Veljaa 10, 2012, 08:22:30 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 2 [3]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Idealna postava u sezoni 2009./2010.  (Posjeta: 2575 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #50 na: Lipanj 22, 2009, 19:47:33 »

U Realu nije bio baš briljantan, ali glavno da kod nas igra odli?no.
Evidentirano

Milano siamo noi!
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #51 na: Lipanj 22, 2009, 19:50:06 »

ja jedino nikada ne?u zaboraviti kako ga je kaka izvozao i onda je frajer slomio zglob

ROFL ROFL ROFL
Evidentirano

majstormk
Super clan

« Odgovor #52 na: Lipanj 23, 2009, 18:34:28 »

ja jedino nikada ne?u zaboraviti kako ga je kaka izvozao i onda je frajer slomio zglob
nisu bili krizni ligamenti?
Evidentirano
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #53 na: Lipanj 23, 2009, 20:50:38 »

----------------j.cesar------------------

--maicon----samuel---chivu--santon---
...................(carvalho)...........(max)................

---zanetti     sneijder----cambiasso---mancini----
..........................

---------zlatan-------mario------
.............(milito)......................
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #54 na: Lipanj 23, 2009, 21:00:25 »

nisu bili krizni ligamenti?

jesu Thumb Up
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #55 na: Lipanj 23, 2009, 22:44:27 »

isti qurac, ali svejedno mene bi bilo sram da sam jedan od najboljih stopera na svijetu i onda ti netko polomi nogu jer te izvaljo lijevo-desno, pa makar to bio ne znam ko
Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #56 na: Lipanj 24, 2009, 13:51:19 »

isti qurac, ali svejedno mene bi bilo sram da sam jedan od najboljih stopera na svijetu i onda ti netko polomi nogu jer te izvaljo lijevo-desno, pa makar to bio ne znam ko

mah..... ja imam ozljedu prednjeg kriznog ligamenta, to je kako su mi doktori rekli najgora ozljeda kod sportasa!!! i mogao se samuel ozljediti sam nije ga trebao kaka' vozat....
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
puledro_pazzo
Mladi clan
**

« Odgovor #57 na: Srpanj 05, 2009, 22:32:43 »

obzirom na aktualna imena postava  bi mogla biti:

cesar
maicon           r.carvalho          chivu         zanetti

deco             cambiasso           motta

ibra                           cassano
                                 milito       

zamjene:
toldo
santon,samuel,cordoba,maxwel
deki,muntari
mancini,quaresma,supermario     

po mom misljenju, vrhunska ekipa, za najveci domet.
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #58 na: Srpanj 06, 2009, 13:44:59 »

super si cassana ubacio koji nema nikakve veze s nama osim što navija za nas i žarko želi u inter(no inter njega ne želi)
Evidentirano

Il Trattore
Super clan

« Odgovor #59 na: Srpanj 06, 2009, 13:49:48 »

cesar
maicon           r.carvalho          chivu         santon

zanetti          cambiasso           motta

deco                                   

ibra                 milito       

zamjene:
toldo
samuel,cordoba,maxwel
deki,muntari
mancini,quaresma,supermario     

Evidentirano

SEMPER FIDELIS
matrixpg
Super clan

« Odgovor #60 na: Kolovoz 16, 2009, 01:55:06 »

cesar,maicon,lucio,materazzi,santon,il capitano,cambijaso,deki stankovic,quaresma(snajder),eto"o,militto
Evidentirano

E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco
lui diceva che la serie A e nel nostro dna
io non rubo il campionato
ed in serie B non son mai stato!
Bonzo
Super clan

« Odgovor #61 na: Kolovoz 16, 2009, 23:03:25 »

cesar,maicon,lucio,materazzi,santon,il capitano,cambijaso,deki stankovic,quaresma(snajder),eto"o,militto
Cambiassa zaboravi, sjebo ligamente, nema ga 2 mjeseca.Ostalo OK, iako bi umjesto nizozemca više volio Gurkufa.
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #62 na: Kolovoz 16, 2009, 23:29:22 »

Cambiassa zaboravi, sjebo ligamente, nema ga 2 mjeseca.Ostalo OK, iako bi umjesto nizozemca više volio Gurkufa.

