|
ante
|
 |
« Odgovor #25 na: Srpanj 02, 2009, 16:28:51 » |
|
Adnane stvarno ne bi trebao uvjek kontrirati pokrivacu rekao bih da ni ne citas njegove tekstove nego polovicno i samo kontriras... Govorim ti to dobronamjerno jer nekako smijesno izgleda. Pokrivac je u pravu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #26 na: Srpanj 02, 2009, 17:11:32 » |
|
Nitko ne pri?a da smo trebali dovesti Essina, Xavija, Iniestu, Lamparda...Dakle, tu najvišu vrhunsku klasu.
Ali da se mogao na?i bolji igra? od Motte, koji ne košta puno više i koji bi htio do?i u Inter je ?injenica. I u borbu za takvog igra?a bi se Inter potpuno ravnopravno mogao uklju?iti financijski protiv bilo kojeg kluba. Ina?e, engleski klubovi sve više štede, Liverpool nema para ni za biber, Abramovi? je u zadnjih recimo dvije sezone ekstremno smanjio ulaganja i potrošnju, Manchester je prodao Ronaldo i ne?e sve te novce spiskati, Barcelona ne?e puno potrošiti...Jednostavno nitko ne troši previše, svi se ponašaju razumno i zato ne vidim po ?emu ovaj vaš argument u ovom slu?aju ima smisla.
Osim naravno Reala i Citya, koji divljaju i ne dovode igra?e planski nego kupuju po 3, 4 napada?a. Ko ih jebe, jednog dana ?e to do?i na naplatu....Kako je ve? jednom došlo Perezu.
I još nešto...Gdje se to Motta dokazao osim prošle sezone u Genoi? Cijela karijera mu je obilježena ozljedama, tip je odigrao jednu dobru sezonu i to u kombinaciji s ''imenom'' je prednost ispred Mela? A tko je taj Melo? Kako to da se, kad je tako strašan i bolji od Motte, o njemu po?elo pri?at tek onda kad su mediji u njegovoj blizini nanjušili Inter? Što se ti?e Motte - izjaviti da je odigrao samo jednu dobru sezonu i implicirati da nije dobar, ili da je lošiji od nekoga drugoga, zato jer je sklon ozljedama ipak je malo deplasirano i gotovo da pokazuje nedovoljno poznavanje materije (da ne kažem štogod gore).
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Srpanj 02, 2009, 17:14:42 od Dexter »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #27 na: Srpanj 02, 2009, 17:17:47 » |
|
[/b]
A tko je taj Melo? Kako to da se, kad je tako strašan i bolji od Motte, o njemu po?elo pri?at tek onda kad su mediji u njegovoj blizini nanjušili Inter? A što se ti?e Motte - izjaviti da je odigrao samo jednu dobru sezonu i implicirati da nije dobar, ili da je lošiji od nekoga drugoga, zato jer je sklon ozljedama ipak je malo deplasirano i gotovo da pokazuje nedovoljno poznavanje materije (da ne kažem štogod gore).
Melo, brazilski reprezentativac(standardni) i to na mjestu gdje igra Motta. Indikativno isto. Motta je u karijeri isprekidanoj ozljedama ipak uspio nakupiti dosta nastupa za Barcelonu i ne može se re?i da je ostavio nevjerojatan trag tamo. Melo je ina?e igra? Fiorentine, koja je završila ispred Genoe u borbi za LP btw.... Realno, Motta do ove sezone u Genoi nije odigrao tako konstantnu i dobru sezonu za ikoga, i to je veliki rizik. Ako ostane zdrav,ne sumnjam da ?e dobro poslužiti. Ali ništa više od toga. Ja nigdje nisam pisao da on nije dobar igra?, ni da nema kvalitetu za Inter(?ak obrnuto, zar ne?)Ja sam sam samo htio re?i da sigurno ima boljih za sli?nu ili malo ve?u lovu, a da su dostupni Interu. Uvjeren sam da je on došao ponajviše zato što je Moratti prihvatio njega u paketu zajedno s Militom, teško da je Motta bio strateški cilj kojeg je Inter pikirao kao poja?anje za ovu sezonu.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Srpanj 02, 2009, 17:21:20 od Krovopokrivac_SB »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #28 na: Srpanj 02, 2009, 17:46:16 » |
|
pa zar nije far-pes negdje napisao da je melo do prosle godine igrao u malezijskoj ligi??
