|
interista7
|
 |
« Odgovor #50 na: Travanj 20, 2008, 13:02:17 » |
|
a ni burdisso nije neki pouzdan..ma bas me sad strah kak ce to izgledat
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
vieri_per_sempre
Gost
|
 |
« Odgovor #51 na: Travanj 20, 2008, 17:22:00 » |
|
MA PO MENI NIJE PROBLEM U BURDISSU ALI MATRIX JE OVE GODINE ZA ALBINOLEFFE A NE ZA INTER (NAŽALOST) STOPERI CHIVU I BURDISSO, A AKO NE MOŽE CHIVU ONDA RIVAS
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #52 na: Travanj 20, 2008, 17:27:32 » |
|
matrix je problem zbog kartona jer ko zna kakve igre sljede i treba biti mudar i izbje?i bar o?ekivane probleme.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bac
|
 |
« Odgovor #53 na: Travanj 20, 2008, 18:09:16 » |
|
Žao mi je što niste uspjeli posložiti bus za derby. Nije uspješnije ni za Inter-Siena, premalo prijava. Ali u nedjelju nas ide ?etvorica iz Rijeke autom, za Inter-Cagliari. Što se ti?e sastava za ve?eras, slažem se s onima koji negoduju za igranje Materazzija. Nadam se da Rosina ne?e biti inspiriran, ili da je Mancio nešto smislio, za to da Matrix ne ostane nikada ?ovjek na ?ovjeka s Rosinom. Ajde, samo hrabro. ?itamo se poslije tekme, nadam se veseli
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #54 na: Travanj 20, 2008, 18:36:26 » |
|
stvarno šteta, ponesite za nedelju svakako digitalni aparat da uživamo u snuimcima kad se vratite.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #55 na: Travanj 20, 2008, 19:08:01 » |
|
a j..... bas sam se nadao da cemo ici na inter-siena
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #56 na: Travanj 20, 2008, 19:14:32 » |
|
ništa de?ki slijede?u sezonu se mora biti aktivniji i trebamo se tu pripremiti bolje. Sad rekvizite u ruke i pred ekrane. Idemo dobiti Torina! FORZA RAGAZZI!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #57 na: Travanj 20, 2008, 19:18:17 » |
|
evo sam pogledao sastav i baš je onakav kako je i Gazzetta predvidjela(po ko zna koji put to?no).
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #58 na: Travanj 20, 2008, 20:20:08 » |
|
dobroje, rutinski odra?ujemo posao i o?ekujem sad umjesto Cruza Suaza i možemo ostati na 4-5-1.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #59 na: Travanj 20, 2008, 20:26:21 » |
|
nekako bas i nisam zadovoljan igrom ali dobro je samo da jos nesto zabijemo i ko bog
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dr Iggy
Gost
|
 |
« Odgovor #60 na: Travanj 20, 2008, 20:34:51 » |
|
Cudno mi ovo da je Mario izasao ovako rano? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #61 na: Travanj 20, 2008, 21:24:05 » |
|
bravo de?ki, sjajno odra?en posao i pobjeda za scudetto.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #62 na: Travanj 20, 2008, 21:24:36 » |
|
tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OLE OLE OLE OLE INTER INTER
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dr Iggy
Gost
|
 |
« Odgovor #63 na: Travanj 20, 2008, 21:25:11 » |
|
slabasna igra,ali ipak pobjeda. naravno na kraju najbolji zaneti,3 faula nad njim u zadnja 4 min.
FORZA INTER +6
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #64 na: Travanj 20, 2008, 21:26:53 » |
|
ZA IL CAPITANA VISE NEMAM RIJECI COVIJEK NIJE S OVOG PLANETA.....IGRA BAS NIJE BILA NESTO ALI IMAMO +6 TO JE NAJVAZNIJE
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #65 na: Travanj 20, 2008, 21:27:45 » |
|
JOS JEDNOM TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OLE OLE OLE OLE INTER INTER
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #66 na: Travanj 20, 2008, 21:41:20 » |
|
igrali smo kako je trebalo i koliko je trebalo. Takti?ki odli?no i de?ki su svi odradili svoj posao i došli do onog bitnog a to je pobjeda i velikih +6. Još nije gotovo i treba se maksimalno kocentrirati i angažirati i ne?e biti problema a nije ni bilo kad smo disali kao jedan.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
vieri_per_sempre
Gost
|
 |
« Odgovor #67 na: Travanj 20, 2008, 21:50:26 » |
|
ALE ALE ALE INTER ALE ALE ALE ALE INTER ALE ALE ALE ALE ALE ALE ALE ALE ALE ALE INTER ALE OHHH OHHH OOHHH OOOOOOOH ALE ALE ALE ALE ALE ALE ALE ALE ALE INTER ALE!!!!!!! NA NA NA NA NA NA NA NA NAN NA NAN ALE ALE ALE ALE ALE ALE ALE ALE ALE INTR ALE!!!!!!!!!!!!!!!!!111
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DRAKULA
