Veljaa 07, 2012, 03:15:03 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 197 198 [199] 200 201 ... 263   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Tko treba doci u Inter  (Posjeta: 180359 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
GrandeMassimoMoratti
Super clan

« Odgovor #4950 na: Lipanj 29, 2010, 22:18:39 »

samo Å¡ta si za maicona i cesara dao par milijona pa nije ni greÅ¡ka ako ne uspiju.  Wink
iskrcat 20-30 milijuna na temelju par odigranih utakmica je debilno i ?isto sumnjam da je interu uop?e u planu ozil.

Isti?e mu ugovor sljede?e sezone, tako da je vrlo vjerojatno da za njega ne?e biti potrebno iskrcati toliko novca. 15 ak milijuna za igra?a koji potencijalno može postati svjetska klasa je prava si?a s obzirom da se na razne Muntarije bacao sli?an novac.

ako je imao dobru sezonu u bundesligi zaÅ¡to ga nitko nije spominjao mjesec dana prije SP  Huh?
uostalom igra u werderu koji je poznat po tome da igraju totalno otvoreni i napada?ki nogomet,prime tri gola po utakmici i daju 3 komada tako da mi te asistencije i nisu nekakvo mjerilo

Nisi napisao tko bi bio bolja opcija od njega? Sve stoji za Werder, ali ne stoji da ga baš nitko nije pratio i imao u planu, ?itam o Ozilu ve? barem 5,6 mjeseci po forumima od ljudi koji su ga duže gledali, a isto podržavaju Inter. Navodno ga je baš Branca pratio ?itavu sezonu.
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #4951 na: Lipanj 29, 2010, 22:37:55 »

Nisi napisao tko bi bio bolja opcija od njega? Sve stoji za Werder, ali ne stoji da ga baš nitko nije pratio i imao u planu, ?itam o Ozilu ve? barem 5,6 mjeseci po forumima od ljudi koji su ga duže gledali, a isto podržavaju Inter. Navodno ga je baš Branca pratio ?itavu sezonu.

a zbog ?ega bi uop?e trebala opcija  Huh?
ne vidim gdje bi uop?e ozil mogao igrati u interovoj formaciji. logi?nija bi bila kupovina centralnog veznog da popuni poziciju motte, nego prilogo?avanje formacije ozilu ili u krajnjem slu?aju stavljanje eto'o na klupu i sigurnog odlaska balotellia.
Evidentirano
goca_flash
Super clan

« Odgovor #4952 na: Lipanj 29, 2010, 23:28:44 »

ovaj ozil je igracki genije, to nisam zakljucio sad za reprezentaciju, ovo sad mi je samo bio poticaj da vidim koliko u stvari vrijedi!!! pratio sam werder cesto ove sezone i ako se dobro sjecate werder je bio pri dnu ljestvice pa u drugom dijelu sezone bas kad je ovaj proigrao igrao je i werder, bas na njegovim krilima, pa sam si mislio mozda nesto kao diego, sve se mora vrtit oko njega pa sam ga gledao u kup uefi i vidio da se taj lik i prilagodjava ekipi!!! sad na sp-u pokazao je da je velika igracina i velika razlika od diega koji se samo pokazao u otvorenoj njemackoj ligi, ozil igra za njemacku i postao je bog i batina te ekipe!!! pazite samo kad izadje ozil koliko je njemacka slabija ekipa.... mada treba priznat da i bastian svajnstager igra vrhunsku ulogu u njemackoj i tog omrazenog lika bi cak volio vidjet u nasoj ekipi!!! mislim da bi ozil mogao igrat na mjestu sneijdera a sneijder na mjestu motte.... posebno bi to dobro bilo u seriji a protiv tzv. malih ekipa gdje stalno moramo napadat!!! sneijder je u nizozemskoj za vrijeme van bastena igrao zadnjeg veznog, nesto kao pirlo u milanu il modric u hrvatskoj i strasno se snalazio, i tako ga najvise krasi odlicna dubinska lopta iz svoje polovice, pa gledajte kako na ovom sp-u vec dva puta izbacuje robbena poslje cega gol pada!!!! a moze ozil po potrebi na krilo umjesto pandeva il eto'oa jer to krilo trenutno i igra u werderu, i kad udje s desne strane na lijevu nogu postaje opasan ko sami vrag, kakvu samo onda asistenciju zna podvalit to je strasno!!!! svejedno mislim da ce pandev izvisit kod beniteza i da ce na red doc mario balotelli

