golmani:
Julio Cesar se potvrdia da je me?u najboljima i u italiji i u svijetu,bezbroj obrana,jako malo pogrešaka,i sta je najvaznije kad ih je imao to je i priznao,svaka ?ast,do kraja karijere sta se mene ti?e
Toldo i Orlandoni su malo branili ali svakako je dobro znat da na klupi imate tako dobrog golmana,iskusnog ako zatriba
obrana:
Cordoba je po meni opet vecinom igrao jako dobro,igrac koji je dugo tu i koji triba ostati tu,ako ne za prvih 11 onda je svakako prva zamjena
Chivu je po meni igrac za prvih 11,dali na livom beku ili livom stoperu svejedno,inteligentan,tehnicki potkovan igrac koji zna igrati nogomet i zna braniti gol

da nije toliko ozljeda bio bi odlican
Samuel je jos uvik odlican obrambeni igrac,opet se vratia na vrh nakon duge ozljede,i on po meni dogodine u prvih 11 ili tu oko prve momcadi
Materazzi je igrao jako malo,ono sto je igrao je bilo vise manje ok,nije to materazzi od prije dvi godine kad je odigrao svoju najbolju sezonu u zivotu,ali covik ima nesto,osobno ga nebi prodavao ali pitanje je dali zeli biti na klupi tako da ne virujem da ce ostat,dugo je tu,triba mu odat pocast
Burdisso ja bi ga davno proda al covik u?e odradi posao,i to je to,zajebao je puno puta da mi se predomislio,prodaja
Rivas,hm,taj mi je prvo bio dobar a onda one gluposti koje je izvodio su me zamislile...nemam pojma sta bi s njim
Maicon je skoro najbolji desni bek na svijetu,i imao je vrlo dobru sezonu,nadam se da ce ga proc ozljede i da ce jos dugo biti nas desni bek
Maxwell je odigrao prosjecnu sezonu,nikako da napravi korak i zablista,uvik neke pogreske,losa forma pa se vrati i tako stalno,zato ga je i Santon izbacia al se na kraju vratia,ja bi ga ostavia jos jednu sezonu
Santon je odigrao nekih 15tak utakmica vrlo dobro,neke je plivao ali s obzirom da ima 18god

to je fenomenlano,buducnost Intera ja se nadam
vezni red:
Zanetti,a šta više re?i,još jedna sjajna sezona,opet glavni motor mom?adi,ma neznam sta bi i reka,legenda kluba i njegov broj triba obisit na stadion i zauvijek da ostane njegov
Cambiasso je igrac prvih 11,glavni ogranizator tj bolje re? pocetni ogranizator,iako nasa momcad malo igra,vise predaje igru drugima ali kad cambiasso igra sve je to jako dobro,sezona vrlo dobra,igrac i za dogodine
Stankovic,diesel stankovic,neznam sta bi reka za njega,mislim da Inter moze imati boljeg igraca od njega,ustvari muntarija bi izbacio naglavacke i na tu poziciju stavio stankovica a na misto stankovica nekog novog iako mi se cini da bi i stankovica prodao dok jos vridi nesto a doveo nekog novog i mla?eg
Muntari je puno igrao,nekima i dobro,ok imao je dobrih partija,trci dosta ali gledao sam ga protiv milana obe utakmice protiv man utd,katastrofa,osobno bi ga odma proda,eventutalno kao zamjena,ma ne triba ni takva zamjena,prodaja
Vieira,steta,opet ozljede,nikako da uvati formu,star je vec tj izile su ga ozljede,promjena kluba
Figo je za mirovinu,cak je i dobro odigrao ovaj kraj prvenstva,cesto je bio u prvoj momcadi,ma on je faca,nogometna legenda i drago mi je da je bio u klubu ali to je to

Jimenez,steta,cini mi se talentiran momak ali za odstrel
Mancini defintivno zasluzuje jos jednu sezonu da se pokaze jer mislim da moze puno puno bolje,isto vridi i za Quaresmu,obavezno ga vratit i dat mu jos jednu sansu
napadaci:
Ibra je naša superzvijezda,on to i je,po meni igra? ove sezone,golovi,asistencije,potezi,svega je bilo,ostala mu je liga prvaka,osim cijele mom?adi šta se mora dokazati tako mora i on,u italiji je sve napravio
Balotelli je izgleda sazrio malo,konkretan je,ima golova,i to vrhunskih,ali je mlad pa lud u glavu,jbg triba ga istrpit ali buducnost Intera,sljedeca sezona on i Ibra u napadu,nema puno filozofije
Cruz nazalost nije puno igrao,jedan od drazih igraca meni,izgleda da ce ipak otic ove godine

al jbg ima godina puno,iako bi ga ja zadrzao ako bi on htio ostat tj da bude na klupi
Crespo,nekoliko golova,sutio i radio,mislim da on defintivno odlazi,tako je i najbolje za sve
Adriano...s njim bi na sud,on je gotova prica