|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #5025 na: Srpanj 31, 2010, 15:01:46 » |
|
robinho je problematicniji od balotellia, uvijek nekog boga il pije il je s mafijom!!! a i nije neki igrac za tvrdu seriju a..... tesko duel moze dobit
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #5026 na: Srpanj 31, 2010, 19:04:30 » |
|
Rossi: Spreman sam za prelazak u Inter
Drugoj dobroj vijesti u razmaku od nekoliko sati nada se napada? Villarreala Giuseppe Rossi (23). Nakon što su talijanski mediji otkrili da mu se sprema poziv u dres "azzurra", Rossi se nada i promjeni klupske adrese, pozivu Intera...
Rossi je jedna od potencijalnih zamjena za Marija Balotellija, napada?a na izlaznim vratima kluba koji je prošle sezone osvojio Ligu prvaka, Seriju A i Talijanski kup. S tim u vidu mogu?im je budu?im poslodavcima poru?io:
Nikada ne bih mogao re?i ne takvoj mom?adi. Moj telefon je uvijek upaljen.
Villarrealu sam dužan mnogo i sretan sam ovdje, ali re?i ne Interu ne bih mogao. ?ast je biti i samo povezan s takvim klubom, no to je trenuta?no sve od moje situacije. Nitko se službeno nije oglasio. Oti?em li iz Villarreala, to ?e biti samo zbog poziva nekog od nogometnih velikana, a spreman sam okušati se u takvima.
Nekadašnjem napada?u Manchester Uniteda, Newcastlea i Parme, ina?e ro?enom u Teanecku (New Jersey), ugovor s Villarrealom, za kojeg igra od 2008., isti?e 2013. godine.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #5027 na: Srpanj 31, 2010, 19:08:32 » |
|
Rossi: Spreman sam za prelazak u Inter
Drugoj dobroj vijesti u razmaku od nekoliko sati nada se napada? Villarreala Giuseppe Rossi (23). Nakon što su talijanski mediji otkrili da mu se sprema poziv u dres "azzurra", Rossi se nada i promjeni klupske adrese, pozivu Intera...
Rossi je jedna od potencijalnih zamjena za Marija Balotellija, napada?a na izlaznim vratima kluba koji je prošle sezone osvojio Ligu prvaka, Seriju A i Talijanski kup. S tim u vidu mogu?im je budu?im poslodavcima poru?io:
Nikada ne bih mogao re?i ne takvoj mom?adi. Moj telefon je uvijek upaljen.
Villarrealu sam dužan mnogo i sretan sam ovdje, ali re?i ne Interu ne bih mogao. ?ast je biti i samo povezan s takvim klubom, no to je trenuta?no sve od moje situacije. Nitko se službeno nije oglasio. Oti?em li iz Villarreala, to ?e biti samo zbog poziva nekog od nogometnih velikana, a spreman sam okušati se u takvima.
Nekadašnjem napada?u Manchester Uniteda, Newcastlea i Parme, ina?e ro?enom u Teanecku (New Jersey), ugovor s Villarrealom, za kojeg igra od 2008., isti?e 2013. godine.
odlican igrac i mlad i talijan!!! al on je slican tip igraca kao pandev ne kao balotelli!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
GrandeMassimoMoratti
|
 |
« Odgovor #5028 na: Kolovoz 01, 2010, 15:28:01 » |
|
robinho je problematicniji od balotellia, uvijek nekog boga il pije il je s mafijom!!! a i nije neki igrac za tvrdu seriju a..... tesko duel moze dobit
On nije problemati?an ve? je nikakav profesionalac. Ina?e nisam ?uo ni za jedan incident s njim u koji je bilo uklju?enjo bacanje dresa kluba za koji igraš na pod/obla?enje dresa najve?eg rivala/mržnja i netrpeljivost sa suigra?ima i sli?ne stvari koje degeneriku nisu strane.... Ukoliko bih ja osobno mogao birati, ne bih imao ni jednog ni drugoga u ekipi, ali ako je izbor Robinho ili Kuyt situacija je izuzetno lagana. Robinho bez ikakve dileme.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Kolovoz 01, 2010, 15:41:11 od GrandeMassimoMoratti »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
GrandeMassimoMoratti
|
 |
« Odgovor #5029 na: Kolovoz 01, 2010, 15:32:16 » |
|
Nekakav je zastoj u transferima Maicona i Balotellija. Ne u smislu da se oni ne?e realizirati(jer sigurno ho?e), ve? je vjerojatno stvar u lovi.
I dalje me nimalo ne vesele imena koja se spominju, ovaj Rossi je ok igra? i sve, ali nije ono što Inter treba ukoliko ode Balotelli. Mislim da napada? koji može igrati i po krilu ne bi trebao biti opcija, ve? treba iskopati nekog kreativca/krilo poput Davida Silve. Takav tip igra?a.