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adri
|
 |
« Odgovor #29 na: Srpanj 02, 2009, 17:49:01 » |
|
pokriva? je u pravu....mozda se je sad dokazao u Genovi, u kojoj i nije bio pod pove?alom, samo su zapamcenje one neke utakmice u kojima je asistirao i zabio gol i to je to, ispricavam se ako grijesim...mogli smo dodat jos 5-7 milja i dovest lucha, koji je vise od idealnog na tmo Mottinom mjestu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #30 na: Srpanj 02, 2009, 17:50:55 » |
|
pokriva? je u pravu....mozda se je sad dokazao u Genovi, u kojoj i nije bio pod pove?alom, samo su zapamcenje one neke utakmice u kojima je asistirao i zabio gol i to je to, ispricavam se ako grijesim...mogli smo dodat jos 5-7 milja i dovest lucha, koji je vise od idealnog na tmo Mottinom mjestu.
pa motta je zadnji vezni, kao da su za njegovu statistiku najbitnije golovi i asistencije. on odraduje "prljave poslove", oni bi upravo trebali biti pod povecalom jer se cesto nevide.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adri
|
 |
« Odgovor #31 na: Srpanj 02, 2009, 17:52:31 » |
|
Defanzivni vezni, mogli su i Muntari i Cambiasso to odigrat...bili bi jos bolji od motte...nadam se da sam u krivu i da ce me prvim utakmicama Motta razuvjerit...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #32 na: Srpanj 02, 2009, 17:59:21 » |
|
Lucha kupio Marseille za nekih 15 milja.....,za far-pesa,što se ti?e Mela, ovo za Malezijsku ligu,ne znam baš  ..... http://www.weltfussball.de/spieler_profil/felipe-melo/
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Srpanj 02, 2009, 18:01:00 od EL CUCHU 19 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #33 na: Srpanj 02, 2009, 18:03:33 » |
|
Defanzivni vezni, mogli su i Muntari i Cambiasso to odigrat...bili bi jos bolji od motte...nadam se da sam u krivu i da ce me prvim utakmicama Motta razuvjerit...
Cambiasso to i igra, ali jedino ON to igra i to je osnovni problem. Na toj poziciji se ne snalazi ni Muntari, ni Stankovi? (o Vieiriniom nogometu na razini koju bi trebao igrati Inter ne treba ni razgovarati), pa je dovo?enje nekoga tko uz Cmbiassa može odra?ivati takve zadatke i tako ga rasteretiti bio prioritet.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #34 na: Srpanj 02, 2009, 18:06:43 » |
|
Cambiasso to i igra, ali jedino ON to igra i to je osnovni problem. Na toj poziciji se ne snalazi ni Muntari, ni Stankovi? (o Vieiriniom nogometu na razini koju bi trebao igrati Inter ne treba ni razgovarati), pa je dovo?enje nekoga tko uz Cmbiassa može odra?ivati takve zadatke i tako ga rasteretiti bio prioritet.
Da ,trebalo bi nekog dovest,al taj treba bit malo popametan,(a to nisu ni Deki ,a ni Suleey),meni gušt gledat Cambija ,kao u Udinama dok dirigira cijelom obranom 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #35 na: Srpanj 02, 2009, 18:17:17 » |
|
pa motta je zadnji vezni, kao da su za njegovu statistiku najbitnije golovi i asistencije. on odraduje "prljave poslove", oni bi upravo trebali biti pod povecalom jer se cesto nevide.
Da, zadnji vezni je, ali ga u Interu vide kao dio rješenja problema limitiranosti vezne linije da nešto iskreira.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #36 na: Srpanj 02, 2009, 18:29:22 » |
|
Pa tko im brani.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #37 na: Srpanj 02, 2009, 18:33:04 » |
|
Lucho po meni daleko bolji od Motte, a zamislite možda smo mogli Portu uvalit 15 mil i onog cigu, možda ga oni žele natrag?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #38 na: Srpanj 02, 2009, 18:38:59 » |
|
Lucho po meni daleko bolji od Motte, a zamislite možda smo mogli Portu uvalit 15 mil i onog cigu, možda ga oni žele natrag?
