|
GrandeMassimoMoratti
|
 |
« Odgovor #5050 na: Kolovoz 05, 2010, 14:34:29 » |
|
kad gledam ove prijateljske imamo dva velika dobitka marigu i coutinha te talentirane obioraha i biraghia! pa se pitam zasto uopce prodavat igraca nekog, ostavit sve na okupu, realno za maicona i balotellia se nemoze nac zamjene ma kakve mi ukuse imali oko tih pozicija!!! prodat ove manje vrijedne, mancinia(7 mil.), burdissa(5 mil.), suaza(4 mil.), rivasa(2 mil.), obinu(8 mil.), muntaria(10 mil.) i vec smo prodali quaresmu i to je kad sve zbrojis oko 40-ak miliona!!! i morattiu dosta, doveo je ranocchiu i eventualno jos jedan mladi stoper ako moze a i ne treba i mi imamo beton ekipu!!! pokrpanu na svim pozicijama..... a ne prodavat maicona i balotellia da bi se doveli mascherano, sculli i vargas.... strasno
Ima tu samo jedan mali problem. Njih dvojica žele van iz kluba, degenerik je samo u tu svrhu unajmio onu debelu zmiju Raiolu(a i apsolutno više nitko ga ne može smisliti u svla?ionici, nije Cordoba slu?ajno rekao neke stvari koje je rekao). Maicon isto želi u Real. Tako da ih je teško ili gotovo nemogu?e zadržati, ja problem ne vidim u prodajama njih dvojice ve? u tome što ?e novci koje se zarati potencijalno oti?i na igra?e koji nisu dostojne zamjene. Da pri?amo tu o Aguero, Švajniju, Ozilu, Evri itd. situacija bi bila druk?ija sasvim.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Kolovoz 05, 2010, 14:35:39 od GrandeMassimoMoratti »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #5051 na: Kolovoz 05, 2010, 15:59:10 » |
|
pregovori balotellija i cityja su prekinuti zbog place... naime, balotelli trazi 180k tjedne place plus nekih 20k za koristenje njegovog lika ili cega vec... pise eurosport, oni su pouzdani vecinom... izgleda da crni ostaje...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #5052 na: Kolovoz 05, 2010, 16:06:14 » |
|
Na što sam ja samo upozorio da se povijest ne?e ponoviti, a razlog je jednostavan. Milito je klasa, Sculli nije niti ?e to preko no?i dolaskom u Inter postati.
Nisi skop?a poantu,a poanta je da aludiram na dokazanu sposobnost i ?injenice M.Brance koji fantasti?no obavlja svoj posao...Dakle,Branca je radio na transferu Scullia,a vjerovatnost da taj promaši je ravna nuli..?ovjek o?ito vidi,zna,može ono što ja i ti (uklju?uju?i ostale) ne možemo,pa da u kojem slu?aju odredi angažirati Sammira iz Dinama vjerovatno bi bilo sa razlogom... Zasigurno je pronašao "ono nešto" u Sculliu,tako da ne vidim nelogi?nosti u svemu ovome..Druga stvar je što mi ne mislimo tako,ali forum služi za takvo nešto,uklju?uju?i pisanje objektivnih ili neobjektivnih stvari..... Ali.dok naš tehniko transfere vodi,brige nema... To je ta povijest o kojoj pri?am,a nikakve komparacije Milita i Scullia....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
lima_ze
|
 |
« Odgovor #5053 na: Kolovoz 05, 2010, 17:34:44 » |
|
ma pustim covjeka da radi svoj posao za koji je on strucan...svakako mi nista necemo dobiti..sto se mene tice dozivi sam tu titulu prvaka evrope sad mogu m irno disati....mada bih volio jos jednu al realno gledajuci...i sa sculijem i bez njeg svi sad imaju respekt prema nama.. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #5054 na: Kolovoz 05, 2010, 19:21:25 » |
|
poanta je da branca na kraju krajeva nije harry potter da od scullija napravi igraca... to je zadnje govno od igraca i covjeka koje je sudjelovalo u namjestanjima utakmica i bio suspendiran zbog toga 8 mjeseci... da je reinkarnacija pelea i maradone zajedno (a bome u milijun nastupa u razno raznim momcadima i ligama je zabio jedva nekih 50 golova) takvom covjeku nema mjesta u interu i kraj balade...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Mexorius
|
 |
« Odgovor #5055 na: Kolovoz 05, 2010, 20:00:11 » |
|
http://foreign.peacefmonline.com/sports/201008/67007.phpGasperini(trener Djenove) kaze da je Skuli prakticno u Interu dok Branka kaze da Inter nije uputio nikakvu ponudu. Mediji spekulisu da je ponuda 5 miliona eura. Ne nih ga voleo nikako u timu jer mislim da je apsolutno nepotreban i da se te pare mnogo bolje mogu iskoristiti.A ima 29 godina sto samo povecava starost tima
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Hrca
|
 |
« Odgovor #5056 na: Kolovoz 05, 2010, 22:10:42 » |
|
Ne daj Bože da ga dovede, stvarno ne vidim apsolutno nikakvoga smisla u tom transferu... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
lima_ze
|
 |
« Odgovor #5058 na: Kolovoz 07, 2010, 09:03:29 » |
|
iskren da budem vise bih volio bastosa nego sculia
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #5059 na: Kolovoz 07, 2010, 14:48:01 » |
|
Bastos je u ozbiljnim kombinacijama za prelazak u Juventus....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Hrca
|
 |
« Odgovor #5060 na: Kolovoz 07, 2010, 15:02:44 » |
|
Da, i ja ?itam da Juventus najozbiljnije zagrizao za Bastosa, a sad, naravno da bih više volio Bastosa vidjeti u Interu ako se ve? bira izme?u njega i Scullia nesretnog..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #5061 na: Kolovoz 07, 2010, 17:33:59 » |
|
Da, i ja ?itam da Juventus najozbiljnije zagrizao za Bastosa, a sad, naravno da bih više volio Bastosa vidjeti u Interu ako se ve? bira izme?u njega i Scullia nesretnog..
