|
Emir Podgorica
|
 |
« Odgovor #100 na: Srpanj 15, 2010, 19:30:37 » |
|
kakav majstor ovaj coutinho... 92 godiste a onako se sprda sa brazilcima... veliko pojacanje bi rekao PO KLIPOVIMA 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ni zenu, ni djecu ka' Inter voljet' necu!
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #101 na: Srpanj 16, 2010, 14:49:53 » |
|
Ne mogu komentovat na naslovnici pa eto ovdje cu dobrodosao mnogo uspeha u nasem interu sretno mali ... Santon Baloteli Coutinho 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #102 na: Srpanj 31, 2010, 15:57:00 » |
|
veceras se ocekuje njegov debi u prijateljskoj protiv man.citya!!! mozda cak i u prvih 11 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
Adri
|
 |
« Odgovor #103 na: Srpanj 31, 2010, 19:00:35 » |
|
U prvih 11 on i Castellazi valjda.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nemanjakobi
|
 |
« Odgovor #104 na: Kolovoz 03, 2010, 16:22:47 » |
|
Jako perspektivan! Imao je par lepih poteza. Nadam se da ce postati veliki igrac, zasta ima preduslove, i da ce osvojiti dosta trofeja sa Interom.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Lemi27
|
 |
« Odgovor #105 na: Kolovoz 30, 2010, 13:53:24 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #106 na: Rujan 01, 2010, 00:42:42 » |
|
gledao sam ga protv atletica samo, dobar je bio, solidan. morat ce poceti brze misliti, tako da od njega ocekujem ono pravo iza nove godine
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #107 na: Rujan 09, 2010, 19:57:23 » |
|
Mladac je debitirao u brazilskoj reprezentaciji u pobjedi nad Barcelonom B,upisao i asist za pogodak Pata...Kona?ni rezultat 3:0 za "selecao"..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #108 na: Rujan 10, 2010, 12:28:53 » |
|
Cestitke treba mu samo dati prostora za napredak i strpljenja sretno ..Bit ce to velik igracina ..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #109 na: Prosinac 26, 2010, 14:58:54 » |
|
U njega polazem nadu nadam se da ce biti jos bolji uz Leonarda sretno Coutinho ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #110 na: Prosinac 27, 2010, 16:58:03 » |
|
vote for Coutinho on FIFA.com Dajmo glas za Coutinha na Fiifa .com http://www.inter.it/aas/news/reader?N=35400&L=en
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
|
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #112 na: Veljaa 25, 2011, 18:14:44 » |
|
Nadam se da ce dobit vise prostora da igra jer stankovic je katastrofa u zadnje vrjeme sto nedat sansu Brazilcu nadam se da ce zaigrat .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
|
|
|
|
giuseppe
|
 |
« Odgovor #113 na: Oujak 24, 2011, 14:18:57 » |
|
Ne mogu virovati da ga žele prodati, pa i nije dobio neku pravu šansu. Spominje se i mogu?nost posudbe, samo da ne bude kao s Adrianom.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
bolje biti mlad i bogat nego star i siromasan by robert rock
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #114 na: Oujak 24, 2011, 17:35:34 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #115 na: Oujak 24, 2011, 18:18:55 » |
|
A di pise da ga prodaju?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #116 na: Oujak 24, 2011, 18:48:44 » |
|
kako nije dobio sansu, igrao je kod beniteza konstantno i nije pokazao apsolutno nista osim par efektnih poteza koji nisu nikakvu korist donijeli interu... nazalost, mislim da od njega nikad nece biti igracina, jednostavno je fizicki preslab... nadam se da se varam, al malo vjerojatno...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #117 na: Oujak 24, 2011, 18:52:56 » |
|
kako nije dobio sansu, igrao je kod beniteza konstantno i nije pokazao apsolutno nista osim par efektnih poteza koji nisu nikakvu korist donijeli interu... nazalost, mislim da od njega nikad nece biti igracina, jednostavno je fizicki preslab... nadam se da se varam, al malo vjerojatno...
