|
Agram
|
 |
« Odgovor #150 na: Svibanj 07, 2010, 00:00:28 » |
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 10, 2010, 15:36:56 od Dexter »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #151 na: Svibanj 07, 2010, 03:44:24 » |
|
meni nije jasno zbog cega BBB zvizde igracima dinama a osvojili su 5 titulu zaredom
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #152 na: Svibanj 07, 2010, 07:04:20 » |
|
zato što se bojim da ?u dobit po njonji od vas kad budem išao na meazzu.
Dobit ?eš po njonji samo ako ?eš glasno hrkati u busu. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Lazicy
|
 |
« Odgovor #153 na: Svibanj 07, 2010, 07:36:40 » |
|
Navijanje je gore od politike. Kad pricas o politici obavezno se posvadjas, a kad prica jedan navijac sa drugim, obavezno se potuku, tako da..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #154 na: Svibanj 07, 2010, 11:26:59 » |
|
ali mi nikad nismo jedni druge izdavali, nikad nismo bili DRUKERI i nikad nismo da li na svoje kolege! (kad kažem "vi" mislim na narod, ne navija?e ne direktno vas tu). Imali su u cilju iskru potpali i uspijeli su, mogu kupit svakog od vas ALI MENE I NAS NIKADA NE?E! [/quote] Evo, komentirat ?u samo dio tvog posta. Pišem ovo kao nekadašnji BBB (godine ?ine svoje) i navija? Dinama koji je sa tim istim Dinamom prošao dosta toga (i pomo?no igralište i nasip u B.Luci koje je Antonio spomenuo). Policija je bila stvarno prežestoka i nema opravdanja za ubijanje od batina nedužnih. Tu sam ve? rekao sve pa ne?u više. Nego, da malo kažem nešto o današnjim djelovima BBB-a. Prvo, spominješ da "mi" izdajemo jedni druge, da vi to nikad ne bi u?inili. Kao prvo, nikada nikoga nisam izdao, a ni nitko koga poznajem, tako da ti je teorija o "narodu" malo klimava. Kad ste "vi" tako jedinstveni i lojalni jedni drugima zašto onda postoje dvije udruge navija?a Dinama kad je takvo jedinstvo u pitanju? I zašto su se skoro poklali me?usobno, ?ak i nedavno bio incident u Zvonimirovoj. Meni se ?ini da ste poslali sami sebi svrha postojanja. To je jedino objašnjenje za Udine i Prag. Jedino što ste postigli je da vas velika ve?ina gra?ana smatra barbarima i divljacima, sramotom za Zagreb, te da me osobno strah povesti dijete na stadion gledati voljeni Dinamo. Nije mi jasno protiv koga i ?ega se borite, tko vas ugrožava, koja prava su vam to uskra?ena. Možda to što ste dobili dvije prostorije od 60 kvadrata za funkcioniranje udruga?A vi to vra?ate izme?u ostalog i razbijanjem tramvaja. Ko tebe kruhom ti njega kamenom... Da ne pri?am o cipelarenju de?ka na Trnju samo zato jer ima dalmatinski naglasak. Ve? sam rekao, de?ki postali ste sami sebi svrha, odrastite i pomozite Dinamu na na?in kako smo svi mi/vi radili, jer to nam je i cilj. Ili nije?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Agram
|
 |
« Odgovor #155 na: Svibanj 07, 2010, 11:28:21 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Agram
|
 |
« Odgovor #156 na: Svibanj 07, 2010, 11:46:32 » |
|
Prvo, spominješ da "mi" izdajemo jedni druge, da vi to nikad ne bi u?inili. Kao prvo, nikada nikoga nisam izdao, a ni nitko koga poznajem, tako da ti je teorija o "narodu" malo klimava. Kad ste "vi" tako jedinstveni i lojalni jedni drugima zašto onda postoje dvije udruge navija?a Dinama kad je takvo jedinstvo u pitanju? I zašto su se skoro poklali me?usobno, ?ak i nedavno bio incident u Zvonimirovoj Udrugu navija?a Dinama ?ini ve?inom mla?a ekipa NBG, AC, Sempre..itd koja se kao takva brine o tribini, izgledu tribina, koreografijama, navijanjem ...itd Klub navija?a ?ini starija ekipa, d42, OFAH i sl. I izme?u tih dviju nema problema apsolutno nikakvih. Incident o kojem pri?aš nije bio u Zvonimirovoj nego na pimpek placu i nije izme?u UN i KN-a nego izme?u dvije grupe, izme?u par ljudi. Što je apsolutno sramotno. Dalje nisam rekao da si ti nekoga izdao, nego sam dao primjer, sindikalni vo?a od tog svog naroda ukrade novce ili recimo prosvjed za 1.5, a do?e 25 ljudi. To su banalni primjeri izdaje o kojoj govorim. Meni se ?ini da ste poslali sami sebi svrha postojanja. To je jedino objašnjenje za Udine i Prag. Jedino što ste postigli je da vas velika ve?ina gra?ana smatra barbarima i divljacima, sramotom za Zagreb, te da me osobno strah povesti dijete na stadion gledati voljeni Dinamo. Nije mi jasno protiv koga i ?ega se borite, tko vas ugrožava, koja prava su vam to uskra?ena. Možda to što ste dobili dvije prostorije od 60 kvadrata za funkcioniranje udruga?A vi to vra?ate izme?u ostalog i razbijanjem tramvaja. Ko tebe kruhom ti njega kamenom... Da ne pri?am o cipelarenju de?ka na Trnju samo zato jer ima dalmatinski naglasak. Ve? sam rekao, de?ki postali ste sami sebi svrha, odrastite i pomozite Dinamu na na?in kako smo svi mi/vi radili, jer to nam je i cilj. Ili nije?
