Veljaa 07, 2012, 03:00:30 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 [2] 3 4 ... 18   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: djuBrentus  (Posjeta: 10645 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Il Trattore
Super clan

« Odgovor #25 na: Kolovoz 08, 2009, 00:37:26 »

sisaj ga sarajlio  Razz
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
Ultras
Super clan

« Odgovor #26 na: Kolovoz 08, 2009, 08:59:29 »

http://www.index.hr/sport/clanak/villarreal-razbio-juventus-pires-zabio-dva-gola/445116.aspx
 Thumb up ROFLMAO
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #27 na: Kolovoz 08, 2009, 09:13:29 »

ROFL ROFL Clap Clap Clap
Evidentirano

p3r0_inter
Stalni clan

« Odgovor #28 na: Kolovoz 09, 2009, 13:44:15 »

Hehe, baÅ¡ mi je drago da su ?ubrentusovci popili 4 lagana komada. Samo neka tako nastave i u Serie A!  Inter zastava
Evidentirano

Io sono Interista
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #29 na: Kolovoz 10, 2009, 23:02:48 »

sisaj ga sarajlio  Razz
Grin Grin Grin Grin Grin zar nas je gnjida posjetila pisala  opet nesto  Grin Grin Grin
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #30 na: Kolovoz 15, 2009, 10:04:27 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkVpFkpFFFsGhcIQBv&tmpl=coranto_ita_news
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #31 na: Kolovoz 18, 2009, 01:37:59 »

http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/08/17/1444492/luciano-moggi-inter-will-flop-again-in-the-champions-league
Smece lopovsko brini se za lopovase  svoje ..
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #32 na: Kolovoz 18, 2009, 08:16:45 »

triba ga dobro  Bang Bang Bang Bang Bang Pila Pila Pila Pila Pila
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #33 na: Kolovoz 18, 2009, 09:30:33 »

ali bitno da ce juventus "dominirati"....
kao i proteklih sezona Cheesy  moggi neka se javi kad skine onu zatvorsku narukvicu s noge koju nosi u kucnom pritvoru,lopovcina prokleta
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #34 na: Kolovoz 18, 2009, 10:25:54 »

ali bitno da ce juventus "dominirati"....
kao i proteklih sezona Cheesy  moggi neka se javi kad skine onu zatvorsku narukvicu s noge koju nosi u kucnom pritvoru,lopovcina prokleta
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #35 na: Kolovoz 18, 2009, 12:47:04 »

Zapetljo se ko cjeli juvents Grin Grin Grin Grin

Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #36 na: Kolovoz 18, 2009, 15:47:29 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkVpVllVpyZNBDcfUA&tmpl=coranto_ita_news
Debil pravi si kako te nije stid pricat tako o velicini kakav je INTER ... Grin Grin Grin Grin
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #37 na: Kolovoz 18, 2009, 15:49:59 »

INTER je za njega svemir Flag Flag
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #38 na: Kolovoz 22, 2009, 23:29:37 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkVpAFAVVFSEbNZKUA&tmpl=coranto_ita_news
Ne laprdaj bolan niste se jos ni prikucili 1 mjestu  Grin Grin Grin sam nesto pricas od kad si dosao  Grin Grin
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #39 na: Kolovoz 26, 2009, 15:51:18 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkVEkZuAZuRDPylyao&tmpl=coranto_ita_news
Dolazi iz Schalke Rafinha neki...
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #40 na: Kolovoz 26, 2009, 16:17:22 »

to je ako se ne varam desni bek, sad samo ?ekam kad pokriva? krova krene sa svojim komentarima, gotovo je! jube je prvak, inter se može sramit, inter ne?e mo? prismrdit jubeu.....u interu su glupi zar ne vide, jube je najja?i, drk drk volim jube drk drk
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #41 na: Kolovoz 26, 2009, 20:55:37 »

Ma bog podario srecu i zdravlje nasem Marku  kad je otvorio temu za ova smeca lopove cigane nek se pojacavaju nek rade sta hoce opet nece biti prvi ...
Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #42 na: Kolovoz 26, 2009, 23:04:08 »

majko moja pa ovaj juve se pojacava savrseno.... ljudi doveli po meni treceg najboljeg desnog beka na svijetu, bar za mene je treci!!! samo maicon i alves su ispred njega!!! diego, rafinha, melo, cannavaro!!! pojacali su se kolko im je potrebno bilo ako cemo realno!!! kupili su bolje od nas..... al opet se nadam da nisu dovoljno jaki za nas!!!
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #43 na: Kolovoz 26, 2009, 23:08:18 »