Materazzi ispred Samuela i Chivua :Smiley
Evidentirano
Il Trattore
Super clan

« Odgovor #63 na: Kolovoz 16, 2009, 23:41:27 »

Materazzi ispred Samuela i Chivua :Smiley
to samo protiv bilana i juBea da ih malo udara hahah
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #64 na: Kolovoz 22, 2009, 20:13:23 »

to samo protiv bilana i juBea da ih malo udara hahah
Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Udara taj sve zivo ... Cheesy Cheesy
Evidentirano

INTER is simply ME

97 seasons in Serie A ONLY
    18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #65 na: Kolovoz 24, 2009, 19:42:52 »

cesar, maicon, cordoba, lucio, chivu, zanetti, sneijder, cambi, balotelli, eto'o, mancio ili q
Evidentirano

Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #66 na: Kolovoz 29, 2009, 03:28:40 »

Tražim u koju bih temu ovo stavio, nemamo jednu bazi?nu temu tipa INTER 2009./2010.

Dakle, jedan mali osvrt na u?injeno u prijelaznom roku.

Trgovalo se mnogo, po meni i pametno

DOLASCI:

U klub su došle provjerene klase, napada? svjetskog kalibra Eto'o, sjajni veznjak Sneijder, mašina za golove Milito, prekaljeni Lucio...Sve poja?anja, dakle ljudi koji ?e znati napraviti razliku. Osobno jedino nisam previše oduševljen dolaskom Motte, mislim da su tu mogao na? puno bolji igra? za ne puno ve?e novce...

Tako?er, treba vidjeti što ?e biti s onim Arnautovi?em, osobno mislim da se ne?e baš naigrati kod Mourinha, ali ajde, de?ko je mlad i pošto je u pitanju posudba s pravom otkupa, mogao bi Inter stvarno profitirati s njim. S novopridošlim igra?ima zakrpane su rijetke rupe u našem mo?nom sastavu i osobno sam zadovoljan s tim dijelom mercata. A i ne treba zanemariti financijsku stranu. Doslovno nijedan igra? nije prepla?en, dapa?e. Pa Lucio i Sneijder su zajedno koštali nekavih 20 milijuna eura, Motta i Milito tako?er, a Eto'o je sa sobom u torbi donio još i 50 milijuna eura.

ODLASCI:

E s ovim aspektom sam posebno zadovoljan. Prodaja Ibrahimovi?a s financijskog i sportskog aspekta je iz sadašnjeg kuta gledanja bio fantasti?an potez Morattija. Tako?er, riješili smo se viška i to je ono što me u?inilo presretnim. Nema Burdissa i njegove pla?e, nema Rivasa, Jimenez ?e po meni jako profitirati od posudbe u West Hamu jer smatram da je talentiran igra? koji ima mjesta nagodinu u Interu, Crespo i Cruz su svoje dali i tako?er više nisu imali mjesta u Interu. Problemati?na je eventualna prodaja Maxwella, kao jedinog prirodnog ljevog beka u Interu i to za male novce, ali budimo realni..Nije Maxwell pružao takve igre da bi sad trebali plakati. Osobno sam i sklon nešto defanzivnijem rješenju na lijevom beku s obzirom na superofanzivnog Maicona. Obinna je poslan u Malagu, eto i njemu prilike da se nametne za mjesto na klupi u sljede?oj sezoni dobrim igrama. Šlag na tortu bi bio odlazak Quaresma.