Zbog ?ega te strah povest djete na stadion? Kad su bili neredi do ove subote? Radi se o prostoriji od 120 odnosno 60 kvadrata, ali kakve to veze ima? Kako da ja kontroliram svakog klinca koji se želi dokazat, a smisao dokazivanja mu je da ih 10 razbije dva tovara? Toga je bilo i toga ?e uvijek bit, tako ?e i tebe napast u zadru, splitu, osijeku, u Italiji svaki vikend možeš ?itat o probodenima, u Engleskoj o pretu?enima...itd Nažalost nikada se to ne?e iskorjeniti. Dalje, kad se tramvaj razbio zadnji put? Kad se neki izlog razbio? Mi smo jedini tu uz Dinamo i za Dinamo, a kako nama Dinamo to vra?a? Da nekažem od tretmana na ulazu do klupske politike.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #157 na: Svibanj 07, 2010, 13:15:41 » |
|
Zadnji puta je tramvaj razbijen 01.05.2010. I to to?no - komada 2. ?itam to u svim novinama. A to kako Dinamo vra?a? Time šta je 5 godina za redom prvak i svake godine igra Euroligu i gledam europske utakmice u Maksimiru. Ispravak - više ih ne gledam jer mi je odre?ena skupina ljudi to uskratila svojim "iskazivanjem ljubavi" prema klubu u Temišvaru, Pragu, Udinama, Amsterdamu itd. pa Ajax i sl. možemo skupa nas dvojica pogledat u nekom kafi?u. A zašto je dijete rizi?no voditi na utakmicu? Sjeti se slike od subote i onog oca sa djevoj?icom kako hvata "paljevinu" s njom u rukama. Ako ?emo biti pošteni, obojica znamo da ima dosta ekipe kojoj je cilj samo napraviti sranje, sami sebe stavljaju u ulogu vje?itih buntovnika. E o takvima pišem, oni se skrivaju pod krinkom pravih BBB-a (velika ve?ina) i blate to ?asno ime pod kojim su mnoge generacije "pišale krv". Mislim da nam je svima cilj jak Dinamo i da se svi trebamo ujediniti oko toga. Nadam se da ovo ne shva?aš osobno, ?isto jedna diskusija sa malo razli?itim mišljenjima. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Agram
|
 |
« Odgovor #158 na: Svibanj 07, 2010, 13:21:02 » |
|
Hvala Bogu da neshva?am osobno, neki nažalost shva?aju. Nego nisi mi dao odgovor na pitanje, kad su bili neredi na stadionu, kad je razbijen tramvaj, izlog prije ove subote? Što se ti?e europskih gostovanja, uvijek je bilo i bit ?e uvijek tu?a izme?u navija?a, to je sastavni dio navija?kog života i nismo mi to izmislili nego je to tako svugdje i bit ?e tako. Jeli ikada do sada nastradala neka djevoj?ica neki starac i sl. od naše strane? Nije, od milicijske je. Amen.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #159 na: Svibanj 07, 2010, 16:55:10 » |
|
Vidio si ih na travnjaku kao kod naših konja ?? Vidio si da ga?aju igra?e sa njima ?? Vidio si da lupaju redare ??
