|
billyRI
|
 |
« Odgovor #25 na: Svibanj 26, 2008, 22:29:48 » |
|
ha ha, pazi da si u Rijeci napravim ti sutra da gledaš i premiere i polsat i multivisione francuske, kupi kabel nul modem 15-tak kn, ja ?u ti poslati upustvo i dreamsoft na PM i probat ?emo ,ostale kanale ne možeš gledati (avalu itd...)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #26 na: Svibanj 26, 2008, 22:31:37 » |
|
To mi je cudno da ima soft za Premiere a nema za ove slabije kanale tipa Avala i ostali.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #27 na: Svibanj 26, 2008, 22:35:13 » |
|
pusti Avalu i te lokalne doma?e kad možeš ovo gledati.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #28 na: Svibanj 26, 2008, 22:38:36 » |
|
ova ti je dobra ,reci nekom hakeru u španjolskoj da skine avalu ili premiere.pa premiere su najzanimljiviji programi i za gledati i za hakirati. evo okreni satelit na 1 W na THOR na?i DIGI TV gledat ?eš 10 sportskih ,xxx. HBO sa filmovima i ostale kanale ali i za njih moraš ubaciti novi soft. na?i tamo nekog da ti ubaci novi soft a ja ?u ti objasniti kako da daljinskim ubacuješ klju?eve.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #29 na: Svibanj 26, 2008, 22:40:51 » |
|
Ok Billy kada kupim nul modem(samo mi reci di to ima i dali je svejedno za bilo koji reciver) cemo se dogovorit jos preko PM poruka da vise tu nedosadujemo pa ces mi objasnit kako da stavim soft i kljuceve nove ako si siguran da mogu s tim reciverom gledat Premiere samo nemoj da sjebem reciver 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #30 na: Svibanj 26, 2008, 22:45:58 » |
|
e sad di ima,pogledaj u du?anima di prodaju elektro opremu možda imaju u HG spotu ili chipoteka neznam zbilja,15-tak kn i ništa ne ubacuj dok se ne ?ujemo na PM. Pozdrav
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #31 na: Svibanj 27, 2008, 00:06:38 » |
|
To mi je cudno da ima soft za Premiere a nema za ove slabije kanale tipa Avala i ostali.
jbg ja se u ovo ne razumijem al avalu pratim preko obicne antene a ne preko digitalne
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #32 na: Svibanj 27, 2008, 17:39:32 » |
|
e de?ki nikako nemojte o ovime preko PM-a jer i ja trebam taj kabel, meni isto više slabo rade programi nekad sam imao 700 sad radi nekih 10. :'(
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #33 na: Svibanj 27, 2008, 17:46:50 » |
|
eeeeeee sad sam se sjetio to kad sam imao 700 programa imao sam i Inter Chanell ili tak nekak, ugl bile su cijeli dan tekme naše, nešto ko barca tv. al sam mi je radio nekih tjedan dana i od tada nemrem nac ni kodove ni nis
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #34 na: Svibanj 27, 2008, 17:52:40 » |
|
mene u biti zanima samo inter ch. Najraa?e bi da imam nekog u Italiji, uzme mi sky karticu, uz koju dobije reciver i sve ostalo. Prebacim kod nas i to je to. Mjese?no pla?aš pretplatu toj osobi i gotovo. Problem je što nemam nikog.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
srdanlujo
Gost
|
 |
« Odgovor #35 na: Svibanj 27, 2008, 19:21:24 » |
|
mene nitko nitko ne sluša kad kažem dreambox. to bi došlo manje od pretplate na sky, a vidi se sky i sve ostalo (zaista sve ostalo, nekoliko tisu?a kanala). inter channel ne prenosi izravno nego se snimka emitira kasnije.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #36 na: Svibanj 27, 2008, 19:38:06 » |
|
mene nitko nitko ne sluša kad kažem dreambox. to bi došlo manje od pretplate na sky, a vidi se sky i sve ostalo (zaista sve ostalo, nekoliko tisu?a kanala). inter channel ne prenosi izravno nego se snimka emitira kasnije.