-------------cambiasso--------------------------
------------------------sneijder-------------------
--------------ozil---------------------------------

-----eto'o--------------------balotelli-------------
----------------milito-----------------------------

inace i taj xabi alonso je takodjer vrhunskoj rijesenje al sam uvjeren da mourinho njega nece dat jer mourinho obozava taj tip igraca!!!
david silva je igracina al mislim da bi u nas propao iz vise razloga!!!!
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
GrandeMassimoMoratti
Super clan

« Odgovor #4953 na: Lipanj 29, 2010, 23:32:17 »

a zbog ?ega bi uop?e trebala opcija  Huh?
ne vidim gdje bi uop?e ozil mogao igrati u interovoj formaciji. logi?nija bi bila kupovina centralnog veznog da popuni poziciju motte, nego prilogo?avanje formacije ozilu ili u krajnjem slu?aju stavljanje eto'o na klupu i sigurnog odlaska balotellia.

Pa kako gdje bi mogao igrati? Lijevo ili desno od Sneijdera zajedno s Eto'om, a Pandev i degenerik ?ekaju šansu s klupe. Ionako Benitez rotira stalno.

Stvar je u tome da nema centralnog veznog koji je dovoljno kvalitetan trenutno na tržištu za Inter. Svi oni koji jesu poput Alonsa ili Fabregasa sigurno ne?e do?i. A mislim da uop?e ne treba ulaziti u diskusiju treba li nam još jedan dobar veznjak s dobrim zadnjim pasom.

A i treba Interu zamjena za Sneijdera, nije da ?e odigrati sve minute svih utakmica. Nije valjda da netko o?ekuje da Coutinho nešto napravi ve? u prvoj sezoni. Roll Eyes

U svakom  slu?aju bit ?e minuta za Ozila i imati ?e gdje igrati. Zamisli njega kao Benayouna u Rafinoj formaciji u Liverpoolu, a Sneijder je Gerrard.
Evidentirano
GrandeMassimoMoratti
Super clan

« Odgovor #4954 na: Lipanj 29, 2010, 23:35:15 »

.......

Nikako, ali nikako Snijedera ne treba micati s njegove pozicije, taman da došao ne znam tko.
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #4955 na: Lipanj 30, 2010, 09:06:30 »

sto se dzaba zamarate formacijama pustite beniteza da radi svoj poso a ni Silva ni Ozil ni kuyt nece doci u inter al ajde ljepo je kad zamsljate sebe kao trenera previse igranja Total Manager  ROFLMAO ROFLMAO ROFLMAO Benitez je tu doveden a ko ce gdje igrat nije uopce bitno zna se ko igra u prvi 11 a kojekakva pojacanja Ozil zavrsio bi kao Van der meyde a vec isto citam za toga da je Chelsea bacio oko na njega sretno mu ...
Evidentirano

del_
Stalni clan

« Odgovor #4956 na: Lipanj 30, 2010, 13:05:02 »

Silva potpisao za City
Evidentirano

Nella gioia e nel dolore, per l'inter eterno amore.
goca_flash
Super clan

« Odgovor #4957 na: Srpanj 02, 2010, 14:25:49 »

nadam se da smo stvarno potpisali predugovor s ranocchiom.....
viviano je nas golman na posudbi....
doveli smo ovog faraonia, imamo santona i balotellia, uskoro ocekujemo coutinha, crisetig je nas strasan junior tek je 93 godiste!
imamo jos stopere neke koje smo vec probavali caldirola, donati i esposito!! valjda jedan ce vrijedit bar!
alen stevanovic je igrao i prosle sezone u seriji a! u napadu sve hvaljeni alibec, destro i dell' agnello, valjda i tu jedan moze izac al taj napad nam je i najmanje bitan!!!!
i da ne zaboravim naseg kadeta za kojeg se borilo pola europe yago del piero, 94 godiste!!!!