Koga bi ti da si policajac sa istoka priveo kada je njih 20-30-50 naganjalo redare, pljuvalo ih, ga?alo i udaralo ( pa sam vidiš snimku )
Ponavljam, ne opravdavam lupanje nevinih ljudi, ali ova ekipa radi sranja ve? godinama i nikome ništa ?!? Vrijeme je da se to riješi, ali sumnjam da ?e se išta riješiti i ta ista ekipa ?e i dalje gazdovati sjeverom, ali na žalost sa sve manje pristaša. Kao što si vidio na jednom Hajduku Boysa nije bilo 2000, alo je falilo da Torcide bude više ( u kupu je bilo skoro jednako na sjeveru i jugu )
ne?u se više upletati u ovu temu, ja sam svoje rekao, samo ?u se nadovezati na ovo boldano. ta baklja nije uba?ena na teren, a protiv ne znam sad kažem bez veze me me?imurja ubaci se nekih 3 komada u teren i tad nitko ne dolazi po huligana na tribinu da ga uhapsi. meni je samo ?udno da se to baš sada kad je upaljena na istoku, nije uba?ena na teren.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #160 na: Svibanj 07, 2010, 19:25:56 » |
|
Ante, oprosti, ali ja stvarno nešto ne razumijem u cijeloj ovoj pri?i. Naime jedan od tvojih najja?ih" (ako ne i jedini) argumenata je taj da nikad prije zaštitari i policija nisu kod paljenja baklji dolazili privodit vinovnike, jeli tako? I sad se ja pitam kakve to ima veze s i?im? Mislim kakve ima veze to što prije nisu dolazili? Eto su tad došli prvi put, a sama ?injenica da su došli prvi put, odnosno da im to prije nije bio obi?aj, po tebi pravda onu "hrabru" ekipu koja je onako na njih nasrnula. Po tome ispada da na tribinu nikad nitko od službenijh osoba za vrijeme utakmice ne smije do?i i nekoga tko je nešto u?inio privesti. Ne ?ini li ti se da je to nonsens? Po tome izgleda ispada da je tribina navija?ko privatno vlasništvo i da na njoj ne vrijede pravila (kakve takve) pravne države. Zaštitari su koliko sam ja vidio sasvim pristojno i bez trunke agresivnosti krenuli prema momku s bakljom i ni krivi ni dužni, hrabro, s le?a dobili po tamburi. Ne znam kakvo bi trebalo bit opravdanje likovima koji su ih bez ikakva razloga po?eli gurati i udarati? Nije se valjda njih stotinjak toliko šokiralo ugledavši 3 - 4 zaštitara tamo gdje ih nikad prije nisu vidjeli, pa su im šake i noge nekontrolirano, u panici i smrtnom strahu po?ele letjeti prema njima? Da me krivo ne shvatiš osobno smatram da se ono što se dogodilo poslije nikako nije trebalo dogoditi, odnosno da je policija bila preoštra prema obi?nom puku i da i me?u njima svakako treba tražiti i kazniti krivce. S druge strane, što se ti?e likova s po?etka pri?e, za njih nema nikakvog opravdanja, a posebno ne takvog koje bi govorilo u prilog njihovih postupaka zato što se u datom trenutku netko od službenih osoba sasvim opravdano "drznuo" stupiti na ono što oni itekako neopravdano smatraju svojim teritorijem.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 07, 2010, 19:28:52 od Dexter »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
levis
|
 |
« Odgovor #161 na: Svibanj 07, 2010, 20:05:14 » |
|
Ja sam vidio u onom jednom klipu kako dolazi lik sa pivima i tamo daje ekipi. Znam da je jedno vrijeme bila zabrana kod nas i da su je ukinuli poslije. Ali za tekme ovako visokog rizika treba zabraniti alkohol na samome stadionu. Jer i on vjerovatno kumuje mnogocemu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #162 na: Svibanj 07, 2010, 20:30:55 » |
|
Ja sam vidio u onom jednom klipu kako dolazi lik sa pivima i tamo daje ekipi. Znam da je jedno vrijeme bila zabrana kod nas i da su je ukinuli poslije. Ali za tekme ovako visokog rizika treba zabraniti alkohol na samome stadionu. Jer i on vjerovatno kumuje mnogocemu.