ZAKLJU?AK:

Osim male cijene za Maxwella, još jedan minus je nedovo?enje golmana Viviana odmah, jer napisao sam to ve?, imati ?emo grdih problema ako se Cesar ozljedi. Tako?er, trn u oku brojnih fanova Intera je Acquafresca. Ne znam, osobno mislim da je prerano suditi, ali Genoa je stvarno dala velik popust na Mottu i Milita uzevši njega i ostale mladce. Sva poja?anje su dovedena na vrijeme osim Sneijdera, dakle ekipa je ve? solidno uigrana. S ekonomske strane gledano, ekipa je nikad ja?a u zadnjih desetak i više godina, ?ak se nešto sitno i zaradilo, ne samo od transfera Ibre nego i osloba?anjem od nekih pla?a. Ekipa nije prevelika kao prošle sezone. Kad se sve zbroji i oduzme ocjenio bih mercato s 4+, a pošto sam ?ovjek od rije?i, forumašima ostavljam da mi izaberu avatar jer sam obe?ao da ?u staviti bilo što u slu?aju dovo?enja Sneijdera.
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #67 na: Kolovoz 29, 2009, 06:41:39 »

slažem se sa analizo a što se tema ti?e: otvarajte ako imate bilo kakvu potrebu.
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #68 na: Kolovoz 29, 2009, 06:53:25 »

Tražim u koju bih temu ovo stavio, nemamo jednu bazi?nu temu tipa INTER 2009./2010.

Dakle, jedan mali osvrt na u?injeno u prijelaznom roku.

Trgovalo se mnogo, po meni i pametno

DOLASCI:

U klub su došle provjerene klase, napada? svjetskog kalibra Eto'o, sjajni veznjak Sneijder, mašina za golove Milito, prekaljeni Lucio...Sve poja?anja, dakle ljudi koji ?e znati napraviti razliku. Osobno jedino nisam previše oduševljen dolaskom Motte, mislim da su tu mogao na? puno bolji igra? za ne puno ve?e novce...

Tako?er, treba vidjeti što ?e biti s onim Arnautovi?em, osobno mislim da se ne?e baš naigrati kod Mourinha, ali ajde, de?ko je mlad i pošto je u pitanju posudba s pravom otkupa, mogao bi Inter stvarno profitirati s njim. S novopridošlim igra?ima zakrpane su rijetke rupe u našem mo?nom sastavu i osobno sam zadovoljan s tim dijelom mercata. A i ne treba zanemariti financijsku stranu. Doslovno nijedan igra? nije prepla?en, dapa?e. Pa Lucio i Sneijder su zajedno koštali nekavih 20 milijuna eura, Motta i Milito tako?er, a Eto'o je sa sobom u torbi donio još i 50 milijuna eura.

ODLASCI:

E s ovim aspektom sam posebno zadovoljan. Prodaja Ibrahimovi?a s financijskog i sportskog aspekta je iz sadašnjeg kuta gledanja bio fantasti?an potez Morattija. Tako?er, riješili smo se viška i to je ono što me u?inilo presretnim. Nema Burdissa i njegove pla?e, nema Rivasa, Jimenez ?e po meni jako profitirati od posudbe u West Hamu jer smatram da je talentiran igra? koji ima mjesta nagodinu u Interu, Crespo i Cruz su svoje dali i tako?er više nisu imali mjesta u Interu. Problemati?na je eventualna prodaja Maxwella, kao jedinog prirodnog ljevog beka u Interu i to za male novce, ali budimo realni..Nije Maxwell pružao takve igre da bi sad trebali plakati. Osobno sam i sklon nešto defanzivnijem rješenju na lijevom beku s obzirom na superofanzivnog Maicona. Obinna je poslan u Malagu, eto i njemu prilike da se nametne za mjesto na klupi u sljede?oj sezoni dobrim igrama. Šlag na tortu bi bio odlazak Quaresma.

ZAKLJU?AK:

Osim male cijene za Maxwella, još jedan minus je nedovo?enje golmana Viviana odmah, jer napisao sam to ve?, imati ?emo grdih problema ako se Cesar ozljedi. Tako?er, trn u oku brojnih fanova Intera je Acquafresca. Ne znam, osobno mislim da je prerano suditi, ali Genoa je stvarno dala velik popust na Mottu i Milita uzevši njega i ostale mladce. Sva poja?anje su dovedena na vrijeme osim Sneijdera, dakle ekipa je ve? solidno uigrana. S ekonomske strane gledano, ekipa je nikad ja?a u zadnjih desetak i više godina, ?ak se nešto sitno i zaradilo, ne samo od transfera Ibre nego i osloba?anjem od nekih pla?a. Ekipa nije prevelika kao prošle sezone. Kad se sve zbroji i oduzme ocjenio bih mercato s 4+, a pošto sam ?ovjek od rije?i, forumašima ostavljam da mi izaberu avatar jer sam obe?ao da ?u staviti bilo što u slu?aju dovo?enja Sneijdera.