-----------------viviano----------------------

--faraoni----caldirola----ranocchia---santon--

-----------mariga-------crisetig--------------

----stevanovic-----------------coutinho----

----------balotelli-------destro--------------

jos imamo khrina i obia koje cesto drzimo u prvom timu!!!!
Evidentirano

majstormk
Super clan

« Odgovor #4958 na: Srpanj 02, 2010, 17:07:21 »

ranocchia nije nas, tek ga dovodimo u sijecnju... citao sam nesto o tome, imamo pola njegovog ugovora i mozemo ga dovesti tek onda... a i bolje za njega da sad nakon ozljede igra u bariju nego sjedi kod nas na klupi...
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #4959 na: Srpanj 02, 2010, 18:22:01 »

de mi kazite gdje je taj Ozil sto ga svi spominju popeo mi se na mozak  LOL gdje igra koji mu je maticni klub hvala unapred
Igraci ginu na SP ili EP tamo se nalaze skauti iz svih svjetski klubova i igraci kao GROSSSO  VAN DER MEYDE ginu tada u tim tekmama steknu neko ime Ne znam za Ozila nemojte me pogresno shvatit al dati neki 15-20 milona ne vrjedi bolje za Robena dat 40 onda provjeren je .Takav igrac nam ne treba al iako dodje al cisto sumnjam on ostaje tamo gdje je al samo neka mi neko kaze gdje je hvala
Evidentirano

Emir Podgorica
Stalni clan

« Odgovor #4960 na: Srpanj 02, 2010, 18:24:55 »

de mi kazite gdje je taj Ozil sto ga svi spominju popeo mi se na mozak  LOL gdje igra koji mu je maticni klub hvala unapred
Igraci ginu na SP ili EP tamo se nalaze skauti iz svih svjetski klubova i igraci kao GROSSSO  VAN DER MEYDE ginu tada u tim tekmama steknu neko ime Ne znam za Ozila nemojte me pogresno shvatit al dati neki 15-20 milona ne vrjedi bolje za Robena dat 40 onda provjeren je .Takav igrac nam ne treba al iako dodje al cisto sumnjam on ostaje tamo gdje je al samo neka mi neko kaze gdje je hvala
ne prdi casti ti! ozil je poslije mesija najjaci igrac svijeta! mada sam citao nedje da je barselona mrtva sve zavrsila sa njim... Sad
Evidentirano

Ni zenu, ni djecu ka' Inter voljet' necu!
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #4961 na: Srpanj 02, 2010, 18:27:44 »

E stvarno...  Huh? jebote sad ozil najbolji na svijetu iza messija.
Evidentirano

Emir Podgorica
Stalni clan

« Odgovor #4962 na: Srpanj 02, 2010, 18:36:40 »

E stvarno...  Huh? jebote sad ozil najbolji na svijetu iza messija.
a zasto ne bi bio? sta on to nema sto drugi imaju 
momak me odusevljavao dok je igrao kup uefa za verder, a sad je i DOKAZAO o kakvom igracu je rijec.
Evidentirano

majstormk
Super clan

« Odgovor #4963 na: Srpanj 02, 2010, 19:47:38 »

nema ni pregled igre neki osobit ni zadnji pas, nisam vidio ni mirnocu u realizaciji, a nije ni sut neki pokazivao... vrlo dobar igrac, al nije vrhunski... ne bih se bunio da dode, al da cu nesto umirati ako ga ne bude, necu...
Evidentirano
Il Trattore
Super clan

« Odgovor #4964 na: Srpanj 02, 2010, 20:00:08 »

nema ni pregled igre neki osobit ni zadnji pas, nisam vidio ni mirnocu u realizaciji, a nije ni sut neki pokazivao... vrlo dobar igrac, al nije vrhunski... ne bih se bunio da dode, al da cu nesto umirati ako ga ne bude, necu...
hehe da si malo bolje argumente naso ovo sve sto si nabrojo je pokazao na SP,inace on je predvodio njemce do zlata na prvenstvu mladih a vecina vrhunskih igraca napravi prvo uspjeh sa mladom reprezen. inace ja ne volim te sitne igrace koji nemogu uci u duel ali ne bi imao nista protiv i da ga dovedemo.
reci da je uz messia najbolji igrac je u najmanju ruku smijesno ali da je ogroman talenat to niko ne moze osporit
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #4965 na: Srpanj 02, 2010, 20:11:41 »

