Veljaa 07, 2012, 02:54:13 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 [2] 3 4 ... 8   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Hrvatska navijacka scena!  (Posjeta: 4490 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
kdinter
Stalni clan

« Odgovor #25 na: Listopad 01, 2009, 23:55:35 »

Jel znas da je onaj sto je dosao da navija za Toulouse-Bris Taton poginuo u bolnici u Beogradu od batina sto je dobio taj dan? Treba sramota da ih bude.
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #26 na: Listopad 01, 2009, 23:57:43 »

da znam...stavio sam link u temu MEMORIAM
Evidentirano

kdinter
Stalni clan

« Odgovor #27 na: Listopad 02, 2009, 00:02:32 »

Sramota. Kakvi su to ljudi pa da ne poverijes.. Te vodje navijaca.. Ja sam od svoje 17te god isao na Zvezdin Sever,navijam za Zvezdu i volim je svim srcem ali zbog tih ljudi sto vode navijanje veruj mi zivot mi se smucio. Video sam u Solunu sta je sranje,a moj komsija je isao u Prag... Ista iskustva.. Sranje do besvesti.. I dalje cu na sever da bodrim Zvezdu pogotovo sad kada je najteze (verujem da znas u kakvim je govnima zbog para,korupcije i svega ostalog) ali zbog tih ljudi nikad vise na gostovabnja i nikad vise sa njima. U zivotu-nigde.
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #28 na: Listopad 02, 2009, 00:03:50 »

Jadni su ti svi navijaci koji divljaju kako uefa ne stane u kraj  time ili ko vec moze ......zalosno jedan zivot je izgubljen a kolko treba jos da bi ljudska svjest proradila i on je neciji sin i neciji mozda otac danas sutra neko od nas moze nastradat Da li je to strado Platinijev sin nasao bi on to Mislim nije ovo prvi puta da se je desilo ima jos slucajeva nego samo pitanje dokle vise ....
« Zadnja izmjena: Listopad 02, 2009, 00:04:56 od Adnan » Evidentirano

kdinter
Stalni clan

« Odgovor #29 na: Listopad 02, 2009, 00:06:51 »

Jadni su ti svi navijaci koji divljaju kako uefa ne stane u kraj  time ili ko vec moze ......zalosno jedan zivot je izgubljen a kolko treba jos da bi ljudska svjest proradila i on je neciji sin i neciji mozda otac danas sutra neko od nas moze nastradat Da li je to strado Platinijev sin nasao bi on to Mislim nije ovo prvi puta da se je desilo ima jos slucajeva nego samo pitanje dokle vise ....
Adnane manje-vise Uefa,ja ne znam kako im policija ne moze stati na put. Koliko sranja treba da se desi da bi iko uopste reagovao?
Evidentirano
kdinter
Stalni clan

« Odgovor #30 na: Listopad 02, 2009, 00:11:19 »

Adnane dodao sam te na fbook.
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #31 na: Listopad 02, 2009, 00:12:25 »

kako su lijepo nasilje na stadionima iskorijenili u engleskoj...tisuce kamera koje motre tribine,svako lice je snimljeno i svaki pokret se vidi.mali nered i nedozvoljeno ponasanje i u zatvor...
ako se zele mlatit,ajde na neku poljanu gdje nema neduznih ljudi da stradaju i koljite se do mile volje,ali kasnije hitna im ne dolazi u pomoc
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #32 na: Listopad 02, 2009, 00:13:51 »

njunja ?emu taj avatar Huh?
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #33 na: Listopad 02, 2009, 09:03:12 »

njunja ?emu taj avatar Huh?
bzvz...svidala mi se slika Grin
Evidentirano

matrixpg
Super clan

« Odgovor #34 na: Listopad 02, 2009, 13:33:27 »

tuca hrvackih i srpskih navijaca bila sinoc na utakmici temisvar-dinamo.stvarno bruka sta radi xuliganstvo  :Smiley :Smiley
Evidentirano

E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco
lui diceva che la serie A e nel nostro dna
io non rubo il campionato
ed in serie B non son mai stato!
il Principe
Super clan

« Odgovor #35 na: Listopad 02, 2009, 13:57:38 »

bzvz...svidala mi se slika Grin

malo je paradoksalno Cheesy
pljuješ po navija?ima, a u avataru slika sloboda navija?ima Grin
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #36 na: Listopad 02, 2009, 14:03:52 »

ne ne...ja ne pljujem po navijacima...ja pljujem po huliganima,razlika je.
navijaci su ljudi koji idu na domace utakmice,na gostojuce utakmice i koji navijaju za klub koji vole.huligani su olos od ljudi koji ide na utakmice radit nerede.ne zanima ih utakmica,ne zanima ih rezultat.ok jednu vecinu zanima klub,ali bez sranja ne mogu.ugorozavaju zivot neduznih ljudi jer se oni osjecaju mocno dok udaraju stolicom nekog po ledima.po tome ja pljujem!!!
ja sam navijac,ti si navijac,adnan isto kao i ostatak ljudi na forumu ovdje.dali billy ode u milano na utakmicu i udara stolicom nekog po ledima,ili mu razbija glavu s palicom...navijace treba pustit da zive,huligane treba zatvorit u kamenolom za cijeli zivot
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #37 na: Listopad 02, 2009, 14:07:26 »