?ovje?e od rije?i ja još uvijek (negdje od ranog prolje?a, ili ?ak još od ranije) ?ekam onaj tvoj obe?ani i navodno još onda skoro završeni tekst koji bi mi trebao dokazati nepouzdanost statistike. Po?etkom ljeta je bilo: "?ekaj dok mi završi škola", a što ?e sad bit? "Po?ela mi je škola, ?ekaj do Boži?nih praznika", ili nešto tre?e, možda?

« Zadnja izmjena: Kolovoz 29, 2009, 06:56:58 od Dexter » Evidentirano

matrixpg
Super clan

« Odgovor #69 na: Kolovoz 29, 2009, 10:56:49 »

preofenzivni sastav,"pojacan" sa krilnim igracima kojima je "igranje" obrane poznato ka i meni afganistanski nog tim....sumnjam da bi ova postava dobro prosla.. previse "rupa" u vezi i obrani..  moje misljenje ... Q definitivno na odlasku,nadam se da ce "diamantino" mancini dobit vise prilika next season..svi znamo njegove kvalitete,uostalom na njemu je Mou inzistira da bi na kraju brazilac skuplja "mrvice"...
PREVISE OFANZIVNO LIVORNO BI NAM DAWA GOL KAD ON HOCE NE SWIDJA MI SE OVA POSTAWA .
Evidentirano

matrixpg
Super clan

« Odgovor #70 na: Kolovoz 29, 2009, 11:02:13 »

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Udara taj sve zivo ... Cheesy Cheesy
PA NORMALNO TAKVA BUDALA TRBA SWAKOM TIMU KOJI IMA POBJEDNICKI DUH.JEDI MATRIX ZIVOTINJO!!!!!!!! Grin Grin Grin Grin
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #71 na: Kolovoz 29, 2009, 11:39:15 »

Nešto bih te zamolio: Isklju?i "Caps Lock" kad pišeš poruke, jer ovako izgleda da se dereš, a i pisanje velikim slovima op?enito odstupa od forumskih normi ponašanja.

Hvala ti na razumijevanju.
Evidentirano

Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #72 na: Kolovoz 29, 2009, 13:07:08 »

?ovje?e od rije?i ja još uvijek (negdje od ranog prolje?a, ili ?ak još od ranije) ?ekam onaj tvoj obe?ani i navodno još onda skoro završeni tekst koji bi mi trebao dokazati nepouzdanost statistike. Po?etkom ljeta je bilo: "?ekaj dok mi završi škola", a što ?e sad bit? "Po?ela mi je škola, ?ekaj do Boži?nih praznika", ili nešto tre?e, možda?

Sjajno. Od ?itavog teksta ti si boldao jednu re?enicu. Tekst ?eš dobiti, pošto vidim da si navalio, kao neki forumski drot mi svako malo to spominjaš. :Smiley
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #73 na: Kolovoz 29, 2009, 13:18:44 »

pokriva? super tekst, mislim da si za avatar trebaÅ¡ stavit neÅ¡to anti jube, jer joÅ¡ uvijek malo sumnjam da si njihov  Grin
Evidentirano

matrixpg
Super clan

« Odgovor #74 na: Kolovoz 29, 2009, 13:54:08 »

Nešto bih te zamolio: Isklju?i "Caps Lock" kad pišeš poruke, jer ovako izgleda da se dereš, a i pisanje velikim slovima op?enito odstupa od forumskih normi ponašanja.

Hvala ti na razumijevanju.            dexter no problem ako vam toliko smeta uopste mi nije namjera da se derem
« Zadnja izmjena: Kolovoz 29, 2009, 13:56:48 od matrixpg » Evidentirano

Str: 1 2 [3]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!