|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #4425 na: Veljaa 23, 2010, 18:21:55 » |
|
Karim Benzema.toga treba dovest.itako ?e i? iz reala.a nama bi bio idealan.  da, umjesto etooa njega dovest paklen igrac a jos i mlad
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
Interista
|
 |
« Odgovor #4426 na: Veljaa 23, 2010, 20:56:05 » |
|
preproblematican je... imamo balotellija, ne treba mu partner...
Heh bolje i Robinho, nego igra? koji je reko da je navija? Gmiljana [ šta ?e nam takav onda igra?? ]
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #4427 na: Veljaa 23, 2010, 23:31:48 » |
|
a sta cemo se onda odreci i balotelli-a jer je gledao milanove utakmice s tribina... trenutno za benzemu nema mjesta,jedino naravno ako etoo ne proradi ali onda i njega treba nekome uvaliti
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #4428 na: Veljaa 24, 2010, 11:41:26 » |
|
I kad bi dosao Banzema umjesto koga bi to on igrao sta je to on pruzio zapanjujuce a da nije recimo Balotelli imamo mi jednog Banzemu nista losiji od njega dakle moje misljenje je da Banzema nije potreban interu a Robinho nema ni od njega nista cojk je otisao u Brazil igrac s velikim mogucnostima ali problematican ...Ja sam za Van Der Harta naravno pokusat dovest ili mozda Hamsika ostalo manje vise ....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|
Interista
|
 |
« Odgovor #4429 na: Veljaa 24, 2010, 14:40:28 » |
|
a sta cemo se onda odreci i balotelli-a jer je gledao milanove utakmice s tribina... trenutno za benzemu nema mjesta,jedino naravno ako etoo ne proradi ali onda i njega treba nekome uvaliti
Gle, tak je bila sli?na situacija sa Ronaldom [ onim pravim ] bio par sezona u Interu i kasnije je izjavljivao da je navija? Gmiljana radi toga i toga ?ak je igrao za njih. Mislim, Balotelli nije neka ekstra klasa, tu i tamo odigra koju dobru tekmu, al nije to to još, jeste da je mlad i perspektivan igra?, al jbg. Nama treba napada? poput Ružnija [ Rooneya ] nama treba zvijer u napadu, dobili smo Eto'oa, Milita i Pandeva koji se jako dobro uklapaju u ekipu. Al u problemima smo kada nemamo Sneijdera. Jeste tu nam je Quaresma i Mancini koji je otišo na posudbu u susjedni nam klub. Moramo nabavit još jednog bar playmakera, jer jedan nije dosta. Sneijder je zvijer, sjeti se samo ona dva slobodnjaka protiv Siene na jednoj utakmici, rijetko se to doga?a. Nama treba ili Robinho ili neko drugi, glavno da je playmaker i da može dostojno zamjeniti Sneijdera.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #4430 na: Veljaa 24, 2010, 15:31:46 » |
|
Gle, tak je bila sli?na situacija sa Ronaldom [ onim pravim ] bio par sezona u Interu i kasnije je izjavljivao da je navija? Gmiljana radi toga i toga ?ak je igrao za njih. Mislim, Balotelli nije neka ekstra klasa, tu i tamo odigra koju dobru tekmu, al nije to to još, jeste da je mlad i perspektivan igra?, al jbg. Nama treba napada? poput Ružnija [ Rooneya ] nama treba zvijer u napadu, dobili smo Eto'oa, Milita i Pandeva koji se jako dobro uklapaju u ekipu. Al u problemima smo kada nemamo Sneijdera. Jeste tu nam je Quaresma i Mancini koji je otišo na posudbu u susjedni nam klub. Moramo nabavit još jednog bar playmakera, jer jedan nije dosta. Sneijder je zvijer, sjeti se samo ona dva slobodnjaka protiv Siene na jednoj utakmici, rijetko se to doga?a. Nama treba ili Robinho ili neko drugi, glavno da je playmaker i da može dostojno zamjeniti Sneijdera.
