|
Bac
|
 |
« na: Travanj 17, 2008, 18:50:58 » |
|
Hm, prvi put pokušavam otvoriti novu temu na forumu, pa se nadam da ?u sve tehni?ki dobro obaviti. Znam da mla?ima i tehni?ki potkovanijima zvu?i smiješno, ali, imajte razumjevanja. Predlažem da malo raspravimo o narednoj utakmici. Moj prijedlog: J. Cesar, Maicon (po mogu?nosti, neka dobije žuti karton, tako da presko?i tekmu s Cagliarijem, a da ga imamo nakon toga do kraja prvenstva), Burdisso, Chivu, Maxwell, Deki, Pupi, Cuchu (isto što sam rekao i za Maicona), A. Cesar, Balotelli, Cruz ili Crespo. Dakle, 4-4-2. S obzirom da njima ne?e igrati Chino i Di Michele, oni ?e možda igrati s igra?em više na sredini. Pa, možda ne bi bilo loše da i mi igramo s takvim sastavom. U tom slu?aju, ispred obrane, predlažem: Deki, Pupi, Maniche, Cuchu, A. Cesar, a u napadu Crespo. Crespo je jedini pravi napada? kaznenog prostora kojeg imamo i u takvom sastavu takav nam je igra? potreban. Nemam ništa protiv ni toga da probamo s Jimenezom umjesto Manichea. De?ko nema kontinuiteta u igri, ali jako dobro zabija
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #1 na: Travanj 17, 2008, 19:00:47 » |
|
Manje više se mogu složiti oko sastava, ali zašto A.Cesar? To pod obavezno izbacujem. Slažem se za dvojac Mario-Crespo, Cruz je ipak najbolji kao joker. Dobra ti je i ova varijanta sa kartonima.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #2 na: Travanj 17, 2008, 19:50:19 » |
|
tog cesara bi i ja izbacio, al to mu je ipak neka prirodna pozicija. za crespa se potpuno slazem, on jos trci i bori se.takve igrace volim
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
veleno
Gost
|
 |
« Odgovor #3 na: Travanj 17, 2008, 20:00:51 » |
|
TESKO MI JE GOVORITI O SASTAVU, VALJDA MANCINI ZNA STA RADI NADAM SE DA JE SHVATIO DA DEJAN IGRA BOLJE BOCNO (I TO LIJEVO), DA BALLOTELLI MORA IGRATI CENTRALNO 1.OG ILI 2.OG NAPADACA A BURDISSO NA STOPERU! DOKAZALO SE DA JE INTER NEPOBJEDIV KADA DESNO IGRA MAICON (ON JE NAS REGISTA!!!) A U SREDINI 3 PITBULLA ZANETTI-VIERA-CAMBIASSO! MISLIM DA JE KLJUC NASE IGRE UPRAVO JAKA NEPROBOJNA SREDINA I DA MANCINI MORA I KAD MU NEKO FALI IGRATI TAKVU IGRU NADAM SE SAMO DA CE EKIPA PONOVITI IGRU PROTIV FIORENTINE, TADA NEMA PROBLEMA SA POBJEDOM
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
srdanlujo
Gost
|
 |
« Odgovor #4 na: Travanj 17, 2008, 20:17:45 » |
|
I ja nekako mislim da ipak nece igrati Pele nego Maniche ili se bar nadam. Mali je super ali za naredno prvenstvo. A prilicno sam siguran da ce u napadu uz Balotellija biti Cruz. Crespo? Prije ce u drugom poluvremenu ubaciti Suaza. Mancini je tvrdoglav pa ?e u odbrani vjerojatno startati Materazzi uz Burdissa. Vjerujem da bi u ovoj utakmici svi tu radije vidjeli Chivua, ali teško. Nije nemogu?e da on bude lijevo a da onda Maxwell popuni srednji red. Ima toliko mogucnosti i kombinacija. 4-4-2 svakako. Valjda ce jednom znati procijeniti kako treba. Najvaznije da dobijemo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #5 na: Travanj 17, 2008, 21:27:54 » |
|
srdjanlujo to je biti ili nebiti i moramo dobiti iako njima gori ali šta da radimo kad nama treba. Usput da pohvalim i avatar-super je , svaka ?ast.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
srdanlujo
Gost
|
 |
« Odgovor #6 na: Travanj 17, 2008, 21:33:14 » |
|
mille grazie, neka stoji onda iako homer slabo zna ove starije igra?e
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #7 na: Travanj 17, 2008, 21:58:59 » |
|
A.Cesar definitivno out nadam se napadu balotteli-crespo iako bas nevjerujem u to
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DRAKULA
|
 |
« Odgovor #8 na: Travanj 18, 2008, 08:13:05 » |
|
reci cu samo par rijeci INTER DEVI VINCERE!!!!!!!!!!!! INTER DEVI VINCEREEEEEEEEEEEEE!!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bac
|
 |
« Odgovor #9 na: Travanj 18, 2008, 10:33:09 » |
|