To je bazalkoholna piva u koju sipaju prošvercane male konja?i?e. Stara fora s Maksimira...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
levis
|
 |
« Odgovor #163 na: Svibanj 07, 2010, 20:38:43 » |
|
Onda ok, moj bed. Znam da se prije nije moglo ni oko stadiona piti a sada moze.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Agram
|
 |
« Odgovor #164 na: Svibanj 08, 2010, 00:43:09 » |
|
To je bazalkoholna piva u koju sipaju prošvercane male konja?i?e. Stara fora s Maksimira...
mirogoj?eke 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #165 na: Svibanj 08, 2010, 13:59:12 » |
|
Ante, oprosti, ali ja stvarno nešto ne razumijem u cijeloj ovoj pri?i. Naime jedan od tvojih najja?ih" (ako ne i jedini) argumenata je taj da nikad prije zaštitari i policija nisu kod paljenja baklji dolazili privodit vinovnike, jeli tako? I sad se ja pitam kakve to ima veze s i?im? Mislim kakve ima veze to što prije nisu dolazili? Eto su tad došli prvi put, a sama ?injenica da su došli prvi put, odnosno da im to prije nije bio obi?aj, po tebi pravda onu "hrabru" ekipu koja je onako na njih nasrnula. Po tome ispada da na tribinu nikad nitko od službenijh osoba za vrijeme utakmice ne smije do?i i nekoga tko je nešto u?inio privesti. Ne ?ini li ti se da je to nonsens? Po tome izgleda ispada da je tribina navija?ko privatno vlasništvo i da na njoj ne vrijede pravila (kakve takve) pravne države. Zaštitari su koliko sam ja vidio sasvim pristojno i bez trunke agresivnosti krenuli prema momku s bakljom i ni krivi ni dužni, hrabro, s le?a dobili po tamburi. Ne znam kakvo bi trebalo bit opravdanje likovima koji su ih bez ikakva razloga po?eli gurati i udarati? Nije se valjda njih stotinjak toliko šokiralo ugledavši 3 - 4 zaštitara tamo gdje ih nikad prije nisu vidjeli, pa su im šake i noge nekontrolirano, u panici i smrtnom strahu po?ele letjeti prema njima? Da me krivo ne shvatiš osobno smatram da se ono što se dogodilo poslije nikako nije trebalo dogoditi, odnosno da je policija bila preoštra prema obi?nom puku i da i me?u njima svakako treba tražiti i kazniti krivce. S druge strane, što se ti?e likova s po?etka pri?e, za njih nema nikakvog opravdanja, a posebno ne takvog koje bi govorilo u prilog njihovih postupaka zato što se u datom trenutku netko od službenih osoba sasvim opravdano "drznuo" stupiti na ono što oni itekako neopravdano smatraju svojim teritorijem.
jesam ja njih opravdavao ? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #166 na: Svibanj 08, 2010, 15:28:03 » |
|
Ne kažem da si ih pravdao, nego se samo pitam kako glavni problem može bit u tome što su zaštitari krenuli prema momku koji je zapalio baklju i kakve veze s i?im ima to što su nešto protiv "bakljaša" poduzeli baš tad, a nisu, kako tvrdiš, nikad prije.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #167 na: Svibanj 09, 2010, 02:12:56 » |
|
pa da, kako baš sad? zašto se to ne radi kada na nekoj utakmici baklje upadnu u teren  samo kažem nije mi to jasno kako ih nisu sa?ekali poslije utakmice, uhapsili, vjerojatno nitko i ne bi znao za to. u marici ih malo "provozali" i poslije sve to zalili a i nije mi izgledalo da da ta baklja nekog ugrožava ili nešto. jednostavno loša procjena policije koja je eskalirala divljanjem drugih navija?a(to su isto mogli policajci uzeti u obzir) i nastao je op?i kaos. onda je policija po?ela udarati i one koji su to zaslužili(možda ne u odre?enom trenutku ali svakako iz nekih prošlih zbivanja) i one koji to uop?e ne zaslužuju. što su time dobili? uhapsili su 20-ak ljudi, od njih 20, 3 ?e biti optuženo, 17 ?e i dalje nastavit radit sranja. ozlije?eni su nevini ljudi, nitko iz policije ne?e odgovarati za svoje propuste, a i odvratila se pozornost gra?ana sa nekih bitnih na nebitne stvari, barem na par dana. ja samo kažem sve se to moglo izbje?i da je policija imalo razmišljala
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #168 na: Svibanj 09, 2010, 12:00:51 » |
|
