|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #4500 na: Oujak 13, 2010, 20:36:14 » |
|
tesko da cemo ih dovest za male pare oni portugalci uvjek izmuzu kod transfera a moutinho je mlad igrac veliki potencijal i jos je kapiten sportinga tako da nista ispod 30 mil za njega.ja bi volio VdV ali sam negdje citao da je on imao dosta sukoba sa sniederom sad ne znam koliko je to istina ali treba na to pazit ipak nam je snieder najbolji igrac.Jos jednog igraca bi volio a to je Pjanic kako covjek igra za svoje godine to je za ne povjerovat.ma gdje ces njega dovodit ne valja mu zubalo  zato ga nisu u milan doveli,samo se pitam kako su onda doveli ronia  Zubini zubi ,ak se to mogu nazvat zubi  ,prije kljove  , pripadaju vrsti vampiricus milanikus,odnosno ljudi takvih kljova idu samo u takve gerijatrijske klubove tipa bilan...a , Aly Cissokho ,u Senegalu u njegovom selu nije još došla ?etkica za zube.Nadam se da si zadovoljan ovim elaboratom  .......e jeb.š ga odoh
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interista
|
 |
« Odgovor #4501 na: Oujak 15, 2010, 00:53:48 » |
|
Što mislite o Higuainu? On i Milito kombinacija? Ne zvu?i mi loše.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #4502 na: Oujak 15, 2010, 09:09:56 » |
|
Što mislite o Higuainu? On i Milito kombinacija? Ne zvu?i mi loše.
ako sam dobro upucen mislim da se higuain i milito nepodnose, jer maradona u repku do negdje prije nije nikad zvao obojicu. citao sam onda kako je maradona rekao da mu je dosta i da ce pozvati higuaina... a mislim da je to bilo ovo: http://www.24sata.hr/sport/maradona-potjerao-gaga-heinzea--zanettija-i-milita/135642/nemora biti da je istina..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #4503 na: Oujak 15, 2010, 09:15:58 » |
|
njih je potjerao,a pozvao je verona 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #4504 na: Oujak 15, 2010, 12:43:04 » |
|
njih je potjerao,a pozvao je verona  ma mislim da ih na kraju ni nije potjerao, neda mi se provjerit
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interista
|
 |
« Odgovor #4505 na: Oujak 15, 2010, 15:17:18 » |
|
Ahaaa, ako je tako ok. Jer nisam znao za to. ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #4506 na: Oujak 15, 2010, 19:02:47 » |
|
nije ih potjerao, no ne podnose ni balo i il principe pa opet igraju zajedno  dobar je hiuaing iako se pošteno obrukao protiv lyona kad smo se ve? dotakli narki?a i argentine, neka mi netko objasni zašto do nedavno nije zvao samuela  a cambiassa i dalje ne zove 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
silenT
|
 |
« Odgovor #4507 na: Oujak 15, 2010, 19:48:53 » |
|
nije ih potjerao, no ne podnose ni balo i il principe pa opet igraju zajedno  dobar je hiuaing iako se pošteno obrukao protiv lyona kad smo se ve? dotakli narki?a i argentine, neka mi netko objasni zašto do nedavno nije zvao samuela  a cambiassa i dalje ne zove  jer je najgori živu?i trener.. odmah poslije pelegrinija
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #4508 na: Oujak 15, 2010, 19:53:09 » |
|
jer je najgori živu?i trener.. odmah poslije pelegrinija
ja ga ?ak ne bi tako niti nazvao, imam osje?aj da on prije nego sastavlja popis povu?e 3-4 lajne i zamisli si da igra manager 2010 i onda se zajebava, a prije utakmice do?e sebi pa opet povu?e lajnu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #4509 na: Oujak 15, 2010, 23:37:17 » |
|
obicna narkomancina koja se ne moze pomiriti s cinjenicom da je proslost i da mu trenerska karijera nece biti niti upola toliko dobra kao nogometna
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #4510 na: Oujak 15, 2010, 23:42:23 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #4511 na: Oujak 15, 2010, 23:44:57 » |
|
moze da,umjesto balotellia
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #4512 na: Oujak 16, 2010, 17:13:11 » |