Quaresma je veci talenat od njega pa kako zavrsi daj ba kakav Ozil a ovo poredjenje s Messijem nemogu da vjerujem ja ni mrtav pijan ne bi tak ness napisao  ROFLMAO :rrooffllmmaaoo:pozdrav neka on sto dalje od intera da se ja pitam ..
Evidentirano

majstormk
Super clan

« Odgovor #4966 na: Srpanj 03, 2010, 10:14:32 »

dosta pratim bundesligu i nije me se bas tako jako dojmio, a ako je ovo sve sto sam nabrojao on pokazao na sp-u onda ja gledam druge utakmice... al ok, vise mi se svida bastian koji je pravi mozak te ekipe, diktira ritam i opcenito igra odlicno...
Evidentirano
GrandeMassimoMoratti
Super clan

« Odgovor #4967 na: Srpanj 03, 2010, 20:25:23 »

dosta pratim bundesligu i nije me se bas tako jako dojmio, a ako je ovo sve sto sam nabrojao on pokazao na sp-u onda ja gledam druge utakmice... al ok, vise mi se svida bastian koji je pravi mozak te ekipe, diktira ritam i opcenito igra odlicno...

Penja? na svinje je bez ikakve dileme izrastao u svjetsku klasu odkad je preba?en  centralnu vezu. Iako taj ne?e nigdje iz Bayerna, osobno bih bio oduÅ¡evljen da on do?e.

A Ozila nemojte ni podcjenjivati ni precjenjivati. Izvanredan talent(kakav mrtvi Quaresma ROFLMAO ROFLMAO), ve? sad jako dobar igra? s nevjerojatnim plafonom, ali nikako me?u onima najboljima. Još ne.
Evidentirano
MiMo 10 FCI
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #4968 na: Srpanj 04, 2010, 15:34:59 »

ne prdi casti ti! ozil je poslije mesija najjaci igrac svijeta! mada sam citao nedje da je barselona mrtva sve zavrsila sa njim... Sad

Kakva bajka cuj najjaci igrac
I ti postao Grim  Smiley Smiley il si Hans Christian Andersen  Smiley Smiley
« Zadnja izmjena: Srpanj 04, 2010, 15:36:43 od MiMo 10 FCI » Evidentirano

Nije hrabrost oti?i u Milan, popeti se na stadion San Siro i vikati: Ja sam milanista ! Hrabrost je si?i sa stadiona
Emir Podgorica
Stalni clan

« Odgovor #4969 na: Srpanj 04, 2010, 15:46:05 »

znam da topic nije nogometne zelje ali Boateng iz njemacke mi se sve vise svidja na poziciji lijevog beka... messija je stavio u dzep, visok, jak, brz, zna da igra...kompletan igrac...
Evidentirano

MiMo 10 FCI
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #4970 na: Srpanj 04, 2010, 15:55:26 »

znam da topic nije nogometne zelje ali Boateng iz njemacke mi se sve vise svidja na poziciji lijevog beka... messija je stavio u dzep, visok, jak, brz, zna da igra...kompletan igrac...
ja sam prija napisao kako gledam Ganu sve vise i vise mi se svidja Kevin Prince Boateng  Smiley
« Zadnja izmjena: Srpanj 04, 2010, 16:05:18 od MiMo 10 FCI » Evidentirano

Nije hrabrost oti?i u Milan, popeti se na stadion San Siro i vikati: Ja sam milanista ! Hrabrost je si?i sa stadiona
silenT
Stalni clan