Prijatelju, pa nisu ni oni(Portugalci) tak mutavi,zahvaljuju Bogu dan danas da su ga nekom uvalili 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #39 na: Srpanj 02, 2009, 18:40:35 » |
|
ne pa dobro, mislim da bi ga vratili jer partije iz porta i partije iz intera se ne mogu uspore?ivat
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #40 na: Srpanj 02, 2009, 19:59:44 » |
|
pa zar nije far-pes negdje napisao da je melo do prosle godine igrao u malezijskoj ligi??
to?no. melo je bia jednu sezonu na posudbi u malezijskoj ligi. klubu koji je bia po sredini ljestvice i za nefalit grija je klupu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #41 na: Srpanj 02, 2009, 20:03:17 » |
|
bio je na posudbi http://en.wikipedia.org/wiki/Felipe_Melo_de_CarvalhoMelo began his career in Flamengo, Cruzeiro and Grêmio in his native Brazil. In 2004, he joined Malaysia Premier League side Sabah on loan. His performance was disappointing, and due to the intense competition among the Sabah squad and laborious attribute, he only made 5 appearances. That same year, Melo moved to Spain, joining Real Mallorca at the end of the 2004–05 season.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #42 na: Srpanj 02, 2009, 20:08:06 » |
|
Da, zadnji vezni je, ali ga u Interu vide kao dio rješenja problema limitiranosti vezne linije da nešto iskreira.
tesko ce on ista iskreirat,tipican je defenzivni vezni cije su glavne i osnovne karakteristike razgradnja protivnickih napada,tzv.prljavi poslovi... nisu ga doveli za "fantazistu",nema on te reference,kako je Dex nametnuo ,doveden je kao back-up za cambiassa...ako ga moze kvalitetno zamijenit,onda je kupnja opravadana,a ako ne,mou ce biti mister promasaj za transfere.... samo da ga ozljede zaobidju,i mogli bi istesati kvalitetnu zamjenu od njega... posto se real masovno rjesava svojih "zvjezdica" pogledati za sneijdera..super kvalitetni igrac koji moze igrati all-round po sredini,kretivni veznjak sa dubinskim balunom..to je to sta nam treba+dobar obrambeni i po meni mercato je uspjesno obavljen....<
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #43 na: Srpanj 02, 2009, 20:50:29 » |
|
tesko ce on ista iskreirat,tipican je defenzivni vezni cije su glavne i osnovne karakteristike razgradnja protivnickih napada,tzv.prljavi poslovi... nisu ga doveli za "fantazistu",nema on te reference,kako je Dex nametnuo ,doveden je kao back-up za cambiassa...ako ga moze kvalitetno zamijenit,onda je kupnja opravadana,a ako ne,mou ce biti mister promasaj za transfere.... samo da ga ozljede zaobidju,i mogli bi istesati kvalitetnu zamjenu od njega... posto se real masovno rjesava svojih "zvjezdica" pogledati za sneijdera..super kvalitetni igrac koji moze igrati all-round po sredini,kretivni veznjak sa dubinskim balunom..to je to sta nam treba+dobar obrambeni i po meni mercato je uspjesno obavljen....<
Iskreno, vjerujem da ?e Motta biti starter. On, Cambiasso i Zanetti....I da, Motta nije Mourinhovo poja?anje kad se ve? tako moram izraziti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #44 na: Srpanj 02, 2009, 21:04:45 » |
|
Adnane stvarno ne bi trebao uvjek kontrirati pokrivacu rekao bih da ni ne citas njegove tekstove nego polovicno i samo kontriras... Govorim ti to dobronamjerno jer nekako smijesno izgleda. Pokrivac je u pravu
Ja covjeka ako sam ikako uvrjedio ja se ovim putem izvinjavam ja njemu nisam nista lose rekao Samo sam razmjenio misljenja bilo je zesci okrsaja na njegov racun kad je spominjao Luku Modrica Ja sam samo imao svoje misljenje i izjasnio se ne vjerujem da sam ga uvrjeedio a ako sam ovom prilikom se izvinjavam a mislim da je sve ok medju nama neka sam kaze ako ima sta na srcu protiv mene i on i bilo tko .A de uz to nek i navede covjek koliko o sam ja to postova njemu kontrirao ne znam sta vise da kazem .......pozz
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #45 na: Srpanj 02, 2009, 21:10:39 » |
|