kolko ja znam ronaldo nije izjavio da navija za milan dok je bio kod nas, dapa?e kada je odlazio rekao je da ne zna gdje ?e u budu?nosti igrati ali da zna jednu stvar, da za bilan i jube nikada ne?e  benzema se slabo snašao u realu i mislim da sam pogriješio kad sam rekao da je za njega to dobar transfer, možda još koja godina u lyonu bi mu dobro došla, bit ?e dobar napada? ali još je "zelen". "ružni" je jedan od najboljih napada?a svijeta, i siguran sam kako bi dobrodošao, ne samo nama, bilo kome! ne vjerujem da još ra?unaš na quaresmu i mancinia majke mi ovaj drugi je za mene mrtav, a za prvog sam zaboravio da igra u interu  robinho isto tako je odli?an igra?, ali ljudi moji kada su se ti igra?i spominjali u kontekstu intera?!?! ajmo se prestat igrat mena?era i nek mi neko napiše nešto o ovom "klincu" iz barija šta je došao, netko ko ga je gledao
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #4431 na: Veljaa 24, 2010, 17:13:02 » |
|
kolko ja znam ronaldo nije izjavio da navija za milan dok je bio kod nas, dapa?e kada je odlazio rekao je da ne zna gdje ?e u budu?nosti igrati ali da zna jednu stvar, da za bilan i jube nikada ne?e  benzema se slabo snašao u realu i mislim da sam pogriješio kad sam rekao da je za njega to dobar transfer, možda još koja godina u lyonu bi mu dobro došla, bit ?e dobar napada? ali još je "zelen". "ružni" je jedan od najboljih napada?a svijeta, i siguran sam kako bi dobrodošao, ne samo nama, bilo kome! ne vjerujem da još ra?unaš na quaresmu i mancinia majke mi ovaj drugi je za mene mrtav, a za prvog sam zaboravio da igra u interu  robinho isto tako je odli?an igra?, ali ljudi moji kada su se ti igra?i spominjali u kontekstu intera?!?! ajmo se prestat igrat mena?era i nek mi neko napiše nešto o ovom "klincu" iz barija šta je došao, netko ko ga je gledaoJe , mali odigrao za Bari 17 utakmica i dao 2 gola,22 godine 195 cm visine,ozlijedio se protiv Fiorea u Firenci 10.1.i od onda ne igra ,koliko sam skonto sa stranica Barija radi se o parcijalnoj leziji prednjeg križnog ligamenta,ina?e igra u paru s našim bivšim igra?em Bonuccijem,kojeg smo se olako odrekli,evo da vidite 2 gola mladog Rannochie ove sezone i to... http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=32936&Ln=It ....glavom u buketu igra?a za vodstvo protiv Chieva u gostima ,(dobili 1:2) http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=34985&Ln=It ....opet glavom nakon odbijanca golmana protiv Napolia za vodstvo Barija 1:2,poslije ipak izgubili 3:2  ,mali se iz iz ovoga vidi priklju?uje napadu u svakom prekidu ,a mogo bi i centarfora komotno igrat,  ,mislim da ?e to bit vrlo dobra kupovina,ina?e standardni je ?lan Talijanske repke U-21.... 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Veljaa 24, 2010, 17:15:21 od EL CUCHU 19 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #4432 na: Veljaa 24, 2010, 19:28:09 » |
|
e to cuchu, to se traži, hvala 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Hrca
|
 |
« Odgovor #4433 na: Veljaa 26, 2010, 14:10:06 » |
|
ja isto kontam da ?e mali biti dobra kupovina, budu?nost za obranu, a kako igra za bari, još je standardan u U-21, ne?e trebati baš dugo ?ekati na njega... dobar potez, sve u svemu što se ti?e sredine terena, ja sam za hamsika ili gourcuffa, jedan od njih dvojice, iako je hamsik puno izgledniji, samo ovi u napoliju kontam da su tvrd orah, bumo vidli..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
salee3
|
 |
« Odgovor #4434 na: Veljaa 26, 2010, 20:45:15 » |
|
ja isto kontam da ?e mali biti dobra kupovina, budu?nost za obranu, a kako igra za bari, još je standardan u U-21, ne?e trebati baš dugo ?ekati na njega... dobar potez, sve u svemu što se ti?e sredine terena, ja sam za hamsika ili gourcuffa, jedan od njih dvojice, iako je hamsik puno izgledniji, samo ovi u napoliju kontam da su tvrd orah, bumo vidli.. kakav courcuff ne bi on imao mjesto u prvoj postavi 100%,hamsik bi nam dobro dosao umjesto motte..... slab je motta skroz,tek kad je doso bio je dobar al u zadnje vrijeme skroz los... ja bi opet najvise u sredi volio montoliva,kako mi se samo svidja njegov stil igre mada znam da nema sanse da on dodje  montolivo jedan od najbolji veznjaka