Ma sve su to panjevi ,kakav mrtvi Sculli  a i taj Bastos-patos,...nema tu sre?e 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #5062 na: Kolovoz 07, 2010, 18:57:41 » |
|
Dobar je Bastos
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #5063 na: Kolovoz 08, 2010, 12:59:55 » |
|
Dobar je Bastos za sisanje trave i odrzavanje stadiona... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Mexorius
|
 |
« Odgovor #5064 na: Kolovoz 09, 2010, 08:40:01 » |
|
Ma sve su to panjevi ,kakav mrtvi Sculli  a i taj Bastos-patos,...nema tu sre?e  Bastos je fantastican igrac koji je za Sculli-ja izmislio fudbal 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Hrca
|
 |
« Odgovor #5065 na: Kolovoz 09, 2010, 13:54:36 » |
|
Bastos je fantastican igrac koji je za Sculli-ja izmislio fudbal  Upravo tako, nema smisla uspore?ivati ova dva igra?a, svaka daljnja polemika je nepotrebna 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #5066 na: Kolovoz 10, 2010, 10:04:34 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
GrandeMassimoMoratti
|
 |
« Odgovor #5067 na: Kolovoz 10, 2010, 15:38:25 » |
|
Fantasti?no bi bilo kad bi se Barcelona umiješala i uzela nam Mascherana ispred nosa.
Ne zato što ja njega na cijenim kao igra?a. ve? zato što nam nije potreban.
Rekao je Moratti da ?e poja?anja sti?i NAKON prodaja, a s obzirom da se još ?eka gotovo nekih 40 milijuna od Balotellija i Burdissa zajedno, ako Mascherano više ne bude dostupan možda Inter kupi nekog drugog.
Od imena koja su se pojavila zadnjih dana, najviše me zaintrigiralo ime Mate, samo je pitanje je li Valencia spremna prodati i tre?eg najbolje igra?a ovo ljeto nakon Silve i Ville.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #5068 na: Kolovoz 10, 2010, 16:35:40 » |
|
potpisujem od A -Z 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #5069 na: Kolovoz 10, 2010, 18:55:32 » |
|
Fantasti?no bi bilo kad bi se Barcelona umiješala i uzela nam Mascherana ispred nosa.
Ne zato što ja njega na cijenim kao igra?a. ve? zato što nam nije potreban.
Rekao je Moratti da ?e poja?anja sti?i NAKON prodaja, a s obzirom da se još ?eka gotovo nekih 40 milijuna od Balotellija i Burdissa zajedno, ako Mascherano više ne bude dostupan možda Inter kupi nekog drugog.
Od imena koja su se pojavila zadnjih dana, najviše me zaintrigiralo ime Mate, samo je pitanje je li Valencia spremna prodati i tre?eg najbolje igra?a ovo ljeto nakon Silve i Ville.
rekli su da vise ne prodaju...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #5070 na: Kolovoz 10, 2010, 19:08:02 » |
|
btw, crni izgleda ostaje jer trazi od cityja klauzulu u ugovoru da ce imati zajamceno mjesto u prvih 11... katastrofa...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
GrandeMassimoMoratti
|
 |
« Odgovor #5071 na: Kolovoz 10, 2010, 20:07:50 » |
|
rekli su da vise ne prodaju...
Na Valenciu misliš?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #5072 na: Kolovoz 11, 2010, 10:49:17 » |
|
Na Valenciu misliš?
da, to im je neka sluzbena izjava bila da vise nema prodaje glavnih igraca jer ipak igraju lp sljedece sezone...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurri
|
 |
« Odgovor #5073 na: Kolovoz 11, 2010, 12:03:50 » |
|
po memni velika imena nam ne trebaju ni na jednoj poziciji posebno ako maicon ostane...trebaslo bi dovesti par mladih i perspektivnih fudbalera...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #5074 na: Kolovoz 11, 2010, 14:41:14 » |
|
po memni velika imena nam ne trebaju ni na jednoj poziciji posebno ako maicon ostane...trebaslo bi dovesti par mladih i perspektivnih fudbalera...
pa evo spominje se bas par mladih.... nakon sto mediji u italiji tvrde da je sculli vec potpisao pojavilo se novo-staro ime u koliko ne dovedemo mascherana, rijec je o talentiranom ledesmi kojeg smo umalo doveli i prosle sezone!!! ako dovedemo scullia i ledesmu a prodamo balotellia pravimo vrhunski posao, obrana sve tri titule nece doc u pitanje a s njima dvojicom dobit cemo i igrace za buducnost
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|