|
Psychos0ciaL
Gost
|
 |
« na: Svibanj 27, 2009, 23:16:59 » |
|
evo vidim da se piše puno o transferima za idu?u sezonu tko treba tko ne treba do?/oti? pa me zanima kako vi vidite Inter u narednoj sezoni...
evo neki moj Inter koji bi volio vidit dogodine.. bez nekih gluposti kao C.Ronaldo, Messi i šta ja znam neka imena za koja možemo samo sanjat...
J.Cesar R.Carvalho Samuel Maicon Santon (Chivu)
J.Zanetti Cambiasso Sneijder Quaresma (Balotelli) Aguero Ibrahimovi?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #1 na: Svibanj 27, 2009, 23:23:54 » |
|
Recimo da ti sve drži vodu (ako ?e se 4 - 3 - 3 uop?e tako ?esto koristit) osim po meni sporog stoperskog para koji bi kao takav diktirao dopušteni izlaz obrane, pa bi mom?ad bila ograni?ena u ofenzivnoj fazi, jer obrana nebi mogla pritiskati naprijed zbog opasnosti od kontre. Jedan brzi stoper - Cordoba, ili netko kao on u društvu Samuela bio bi puno sigurnije riješenje.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 27, 2009, 23:26:56 od Dexter »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #2 na: Svibanj 27, 2009, 23:34:16 » |
|
J Cesar J Zaneti Chivu Samuel Santon
Motta Cambiaso
Maicon Mancini
Ibrahimovic Balotelli
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Valdanito
Gost
|
 |
« Odgovor #3 na: Svibanj 27, 2009, 23:47:54 » |
|
chivu je puno bolji ka stoper sta je i dokaza.. carvalha i deca ne bi tija vidit ni u ludilu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Huska
|
 |
« Odgovor #4 na: Svibanj 28, 2009, 07:17:59 » |
|
po ovim imenima koja se spominju svaki dan ja bih ovako da to izgleda
----------------------J.Cesar
Maicon------Carvahlo---------Samuel/Chivu------Santon/Maxwell
-----Zanetti-------Cambiasso-------Motta
---------------Deco/Sneijder
--------Ibra----------Millito
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #5 na: Svibanj 28, 2009, 16:15:25 » |
|
cesar,maicon,cordoba,chivu,maxwell(santon),zanetti,cambiasso,stankovi?,balotelli,ibra,milito. to bi bilo 4-3-1-2 balotelli kao polušpica, to bi ja htio no ja sam gotovo pa siguran da ?e mou forisirat 4-3-3 i to bi izgledalo ovako nekako cesar,maicon,cordoba(carvalho),chivu,santon, cambiasso,zanetti,deco,balotelli,milito,ibra dakle 4-3-3
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Psychos0ciaL
Gost
|
 |
« Odgovor #6 na: Svibanj 29, 2009, 10:17:02 » |
|
neznam šta re?i na to da R.Carvalho i Samuel nisu dovoljno brzi... kao da je to toliko bitno, pa definitivno nisu sporiji od Vidi?a i Ferdinanda ili Maldinija i Senderosa...pa 95% ekipa na svijetu nema brzog stopera... eto i Terry je brz itd itd jednostavno gluposti bitno je njihovo postavljanje,markiranje,skok... to ova dvojica sve imaju.... meni je R.Carvalho jedan od najboljih stopera svijeta dok je Samuel u ovoj sezoni bio jedan od najboljih u Interu..sve utakmice koje je odigrao bio je kako mu i nadimak kaže ZID. Chivu je isto imao dosta dobrih utakmica ali ipak bi mi bio zamjena za ovu dvojicu ili bi ga forsirao na lijevom beku..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #7 na: Svibanj 29, 2009, 12:06:38 » |
|
Kad protivnik povu?e kontru itekako je važno da u obrani postoji ?ovjek koji može krenut za bjeguncem uz veliku šansu da ga uhvati. Crvalho i Samuel (sva ?ast "Zidu" - ostatak starosjedilaca na ovom forumu zna koliko ga cijenim) teško da mogu hvatati kojekakve Torresolike napada?e po terenu. Milanova ovosezonska obrana s Caladzeom i Maldinijem odli?an je primjer ovoga što želim re?i. Uostalom ?isto sumnjam da ?e se bilo tko osim Juventusa, Milana i eventualno Rome s Interom nadigravati i igrati vabanque. Kontra i polukontra protiv ja?eg je osnovno oružje slabijih ekipa, a u SerieA u odnosu na Inter takve su gotovo sve, uz ?asni izuzetak gore navedenih.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #8 na: Svibanj 29, 2009, 12:32:56 » |
|
Jaci je par za mene Chivu Samuel u odbrani nego taj Carvalho gadi mi se igrac nadam se da nece doci u Inter ......
