Veljaa 10, 2012, 09:43:54 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 4 5 [6] 7   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Thiago Motta  (Posjeta: 4495 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
levis
Super clan

« Odgovor #125 na: Svibanj 07, 2010, 19:59:31 »

Hvatao je poslije Busquetsa za vrat vjerovatno radi toga. Ali mogli su i onom supku odrezat nesto za simuliranje.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #126 na: Svibanj 07, 2010, 23:24:38 »

Zalosno jeste ali kako bilo crveni je dobio zalsuzeno mozda jeste mozda nije kako god okrenes finale bi preskocio nazalost tako je al ajde nema veze bjerujem da ce ga igrac 22 maya svibnja dostojno zamjeniti sretno nasim FORZA INTER
a da kazem Motta je hvala bogu uz Cambiasa postao vazan igrac INTERA nas XAVI ...GRANDE MOTTA GRANDE INTER
Evidentirano

INTER is simply ME

97 seasons in Serie A ONLY
    18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
levis
Super clan

« Odgovor #127 na: Svibanj 07, 2010, 23:33:09 »

Samo mi je zao raid njega, kako je igrao onu tekmu protiv chelsea, poslije toga se digao u formi samo tako.
Zasluzio je da igra to finale.
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #128 na: Svibanj 08, 2010, 10:03:25 »

kako ne?e igrat finale neka se još dokaže u zamjeni snijdera sad ove dvi utakmice kad ga nema novija zastava
Evidentirano
InterNS
Pocetnik
*

« Odgovor #129 na: Svibanj 08, 2010, 12:32:05 »

Ih,pa nije Motta bas toliko dobar ROFLMAO
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #130 na: Svibanj 08, 2010, 13:54:29 »

žao mi je, prometnuo se u jednog od najvažnijih igra?a mimo svih naših o?ekivanja. ?ak mi je i drag postao, al neka nadam se da ?e ga deki dostojno zamjeniti
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #131 na: Svibanj 08, 2010, 15:30:10 »

Ih,pa nije Motta bas toliko dobar ROFLMAO

GrijeÅ¡iÅ¡ druže, Motta upravo jest baÅ¡ toliko dobar i vrlo je važan kota?i? u Interovu stroju. Ja sam jedan od rijetkih ovdje koji mu je u svakoj prilici  - i kad mu nije iÅ¡lo, a bilo je takvih utakmica - držao stranu, dok je Ante, skupa s ve?inom forumaÅ¡a, bio jedan od njegovih najžeÅ¡?ih osporavatelja. I sad kad vidiÅ¡ da je i Ante uz njega ne možeÅ¡ ne zaklju?iti da Motta radi neÅ¡to veliko. A napravio je bogme u drugom dijelu sezone velike stvari i vjerujem da nam je bez razlike svima žao Å¡to ga ne?e biti u finalu.
« Zadnja izmjena: Svibanj 08, 2010, 16:38:42 od Dexter » Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #132 na: Svibanj 08, 2010, 16:08:09 »

Motta je se uklopio u Mourinhov inter bas kako zeli a ko pljuje po njemu ocigledno ne gleda sve tekme FORZA MOTTA FORZA INTER pozzz
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #133 na: Svibanj 08, 2010, 16:20:05 »

Meni je sad postao drag igrac  Smiley
Evidentirano

ToniV.G
Stalni clan

« Odgovor #134 na: Svibanj 08, 2010, 16:41:07 »

tako posten igrac, a to mu se dogodi  Embarrassed Embarrassed Embarrassed  dobio je suspenziju zbog onog drzanja za vrat kasnije al budimo realni nema onog na svijetu tko onako nebi reagirao ajmo motta po  Pobjednik Pobjednik Pobjednik a protiv bayerna ce i stankovic dobro odigrat  Pehar Pehar Inter Inter
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #135 na: Svibanj 08, 2010, 23:11:03 »

u velikim i bitnim utakmica odlicno odigra,makar sam i ja prije bio za to da ga se proda skupa s munatarijem...sada vise nisam za to yess da
Evidentirano

amel
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #136 na: Svibanj 09, 2010, 00:39:51 »

mota je strasan igrac,malo mu je na pocetku trebalo vremena da se privikne na mourinhov stil igre ali u zadnji 10 utakmica je pokazao da mnogo znaci za igru intera i da je vrlo vazan dio tsroja i ekipe,nadam se da deki moze uraditi dobru zamjenu... Pobjednik Pobjednik Pobjednik Pobjednik Pobjednik
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #137 na: Svibanj 09, 2010, 01:54:32 »

u velikim i bitnim utakmica odlicno odigra,makar sam i ja prije bio za to da ga se proda skupa s munatarijem...sada vise nisam za to yess da
ja sam bio protiv njega, tada je bio u komi a ne u formi. kad je bila rije? o tome za ?iji smo odlazak rekao sam da zaslužuje ostat još jednu sezonu jer ipak je mutari dulje u interu od njega pa nek de?ko dobi priliku, no smotta je iskoristio šansu u ovom drugo dijelu sezone jako jako dobro
Evidentirano

kova19
Pocetnik
*

« Odgovor #138 na: Svibanj 26, 2010, 22:02:23 »

Moram priznati da sam i ja bio skeptik kada je doÅ¡ao, ali zapravo sam bio budala jer nisam dovoljno poznavao njegovu igru.. Igra? finoga kova,  kakav nam je trebao, glavna odlika mu je pas igra, vidi se da je potekao u Barceloni.. Sve u svemu veliko i jako bitno poja?anje..
Evidentirano
GrandeMassimoMoratti
Super clan

