Veljaa 10, 2012, 10:04:14 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 3 4 [5] 6 7   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Thiago Motta  (Posjeta: 4496 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #100 na: Rujan 21, 2009, 23:35:01 »

Steta sto se povredio ...
Evidentirano

INTER is simply ME

97 seasons in Serie A ONLY
    18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
p3r0_inter
Stalni clan

« Odgovor #101 na: Rujan 22, 2009, 10:07:56 »

To je ono Å¡to me najviÅ¡e brinulo, kako ?e se on nosit s ozljedama. I nažalost, nije dobro po?elo...  Embarrassed
Evidentirano

Io sono Interista
Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #102 na: Studeni 01, 2009, 19:10:00 »

Ovaj je opet ozlje?en.
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #103 na: Studeni 01, 2009, 19:28:39 »

Bit ce on spreman protiv Dinama ............
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #104 na: Studeni 01, 2009, 19:30:01 »

Bit ce on spreman protiv Dinama ............

"Thiago Motta wasn't fit to play and he's very unlikely to recover for Wednesday." -Jose Mourinho

http://www.inter.it/aas/news/reader?N=32538&L=en

Svakako bih volio da ga imamo protiv Kijeva, ali nisam optimisti?an. Ni za Sneijdera tako?er nažalost.
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #105 na: Studeni 01, 2009, 21:08:25 »

to je sad sjebano on je kolko tolko kreativniji od cambiassa i muntarija, bit ?e borba prsa o prsa u kijevu
Evidentirano

Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #106 na: Sijeanj 10, 2010, 21:14:39 »

Iz utakmice u utakmicu se potvr?uje koliko je ovaj beskoristan igra?, baš beskoristan. Ju?er opet o?ajno izdanje, ?ovjek je toliko loš ovu polusezonu da je ?ak jedan Oriali u intervjuu potvrdio nedavno da su zadovoljni svim poja?anjima, a da su od Motte ipak o?ekivali malo više.

Trutina koja mesari po nogoma protivnika, dodaje prvom do sebe i ozlje?en je barem pola sezone. Ali jebiga, u moru dobrih poteza zadnjih godina bilo je i ovakvih gluposti, tim gore što je u dealu s Mottom otišao iz Intera mladi Bonucci.

Valjda ?e Genoa pristati uzeti Mottu nazad nakon ove sezone jer ?ovjek jednostavno nije dovoljno kvalitetan da bi igrao u Interu, a bezveze bi bilo da sjedi na klupi i zauzima mjesto našim mladi?ima iz Primavere.
Evidentirano
majstormk
Super clan

« Odgovor #107 na: Sijeanj 10, 2010, 22:35:06 »

Iz utakmice u utakmicu se potvr?uje koliko je ovaj beskoristan igra?, baš beskoristan. Ju?er opet o?ajno izdanje, ?ovjek je toliko loš ovu polusezonu da je ?ak jedan Oriali u intervjuu potvrdio nedavno da su zadovoljni svim poja?anjima, a da su od Motte ipak o?ekivali malo više.

Trutina koja mesari po nogoma protivnika, dodaje prvom do sebe i ozlje?en je barem pola sezone. Ali jebiga, u moru dobrih poteza zadnjih godina bilo je i ovakvih gluposti, tim gore što je u dealu s Mottom otišao iz Intera mladi Bonucci.

Valjda ?e Genoa pristati uzeti Mottu nazad nakon ove sezone jer ?ovjek jednostavno nije dovoljno kvalitetan da bi igrao u Interu, a bezveze bi bilo da sjedi na klupi i zauzima mjesto našim mladi?ima iz Primavere.
plus bolzoni koji je takoder bio najavljivan ko veliki talent, igra na istoj poziciji ko i ovaj... al dobro, mozda bude ga se moglo prodati na ljeto...
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #108 na: Sijeanj 10, 2010, 22:47:06 »

mozda prodat na ljeto ili vidit hpcel se ovaj uklopit I meni je drag  al smjesno mi za covjeka nake gradje da nemoze nekom uzet loptu bez prekrsaja nadam se da ce se uklopit a ako ne zbogom druze sretno dalje ....
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #109 na: Sijeanj 29, 2010, 19:38:55 »

?ak i neloš ju?er, osim nekih nevjerojatnih prekršaja :Smiley. Ali i Muntari je ju?er odigrao u malo vremena dobro, imao jednu fantasti?nu obrambenu reakciju kad je razoružao Diega u naših 16 metara...

Ali objektivno, ne trebaju nam njih obojica, nijedan nema kvalitetu da bude starter u Interu, a nema smisla toliko skupih igra?a držati na klupi/tribinama.
Dakle, nek ide jedan, a drugi neka ostane...