nisam bio na utakmici, ne navijam za dinamo i ne podrzavam one pripadnike navijaca koji sramote cijelu nasu zemlju svojim ispadima u pragu, udinama i sl. al moram reci nesto na ovu temu jer mi je par prijatelja bilo na tekmi i dobilo batine ni krivi ni duzni... cak nisu ni znali sto se tocno dogada... al evo pitanje za zapitati se - zasto sada dolazi naredenje da se ide uhititi pojedinac na tribini koji je zapalio baklju (cak nije pokazivao namjeru baciti je ikamo), ako su kad su u prijasnjim situacijama mediji pitali sefove policije zasto to nije praksa, ovi objasnili da je kontraproduktivno ici uhititi pojedinca na tribinu medu par tisuca navijaca i izazvati nerede kad hvala bogu postoje kamere i taj se pojedinac moze na izlasku iz stadiona lagano izolirati i bez ikakvih nereda odvesti u stanicu i sl. zasto su bas sada u jednoj nebitnoj, cak i mirnoj utakmici krenuli to raditi? to je pravo pitanje, nitko ne opravdava navijace u kasnijoj reakciji, al cemu mijenjati prokusani recept zatvaranja pojedinaca bas sada... to mijenjanje prakse je meni dosta smjesan i naivan pokusaj prebacivanja ociju javnosti na neke druge teme od onih puno bitnijih... a sto se tice onog izgubljenog oka, prijatelj mi veli da je neki od zastitara bacio tu bombu pa je tek kasnije policajac bio u dodiru s njom, al to nije bitno... policija je uspjela ono sto se cinilo nemoguce, ujedinila navijace sa sjevera i juga, samo se nadam da nece biti neke odmazde...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #169 na: Svibanj 09, 2010, 12:34:20 » |
|
nisam bio na utakmici, ne navijam za dinamo i ne podrzavam one pripadnike navijaca koji sramote cijelu nasu zemlju svojim ispadima u pragu, udinama i sl. al moram reci nesto na ovu temu jer mi je par prijatelja bilo na tekmi i dobilo batine ni krivi ni duzni... cak nisu ni znali sto se tocno dogada... al evo pitanje za zapitati se - zasto sada dolazi naredenje da se ide uhititi pojedinac na tribini koji je zapalio baklju (cak nije pokazivao namjeru baciti je ikamo), ako su kad su u prijasnjim situacijama mediji pitali sefove policije zasto to nije praksa, ovi objasnili da je kontraproduktivno ici uhititi pojedinca na tribinu medu par tisuca navijaca i izazvati nerede kad hvala bogu postoje kamere i taj se pojedinac moze na izlasku iz stadiona lagano izolirati i bez ikakvih nereda odvesti u stanicu i sl. zasto su bas sada u jednoj nebitnoj, cak i mirnoj utakmici krenuli to raditi? to je pravo pitanje, nitko ne opravdava navijace u kasnijoj reakciji, al cemu mijenjati prokusani recept zatvaranja pojedinaca bas sada... to mijenjanje prakse je meni dosta smjesan i naivan pokusaj prebacivanja ociju javnosti na neke druge teme od onih puno bitnijih... a sto se tice onog izgubljenog oka, prijatelj mi veli da je neki od zastitara bacio tu bombu pa je tek kasnije policajac bio u dodiru s njom, al to nije bitno... policija je uspjela ono sto se cinilo nemoguce, ujedinila navijace sa sjevera i juga, samo se nadam da nece biti neke odmazde...
ANtina parola daje odgovor i sve objasnjava NAROD BEZ KRUHA,I NA RUBU PLA?A,A O?I SE MAŽU "PROBLEMOM NAVIJA?A." nista nije slucajno
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
|
|
|
|
?udoredna velesila
|
 |
« Odgovor #170 na: Svibanj 10, 2010, 11:14:51 » |
|
Moje mišljenje je da je pomalo glupo da o ovoj temi op?enito najviše govore oni koji nisu bili na tekmi.(ne samo na našem forumu, malo sam prokrstario i drugim eminentnim forumima) Ja sam bio na tekmi i svoje mišljenje sam ve? rekao, a u glavnim HR medijima ima toliko kontradiktornosti i laži da mi nije jasno kako netko može u to povjerovati. Istinu zna 10 000 ljudi koji su bili tamo, ali koji se nažalost teško mogu probiti do medija jer njima treba pri?a, pa makar i lažna, da prikriju katastrofalno stanje u državi, u državi u kojoj se premijerka hvali sa "samo 308 000" nezaposlenih.
BAKLJA NIJE METAK!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
|
|
|
|
Agram
|
 |
« Odgovor #171 na: Svibanj 10, 2010, 14:13:22 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #172 na: Svibanj 10, 2010, 19:40:44 » |
|
transparent: baklja nije metak. nije, ali je bogami opasno oružje u rukama nadrogiranih i pijanih ljudi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Agram
|
 |
« Odgovor #173 na: Svibanj 10, 2010, 20:59:25 » |
|
Je li olovka opasna u rukama pijanih i nadrogiranih? Spužva? Pepeljara? Cigla? Papir?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Agram