|
interista7
|
 |
« Odgovor #75 na: Travanj 20, 2008, 23:49:56 » |
|
ma najbitnije je pobijeda, sad se lakse dise..+6 je super, jednom nogom smo prvaci italije 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #76 na: Travanj 21, 2008, 07:47:48 » |
|
Sino? sam se, gledaju?i utakmicu, baš bio nabrusio na onog našeg kvazi - trenera. Me?utim, ako je vjerovati kasnijim izjavama da su malog izvadili zbog provokacija, a Cambiasa zbog predostrožnosti, jer je dobio udarac koji je mogao rezultirati ozljedom, onda je sve u redu i nekako sam se koncentrirao na spoznaju da je sad +6 i da bi se stvarno trebao dogoditi smak svijeta pa da upropastimo ovoliku prednost. Ina?e, utakmica je bila, onako, dosta stresna, jer je od svih onih Torovih pokušaja, da su crveni imali malo više sre?e, bar jedan mogao završiti u našoj mreži. S onakvom igrom, koja i nije bila Bog zna kakva, teško da bismo postigli još jedan gol. Jako se osjetio nedostatak Vieire u sredini, a popunjavanje rupe Chivuom... ma svi ve? znate što ja o tome mislim. Stankovi?evo opetovano guranje prema desnoj strani po obi?aju nije dalo nikakvog rezultata i sredina terena je, najviše zbog ovog dvojca, izgledala puno inferiornije i sve u svemu lošije nego u prethodne dvije utakmice, kad je umjesto Rumunja igrao Vieira (koji se o?ito vra?a u formu),a Srbin povezivao redove operiraju?i više po lijevoj strani, što je njegova prirodna pozicija. Uglavnom, cijelu me je utakmicu proganjala spoznaja da nam je gol visio u zraku puno više nego njima i da nam tih Cruzovih (jako mi je drago zbog njega) 1:0 nikako nije dosta za mirno privo?enje susreta kraju. To su poslije, u suda?koj nadoknadi, i pokazala jaja Julia Cesara koja su se onako hrabro postavila na udarac jednog od Torovih napada?a. Sve u svemu, igralo se daleko od dobroga, imali smo i sre?e kod svih onih doma?inovih udaraca prema golu, ali dobro je. Sad smo na +6 i lakše se diše. P.S. Spoznaja da smo, osim svoje, još i gospodari AC Milanove sudbine iznjedrila je negdje u meni nekakvog malog vraži?ka koji se, pri pomisli na to da bi u derbiju mogli i matemeti?ki potvrditi naslov + kona?no izbaciti AC Milan iz kombinacija za LP, onako potiho, zlobno i podlo smijulji  .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
vieri_per_sempre
Gost
|
 |
« Odgovor #77 na: Travanj 21, 2008, 08:50:36 » |
|
OGROMNA POBIJEDA ALI JOÅ NIJE GOTOVO
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #78 na: Travanj 21, 2008, 11:56:55 » |
|
jako lijepo da smo pobijedili,digli smo prednost jos malo...i sad treba lijepo stalozeno do kraja nema jos puno
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #79 na: Travanj 21, 2008, 14:16:20 » |
|
imas pravo, jos par utakmica i samo mirno..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #80 na: Travanj 21, 2008, 14:27:06 » |
|
samo strpljivo i pametno i nemojmo puno igru kritizirati jer je odra?eno takti?ki jako dobro. Imam dojam da bi opet protiv Siene (ovaj put na doma?em ternu) mogli postati matemati?ki prvaci. Bilo bi dobro to sa Milanom ali i kolo prije kraja nije bed. Titula je titula i kolo prije kraja.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #81 na: Travanj 21, 2008, 14:27:13 » |
|
1. ja nisam zadovoljan, 2. ne mislim da je mario bio ozlije?en, 3. sramota da takav klub kao inter zatvara utakmicu u 30 . minuti 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #82 na: Travanj 21, 2008, 17:29:06 » |
|
imas pravo, sramota je da zatvaramo utakmicu u 30min. al sa takim trenerom ni nemoze bolje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #83 na: Travanj 21, 2008, 18:33:38 » |
|
ponovit ?u i sa naslovnice da se ne slažem sa preranom izmjeom koja je sve zapanjila. Ne slažem se sa vama da je zatvarana utakmica u tom momentu jer: a) nismo ni do tad jurišali, b) uveo je u drugom opet drugog napada?a. Jednostavno ?ovjek ne može sve napraviti da valja i ?isti egzibicionizam je ta izmjena.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #84 na: Travanj 21, 2008, 20:03:52 » |
|
ma išao je zatvoriti ili jednostavno mrzi crepa i suaza, mi smo baš po?eli igrat, kad ono ulazi budala a iza?e mario, on je zatvorio tekmu a onda je valjda skužio da se mora nekako izvu? pa je stavio suaza, mislim ja ono šta sam vidio ne želim više nikad vidjet. glup trener glupe stvari radi, mislim mancio ?e upropastiti još jednog igra?a MARIA BALOTELLIA. imam samo jedno pitanje ima li manciu kraja 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #85 na: Travanj 21, 2008, 21:19:18 » |
