dofurali dok je milan prakticki za nikakvu lovu dovukao 2 vrhunska napadaca
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nella gioia e nel dolore, per l'inter eterno amore.
|
|
|
|
Starmo4
|
 |
« Odgovor #5224 na: Kolovoz 31, 2010, 17:56:14 » |
|
jos 4:10 sec ......still nothin:(
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|