Mi smo Tornado za njih oni se nas boje a taj Rafinho kolko je dobar da sam ja tek sad cuo za njega Ajde vidjet cemo kakav je!! Bio je onaj bek u Romi sto je iz Reala dosao zaboravio sam kak se zove  manga predvidjai mu veliku buducnost medjutim propao  Grin Grin Grin Grin Grin ja mislim da je i Maxwel bolji igrac od toga Evra isto itd .
Evidentirano

Il Trattore
Super clan

« Odgovor #44 na: Kolovoz 26, 2009, 23:55:52 »

Mi smo Tornado za njih oni se nas boje a taj Rafinho kolko je dobar da sam ja tek sad cuo za njega Ajde vidjet cemo kakav je!! Bio je onaj bek u Romi sto je iz Reala dosao zaboravio sam kak se zove  manga predvidjai mu veliku buducnost medjutim propao  Grin Grin Grin Grin Grin ja mislim da je i Maxwel bolji igrac od toga Evra isto itd .
dobar je rafinha samo je tanak na zivcima
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #45 na: Kolovoz 26, 2009, 23:57:44 »

majko moja pa ovaj juve se pojacava savrseno.... ljudi doveli po meni treceg najboljeg desnog beka na svijetu, bar za mene je treci!!! samo maicon i alves su ispred njega!!! diego, rafinha, melo, cannavaro!!! pojacali su se kolko im je potrebno bilo ako cemo realno!!! kupili su bolje od nas..... al opet se nadam da nisu dovoljno jaki za nas!!!
sta su to kupili a da je bolje od nase kupovine Huh?
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #46 na: Kolovoz 27, 2009, 00:01:14 »

dobar je rafinha samo je tanak na zivcima
LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL Inter ROFLMAO ROFLMAO ROFLMAO ROFLMAO
Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #47 na: Kolovoz 27, 2009, 02:49:55 »

sta su to kupili a da je bolje od nase kupovine Huh?

pa recimo cannavaro il lucio da poredim, cannavaro je ipak najbolji stoper svijeta bio i igrao u seriji a i ja mogu sve stavit da ce odigrat vrhunsku sezonu bez obzira na blijede partije u realu, tamo ih svak ima!!! lucio je dobar al mozda bi malu prednost dao cannavaru ipak al vidit cemo!!! melo je po meni bolji igrac od motte al sad su obojica u velikim ekipa takodjer pokazat ce vrijeme koji je bolji!!! sneijder il diego, hmmm mislim da bi svi prije htjeli da je u nas diegu iako za mene su oni na vagi al rekao bi diego ovako da se u postotcima gleda prije bi ljudi rekli diego!!! doveli su rafinhu koji im je bio prijeko potreban jer su im bekovi najslabiji dio momcadi a zna se koliko u italiji znace dobri bekovi!!! mi smo doveli eto'oa al i izgubili ibrahimovica kojeg budimo realni nemoze niko zamjenit!! juve nije nista prodao znacajno!!!u biti  nisi oni jos jaci od nas al jesu se opako pojacali mora se rec!!!
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #48 na: Kolovoz 27, 2009, 08:10:41 »

pojacali su se dobro,i ok sve sto si rekao stoji...ali opet bi nekako rekao da smo mi doveli odlicne igrace i da je ovo jedan od najboljih kupovina  u zadnje vrijeme sto se tice intera...slazem se da se juve pojacao i zato mislim da ce nam oni biti jedina prijetnja ove godine
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #49 na: Kolovoz 27, 2009, 08:42:06 »

rafinha je igrao za schalke, sje'am se kad je schalke bio dosta dobar u LP, rafinha je i barca htjela dovest. ali maxwell i evra se ne mogu uspore]ivat s njim jer su oni lijevi bekovi, od desni. a taj iy rome, mislim da cilja[ na cicinha
Evidentirano

Str: 1 [2] 3 4 ... 18   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!