ne ne...ja ne pljujem po navijacima...ja pljujem po huliganima,razlika je.
navijaci su ljudi koji idu na domace utakmice,na gostojuce utakmice i koji navijaju za klub koji vole.huligani su olos od ljudi koji ide na utakmice radit nerede.ne zanima ih utakmica,ne zanima ih rezultat.ok jednu vecinu zanima klub,ali bez sranja ne mogu.ugorozavaju zivot neduznih ljudi jer se oni osjecaju mocno dok udaraju stolicom nekog po ledima.po tome ja pljujem!!!
ja sam navijac,ti si navijac,adnan isto kao i ostatak ljudi na forumu ovdje.dali billy ode u milano na utakmicu i udara stolicom nekog po ledima,ili mu razbija glavu s palicom...navijace treba pustit da zive,huligane treba zatvorit u kamenolom za cijeli zivot

da. al pogledaj momku u tvom avataru gdje je šal?? to je huligan
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #38 na: Listopad 02, 2009, 14:09:53 »

da. al pogledaj momku u tvom avataru gdje je šal?? to je huligan
ali mu se vidi onaj tuzan pogled u ocima Cheesy Cheesy
jednostavno mi se svidjela slika...a pljujem po onima koji su ubili onog francuza i po debilima koji su radili sranja u temisvaru
Evidentirano

Il Trattore
Super clan

« Odgovor #39 na: Listopad 02, 2009, 17:38:17 »

http://www.index.hr/sport/clanak/pogledajte-video-kadrove-sumraka-u-temisvaru/453213.aspx
drugi video...umro sam kako su panduri nesposobni...prvi specijalac je trcao i pao,drugom je ispao pistolj.pa to je nedozvoljiva greska...
ali ovo je stvarno sramotno da ne mogu na gostovanje otici a bez da naprave neko sranje
da da ovo je nevjerovatno hahah ispade mu pistolj joj glupana samo nisu im nesto ove kornjace one sto su torcidu udarale su 10x gori ovo sve neke blente pa trcat ne znaju
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #40 na: Listopad 02, 2009, 18:55:38 »

meni je drago da su izga?ali mami?a
mami?u mami?u jebemo te mi... ti nisi dinamo dinamo smo mi
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #41 na: Listopad 02, 2009, 23:40:58 »

meni je drago da su izga?ali mami?a
mami?u mami?u jebemo te mi... ti nisi dinamo dinamo smo mi
to mi je jedina lijepa stvar koju su napravili tamo Cheesy
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #42 na: Listopad 03, 2009, 12:42:53 »

ma ubili bi oni njega da nema mami? svoje prste ?ak i tamo! sva ta izvla?enja BBB-a iz zatvora, kupovanje novih golfova mu je donijela malu grupicu koja ga podržava na sjeveru, zato i izbijaju me?usobne tu?njave i gluposti, mami? je debil kakvog nema
Evidentirano

?udoredna velesila
Super clan

« Odgovor #43 na: Listopad 03, 2009, 14:13:35 »

Mami?u, jebo te ?upko. Grin Grin
Evidentirano

Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #44 na: Listopad 04, 2009, 06:48:18 »

Ultras, Marko...žao mi je... ove godine je ipak Cibalia bolja.
Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #45 na: Listopad 04, 2009, 09:22:45 »

Nema veze,sve se to da opravdat,jos nije nista gotovo,tek je pocelo.
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #46 na: Listopad 04, 2009, 16:00:28 »

Cestitke Cibaliji,bili su bolji,zasluzeno bodove odnili.... Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

?udoredna velesila
Super clan

« Odgovor #47 na: Listopad 07, 2009, 14:57:54 »

Sramota. Kakvi su to ljudi pa da ne poverijes.. Te vodje navijaca.. Ja sam od svoje 17te god isao na Zvezdin Sever,navijam za Zvezdu i volim je svim srcem ali zbog tih ljudi sto vode navijanje veruj mi zivot mi se smucio. Video sam u Solunu sta je sranje,a moj komsija je isao u Prag... Ista iskustva.. Sranje do besvesti.. I dalje cu na sever da bodrim Zvezdu pogotovo sad kada je najteze (verujem da znas u kakvim je govnima zbog para,korupcije i svega ostalog) ali zbog tih ljudi nikad vise na gostovabnja i nikad vise sa njima. U zivotu-nigde.
Sli?na situacija i meni s Dinamom.
Evidentirano

Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #48 na: Listopad 09, 2009, 10:01:27 »

Meni je budu?a žena po struci sociolog, pa je preko nje onako malo druga?ije gledam na sve to skupa. Huliganizam je usko povezan s fenomenom "psihologije mase". Svi ti "strašni" huligani kre?u se i djeluju u skupini koja samu sebe štiti. Izdvoji li se kojim slu?ajem nekoga od njih iz iste taj u ve?ini slu?ajeva postaje ništa drugo nego mala prestrašena individua. Isto je i sa skinheadsima, kao i sa svim ostalim nasilni?kim skupinama. Skupina je ovdje klju?na rije?. Kad se ista razbije problema više nema.
Evidentirano

Forza
Super clan

« Odgovor #49 na: Prosinac 26, 2009, 19:22:26 »

<a href="http://www.youtube.com/v/d1b0j7ABu1U&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/d1b0j7ABu1U&rel=1</a>

hajmo istok hajmo zapad svi smo Ultrasi !
Evidentirano
 Str: 1 [2] 3 4 ... 8   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!