« Odgovor #4971 na: Srpanj 04, 2010, 16:20:26 »

kakve gluposti ?ovjek ovde ne?e pro?itat to je strašno... Ozil najbolji igra? svijeta iza Messija.. hahahaha
blago re?eno žalosno ko god takvo što i pomisli... velika snage Njema?ke je u Bastianu Schweinsteigeru koji im je pola ekipe, pravi vo?a, motor...
ostatak ekipe ovisi isklju?ivo o "Mourinovoj" taktici koju je uspješno kopirao Loew...
Ozil mu je blijeda kopija Sneijdera, Muller glumi Eto'a, Podolski Pandeva... igraju na kontre i zasad im ide odli?no... Engleze su pokrali, a sa utakmicom protiv Argentine su bili ja?i i za Maradonu kojem od 3 napada?a i 2 od 3 vezna nitko nema nikakave defanzivne uloge.....ko god uzdiže nekog malog klinju Ozila koji za Werder igra jednu utakmicu dobro drugu katastrofa je za psihijatrije..
gdje je taj mali Ozil bio protiv Srbije i Argentine... ja ga nisam vidio... igrao je odli?no protiv Engleza Å¡to jest jest...  ali upravo to i jest OZIL ...toplo-hladno ....prosje?an igra? i niÅ¡ta viÅ¡e
Evidentirano

Emir Podgorica
Stalni clan

« Odgovor #4972 na: Srpanj 04, 2010, 16:59:45 »

kakve gluposti ?ovjek ovde ne?e pro?itat to je strašno... Ozil najbolji igra? svijeta iza Messija.. hahahaha
blago re?eno žalosno ko god takvo što i pomisli... velika snage Njema?ke je u Bastianu Schweinsteigeru koji im je pola ekipe, pravi vo?a, motor...
ostatak ekipe ovisi isklju?ivo o "Mourinovoj" taktici koju je uspješno kopirao Loew...
Ozil mu je blijeda kopija Sneijdera, Muller glumi Eto'a, Podolski Pandeva... igraju na kontre i zasad im ide odli?no... Engleze su pokrali, a sa utakmicom protiv Argentine su bili ja?i i za Maradonu kojem od 3 napada?a i 2 od 3 vezna nitko nema nikakave defanzivne uloge.....ko god uzdiže nekog malog klinju Ozila koji za Werder igra jednu utakmicu dobro drugu katastrofa je za psihijatrije..
gdje je taj mali Ozil bio protiv Srbije i Argentine... ja ga nisam vidio... igrao je odli?no protiv Engleza Å¡to jest jest...  ali upravo to i jest OZIL ...toplo-hladno ....prosje?an igra? i niÅ¡ta viÅ¡e
qq sprdas li se druze da ga nije bilo protiv argentine?! ko je davao zadnji pas, ko je namjestio 4 gol? a zasto ozil nebi bio jedan od najboljih kad sve ima sto treba da ima 1 fudbaler?  OffTopic
Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #4973 na: Srpanj 04, 2010, 20:20:51 »

ako se dobro sjecam protiv srbije je ozil bio najbolji igrac na terenu!!! s igracem manje iskljucivo zahvaljujuci ozilu njemacka je napadala srbe, kad se ozil umorio i izasao njemci nisu stvorili sanse!!! bastian svajni igra takodjer strasnu ulogu u njemackoj al ipak bi ja ispred njega stavio ozila jer bez takvog pametnog i plemenitog igraca njemacka nebi davala ni dva gola po utakmici, ovakog igraca kakav je ozil njemacka nije imala od mullera andreasa!!! bastian schweinstager postaje jedan od najboljih veznih igraca na svijetu koji savrseno veze obranu s napadom!!!
sto se tice thomasa mullera lik mi jos niti mirise niti smrdi, ima u glavi al treba pricekat po meni dvi - tri sezone pa da vidimo oce li stvarno nastavit igrat ovako!!!
Evidentirano

Emir Podgorica
Stalni clan

« Odgovor #4974 na: Srpanj 04, 2010, 21:18:59 »

ja sam prija napisao kako gledam Ganu sve vise i vise mi se svidja Kevin Prince Boateng  Smiley
ja kazem za boatenga sto igra lijevog beka u njemackoj reprezentaciji  Cool
Evidentirano

Str: 1 ... 197 198 [199] 200 201 ... 263   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!