|
 |
« Odgovor #68 na: Travanj 20, 2008, 21:54:30 » |
|
SALUTATE LA CAPOLISTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VINCEREMOOOOOOOOO! VINCEREMOOOOOOOOOO! VINCEREMO! IL TRICOLORRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bac
|
 |
« Odgovor #69 na: Travanj 20, 2008, 22:08:11 » |
|
Presretan za pobjedu, ne toliko igrom. Maicon se vratio u formu, nadam se da ne?e dobiti žuti u nedjelju i da ?e igrati derby. Pouzdani Cuchu, kažu na Sky da povreda nije opasna, valjda ?e biti u formi za derby. Uvijek izvrstan Capitano! Osim gola, loš Cruz. Suazo veliko razo?aranje. Maxwell solidan. Burdisso dva puta katastrofalan, ali ništa ne zamjeram njemu i Matrixu, bili su stalno pod pritiskom. Deki ne potpuno pouzdan, ali sr?an. Chivu dovoljno (2). Mancini me je opet jako naljutio. Izvukao je Balotellija koji je bio jedini naš opasan igra? i promjenio takti?ki raspored baš kada smo držali tekmu u svojim rukama. Nakon toga, nisam bio nimalo opušten, stalno se igralo na našoj sredini (osim nevjerojatnog promašaja A. Cesara). Na Sky ?uo sam ?udno Mihajlovi?evo objašnjenje, da su ga izvukli kako ne bi dobio žuti. Mah. Svejedno, u ovoj fazi prvenstva pobjeda je najvažnija. Sada trebamo biti koncentrirani za Cagliari. Mi koji idemo navijat ?emo i za vas. Milano siamo noi, solo noi! (Milano to smo mi, samo mi!)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DRAKULA
|
 |
« Odgovor #70 na: Travanj 20, 2008, 22:13:56 » |
|
SUPER MARIOOOOOOOOO!!! MARIO MARIO MARIO MARIO GOL! MARIO GOOL! MARIO GOOOOOOOOL! MARIO MARIO MARIO GOL! MARIO GOOOL! MARIO GOOOOOOOOOOOL!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #71 na: Travanj 20, 2008, 22:19:22 » |
|
Presretan za pobjedu, ne toliko igrom. Maicon se vratio u formu, nadam se da ne?e dobiti žuti u nedjelju i da ?e igrati derby. Pouzdani Cuchu, kažu na Sky da povreda nije opasna, valjda ?e biti u formi za derby. Uvijek izvrstan Capitano! Osim gola, loš Cruz. Suazo veliko razo?aranje. Maxwell solidan. Burdisso dva puta katastrofalan, ali ništa ne zamjeram njemu i Matrixu, bili su stalno pod pritiskom. Deki ne potpuno pouzdan, ali sr?an. Chivu dovoljno (2). Mancini me je opet jako naljutio. Izvukao je Balotellija koji je bio jedini naš opasan igra? i promjenio takti?ki raspored baš kada smo držali tekmu u svojim rukama. Nakon toga, nisam bio nimalo opušten, stalno se igralo na našoj sredini (osim nevjerojatnog promašaja A. Cesara). Na Sky ?uo sam ?udno Mihajlovi?evo objašnjenje, da su ga izvukli kako ne bi dobio žuti. Mah. Svejedno, u ovoj fazi prvenstva pobjeda je najvažnija. Sada trebamo biti koncentrirani za Cagliari. Mi koji idemo navijat ?emo i za vas. Milano siamo noi, solo noi! (Milano to smo mi, samo mi!)
taj ancini mi svaku utakmicu dize zivac...ima te katastrofalne takticke fore......adio mancini
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
srdanlujo
Gost
|
 |
« Odgovor #72 na: Travanj 20, 2008, 22:22:09 » |
|
Igra?ima svaka ?ast, pokazali su kako se bori za svoj klub. Pobjeda koja prakti?no osigurava naslov prvaka. To je u ovom trenutku najvažnije. Za sve ostalo ima vremena kad prvenstvo (ali i kup) završe. Igra protiv dobrog, borbenog i rastr?anog Torina (super Rosina) ipak slabija nego protiv Fiorentine i Atalante. Možda zbog jake kiše, više zato jer je nedostajao Vieira. Lopta je prekratko bila u našem posjedu. Izmjena Balotellija (prema Manciniju) jer je slabo pokrivao lijevu stranu i previše išao u sredinu. Nema veze, nau?it ?e. Cesar ga je sasvim dobro zamijenio. Vjerojatno je cijela ekipa stajala previše nazad, ali tko zna. Valjda je takav bio plan, da se Materazzi prije svih ne izloži na širokom prostoru. Ovako je ispao jedan od boljih uz sjajnog Zanettija, Maicona i ovaj put sasvim dobrog Stankovi?a. Nije bilo lijepo ali još jednom je Inter pokazao da zna kako se pobje?uje. Da to znaju ili mogu u Romi ne bi odigrali tako kako su odigrali.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DRAKULA
|
 |
« Odgovor #73 na: Travanj 20, 2008, 22:45:39 » |
|
DECKI NEMOJMO PRETJERIVATI1 OVO JE SERIE A! NAJTEZA LIGA NA SVIJETU! ROMA JE DOMA REMIZIRALA SA LIVORNOM, MI SMO SE NAMUCILI U GOSTIMA I NEKAKO POBJEDILI!!!!!! GRANDE INTERRRRRRRRRRR! SAMO NAM CUDO MOZE ODUZETI SCUDETTO!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DRAKULA