|
Marko_Sibenik
|
 |
« na: Lipanj 16, 2009, 15:59:56 » |
|
Super talentirani brazilski veznjak kupljen iz Vasco da Game,17 godina , trenutno najveci brazilski dragulj do u-18 god....po mome sudu,toliko zeljeni fantazista koji ce za godinu-dvije harati europom... za razne talijanske skaute i menadzere ,pravi posao uprave koja ce nam konacno podariti toliko zeljenog kreativca,razigravaca...iako relativno mlad,prikljucen prvoj ekipi na treninzima...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #1 na: Lipanj 16, 2009, 16:02:00 » |
|
Super talentirani brazilski veznjak kupljen iz Vasco da Game,17 godina , trenutno najveci brazilski dragulj do u-18 god....po mome sudu,toliko zeljeni fantazista koji ce za godinu-dvije harati europom... za razne talijanske skaute i menadzere ,pravi posao uprave koja ce nam konacno podariti toliko zeljenog kreativca,razigravaca...iako relativno mlad,prikljucen prvoj ekipi na treninzima...
Priklju?iti ?e se nakon sljede?e sezone(tj. mo?i ?e participirati u utakmicama), dakle u lipnju 2010. jel o talijanskom zakonu ne može potpisati profesionalni ugovor dok ne napuni 18 godina. Sli?na je situacija bila kad je Pato potpisao za Milan.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #2 na: Lipanj 16, 2009, 16:05:14 » |
|
Molim se za dan kad bude obukao crno plavi dres ..... Hvala bogu da je nas gledao sam ga ako nastavi tako a nema razloga da e bi nastavio bit ce u drustvu najbolji .....FORZA INTER I narko druze nek si otvorio temu o ovome malom genijalcu s lopto... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #3 na: Lipanj 16, 2009, 17:29:20 » |
|
Do?i ?e njegovo vrijeme.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
|
 |
« Odgovor #4 na: Lipanj 16, 2009, 20:31:35 » |
|
u jedva cekam da vidim sto mali moze...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #5 na: Lipanj 16, 2009, 23:30:03 » |
|
i mene isto zanima...treba tako dovoditi mlade i potencijalne igrace kao sto su santon balotelli i ovaj...treba nam mladog mesa
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adri
|
 |
« Odgovor #6 na: Lipanj 17, 2009, 00:37:44 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #7 na: Lipanj 17, 2009, 00:48:29 » |
|
daj boze da bude igracina, gledao sam samo neke njegove klipove na youtubeu al to nista ne mora da znaci!!! moze neko rec ako je gledao koju utakmicu kakav se cini ??
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #8 na: Lipanj 17, 2009, 12:38:49 » |
|
ja nisam gledao nista...moze netko stavit neki klip???
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #9 na: Lipanj 17, 2009, 15:33:32 » |
|
nadam se da smo i mi našli našeg Kaku. Isplati se ?ekati ako ?e biti takav igra? kako mnogi najavljuju.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #10 na: Lipanj 17, 2009, 15:38:55 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #11 na: Lipanj 17, 2009, 15:54:47 » |
|
malom stvarno ide...jedva cekam da ga vidim u interovom dresu da pocne krcat,samo molim boga da ne postane umisljen i uzdignut
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #12 na: Lipanj 17, 2009, 17:01:58 » |
|
Polako ljudi pa de?ko nema ni sedamnaest. Treba tu još puno pure i mlijeka pokusat. Ali eto, lijepo je vidjet da i naši traže "Kaku".
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #13 na: Lipanj 18, 2009, 21:55:33 » |
|
nadam se da ce u najmanju ruku bit nama kao pato bilanu, ako ne kao i kaka
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #14 na: Rujan 01, 2009, 14:53:02 » |
|
dobro zna li neko jel igra ovaj mali u svom klubu sad  i jel nam dolazi na zimu  taman da ulazi polako umjesto sneijdera  sezona ipo prilagodbe i onda ima da dere 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
p3r0_inter
|
 |
« Odgovor #15 na: Rujan 02, 2009, 15:33:57 » |
|
Mali ima prejebenu zurku!  Bit ce mali dobar vidi se da je talent. Razvaljuje sve u svojoj kategoriji. I ja jedva cekam da ga vidim na djelu. samo da ne unistimo ovakav potencijal.. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Io sono Interista
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #16 na: Rujan 03, 2009, 16:59:53 » |
|
kako mali roka penale, topovski u rašlje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Toni G.
|
 |
« Odgovor #17 na: Rujan 03, 2009, 18:03:07 » |
|
http://www.calciomercato.com/index.php?a=140627Inter, Branca: 'Arnautovic e Coutinho il futuro'
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"...sara' capitato anche a voi, di avere l'Inter nel cuore, cantando una sola canzone, che fa NERAZZURRI ALE' NERAZZURRI ALE'..."
|
|
|
|
Lemi27
|
 |
« Odgovor #18 na: Rujan 04, 2009, 11:24:09 » |
|
Mali treba jos kopacki poderat i gaca usrat... ali drzimo mu palceve.... svi znamo kako je kad brazilci iz favele dospiju u grad mode i glamura, ili kako mi balkanci kazemo "iz opanaka u cipele".treba ga poslat na posudbu u Portugal ili neki francuski klub gdje stasaju prave igracine: Ronaldinho(PSG) Zidane(Marseille) C Ronaldo(Sporting) Benzema(Lyon)... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #19 na: Listopad 09, 2009, 21:27:46 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #20 na: Listopad 10, 2009, 01:11:01 » |
|
Mali treba jos kopacki poderat i gaca usrat... ali drzimo mu palceve.... svi znamo kako je kad brazilci iz favele dospiju u grad mode i glamura, ili kako mi balkanci kazemo "iz opanaka u cipele".treba ga poslat na posudbu u Portugal ili neki francuski klub gdje stasaju prave igracine: Ronaldinho(PSG) Zidane(Marseille) C Ronaldo(Sporting) Benzema(Lyon)...  zidane nikad nije igro za marseille.....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #21 na: Listopad 10, 2009, 05:12:37 » |
|
zidane nikad nije igro za marseille.....
Al mu je to uvijek bio san 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|