Za Mascherana i dalje mislim da je apsolutno nepotreban, zamjena za Maicona ionako ne postoji tako da bi me samo po?ela boliti glava kad bih pokušao nabaciti koje ime.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
GrandeMassimoMoratti
|
 |
« Odgovor #5030 na: Kolovoz 02, 2010, 11:49:33 » |
|
Novo ime koje se spominje je Sculli iz Genoe.  Komentar nije potreban, sve sam uvjereniji da su Kuyt, Sculli i sli?na samo teška patka i da naš Mercato team u tajnosti radi na pravim opcijama.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #5031 na: Kolovoz 02, 2010, 15:08:56 » |
|
kakav crni narkoman sculli kao zamjena za balotellia!!! to je smijesno.... nije covjek uopce kvaliteta da nosi nas dres!!! ledesma jos gori izbor kojeg zelimo dovest!! lucho gonzales je odlican izbor ako je spreman a mislim da jest, to je igracina!!! zamjene za balotellia mogu bit samo torres,tevez il aguerro.... ostali su sabani!!! eventualno lavezzi jos..... jos se potajno nadam da ce ostat bar jedan od dvojca balotelli - maicon!!! bolje zadrzat obinu nego scullia dovest
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #5032 na: Kolovoz 02, 2010, 16:54:01 » |
|
izgleda da maicon ostaje u interu... nezadovoljan je ponasanjem reala prema njemu...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #5033 na: Kolovoz 02, 2010, 17:01:08 » |
|
...Kavga je što doti?ni tražio 7 miljuna eura godišnje gaže...U Madridu nisu htjeli ni razgovarati o tome...
U svakom pogledu,bolje za nas...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #5034 na: Kolovoz 02, 2010, 17:15:24 » |
|
Ma ljudi, polako... prvo se moramo riješiti igra?a jer ih imamo previše na spisku, pa tek onda u eventualnu kupovinu.Bez osloba?anja bar 4-5 igra?a nema nikakve kupovine. Maicon i Mario ako se prodaju to je obostrana želja i nemamo šta tu puno kukati, pa ?ak niti siliti sa nekom skupom investicijom koja isto tako ne garantira uspjeh. Mnogo smo mi velikuh igra?a doveli pa ?orak a u zadnje vrijeme dosta igra?a su kod nas postali velika imena i upravo je Maicon jedan od takvih. Pustimo našoj upravi na ?elu sa Brancom da rade svoj posao jer su se dokazali zadnjih godina i evidento rade pametno.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
petar8
|
 |
« Odgovor #5035 na: Kolovoz 02, 2010, 20:59:22 » |
|
tu se slažem stobom.sje?am, se kad sam pro?itao da je tamo neki maicon potpisao za inter.uhvato se za glavu i pomislio,tko je sad ovaj.opet neki levat,da se popuni broj.kad ono ispadne najbolji desni bo?ni na svijetu.treba biti strpljiv i vidjeti,što ?e se desiti.imam vjere u našu upravu.ali mislim da svakako treba dati priliku našim de?kima,pogoto to mislim na marigu(koji me o?arao).glupo bi bilo bacati novac na nekog igra?a,kad istog takvog imaš u svojoj ekipi a neželiš mu dati priliku.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
MiMo 10 FCI
|
 |
« Odgovor #5036 na: Kolovoz 04, 2010, 08:25:13 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nije hrabrost oti?i u Milan, popeti se na stadion San Siro i vikati: Ja sam milanista ! Hrabrost je si?i sa stadiona
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #5037 na: Kolovoz 04, 2010, 13:46:02 » |
|
Branca danas (navodno) ima sastanak sa predstavnicima Atletico Mineroia u svezi legitimnog nasljednika na desnom boku,Diego Macedo je taj igra? koji vjerovatno dolazi u zamjenu za Maicona... Transfer se "vrti" oko 6 miljuna eura...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
petar8
|
 |
« Odgovor #5038 na: Kolovoz 04, 2010, 17:31:22 » |
|
nadam se da ?e biti i približno dobar kao maicon.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #5039 na: Kolovoz 04, 2010, 18:54:23 » |
|
mislim da se nešto veliko kuva da ?emo dovest nešto extra jako malo su se vijesti smirile i virujem da naši neside smireno nadam se kun agueru 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
GrandeMassimoMoratti
|
 |
« Odgovor #5040 na: Kolovoz 04, 2010, 19:18:21 » |
|
nadam se da ?e biti i približno dobar kao maicon.