Hmmmmmm, mislim da olako izbacujete A. Cesara. Znam da nije idealan, ali je igra? koji najbolje jam?i proboj na lijevoj strani (desno to ?ini Maicon). Naravno, ako je u prihvaljivoj formi. Nažalost, ekvivalentnu alternativu nemamo. Koga ste još vidjeli da to radi? Pa, Maxwell, ali samo povremeno. Puno zapravo ovisi o tome kako igra Torino. Ako Torino igra s jakim bokovima, plašim se da je A. Cesar nužan. Iako se slažem i s velenom, najja?i smo kada imamo neprobojni bedem na sredini. Loša vijest je da Ibro ne?e trenirati s ekipom još barem deset dana. U takvim okolnostima, možda je bolje da se ni ne vrati do kraja prvenstva, da ne poremeti ravnotežu mom?adi koju smo opet uspjeli prona?i.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #10 na: Travanj 18, 2008, 11:39:32 » |
|
Hmmmmmm, mislim da olako izbacujete A. Cesara. Znam da nije idealan, ali je igra? koji najbolje jam?i proboj na lijevoj strani (desno to ?ini Maicon). Naravno, ako je u prihvaljivoj formi. Nažalost, ekvivalentnu alternativu nemamo. Koga ste još vidjeli da to radi? Pa, Maxwell, ali samo povremeno. Puno zapravo ovisi o tome kako igra Torino. Ako Torino igra s jakim bokovima, plašim se da je A. Cesar nužan. Iako se slažem i s velenom, najja?i smo kada imamo neprobojni bedem na sredini. Loša vijest je da Ibro ne?e trenirati s ekipom još barem deset dana. U takvim okolnostima, možda je bolje da se ni ne vrati do kraja prvenstva, da ne poremeti ravnotežu mom?adi koju smo opet uspjeli prona?i.
na ovo cu se morati sloziti s tobom...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #11 na: Travanj 18, 2008, 14:00:15 » |
|
ja bih u gostima uglavnom igrao sa poja?ano sredinom a pogotovu sad na kraju kad nam je svaki me? kvalifikacijski. Ne smijemo nigdje srljati, ve? igrati strpljivo i ?ekati momenat za uzraditi priliku. Treba zaklju?ati prilaze golu da nema iznenadjena i onda graditi ofanzivne akcije ili brzom kontrom(Suazo) ili kvalitetnim pasovime iz sredine na bokove pa centaršutevi na Crespa ili Cruza. Za ovu utakmicu u Torinu bih predložio formaciju 4-5-1 za otvaranje utakmice, pa onda kad vidimo kako dišu postepeno poja?avati ofenzivu. Sredina bi bila Zanetti, Cambiasso, Maniche, Vieira i Jimenez te u napadu Suazo. Ta formacija bi mogla i u toku toku igre variraiti od 4-5-1 do 4-4-1-1. U drugom djelu ovisno od situacije reagirati sa Balotellijem i Crespom.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #12 na: Travanj 18, 2008, 14:03:25 » |
|
ja bi igrao 4-3-3 3 vezna su po meni ss vim dovoljana za utakmicu protiv torina,a 3 napadaca da ih rasturimo i povecamo gol razliku na njima
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
srdanlujo
Gost
|
 |
« Odgovor #13 na: Travanj 18, 2008, 15:21:39 » |
|
Podsjetnik - ne igra Vieira i zato upitnici. Ina?e bi bilo sve jasno, sistem kao protiv Fiorentine. Ako ne možemo protiv Torina igrati s dva napada?a, onda stvarno...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #14 na: Travanj 18, 2008, 17:33:25 » |
|
scusi, zaboravio sam da ne može Vieira i onda to bitno mjenja moju kocepciju pa onda 4-4-2, Balotelli umjesto Vieire.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #15 na: Travanj 18, 2008, 17:35:26 » |
|
ja bi igrao 4-3-3 3 vezna su po meni ss vim dovoljana za utakmicu protiv torina,a 3 napadaca da ih rasturimo i povecamo gol razliku na njima
njunja pusti sad gol razliku, treba knjižit pobjede i to je dovoljno. Ali moramo biti sigurni da dobijemo jer ne smijemo kiksat i to sa tri napada?a je previše.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #16 na: Travanj 18, 2008, 17:48:08 » |
|
samo agresivno od pocetka crespo ako bude igro zabija imam neki osjecaj 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
graho
Gost
|
 |
« Odgovor #17 na: Travanj 18, 2008, 18:07:46 » |
|
Recimo da je Torino u zadnjih 6 utakmica zadnji po formi u SerieA (1 - 0 - 5, gol razlika 2:10). Sa 34 boda jos ne moraju jace gristi, ali bi trebali uzet jos par bodova ako ne zele da ih "fenjeraši" stignu... U svakom slu?aju mislim da u ovoj utakmici nece lako do bodova, moja prognoza 1:2...