|
uff da je nekako ubacit njima balu i par milion?i?a, ha? to bi bio posao iz snova , nažalost mislim da ?e ostati baš na tome- snovima  no nada umire posljednja 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #4513 na: Oujak 16, 2010, 18:34:57 » |
|
uff da je nekako ubacit njima balu i par milion?i?a, ha? to bi bio posao iz snova , nažalost mislim da ?e ostati baš na tome- snovima  no nada umire posljednja  slazem se uvjek sam ga cjenio kao igraca nadam se da ce to sto kazes da se ostvari kojeg napadaca bi dobili samo rodjeni je  ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Hrca
|
 |
« Odgovor #4514 na: Oujak 17, 2010, 14:29:56 » |
|
uff da je nekako ubacit njima balu i par milion?i?a, ha? to bi bio posao iz snova , nažalost mislim da ?e ostati baš na tome- snovima  no nada umire posljednja  to bi bio posao iz snova, i ovako nemamo premca, onako se bojim pomisliti što bi bilo, ajme ... ali i ovako mi imamo vrhunsku kvalitetu, jedino ako netko nije zadovoljan i narušava atmosferu, onda ga na kraju sezone negdje dobro utopiti, ili u neku trampu ubaciti.. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #4515 na: Oujak 18, 2010, 23:54:17 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #4516 na: Oujak 19, 2010, 16:25:52 » |
|
eto što smo pametni, bio je naš, pustili ga i sad se moramo hrvat sa pola europe 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #4517 na: Oujak 19, 2010, 20:42:32 » |
|
eto što smo pametni, bio je naš, pustili ga i sad se moramo hrvat sa pola europe  a mi imamo kriket ekipu? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #4518 na: Oujak 19, 2010, 20:50:24 » |
|
a mi imamo kriket ekipu?  Izgleda da ti nisi skontao znacenje Antinog posta 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #4519 na: Oujak 19, 2010, 21:27:04 » |
|
hahaha ma skužio je rafa mene, al iskreno nisam ja njega. znam da sam negdje napisao neš sarkasti?no i to usporedio sa bitnoš?u naše kriket reprezentacije, al iskreno ne znam više di. a kolko vidim tu ne piše to  tak da iskreno sam zbunjen, pomagajte 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #4520 na: Oujak 19, 2010, 21:35:11 » |
|
I ja sam to sad primjetio.Sjecam se tvog posta s kriketom , kao da ne trebamo ic osvajat i kup i scudetto i ligu sampiona , da kup prodamo fiorentini pa si to usporedio s kriketom.Zbog toga sam se i ja zbunio 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #4521 na: Oujak 19, 2010, 21:37:47 » |
|
I ja sam to sad primjetio.Sjecam se tvog posta s kriketom , kao da ne trebamo ic osvajat i kup i scudetto i ligu sampiona , da kup prodamo fiorentini pa si to usporedio s kriketom.Zbog toga sam se i ja zbunio  hehehe malo smo se svi sad zbunili, ugl tamo sam htio re?i da je u italiji kup cijenjen kao kod nas uspjeh hrvatske kriket reprezentacije 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #4522 na: Oujak 19, 2010, 21:42:17 » |
|
hehehe malo smo se svi sad zbunili, ugl tamo sam htio re?i da je u italiji kup cijenjen kao kod nas uspjeh hrvatske kriket reprezentacije  Da da da , valjda je sad sve doslo na mjesto  Ne znam je li sad u redu pisati ovdje ali evo : Donekle se slazem s tobom , ali ipak ne treba potpuno prodati tu utakmicu , bolje staviti ove momke da igraju (Krhin , Mariga , Balotelli , Arnautovic itd. ) , pa ako oni sta urade bice i dobro 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #4523 na: Oujak 19, 2010, 22:15:25 » |
|
aj ošli smo totalno  prebacit ?emo se u drugu temu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #4524 na: Oujak 19, 2010, 22:43:57 » |
|
ma ja sam žurio i nes ugasio mozillu slucajno i opet upalim da odgovorim na taj post sa kriketom, i odem na history i otvorim zadnju stranicu na kojoj sam bio, ali nisam gledo da li je to to. glavno da ste skuzili 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|