Nema šanse da ?e ijedan igra? kojeg dovedemo ovo ljeto na bekovsku poziciju biti i približno blizu Maiconu po kvaliteti. Jednostavno, najboljega i to uvjerljivo najboljega igra?a svijeta na toj poziciji je nemogu?e nadomjesti. Ali je mogu?e dobrim scoutingom iskopati nekoga mladca koji ?e se za koju godinu uspjeti približiti Maiconu. A s obzirom na to kako Branca briljira zadnjih godina uvjeren sam da ?e zamjena za budu?nost biti legitimna.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
GrandeMassimoMoratti
|
 |
« Odgovor #5041 na: Kolovoz 04, 2010, 23:53:31 » |
|
Gasperini izjavio da je Sculli igra? Intera.  Što se dovraga doga?a, mislim jasno mi je ve? neko vrijeme da Moratti ne?e više trošiti velike iznose na klub, ali je li situacija stvarno ovako loša? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
lima_ze
|
 |
« Odgovor #5042 na: Kolovoz 05, 2010, 09:26:25 » |
|
http://www.youtube.com/watch?v=DR13oHU ovaj diego macedo,citao sam na jednom forumu da je ovaj transfer skoro pa realiziran,mada se spominje jos jedan jonathan iz cruzeira.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Kolovoz 05, 2010, 09:28:09 od lima_ze »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #5043 na: Kolovoz 05, 2010, 10:18:02 » |
|
Gasperini izjavio da je Sculli igra? Intera.  Što se dovraga doga?a, mislim jasno mi je ve? neko vrijeme da Moratti ne?e više trošiti velike iznose na klub, ali je li situacija stvarno ovako loša?  a inter to demantirao... ko tu koga?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
GrandeMassimoMoratti
|
 |
« Odgovor #5044 na: Kolovoz 05, 2010, 12:08:34 » |
|
a inter to demantirao... ko tu koga?
Mislim da je ova izjava došla poslije Brancine u kojoj demantira dolazak Scullija.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #5045 na: Kolovoz 05, 2010, 12:43:45 » |
|
Vezano uz navodni dolazak Scullia,a izgleda da je više nego izgledno,transfer se "vrti" oko 6 miljuna eura,a surfaju?i po netu,imao sam prilike pro?itati pozitivne reakcije eminetnih stru?njaka o njegovu dolasku u Inter.. Nemojmo naglo suditi njegov (navodni) dolazak,Branca fantasti?no radi posao,ve?ina na forumu je dobrano popljuvala Militov transfer,nadam se da se povijest ponavlja u ovom slu?aju..Branca je zasigurno garancija za to...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
GrandeMassimoMoratti
|
 |
« Odgovor #5046 na: Kolovoz 05, 2010, 13:11:48 » |
|
Sculli i Milito uop?e nisu za usporedbu, Milito je oduvijek bio super klasa, samo nije imao sre?u da to ranije pokaže u ja?em klubu. Gdje god je igrao, trpao je i puno.
Sculli je godinama u Italji, Juventusov otpadak koji se vucarao po raznim posudbama i nikad nije pokazao da je blizu razini potrebnoj za klub kakav je Inter. Možda za onaj Inter od prije desetak godina da.
Navija?e Genoe se doslovno u nevjerici sprdaju u vezi ovoga transfera. Igra? koji stvarno ne bi trebao imati mjesta u današnjem Interu, bolje ne kupiti nikoga. Bez obzira što je Talijan i što je vjerojatno predvi?en kao rezerva rezerve. ?ak ni da dolazi besplatno ne bih ga uzeo, a 6 milijuna se može zasigurno bolje iskoristiti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #5047 na: Kolovoz 05, 2010, 13:18:02 » |
|
Tko je uop?e pravio usporedbe ova dva nogometaša?  Uostalom,znalo se za Militove kvalitete i prije dolaska u Inter,opet,ni to nije dovoljan dokaz bio pojedincima na forumu koji su ga omalovažavali i blatili ga,da bi se na kraju posipali pepelom... A nije da nismo znali za to....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #5048 na: Kolovoz 05, 2010, 13:37:35 » |
|
kad gledam ove prijateljske imamo dva velika dobitka marigu i coutinha te talentirane obioraha i biraghia! pa se pitam zasto uopce prodavat igraca nekog, ostavit sve na okupu, realno za maicona i balotellia se nemoze nac zamjene ma kakve mi ukuse imali oko tih pozicija!!! prodat ove manje vrijedne, mancinia(7 mil.), burdissa(5 mil.), suaza(4 mil.), rivasa(2 mil.), obinu(8 mil.), muntaria(10 mil.) i vec smo prodali quaresmu i to je kad sve zbrojis oko 40-ak miliona!!! i morattiu dosta, doveo je ranocchiu i eventualno jos jedan mladi stoper ako moze a i ne treba i mi imamo beton ekipu!!! pokrpanu na svim pozicijama..... a ne prodavat maicona i balotellia da bi se doveli mascherano, sculli i vargas.... strasno
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
GrandeMassimoMoratti
|
 |
« Odgovor #5049 na: Kolovoz 05, 2010, 14:30:18 » |
|
Tko je uop?e pravio usporedbe ova dva nogometaša?  Uostalom,znalo se za Militove kvalitete i prije dolaska u Inter,opet,ni to nije dovoljan dokaz bio pojedincima na forumu koji su ga omalovažavali i blatili ga,da bi se na kraju posipali pepelom... A nije da nismo znali za to.... Nemojmo naglo suditi njegov (navodni) dolazak,Branca fantasti?no radi posao,ve?ina na forumu je dobrano popljuvala Militov transfer,nadam se da se povijest ponavlja u ovom slu?aju. Na što sam ja samo upozorio da se povijest ne?e ponoviti, a razlog je jednostavan. Milito je klasa, Sculli nije niti ?e to preko no?i dolaskom u Inter postati.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Kolovoz 05, 2010, 14:31:24 od GrandeMassimoMoratti »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|