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #9 na: Svibanj 29, 2009, 18:27:59 » |
|
neznam šta re?i na to da R.Carvalho i Samuel nisu dovoljno brzi... kao da je to toliko bitno, pa definitivno nisu sporiji od Vidi?a i Ferdinanda ili Maldinija i Senderosa...pa 95% ekipa na svijetu nema brzog stopera... eto i Terry je brz itd itd jednostavno gluposti bitno je njihovo postavljanje,markiranje,skok... to ova dvojica sve imaju.... meni je R.Carvalho jedan od najboljih stopera svijeta dok je Samuel u ovoj sezoni bio jedan od najboljih u Interu..sve utakmice koje je odigrao bio je kako mu i nadimak kaže ZID. Chivu je isto imao dosta dobrih utakmica ali ipak bi mi bio zamjena za ovu dvojicu ili bi ga forsirao na lijevom beku..
samo ?u spomenut utakicu l'pool- inter i dvoboj torres- matrix : 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #10 na: Svibanj 29, 2009, 19:16:21 » |
|
... i sve si rekao.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Psychos0ciaL
Gost
|
 |
« Odgovor #11 na: Svibanj 29, 2009, 19:17:34 » |
|
samo ?u spomenut utakicu l'pool- inter i dvoboj torres- matrix :  reci ti meni jeli to vidi?,terry brži od materazzija...  ? ja te uvjeravam da nije,a drugo je što je matrix tu utakmicu odigrao ko kakav po?etnik... sve je odigrao u liverpoolu samo nije bio stoper.. puno je lutao i išao naprijed... to se u vidi?a,terry i boljih svjetskih stopera nemože desit... zna?i glavni razlog je bio postavljanje materazzija a u ni u kom slu?aju brzina...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #12 na: Svibanj 29, 2009, 20:10:06 » |
|
Pokazali su se tandem vidic ferdinand pored barcelone neku noc Tak da nema se tu sta puno raspravljat Matrix je naekad bio dobar vise ne trenutno najbolja opcija Intera je Chivu Samuel a sa klupe Rivas i Cordoba .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Psychos0ciaL
Gost
|
 |
« Odgovor #13 na: Svibanj 29, 2009, 22:46:10 » |
|
ja nebi dao Rivasu da mi oriba plo?ice u WCu a kamoli da bude na klupi...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #14 na: Svibanj 29, 2009, 23:49:33 » |
|
------------------cesar---------------- maicon-----samuel-------chivu------zanetti
----------------cambiasso-------------- mancini-----------------------------quaresma
---------ibra------milito-----balotelli---------
samo jako!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #15 na: Svibanj 30, 2009, 00:04:24 » |
|
matrix je definitivno sporiji od onih koje si naveo, ferdinand i vidi? su pokazali koliko brzina vrijedi protiv henrya odnosno eto'oa, da nije bilo cordobe ono protiv MU kad je rooney zapucao u prvoj utakmici mi bi tada izgubili, toliko brzina zna?i
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #16 na: Svibanj 30, 2009, 10:19:56 » |
|
Pusti druže, pokušali smo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #17 na: Svibanj 30, 2009, 10:54:35 » |
|
ja nebi dao Rivasu da mi oriba plo?ice u WCu a kamoli da bude na klupi...
Zato Rivas ima na racunu nekolko miliona dok mi necemo imati nikad .I mozemo mi njemu ribat plocice na wc Rivas nije ime ali kad bi dobio sansu povremeno stekao bi ga ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #18 na: Svibanj 30, 2009, 11:30:37 » |
|
Zato Rivas ima na racunu nekolko miliona dok mi necemo imati nikad .I mozemo mi njemu ribat plocice na wc Rivas nije ime ali kad bi dobio sansu povremeno stekao bi ga ...
Ovo za Rivasa si apsolutno u pravu, a i za milijune tako?er.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #19 na: Svibanj 30, 2009, 11:38:54 » |
|
Dobar je Rivas, ne vjerujem da neki ocekuju da decko koji ne igra cijelu sezonu odigra protiv MU bez greske
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #20 na: Svibanj 30, 2009, 11:50:26 » |
|
cesar
maicon boateng samuel j.zanetti
jeda cambiaso essien hleb
ibrahimovic hulk
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #21 na: Svibanj 30, 2009, 11:53:34 » |
|
Rivas definitivno nije kalibar za nas i neka okuša sre?u dalje. Simpati?an momak ali od toga mi nemamo mnogo koristi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #22 na: Svibanj 30, 2009, 11:54:55 » |
|
samo ?u spomenut utakicu l'pool- inter i dvoboj torres- matrix :  bravo ante
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #23 na: Svibanj 30, 2009, 12:14:08 » |
|
------------------cesar---------------- maicon-----samuel-------chivu------zanetti
----------------cambiasso-------------- mancini-----------------------------quaresma
---------ibra------milito-----balotelli---------
samo jako!!!
preofenzivni sastav,"pojacan" sa krilnim igracima kojima je "igranje" obrane poznato ka i meni afganistanski nog tim....sumnjam da bi ova postava dobro prosla.. previse "rupa" u vezi i obrani.. moje misljenje ... Q definitivno na odlasku,nadam se da ce "diamantino" mancini dobit vise prilika next season..svi znamo njegove kvalitete,uostalom na njemu je Mou inzistira da bi na kraju brazilac skuplja "mrvice"...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #24 na: Svibanj 30, 2009, 12:49:28 » |
|
evo ja baš imam osje?aj da ?e mou složit takav tim kao što je herceg napisao, vidit ?e te, nije on odustao od 4-3-3
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|