18 godina je covjeku sta ti pricas ?!?!?!?! covjek je u vrijeme beniteza bio medju tri najbolja igraca pa i po ocjenama novinara!!! protiv bayerna da nije usao odmah stavljam svoju glavu da nebi preokrenuli! svi koji prate nogomet govore da je pred ovim blistava buducnost
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #118 na: Oujak 24, 2011, 18:55:32 » |
|
Pod palicom Beniteza slazem se da je dobijo i fali njemu malo cvrstine sitan je al nije sve ni u tom tu je on ko Messi sa konstrikcijom neg pod palicom Banditeza su svi bili losi cojk je jednostavno lose uticao na lgrace sto si pokazalo Coutinho nadam se da ce dobit svjoji 5 minuta slave .Ostaje nam da vidimo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #119 na: Oujak 24, 2011, 18:55:50 » |
|
pa ga nasi zele prodati jer je toliko dobar? i nemoj mi molim te o godinama, to su izlike - messi je s 18 bio u top 20 igraca svijeta, robben je vec bio igracina i tako dalje... oprosti, al covjek nije zabio nijedan gol u bar 20-ak nastupa... mali zna s loptom, al nikakva korist od njega... nigdje nisam vidio da netko prica da ce biti igracina zadnjih godinu dana, a citam svakodnevno raznorazne clanke...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #120 na: Oujak 24, 2011, 19:02:17 » |
|
Mislim da je njgeova pozicja playmakera da razigrava nase napadace da pas a ako da gol dobro jeste hvala bogu s obzirom da je promjeno sredinu gdje je drasticno liga drugacija od brazilske gdje se igra fudbala sa mnogo kontakta dobro je Treba bit strpljiv i cekat makar jos jednu sezonu pa ako ne ide onda ne ide nema se sta ni izgubiti Da je nogometni genije to jeste sad samo treba opravdat jer mnogi su mu davali blistavu budcnost ja mu zelim mnogo golova asistencija trofeja u dresu intera da dokaze da vrjedi ..a ako nekim cudom zaigra koju utakmicu od pocetka pa zabije bit ce to dr prica na forumu FORZA COUTINHO itd uglavnom ne jede hljeba ako odradi ugovor Ja da sam strateg vise bi igro nego Stankovic ...garntujem da bi i kod Mourinha  sretno mali
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #121 na: Oujak 25, 2011, 13:11:28 » |
|
pa ga nasi zele prodati jer je toliko dobar? i nemoj mi molim te o godinama, to su izlike - messi je s 18 bio u top 20 igraca svijeta, robben je vec bio igracina i tako dalje... oprosti, al covjek nije zabio nijedan gol u bar 20-ak nastupa... mali zna s loptom, al nikakva korist od njega... nigdje nisam vidio da netko prica da ce biti igracina zadnjih godinu dana, a citam svakodnevno raznorazne clanke...
ja se samo sjecam izjave morattia da je coutinho buducnost kluba a ovo da ce ga prodat je nagadjanje novinara!!! ja samo ne shvatam tvoje shvacanje nogometa ako ovaj igrac za tebe nije talenat i u interu vec pokazao da ima ono nesto!!! pa znas ti sta je talijanska liga ? jedan fabreas il schweinsteiger bi se vrlo lako mogli pogubit skroz u njoj a ne neki osamnaesto godisnjak koji je vec skupio i dva nastupa za brazilsku A selekciju! i kako god okrenes svako poredjenje sa messijem je apsolutna glupost!!! sjecas se c.ronalda kad je dosao u englesku ?? svaku utakmicu udje, svaki dribling pogresan, nijedan centarsut dobar, nije duel dobijen, nista.... a onda godinu ipo dvi kasnij i ferguson mu dao vec potpuno slobodu u igru koliko je napredovo! ti ocito ne shvatas tezinu talijanske lige i koliko je tesko bit u njoj vezni igrac, a coutinho je vec pokazao da bi mogao bit velike igrac za koju godinu!!! jedan diego je dosao u tu ligu kao top tri playmakerea u svijetu pa potonuo da ga sad nema ni medju 50 :S
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #122 na: Oujak 25, 2011, 13:34:05 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #123 na: Oujak 25, 2011, 14:37:24 » |
|
De?ko ima tek 18 godina, promijenio je sredinu (?ak kontinent) i treba mu vremena za prilagodbu a s godinama i treninzima ?e i oja?ati. Kod Rafe je silom prilika morao igrati i to je bilo prerano za njega. U svakom slu?aju budu?nost Intera.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Augment
|
 |
« Odgovor #124 na: Oujak 25, 2011, 17:49:42 » |
|
samo da ne ostane vjeciti talenat, za sad je jedino pokazao da nema snage ni samopouzdanja, vidjecemo kako ce biti u buducnosti, ne bih volio da ga inter proda
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|