Kog osobno preferiram? Teško mi je re?i, Motta je na svoj najbolji dan ?ak i dobar prema naprijed i odradi ponešto u obrani, Muntari kad je spreman je daleko bolji u obrambenim zadacima, ali se teško sjetiti neke njegove dobre utakmice prema naprijed. No, pošto su puno rje?e situacije kad ova dvojica igraju dobro, nego obratno, Muntari je po meni manje katastrofalan od Motte kad igraju loše.
Evidentirano
Bergomi
Pocetnik
*

« Odgovor #110 na: Veljaa 11, 2010, 17:43:01 »

Na terenu kao da ne postoji.  :Smiley
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #111 na: Veljaa 11, 2010, 18:47:55 »

Bo sam za njegovo dodvodjenje razlog jedan igrao u barci pored nakvih zivotinja u vezi  razlog 2 sezona u genoi odlicna Ali ima nesto sto ga koci a ne samo njega mnogo je takvi igraca  pritisak koji ima kod sebe ja ne znam on je kao izgubljen Ove sezone mozda 2 tekme nisam gledao svaku sam pratio I bilo je situacija kad treba da odradi taj pas prema naprjed nema covjek zasere ne zna al ne krivim ga nek ostane ovu sezonu duga je igramo na svim frontovima pa akobogda na ljeto dovest nekog boljeg a njemu sretno . Inter zastava
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #112 na: Veljaa 11, 2010, 18:55:19 »

Meni je isto los, ali jucer mi je bio OK.
Evidentirano

Milano siamo noi!
Hrca
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #113 na: Veljaa 11, 2010, 19:56:45 »

motta je prosje?an, ok igra?, nikada ne?e odigrati neku ekstra rolu, ali ?e odraditi svoj posao.. smatram da ga se treba zadržati, istina nema sre?e s tim ozljedama, ali ako ?emo nekoga sa te def.vez. pozicije na ljeto rješavati, ja sam za to da se prije rješimo muntarija... Inter zastava
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #114 na: Oujak 17, 2010, 15:31:35 »

<a href="http://www.youtube.com/v/TRvXs6kabeE&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/TRvXs6kabeE&rel=1</a>
Evidentirano

eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #115 na: Oujak 17, 2010, 15:37:21 »

<a href="http://www.youtube.com/v/TRvXs6kabeE&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/TRvXs6kabeE&rel=1</a>
Inter zastava
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #116 na: Oujak 18, 2010, 18:53:24 »

hahahaha aj nek je smotta odigrao neku dobru tekmu, nije joÅ¡ od po?etka sezone(protiv bilana) mislim da je za muntaria kasno, no ovaj joÅ¡ ima prilike se spasit, no za mene ?e uvijek ostati smotta  Grin
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #117 na: Travanj 03, 2010, 19:29:09 »

Samo sa komentiram "panjinu" Mottu koji nije za Inter i koga treba potjerat na kraju sezone... Wink

Evidentirano

eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #118 na: Travanj 03, 2010, 19:37:30 »

Kako je odigrao danas , pokazao da ipak zna odigrat , ali ipak protiv Bologne...Mora ponoviti to protiv CSKA  Cheesy
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #119 na: Travanj 03, 2010, 22:06:56 »

Pokazalo se ve? više puta da u klju?nim utakmicama odigra odli?no, a to je ono što je u trenucima kad igraš na tri fronta i kad ti protivnici pišu za le?ima ipak najvažnije. Tko misli da ovo danas protiv Bologne nije bila jedna takva utakmica grdno se vara. Od poraza protiv Rome pa do kraja svaka utakmica potencijalno lomi prvenstvo, odnosno svaka je klju?na.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #120 na: Travanj 04, 2010, 01:31:23 »

Pokazalo se ve? više puta da u klju?nim utakmicama odigra odli?no, a to je ono što je u trenucima kad igraš na tri fronta i kad ti protivnici pišu za le?ima ipak najvažnije. Tko misli da ovo danas protiv Bologne nije bila jedna takva utakmica grdno se vara. Od poraza protiv Rome pa do kraja svaka utakmica potencijalno lomi prvenstvo, odnosno svaka je klju?na.
JA SAM UVJEK BRANIO SVAKOG INTEROVOG IGRACA TAKO I NJEGA NADAM SE DA E NASTAVIT VAKO  Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #121 na: Travanj 04, 2010, 10:16:23 »

napisao sam ve? smotta je pravi primjer kako je put od vrha do dna kratak  Wink sam nek nastavi on ovako ne?e se nitko žalit, al ostaje on smotta zauvijek!  Grin  yess da
Evidentirano

nony
Mladi clan
**

« Odgovor #122 na: Travanj 21, 2010, 17:26:07 »

lagano motta postaje vazan kotacic uz El Cucha u veznom redu, i samo neka tako nastavi bit cu prisiljen promjenit misljenje o njemu koje sam imao veci dio sezone,a i kad je dosao....  Thumb Up
Evidentirano
Agram
Mladi clan
**

« Odgovor #123 na: Svibanj 07, 2010, 19:13:07 »

http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy=2010&mm=05&dd=07&nav_id=429642
Evidentirano

eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #124 na: Svibanj 07, 2010, 19:55:33 »

Daj ne mogu vjerovat.Sta nema nikakvo objasnjenje za ovo ? 
Evidentirano

Str: 1 ... 3 4 [5] 6 7   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!