« Odgovor #139 na: Kolovoz 07, 2010, 10:21:05 »

Ovaj je opet ozlje?en. Wall smack
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #140 na: Kolovoz 07, 2010, 14:59:34 »

Na svojoj pozciji uz Cambiasa najbolji na svjetu nema veze svako se ozljedi doci ce on kad zatreba  Cheesy Cheesy Cheesy
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
GrandeMassimoMoratti
Super clan

« Odgovor #141 na: Kolovoz 24, 2010, 14:05:22 »

Operiran sino?. Koljeno. Wall smack

Stvarno je nevjerojatno koliko je ovaj ?ovjek proveo po bolnicama kroz karijeru, uspio je JEDNU sezonu u životu ostati zdrav i to u Genoi. Mislim da na njega ne?emo mo?i ra?unati barem prvi dio prvenstva, on nije isti igra? kad nije sto posto spreman. Ali ovo zna?i više prilika za Marigu(nadam se), ali isto tako postoji mogu?nost da ?e Zanetti igrati u sredini više što bi zna?ilo Chivu na lijevom boku. Angry
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #142 na: Kolovoz 25, 2010, 16:35:40 »

nema veze zelim mu brz oporavak kad god se vrati dobro ce nam doci sretno kralju ..
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #143 na: Kolovoz 28, 2010, 11:55:33 »

Thiago sretan ro?endan i brz oporavak!
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #144 na: Kolovoz 28, 2010, 23:25:05 »

I Od mene sretan rodjendan sve najbolje brz povratak..
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
ayo
Stalni clan

« Odgovor #145 na: Kolovoz 29, 2010, 20:29:02 »

pridruzujem se cestitkama i zeljama
Evidentirano

Lemi27
Mladi clan
**

« Odgovor #146 na: Kolovoz 30, 2010, 13:43:56 »

Motta je jednostavno ''masina''. kapacitet pluca mu je veci nego kod ronioca i vaterpolista..... neumorni trkac koji usto i zna sa loptom..... sve u svemu trenutno ne zamjenjiv...... zelim mu brz oporavak jer stankovic i drugi trenutno nisu dostojni zamjeniti ga.... mozda jedino Mariga.... ali Motta ima konstantu i zato je meni broj 1 uz cambiassa u veznom redu
Evidentirano
Sneijder10
Administrator
Nosim Inter u srcu

Profil WWW
« Odgovor #147 na: Studeni 15, 2010, 02:04:34 »

Sta je s njim, je li poceo trenirati?
Da li se zna kad bi se on mogao vratiti?
Evidentirano

FORZA INTER!!
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #148 na: Oujak 24, 2011, 23:26:39 »

Thiago Motta: Možemo osvojiti i Scudetto i LS

Thiago Motta se trenutno s Azzurima priprema za kvalifikacijski dvoboj za EURO 2012. protiv Slovenije, ali ipak je našao vremena za intervju za portal Goal.com.

Prva stvar o kojoj je progovorio bila je dramati?na pobjeda protiv Bayerna u Ligi prvaka, a osobito o tome kako je reagirao njegov trener Leonardo:
"Naravno, prvo nam je ?estitao ali vidjelo se da je oduševljen. Za njega je to bilo na odre?eni na?in neko novo iskustvo koje je podijelio s nama. Za njega je to bio poseban trenutak jer neko vrijeme nije radio kao trener i bio je oduševljen, kao i mi ostali."

Interov veznjak osje?a da je ta pobjeda bila važna za ?itav talijanski nogomet:
"To je ogromna pobjeda Intera i talijanskog nogometa zbog toga što smo se vratili i pobijedili kad su nas svi drugi ve? bili otpisali. Na trenutak se ?inilo da ?e svi talijanski klubovi biti eliminirani i da Serie A više nije dovoljno jaka da se natje?e u Serie A, no mi smo uspjeli dokazati suprotno."

Još na temu Lige prvaka, Motta je dodao da je Inter rame uz rame s ostalim jakim ekipama, i da se opet cilja na osvajanje:
"Mi smo u ?etvrtfinalu i sretni smo zbog toga. Timovi poput Barcelone ili Real Madrida uvijek se motaju u ovom krugu natjecanja tako?er, ali i mi smo još u istom natjecanju s njima. U posljednjih godinu i pol bili smo fantasti?ni, i opet želimo osvojiti Ligu prvaka."

Bilo kako bilo, Interova osmica ne želi taj uspjeh po cijenu neuspjeha u osvajanju Scudetta:
"Tako?er, možemo osvojiti i Scudetto. Na korak smo do Milana, a derbi kuca na vrata, tako da imamo šanse i za taj naslov."

Upitan o ?injenici da je Ibrahimovi? suspendiran za derbi, Motta odgovara:
"Ma to nema puno veze. Naravno da je on sjajan igra?, i igra? koji je za njih od izuzetne važnosti, no ja osobno više bih volio da on može igrati ovaj derbi."

Za kraj, talijanski veznjak otkriva da je obla?enje dresa Azzura za njega "strašan osje?aj, ogroman trenutak" i ne osje?a se tužnim što nikad nije pozvan u brazilsku repku.
"Iskreno, o tome nikad nisam ni razmišljao. Znam da je za pretpostaviti da je to san svakog Brazilca koji se bavi nogometom, no to nikad nije bio slu?aj sa mnom."
SRETNO !
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #149 na: Oujak 26, 2011, 06:23:32 »

Nas veznjak u reprezentativnoj akciji protiv Slovenaca postigao prvijenac u sklopu euro kvalifikacija... Bravo!
Evidentirano

Str: 1 ... 4 5 [6] 7   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!