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Hrca
|
 |
« Odgovor #4435 na: Veljaa 26, 2010, 22:54:58 » |
|
jesi gledao gourcuffa koji put uop?e, trebao bi, mislim da bi brzo promjenio mišljenje, malo brzopleto repliciraš... montolivo je dobar igra?, nema šta, da bi rije? rekao, samo neznam baš da bi fiorentina svog kapetana pustila, a ako i hipotetski gledamo, opet mi je gourcuff svakako bolja opcija, ali svatko ima pravo na svoje mišljenje, naravno, ali prije toga svakako da se malo informira... hamsik je prva opcija, najizglednija, i zbilja se nadam da ?e ga uspjeti dovesti na ljeto
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #4436 na: Veljaa 26, 2010, 22:55:30 » |
|
http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkyZkElupuTxspsfja&tmpl=coranto_ita_newsHamšik: "Godi mi interes velikih klubova, ali produžujem ugovor sa Napolijem"ostani kolko ti srce zeli U INteru bi mogao osjetit kako izgleda evropa koji je osjecaj pokorit italiju vako osudjen si za sredinu tabele neki ljudi ostaju mali ja ga ne bi uzeo i kad bi se sam nudio 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #4437 na: Veljaa 26, 2010, 22:58:07 » |
|
jesi gledao gourcuffa koji put uop?e, trebao bi, mislim da bi brzo promjenio mišljenje, malo brzopleto repliciraš... montolivo je dobar igra?, nema šta, da bi rije? rekao, samo neznam baš da bi fiorentina svog kapetana pustila, a ako i hipotetski gledamo, opet mi je gourcuff svakako bolja opcija, ali svatko ima pravo na svoje mišljenje, naravno, ali prije toga svakako da se malo informira... hamsik je prva opcija, najizglednija, i zbilja se nadam da ?e ga uspjeti dovesti na ljeto naravno, da bilanu vratimo bar polovicu za seedorfa i pirla
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
salee3
|
 |
« Odgovor #4438 na: Veljaa 26, 2010, 23:02:32 » |
|
jesi gledao gourcuffa koji put uop?e, trebao bi, mislim da bi brzo promjenio mišljenje, malo brzopleto repliciraš... montolivo je dobar igra?, nema šta, da bi rije? rekao, samo neznam baš da bi fiorentina svog kapetana pustila, a ako i hipotetski gledamo, opet mi je gourcuff svakako bolja opcija, ali svatko ima pravo na svoje mišljenje, naravno, ali prije toga svakako da se malo informira... hamsik je prva opcija, najizglednija, i zbilja se nadam da ?e ga uspjeti dovesti na ljeto gledao sam ali kako znam nije klasicni veznjak vise igra na poluspici sto u nas igra snaijder pa zbog toga kazem da ne bi imao prvu postavu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #4439 na: Veljaa 28, 2010, 20:16:29 » |
|
Mourinho je odlu?io vratiti nazad Biabianya. http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=14878Nebi bilo slabo. Izgleda da ?e Q dobiti zeeleno svjetlo na ljeto ima da leti direktno u Portugal. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #4440 na: Veljaa 28, 2010, 23:00:15 » |
|
ako je to istina onda je to po meni dobra vijest...decko je strasno brz i dobro bi nam dosli njegovi brzi prodori po boku,svakako sam za njegovo dovodenje a ciganu sprasit nogu u guzicu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #4441 na: Oujak 01, 2010, 22:04:57 » |
|
Mournho je sada poslozio napada , sada treba pojacati sredinu...Dobro bi dosao Gourcuff ili Fabregas.Mladi i perspektivni , a vec sada pruzaju dobre partije.Ocito je tesko da ce Fabregas preci u Inter , tako da je Gourcuff moja opcija No. 1 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #4442 na: Oujak 01, 2010, 22:11:40 » |
|
Trebali smo ljetos stisnuti Francuze, nakon SP ?e mu cijena sko?iti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #4443 na: Oujak 01, 2010, 22:28:19 » |
|
Trebali smo ljetos stisnuti Francuze, nakon SP ?e mu cijena sko?iti.