|
ipak je to bio pametan potez a da se ne ponavljam treba pogledati na naslovnici komentar Otta J. na utakmicu a i izjave igra?a i Morattija u najnovijoj vijesti. Jedino logi?an potez da se sa?uva Mario za sljede?u tekmui više nego korektam potez suca Morgantija koji je upozorio il capitana a ovaj kao pravi vo?a to prenio klupi. bilo je više nego ?udan potez ali sad kad znamo o ?em se radi povla?im svoje izjave i ?estitam i stru?nom štabu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #86 na: Travanj 22, 2008, 06:39:16 » |
|
Odmah nakon utakmice sam ono o provokacijama vidio na www.goal.com, tako da nisam, osim što mi kroz utakmicu, u trenutku izmjene, ništa nije bilo jasno, puno dizao dreku.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Djorkaeff
|
 |
« Odgovor #87 na: Travanj 22, 2008, 10:52:52 » |
|
svakako jedna od najlosijih utakmica koju je inter odigrao, te totalno takticki nezrelo postavljena, a o nacinu kako su vrsene izmjene da i ne govorim. Najvise mi je zao upravo suaza i crespa koji bi da ih se pusta da odigraju barem pola sata svake utakmice dali znacajan doprinos momcadi te ne bi bila nervoza zadnjih 8 kola.
Medjutim, slabim koristenjem njihovih usluga i takticki loseg vodjenja utakmice, inter je u situaciji u kojoj je, i svaka pobjeda se slavi kao da je osvojena liga prvaka ili ne znam sto drugo. Meni je malo to jadno, jer velikani ne slave na takav nacin. To pokazuje da je mocad totalno psihicki iscrpljena. Malo sam ostar, ali mislim da imam pravo biti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
puledro_pazzo
|
 |
« Odgovor #88 na: Travanj 24, 2008, 07:56:36 » |
|
koliko god da je bilo teško gledao sam tu tekmu mislim pobijeda i 3 boda su najvažnija ali onakav inter... moramo poradit na veznom redu do drebya
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
veleno
Gost
|
 |
« Odgovor #89 na: Travanj 24, 2008, 16:47:57 » |
|
EI PULEDRO! MENJAJ SLIKU...... OVO SU BRIGATE ROSSONERE!!!!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #90 na: Travanj 24, 2008, 16:55:26 » |
|
baš sam i ja to htio re?i, ali nisam želio izazivati neki sukob ili nešto, ja bih bio jako zahvalan da makneš tu sliku i staviš neku interovu ili tako nešto
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #91 na: Travanj 24, 2008, 17:25:22 » |
|
ne moras mjenjati sliku....samo promjeni boju u pozadini....dajte ljudi sta fali slici??? osim sto su hebiga boje cveno crna!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #92 na: Travanj 24, 2008, 19:35:30 » |
|
hehe njunja ak promjeniš boju mjenjaš i zna?enje. ja bi ti bio zahvalan ako promjeniš
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
puledro_pazzo
|
 |
« Odgovor #93 na: Travanj 24, 2008, 21:28:29 » |
|
de?ki crvena je boja komunizma a ne milana ipak je komunizam puno zna?ajniji u povijesti od jednog milan ali evo ne želim polit?ke sukobe pa eto: kozala hooligans
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #94 na: Travanj 24, 2008, 21:38:09 » |
|
kužim ja sliku, ne želim niti ja sukobe ali pošto sam ja(tj. moji preci) pripadnici one druge strane me to malo isprovociralo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #95 na: Travanj 24, 2008, 21:45:24 » |
|
svatko ima pravo na svoja i politi?ka ubje?enja, ali bi ra?e ostavio politiku po strani na ovim stranicama. O sva?emu ali to baš ne bih volio jer su tu strasti prevelike i može dovesti do neželjenih posljedica. Uvažavajmo se bez obzira na politi?ke sklonosti jer nas veže nešto puno važnije a to je INTER.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
puledro_pazzo
|
 |
« Odgovor #96 na: Travanj 25, 2008, 08:01:49 » |
|
za anteadriano: u svojoj dobi ne vjerujuem da se bilo tko od nas dvojice može negdje objektivno priklonit ali ja sam protiv rasizma pa mislim da je ovo puno bolje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #97 na: Travanj 25, 2008, 17:53:48 » |
|
dobro to je istina o dobi, ja nisam rasista, pa Bože moj slušam crnce i ?ak se obla?im ko oni. ali jedino što ti mogu re?i da je desna strana oduvijek u mojoj obitelji tako da ne mogu niti želim prekidati taj niz ne želim nikakve sva?e te mislim da bi se ova rasprava trebala završiti
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|