|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #25 na: Rujan 02, 2009, 17:19:30 » |
|
-------------------------------------------------------------------------------- Arnautovicev menadzer je rekao da ce Marku trebati mjesec dana da udje u svoju pravu formu te je zato kao izostavljen sa popisa igraca za Ligu prvaka. Odbacio je i svaku mogucnost da u sijecnju ode na posudbu u Lazio i rekao da se ne mice iz Intera.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Toni G.
|
 |
« Odgovor #26 na: Rujan 02, 2009, 17:46:32 » |
|
Nek se Marko sredi i prilagodi kako treba...doci ce i njegova tekma kad tad!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"...sara' capitato anche a voi, di avere l'Inter nel cuore, cantando una sola canzone, che fa NERAZZURRI ALE' NERAZZURRI ALE'..."
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #27 na: Rujan 02, 2009, 19:56:28 » |
|
-------------------------------------------------------------------------------- Arnautovicev menadzer je rekao da ce Marku trebati mjesec dana da udje u svoju pravu formu te je zato kao izostavljen sa popisa igraca za Ligu prvaka. Odbacio je i svaku mogucnost da u sijecnju ode na posudbu u Lazio i rekao da se ne mice iz Intera.
?ini mi se još jedan priljepak u interu, ili je možda de?ko samo željan dokazivanja, ako je tako onda smo profitirali
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Toni G.
|
 |
« Odgovor #28 na: Rujan 03, 2009, 18:03:55 » |
|
http://www.calciomercato.com/index.php?a=140627Inter, Branca: 'Arnautovic e Coutinho il futuro' ...a mozda je i buducnost Intera!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"...sara' capitato anche a voi, di avere l'Inter nel cuore, cantando una sola canzone, che fa NERAZZURRI ALE' NERAZZURRI ALE'..."
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #29 na: Rujan 03, 2009, 19:49:32 » |
|
Kada se potpuno oporavi Arnautovi?, biti ?e nam poja?anje. De?ko ima mota i može samo napredovati u Interu. Mislim ?ak da ga možemo dodatno prijavati u sije?nju za LP.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #30 na: Rujan 13, 2009, 21:55:07 » |
|
evo jedna dobra Arnautovi? scored 22 goals in 24 Games for the Under-19 FC Twente in the 2007–08 season, helping them win the youth championship. He then played for Jong FC Twente between 2006 and 2008, appearing in 32 games and scoring 27 goals.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #31 na: Listopad 04, 2009, 19:08:08 » |
|
šta je s ovim likom 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #32 na: Listopad 04, 2009, 19:14:55 » |
|
šta je s ovim likom  Nisu naši blesavi, igrat ?e eventualno u kupu da ne bi slu?ajno skupio deset nastupa pa da moraju automatski platiti 9 milijuna eura.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #33 na: Listopad 20, 2009, 15:21:49 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #34 na: Listopad 20, 2009, 16:28:01 » |
|
stvarno mi se ?ini kako je promašaj veliki, tj u neku ruku i nije došao je besplatno zna?i kao da je bio na probi(a i je ako se gleda realno)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #35 na: Listopad 24, 2009, 22:28:49 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco lui diceva che la serie A e nel nostro dna io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato!
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #36 na: Listopad 24, 2009, 23:58:47 » |
|
Bit ce u paketu kada u sijecnju (ili najkasnije lipnju) Pandev bude dolazio k nama. Arnautovic ce u Lazio, bar tako pisu od prije dva dana. Samo ako sud presudi u korist Pandeva protiv Lazija, onda ce on biti slobodan igrac i nista nece trebat davat Laziju zauzvrat.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #37 na: Studeni 02, 2009, 12:30:46 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #38 na: Studeni 02, 2009, 15:44:59 » |
|
ko bi ga drugi nego livorno 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #39 na: Sijeanj 07, 2010, 00:06:44 » |
|
Aktivan danas, bilo ga posvuda u ono malo vremena. Tko zna, možda i bude od ovoga momka nešto... Ina?e, Balo i Marko su najbolji frendovi, Mourinho je pri?ao da ih voli kao osobe, da su sjajni momci, ali su još dje?urlija koja se ponaša neprofesionalno. Kad sam danas vidio Mourinhovu rekciju nakon što je Mario dobio karton, spontano sam se po?eo naglas smijati, Jose je samo kimao glavom u nevjerici, onako sam za sebe(a ne kao ina?e kad divlja kraj aut linije da ga cijeli svijet vidi  ). Malo me odnos njega i ove dvojice podsje?a na odnos popustljivog oca prema nestašnim tinej?erima, ali Jose je pravedan i obojica mogu zaslužiti svoju priliku(naravno svatko u okvirima svoje kvalitete i klase).
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #40 na: Sijeanj 07, 2010, 17:11:17 » |
|
Prema talijanskim medijima,minute sto je jucer odigrao Arnautovic su vjerovatno posljednje u interovom dresu ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #41 na: Sijeanj 07, 2010, 20:31:59 » |
|
jer da ode gdje i on sta ce nam sad imamo 4 vrhunska spica koja mogu obavit sve napadacke zadatke sretno mu molim boga da ide 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #42 na: Sijeanj 11, 2010, 16:15:02 » |
|
Definitivno još nije nni blizu nivoa koji je potreban da bi bio starter u Interu, ali je pokazao malo talenta i dosta se trudio u ove dvije utakmice, što je plus za mene.
Iako i dalje mislim da onih 10 milijuna eura trebaju negdje drugdje usmjeriti.
Sudjelovao kod gola Samuela.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #43 na: Sijeanj 29, 2010, 19:19:32 » |
|
Inace, Arnautovicu je ponudjena posudba u Livorno,ali je doticni odbio :  ..Tamo bi imao itetako prostora za napredak,ipak Livorno predvodi "fenjerase" sa samo 13 postignutih golova...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #45 na: Oujak 07, 2010, 15:25:55 » |
|
lijep gol al ?ini mi se ništa od marki?a u interu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #46 na: Oujak 07, 2010, 18:35:51 » |
|
Ma kakvi... to pod obavezno vratiti i uložiti 10 milijuna u nešto pametnije.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Hrca
|
 |
« Odgovor #47 na: Oujak 08, 2010, 14:23:46 » |
|
Ma kakvi... to pod obavezno vratiti i uložiti 10 milijuna u nešto pametnije.
apsolutno se slažem, 10 milijuna nije uop?e malo, vratiti ga natrag, i poja?ati se na potrebnijim mjestima..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #48 na: Oujak 08, 2010, 17:41:41 » |
|
Ja jos nisam vidio ovog momka kako igra , i izgleda da necu ni vidjeti.Dzabe utrosen novac na njega , barem se za sada tako pokazuje , jedino ako Mou od njega napravi neku igracinu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan