Veljaa 07, 2012, 02:54:49 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 [2] 3 4 ... 8   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Philippe Coutinho Correia  (Posjeta: 5738 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
goca_flash
Super clan

« Odgovor #25 na: Studeni 02, 2009, 01:32:43 »

gledao sam coutinha na mecu mlade reprezentacije protiv hmmm nisam siguran al ima vec 4-5 dana od te utakmice!!!
nosio je 10-ku sto je odmah obecavajuce  Cheesy odlican pregled igre, ima korak kake i odlican dribling na mjestu!!! svidilo mi se potkopavanje lopte preko obrambene linije kao seedorf sto cesto radi, pretrcavanje dvojice igraca kao kaka' i zadnji odlican pass kao ronaldinho!!! samo je problem sto ga malo ima u utakmici kao da bira periode utakmice kad ce bit dobar a kad nece postojat na terenu, i potpuno je nespreman!!! al najvaznije je da on ima talenat strasan, mlad je i ove nedostatke lako on doradi!!!
inace na toj utakmici s klupe je usao neki wenligthon silva il tako nesto slicno mu je ime, 20 broj mislim da je nosio!!! kako lik posjeca na ronalda debelog da to nisu istine, ono strasno ubrzavanje kad god pozeli ima, biciklo odlicno, i oni driblinzi u sekundi.... neznam sto im je na klupi al on me najvise odusevio za onih nesto vise od 20 minuta sto je igrao!!!
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #26 na: Studeni 02, 2009, 11:08:25 »

Brazilci su uvjek imali najvece i najbolje igrace na svjetu vidi samo kroz istoriju kolko ih je bilo na tronu najboljih na svjetu  Grin Grin Grin
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #27 na: Sijeanj 06, 2010, 17:50:28 »

Inace,Coutinho je nedavno izjavio da sigurno ostaje u Vasci do ljeta 2010.. u intervju je naglasio da ostaje zbog nabijanja misicne mase,iskustva,bla,bla,bla... Vasca je ponovno izborila povratak u prvu ligu,i sigurno ce tamo biti vise od koristi ...
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #28 na: Sijeanj 24, 2010, 21:47:09 »

<a href="http://www.youtube.com/v/TzpsJNdL-tE&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/TzpsJNdL-tE&rel=1</a>
kojeg cemo mi igracinu da dobijemo nismo ni svejsni toga
evo ga sta radi  po brazilu sretno kralju da jos budes bolji ..
Evidentirano

Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #29 na: Sijeanj 25, 2010, 02:07:47 »

Lik je u drugoj brazilskoj ligi rezerva u svom klubu. Tako da mislim da ?e biti mnogo razo?aranih, jer jednostavno nije realno o?ekivati da ovaj odmah postane neki faktor.

Kroz dvije tri godine eventualno.
« Zadnja izmjena: Sijeanj 25, 2010, 02:18:04 od Krovopokrivac_SB » Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #30 na: Sijeanj 25, 2010, 02:13:23 »

vidjet cemo kakav je kad obuce dres nemozemo znati ako nije ni jednom zaigrao za inter  Grin Grin
Evidentirano

majstormk
Super clan

« Odgovor #31 na: Sijeanj 26, 2010, 00:40:03 »

bila je velika borba da ga dovedemo... al sve me strah da mu u vascu nisu davali previse da igra jer ionako odlazi pa cemu razvijati igraca bez kojg ces tako i tako ostati... adriano, kerlon, coutinho = pogodak, promasaj, pogodak? nadam se da je...
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #32 na: Sijeanj 26, 2010, 18:42:58 »

http://www.interfanzone.com/coutinho-next-star/

Inter Milan News
News about Italian gigant FC Internazionale
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #33 na: Sijeanj 26, 2010, 19:51:05 »

Inace,ovaj super talentirani brazilski veznjak je standardan u Vasci,klubu koji je usao u prvu ligu i ciji je   nezamjenjivi prvotimac...

Inace,spanjolski Don Balon ga je stavio na drugo mjesto mladaca od kojih se ocekuje "velike stvari u buducnosti"..

1. Lukaku(Anderlecht)
2. Coutinho(Vasco/Inter)
3. Munian(Atletic B.)
4. Subotic(Boruussia D.)
5. J. Rodriguez(Banfield)
6. Jovetic(Fiorentina)
7. Dzagoev(CSKA)
8. Ninis(Panathinaikos)
9. Ramsey(Arsenal)
10. Sakho(PSG)

Evo njegova dva gola u lokalnom derbiju vs Botafogo:
<a href="http://www.youtube.com/v/xy7ZEDS0ljs&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/xy7ZEDS0ljs&rel=1</a>

<a href="http://www.youtube.com/v/OUlrRleK_wc&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/OUlrRleK_wc&rel=1</a>

Evidentirano

majstormk
Super clan

« Odgovor #34 na: Sijeanj 26, 2010, 20:37:13 »

mene zanima koliko ovaj lukaku stvarno godina ima jer fizicki ne izgleda bas ko 16-godisnjak... al dobro, malo sam temu fulal...  Grin
Evidentirano
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #35 na: Sijeanj 26, 2010, 21:02:41 »

Razlicite su teorije za ovog neutraliziranog Belgijanca,od cuda prirode i fenomena sto se tice tjelesne snage,do "varanja" u vezi godina sto je karakteristicno za Afrikance...Opet,pronadjen je neki tip "sustava" koji  navodno omogucava da se utvrdi tocna dob kostiju i godine igraca ... Sad koliko je to relevantno,to je druga stvar...
Evidentirano

Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #36 na: Sijeanj 27, 2010, 17:17:39 »

Inace,ovaj super talentirani brazilski veznjak je standardan u Vasci,klubu koji je usao u prvu ligu i ciji je   nezamjenjivi prvotimac...

Inace,spanjolski Don Balon ga je stavio na drugo mjesto mladaca od kojih se ocekuje "velike stvari u buducnosti"..

Ne obmanjuj javnost. :Smiley Da, zanemario sam ?injenicu da su ušli u prvu ligu, ali i dalje stoji da je bio grija? klupu ?itavu sezonu u drugoj brazilskoj ligi i da mu je u rubrici imporesivnih nula golova i nula asistencija bilo. A i mislim da brazilsko prvenstvo još nije po?elo, pa doti?ni ima nula nastupa što je kontradiktorno s informacijom da je ''standardan'' i ''nezamjenjivi prvotimac''.

Ove golove je zabio u nekoj kup utakmici protiv tre?erazredne mom?adi.
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #37 na: Sijeanj 27, 2010, 18:50:31 »

Ja ne razumem te matere mi zasto nekim igracima uopste ne das sansu pljujes ga a nisi ni vidio ga u interovom dresu ako mu ljudi koji su strucnjaci predvidjaju veliku buducnost sta onda mozes tvrdit da ce biti los Daj covjeku makar da odigra jednu zvanicnu tekmu a ne odma pljuvat po njemu MNogo se treba poslozit za njegov uspjeh u seriji a To mozemo samo  saznati kad dodje i zaigra a ne majke ti preko tvoji analiza da nisi kakav menager ili sta vec Nemoj na sve gledat negativno gledaj i vedriju stranu interovi igraca a ne odma pljuvat po njima Po tvome dva igraca u interu  vrjede da se ti pitas ..poozz FORZA INTER ...
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #38 na: Sijeanj 27, 2010, 18:53:55 »

Ne obmanjuj javnost. :Smiley Da, zanemario sam ?injenicu da su ušli u prvu ligu, ali i dalje stoji da je bio grija? klupu ?itavu sezonu u drugoj brazilskoj ligi i da mu je u rubrici imporesivnih nula golova i nula asistencija bilo. A i mislim da brazilsko prvenstvo još nije po?elo, pa doti?ni ima nula nastupa što je kontradiktorno s informacijom da je ''standardan'' i ''nezamjenjivi prvotimac''.

Ove golove je zabio u nekoj kup utakmici protiv tre?erazredne mom?adi.

Vise nego intersantna je ta tvoja izjava kada se u taj kontekst unese tvoje "obmanjivanje i proslavljanje" raznih teorija i tvojih krivih zakljucaka pocevsi od Modrica,Milita,Juventusa,Mercata i mnogo drugoga..Dakako,to sad nije tema,ali onako simbolicno cisto da se ne zaboravi...

Ne kazem da ce Coutinho odmah biti "fantazista" ali da je bio "grijac klupe" je isuvise pogresno i netocno.. Momak je imao 15 -ak nastupa za Vascu,sto nije mala stvar,a te podatke o "nula golova i asista" odakle si izvukao? Jos jedno "obmanjivanje javnosti"..

Botofogo trecerazredna momcad? Mora da se salis... Chuska
Evidentirano

Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #39 na: Sijeanj 27, 2010, 19:08:05 »

......

Bokte koji panj. :Smiley

Napisao si da je standardan i da je nezamjenjivi prvotimac.

Što je oboje neto?no pošto brazilsko prvenstvo po?inje u 5. mjesecu, a u 12 utakmica za Vasco u drugoj ligi je odigrao oko 400 minuta(ugrubo 35 minuta po utakmici-DEFINICIJA STANDARDNOSTI I NEZAMJENJIVOSTI) te nije zabio gol i nije imao asistenciju.

Slobodno se koristi guglom prije nego što po?neš drobiti gluposti. Thumb Up

Botafogo je klub iz donjeg doma brazilskog nogometa, a u ovoj konkretnoj utakmici su igrali s tre?im sastavom u utakmici takozvanog Campeonato Carioca, neslužbenog natjecanja regije Rio de Janiero. Dakle, jasno je koliku težinu imaju ova dva gola. :Smiley

Znaš što je simboli?no? To što se apsolutno svatko tko piše na ovom forumu šamara u svakoj raspravi u koju se upustiš, na bilo koju temu-ho?eš od dijela foruma gdje se piše o HNL-u pa nadalje. Smiješan si, mnogo si smiješan.
« Zadnja izmjena: Sijeanj 27, 2010, 19:12:44 od Krovopokrivac_SB » Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #40 na: Sijeanj 27, 2010, 19:21:34 »

nije bitno ko me je dao bitno je da je zabio taj tvoj diego kojeg si dizao u nebesa nemoze dat gola ni Botafogu a Mello ne bi imao mjesta ni u prvih 11 nemoj sve glledat crno sta ti covjek skrivi pa pobogu brate 1992 je godiste sta hoces vise od njega Pusti nek dodje vidi kakv ce biti pa onda djeluj  Grin Grin
Evidentirano

majstormk
Super clan

« Odgovor #41 na: Sijeanj 27, 2010, 19:48:57 »

botafogo je jedan od najvecih brazilskih klubova... makar ih ima vise, ne znam na koji se misli... a ja o coutinhu jedino sto sam nasao je wikipedia (nije bas da sam se prelomil tragajuci za tim), a to je prilicno upitne vjerodostojnosti jer ono - mogu doci ja i napisati da je zabio 25 golova u tih 12 utakmica i onda je to gore... nike je potpisao s njim ugovor, inter ga je doveo, meni su ovo dovoljni argumenti da bi on mogao biti novo brazilsko cudo...
Evidentirano
goca_flash
Super clan

« Odgovor #42 na: Sijeanj 27, 2010, 19:54:23 »

gledao sam coutinha na mecu mlade reprezentacije protiv hmmm nisam siguran al ima vec 4-5 dana od te utakmice!!!
nosio je 10-ku sto je odmah obecavajuce  Cheesy odlican pregled igre, ima korak kake i odlican dribling na mjestu!!! svidilo mi se potkopavanje lopte preko obrambene linije kao seedorf sto cesto radi, pretrcavanje dvojice igraca kao kaka' i zadnji odlican pass kao ronaldinho!!! samo je problem sto ga malo ima u utakmici kao da bira periode utakmice kad ce bit dobar a kad nece postojat na terenu, i potpuno je nespreman!!! al najvaznije je da on ima talenat strasan, mlad je i ove nedostatke lako on doradi!!!
inace na toj utakmici s klupe je usao neki wenligthon silva il tako nesto slicno mu je ime, 20 broj mislim da je nosio!!! kako lik posjeca na ronalda debelog da to nisu istine, ono strasno ubrzavanje kad god pozeli ima, biciklo odlicno, i oni driblinzi u sekundi.... neznam sto im je na klupi al on me najvise odusevio za onih nesto vise od 20 minuta sto je igrao!!!

gledao sam ga dva puta za mladu reprezentaciju i ovo je bilo ono sto sam primjetio..... pa youtubeu ne volim sudit kakav je koji igrac
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
il Principe
Super clan

« Odgovor #43 na: Sijeanj 27, 2010, 20:47:37 »

istina je što pokriva? kaže. brazilsko prvenstvo ja nedavno završeno, te se sada igraju regionalna natjecanja koja nemaju neku težinu.
vasco je prošle godine igra drugu ligu, a sada je izboria prvu. o coutinhu nemam neko mišljenje pošto ga nikad nisam gleda, tako da ga je na temelju broja nastupa,golova i asistencija glupo ocjenjivat
Evidentirano
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #44 na: Sijeanj 27, 2010, 21:16:09 »

Slusaj,momka ja nisam ni glorificirao ni davao nikakve usporedbe po broju golova,asista,nastupa.... Momak je najveci talent brazilske U-18 repke,i sukladno tome normalno je da se ocekuju velike stvari od njega... Sa U-17 je osvojio prvenstvo J.Amerike te je uvrsten u najbolji team prvenstva... Brz je , vizljast i odlicnog driblinga...Trenirao je sa seniorima Intera,naknadno prebacen u Vasco najvise radi dobivanja fizikalija i misicne mase ... Vasco je usao u prvu ligu,pa ostaje za vidjeti koliko mu je realan domet...Na konstataciju forumasa koji se upustio u ovu neobveznu raspravu i totalno sve odveo u "slijepu ulicu" zeljan obracuna i prepucavanja nemam namjere odgovarati,jer ce opet Fanatico morati uredovati...A tko je zaista smijesan,dvorska luda,klaun i predmet sprdnje pogledati pod temom " Modric,Djubrentus,Diego,Melo,Mercato,Milito i mnogo mnogo ostalog.." Onda ce biti sve jasnije... Thumb Up
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #45 na: Sijeanj 27, 2010, 22:52:02 »

stvarno ne kužim ?emu opet rasprave i "etiketiranje" igra?a koji još nije u interu, kad do?e, malo odigra znat ?emo na ?em smo. vjerojatno ?e na neku posudbu, ?isto sumnjam da odmah može biti neki vo?a ili nešto sli?no. ina?e gledao sam ga na onom sp za mlade, nije loš ali i svidilo mi se par drugih likova koji su po meni bolji. vrijeme ?e pokazati, neki su se u svojim predvi?anjima opekli(i ja skup s njima)
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #46 na: Sijeanj 27, 2010, 23:59:57 »

Ako su ga sportski novinari uvrstili medu najvece talente svijeta,mora da nesto vrijedi.ostali upisi nisu vrijedni spomena Wink
Evidentirano
majstormk
Super clan

« Odgovor #47 na: Sijeanj 28, 2010, 00:45:23 »

on je ostao u brazilu jer igrac mladi od 18 ne smije van brazila, a ne zbog misicne mase...  Wink a ostalo cemo vidjeti...
Evidentirano
Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #48 na: Sijeanj 28, 2010, 14:45:27 »

Za sve one koji nisu u stanju ?itati ono što uistinu piše, ponoviti ?u da sam ja samo upozorio na neto?ne informacije koje su se iznosile po temi.

Nigdje nisam napisao da mali ne valja, da nije talent i da ne?e jednog dana postati zvijezda Intera.

Ali svakako jesam upozorio forumaše na oprez pošto doti?ni u seniorskom nogometu još nije odigrao ništa i o?ekivati da ?e mali u Italiji od prvog dana razbijati je definitivno preoptimisti?no.
« Zadnja izmjena: Sijeanj 28, 2010, 14:50:36 od Krovopokrivac_SB » Evidentirano
interista7
Super clan

« Odgovor #49 na: Sijeanj 28, 2010, 14:50:35 »

Za sve one koje nisu u stanju ?itati ono što uistinu piše, ponoviti ?u da sam ja samo upozorio na neto?ne informacije koje su se iznosile po temi.

Nigdje nisam napisao da mali ne valja, da nije talent i da ne?e jednog dana postati zvijezda Intera.

Ali svakako jesam upozorio forumaše na oprez pošto doti?ni u seniorskom nogometu još nije odigrao ništa i o?ekivati da ?e mali u Italiji od prvog dana razbijati je definitivno preoptimisti?no.

postao si dezurni serif na forumu. super. Chuska a nije da si prvi iznjeo netocne informacije :S
nema veze, sve si to uredno ispravio.
hvala sto si me (nas) upozorio.  :Smiley
Evidentirano
 Str: 1 [2] 3 4 ... 8   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!