objasni nama laicima što je to. Ovo za live da ne ide nisam znao.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
srdanlujo
Gost
|
 |
« Odgovor #37 na: Svibanj 27, 2008, 20:16:33 » |
|
objasni nama laicima što je to. Ovo za live da ne ide nisam znao.
ukratko – za više šaraj po internetu. dreambox je isto receiver koji se spaja normalno s tanjurom. istovremeno se spaja mrežnim kabelom na adsl ruter. ako si ne želiš komplicirati život, a ne želiš jer je pilana, platiš nekome tko pušta signal preko adsl-a. trebaš na?i tamo gdje si ti tko nudi tu uslugu. svaka firma koja se bavi sat tv-om ima nekoga za to. ina?e inter channel sad ide preko nekih albanskih kanala, a utakmice izravno prenosi naravno sky. primarni audio je naj?eš?e bergomi i netko s tim da se može staviti drugi audio koji je scarpini. i molim te pošalji mi taj logo koji koristiš kao avatar jer ih skupljam. pozdrav
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #38 na: Srpanj 20, 2008, 22:00:16 » |
|
evo gledam da ?e u ?etrvtak biti live prijenos sa arapima na kanalu ART Sport 4, baš me zanima tko ?e igrati u napadu
Pozdrav
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #39 na: Srpanj 20, 2008, 22:13:23 » |
|
Jel to free kanal.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #40 na: Srpanj 20, 2008, 22:15:29 » |
|
nije , ali do ?etvrtka bit ?e sigurno neki free kanal na arapskim kanalima, javim kada doznam.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
zoka
Gost
|
 |
« Odgovor #41 na: Srpanj 20, 2008, 22:49:39 » |
|
jel to kodirano , i na kojem satelitu? hotbird?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #42 na: Srpanj 20, 2008, 22:50:40 » |
|
Pa ovaj sto je napisao ti je kodiran kolko sam ja shvatio ali javit ce nam do cetvrtka di ce se prenosit i bit ce free kanal.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
zoka
Gost
|
 |
« Odgovor #43 na: Srpanj 20, 2008, 22:55:24 » |
|
meni je namješten satelit na hotbird ali nisam zadovoljan sa njime, jeli to dobar. Ja bi neki da mogu gledat interove tekme
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #44 na: Srpanj 20, 2008, 22:57:24 » |
|
za sad ne diraj ništa a do po?etka sezone ?emo vidjeti šta se vidi i na kojem satelitu, ovaj je na hotbirdu ali kodiran.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
zoka
Gost
|
 |
« Odgovor #45 na: Srpanj 20, 2008, 22:59:00 » |
|
jel to dobar, ja sam nešto pr?ko tražio druge programe na drugim satelitima ali ništa. Vidim ima inter channel, juve channel, milan ali sve kodirano. Ja sam mislio da to nešt bolje. Imam digitalni reciver. Sam mogu gledat Z1 , ovo drugo sve nešt poljsko , arapsko i gluposti neke. Rai Sport ima. I abhu dabi sport lol
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #46 na: Srpanj 20, 2008, 23:00:09 » |
|
koji reciver imaš?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
zoka
Gost
|
 |
« Odgovor #47 na: Srpanj 20, 2008, 23:01:05 » |
|
Digimax neki dvb-s 9030
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #48 na: Srpanj 20, 2008, 23:07:38 » |
|
pa solidan reciver ,snjime možeš gledati hakirane kanale(nema ih puno) treba ti software i klju?evi, dupli lnb za astru i hotbird, nul modem kabel za prebacivati sve to iz pc. Za sada na hotbirdu možeš gledati samo poljake POLSAT.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
zoka
Gost
|
 |
« Odgovor #49 na: Srpanj 20, 2008, 23:18:41 » |
|
ja sam totalni njub za to , jel mi možeš pojasnit šta je to , kak to kupit i gdje to uštekat? LoL izvini ali sam njub , ali brzo shva?am.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|