Sto se sastava tice ostavljam Manciniju na izbor iako me nekad zna neugodno iznenaditi, ali mislim da je ?ak i druga postava dorasla zadatku
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #18 na: Travanj 18, 2008, 18:10:17 » |
|
ma krenut ?e se kao protiv fiorentine, ja bi zanettija na mjesto vieire a tamo di je javier igrao jimeneza
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DRAKULA
|
 |
« Odgovor #19 na: Travanj 18, 2008, 18:54:56 » |
|
slazem se sa opreznijim startom 4-5-1 ili 4-4-1-1, zavrsnica prvenstva je uvijek gusta, a torino jos nije siguran! treba izbjeci nepredvidjeni dogadjaj jer nemamo pravo na gresku! najbolje cvrsta trojka na sredini : cuchu-zanna-chivu brzi bokovi: cesar-dejan napad: crespo ili ballotelli iza crespa i chivu na stopera!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #20 na: Travanj 18, 2008, 19:33:52 » |
|
ma torino dobivamo mislim moramo dobit
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #21 na: Travanj 19, 2008, 00:07:54 » |
|
ma treba poceti sa balotelliem od pocetka ne zato sto je mlad i te neke fore, nego izvlaci nas u zadnje vrijeme..a i zasluzio je
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bac
|
 |
« Odgovor #22 na: Travanj 19, 2008, 01:46:43 » |
|
Chivu na sredini može biti dobra varijanta. Tako smo igrali u toku prosinca, kada smo igrali najbolje ove godine. Ipak, prihva?am takvu varijantu jedino ako njezina posljedica nije ta da ?e Matrix igrati u obrani. Žao mi je to re?i za njega, ali nije pouzdan, a pogotovo protiv Rosine nikako ne može igrati. To stalno ponavljam,valjda ?e me Mancio poslušati. Ina?e, gol razlika u talijanskom prvenstvu nije prioritetno bitna, ve? je bitna gol razlika u izravnim susretima. Tu smo u prednosti, jer smo Romu jednom dobili, a jednom igrali neriješeno. Dakle, matemati?ki gledano, pod pretpostavkom da ?e oni dobiti sve tekme do kraja, nama bi bilo dovoljno dobiti tri, a dvije igrati neriješeno. Naravno, bolje je svakako ipak i?i na pobjedu i nastojati osigurati titulu prije zadnjeg kola, koji je opasan: igrat ?emo protiv Parme koja ?e se boriti za opstanak
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #23 na: Travanj 19, 2008, 08:47:10 » |
|
svakako bi trebalo rješiti Scudetto prije Parme. Intimno mi je žao što je Parma ve? par godina u agoniji i ne bih volio da ispadnu i k tome da ih baš mi gurnemo u serie B.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dr Iggy
Gost
|
 |
« Odgovor #24 na: Travanj 19, 2008, 15:29:10 » |
|
Ali ipak vam ja kazem sve zavisi od ishoda Roma-Livorno.
Ako Roma izgubi(a nadam se da ce tako biti)onda mozemo lagano da udjemo u mec.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|