Tako je uvijek bilo sa zvijezdama u usponu.Gourcuff dok je bio u Milanu , nije dobivao priliku i bio je na glasu loseg , a sada hara Francuskom , nakon SP-a mjerice se sa najvecim veznjacima...Na ljeto je novac potrosen na Sneijdera i Mottu , sto se tice sredine , i po meni je dovodjenje Motte potpun promasaj , ali zato nisam ocekivao da ce Sneijder biti ovakav pogodak
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #4444 na: Oujak 01, 2010, 22:38:31 » |
|
Tako je uvijek bilo sa zvijezdama u usponu.Gourcuff dok je bio u Milanu , nije dobivao priliku i bio je na glasu loseg , a sada hara Francuskom , nakon SP-a mjerice se sa najvecim veznjacima...Na ljeto je novac potrosen na Sneijdera i Mottu , sto se tice sredine , i po meni je dovodjenje Motte potpun promasaj , ali zato nisam ocekivao da ce Sneijder biti ovakav pogodak Ve? izlizana pri?a, ali eto još jednom,predsjednik genoe N I K A D nam ne bi prodao Il Principe-a samog ,nego da bi se transfer uop?e dogodio, morali smo i PANJA uzet 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #4445 na: Oujak 01, 2010, 23:27:32 » |
|
pa gourcuff je igracina..... bilo bi lijepo da oce doc.... kako smo doveli ranocchiu u obranu trebo bi nam jos jedan mlad stoper.... treba uzet u obzir da na ljeto dolaze coutinho a sneijder odlicno moze igrat centralnog veznog..... po meni bi nasa najbolja pojacanja bila kad bi doveli fabregasa il modrica al ni jedno od tog mi se ne cini realno!!! sto se tice napada prodat eto'oa za 25 miliona ako se ikako moze toliko od njega uzet i dovest kun-a, koji bi uvjeren sam rado dosao!!! nasi ce se sigurno okrenut dovodjenju lijevog beka, kako su bekovi postali glavni igraci za uspijeh u vrhusnkom nogometu stim treba bit itekako oprezan, bojim se najvise da ne pogrijesimo bas tu!!! vjerovatno ce coutinho prve sezone dobivat minutazu na kapljku umjesto snijedera!!! za iducu sezonu iako je jos rano o tome pricat ---------------cesar------------------- ...................(vivian)........................ --maicon--sameul----ranocchia---chivu-- ..(zanetti)..(lucio).....(X).....(santon).... ---stankovic----cambiasso---sneijder--- ...(mariga)........(muntari)....(stevanovic).. -------------(X)------------------------ .................(coutinho).............................. --------milito-----------balotelli-------------- .........(pandev).............(X)......................... zanetti iduce godine polako ce morat na klupu iako nikad se nezna, milito vec 31. prva godina i ulazi u 32.! igrat ce on na vrhunskom nivou i iduce godine ako nebude nedaj boze ozljeda al polako vec mislit da se dovede vrhusnko pojacanje u napadu vec na ljeto!!! nekako mislim da ce nasi dovest kolarova, te jednog od dvojca gourcuff - hamsik!! blizi sam hamsiku! nekako sam bas uvjeren da su nasa dva sigurna pojacanja kolorov te hamsik!!! i imam predosjecaj da smo duboko upleteni u dovodjenje nemanje vidica!!! bojim se prodaje maicona iako za veliku svotu bi bilo logicno da ide!!! a nasi ako su pametni gledat ce da prodaju eto'oa, jer njegovih 10 miliona godisnje je puno a i moze ga se dobro prodat!! neko ce ic il balotelli il eto'o! ja ipak mislim da ce i mourinho i moratti zeljet ostavit balotellia!! jer kakvo je vrijeme doslo moras nesto prodat da bi mogao i kupovat kvalitetno!!! raduju me godine nasih igraca jer imamo ekipu koja ce jos moc dugo igrat.... samo da uspijemo zanettia nekako zamjenit!!! naravno toldo, orlandoni i materazzi zavrsavaju karijeru ove sezone a cordoba il ide u neki klub il ce bit tu kao matrix ove sezone!!! cesar - 31 maicon - 29 chivu - 30 samuel - 32 lucio - 32 ranocchia - 22 santon - 19 cordoba - 34!!! a stoperi mogu do 34-35 godine ako ih ozljede zaobidju, golman i do 37 moze bit vrhunski!!! stankovic - 32 mariga - 23 motta - 28 muntari - 26 cambiasso - 30 sneijder - 26 coutinho - 18 stevanovic - 19 quaresma - 27 znaci svi u najboljim godinama, tek za stankovica trebamo zabrinuti bit milito - 31 eto'o - 29 pandev - 27 balotelli - 20 arnautovic - 21 napadaci mogu i do 34 godine trpat 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #4446 na: Oujak 02, 2010, 14:14:53 » |
|
Malo si skrenuo s teme , ali slazem se s vecinom sto si napisao  Dolazak Hamiska ili Modrica bi me obradovao ,a Vidic bi bio idealan , mada se taj transfer cini malo nerealnim... Kada su godine u pitanju , odbrana malo skripi ,ali ipak za odbranu glavno je iskustvo.Stankovic moze odigrati jos jednu sezonu na nivou i to je to nazalost 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #4447 na: Oujak 02, 2010, 17:13:04 » |
|
vidic bi bio kapitalan ulov
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
Hrca
|
 |
« Odgovor #4448 na: Oujak 03, 2010, 12:52:39 » |
|
vidic bi bio kapitalan ulov
da, to bi bio pravi potez, ali nije baš da nešto previše vjerujem u to, kontam da ga alex ne pušta..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #4449 na: Oujak 03, 2010, 15:37:58 » |
|
Ja bi volio da dodje iz Chelsea Alex ododbrambeni ali nema ni od toga nista ev kako stvari stoje brat od naseg Diega Mitta od ljeta izgleda stize Gabriel Militoo igrali su vec jednom davno u Zaragozi zajedno ostat ce nam da sve vidimo sta kako Ne znam nista posebno za jega jer j je dugo bio out itd Al ako Moratti da zeleno svjetlo izvjesno je da ce doci
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
|
|
|
|