nije poanta hoce li motta biti starter ili ne,vec me plasi to sta si navea...dakle,u prvom timu zanetti,cambiasso,motta,+ muntari ili stankovic i sta dobijemo?! puno trke,agresije,"dugih baluna" na napadace i cekanje trenutka inspiracije od zlatana da zabije gol ili asistira... gdje je tu fizionomija igre?! to ce svakako u seria a proci,u CL-nemoguce ! u kratkom rezimeu prethodne sezone bilo je x tekma gdje smo te iste dobijali "na misice"... nikakve ljepote tu nema,nekog vica,kretivnosti (izuzmemo li zlatanovo carobnjastvo)..... realno,od josea ocekujem da to provede u djelo,ali sa igracima u vezi tipa ovog "romba" sta sam gore navea necemo nikad postici !!! mislim da je razlog vise nego ocit...trebamo fantazistu,ali nikako da to napravimo..dotad cemo "umirati u ljepoti" nogometa koje prezentiraju muntari,motta i co,(btw svaka im cast na poozrtvovnosti i zalaganju),ali za VELIKE STVARI cekat cemo,bojim se kao dinamo proljece... umri muski...(mislim da znate na sta aludiram)...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #46 na: Srpanj 02, 2009, 21:12:08 » |
|
Ja covjeka ako sam ikako uvrjedio ja se ovim putem izvinjavam ja njemu nisam nista lose rekao Samo sam razmjenio misljenja bilo je zesci okrsaja na njegov racun kad je spominjao Luku Modrica Ja sam samo imao svoje misljenje i izjasnio se ne vjerujem da sam ga uvrjeedio a ako sam ovom prilikom se izvinjavam a mislim da je sve ok medju nama neka sam kaze ako ima sta na srcu protiv mene i on i bilo tko .A de uz to nek i navede covjek koliko o sam ja to postova njemu kontrirao ne znam sta vise da kazem .......pozz
Ma daj što ti je, pa kad sam se ja uvrijedio.... Sve pet, raspravljamo. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #47 na: Srpanj 02, 2009, 21:13:35 » |
|
Et i to smo rjesili drago mi je sto je sve ok...pozz
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #48 na: Srpanj 02, 2009, 21:20:48 » |
|
nije poanta hoce li motta biti starter ili ne,vec me plasi to sta si navea...dakle,u prvom timu zanetti,cambiasso,motta,+ muntari ili stankovic i sta dobijemo?! puno trke,agresije,"dugih baluna" na napadace i cekanje trenutka inspiracije od zlatana da zabije gol ili asistira... gdje je tu fizionomija igre?! to ce svakako u seria a proci,u CL-nemoguce ! u kratkom rezimeu prethodne sezone bilo je x tekma gdje smo te iste dobijali "na misice"... nikakve ljepote tu nema,nekog vica,kretivnosti (izuzmemo li zlatanovo carobnjastvo)..... realno,od josea ocekujem da to provede u djelo,ali sa igracima u vezi tipa ovog "romba" sta sam gore navea necemo nikad postici !!! mislim da je razlog vise nego ocit...trebamo fantazistu,ali nikako da to napravimo..dotad cemo "umirati u ljepoti" nogometa koje prezentiraju muntari,motta i co,(btw svaka im cast na poozrtvovnosti i zalaganju),ali za VELIKE STVARI cekat cemo,bojim se kao dinamo proljece... umri muski...(mislim da znate na sta aludiram)...
Klasan post, nešto što je jasno kao dan. Lijepo si to sažeo. Dakle, da ponovim što smo ve? spomenuli...Motta ?e biti starter i istina je da je u on u kreaciji igre bolji od svih igra?a koje sad imamo, ali ako ne do?e barem još jedan jeben veznjak nema ništa od Intera u LP. A Deco to nije... Zapravo, Mourinho je naglašavao da traži ''advanced MC'' da se izrazim mena?erskim rje?nikom, ne AMC..Dakle, ofanzivnog centralnog veznog koji obavlja obrambene zadatke(lLampard, Elano su takvi igra?i recimo). To je vjerojatno razlog što su zaobišli Diega. I mislim da Mourinho planira igrati nekakav 4-3-1-2 gdje bi ona trojica igrala prakti?no više kroz sredinu(uz prodore Zanettija po boku), a Maicon i Santon bi morali iznjeti ogroman dio napada?ke igre po bokovima jer su u vezi sve centralni igra?i koji ne mogu igrati po krilima. Naravno, o?ekujem da bude utakmica kad ?e Jose pokušati za svojim voljenim 4-3-3 sustavom s Ibrom u sredini, Balotellijem lijevom i romom desno. Šteta što nemamo nekog boljeg od Quaresme.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #49 na: Srpanj 02, 2009, 21:27:30 » |
|
Ma sve je to dobro ali ne bi volio da Deco dodje u Inter iz razloga samo zato sto nije dosao one godine kad smo ga trazili sta ce nam sad a za Quaresmu moze igrat Mancini jos je Interov .....Stvarno steeta da takav igrac propada ....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
|
|
|
|