Veljaa 10, 2012, 09:16:59 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 2 [3] 4   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Inter prvak Italije...17. Scudetto  (Posjeta: 3251 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Antonio
Super clan

« Odgovor #50 na: Svibanj 20, 2009, 15:04:28 »

Ako možda netko nije vidio:

<a href="http://www.youtube.com/v/3n7ia5vY_UI&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/3n7ia5vY_UI&rel=1</a>

... ako se ponavljam, oprostite !!
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #51 na: Svibanj 20, 2009, 16:37:26 »

Preljepo naj jaci smo !!! Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

INTER is simply ME

97 seasons in Serie A ONLY
    18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #52 na: Svibanj 20, 2009, 17:32:25 »

Samo se ti ponavljaj, nemamo mi ništa protiv. Inter zastava
Evidentirano

Forza
Super clan

« Odgovor #53 na: Svibanj 21, 2009, 18:03:34 »

GRAZIE MORATTI  Inter zastava
Evidentirano
nikolagazo
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #54 na: Svibanj 23, 2009, 21:51:03 »

Prvaci Smiley opet Smiley 4 put zaredom Smiley u biti nije mi ni jasno šta se dešava,ka ono,prvaci...pa to je normalno,pa mi smo INNNNTTTTEEEEEERRRRRRRRR Smiley
Sad ozbiljno,prvaci države,i to na kraju vrlo sigurno,a i uvjerljivo,prijetili su,stizali ali nisu uspili,juve i milan a i roma ostali su iza,gutaju prašinu...opet Smiley

Nadam se da su svi veselili ka i ja kad sam skužia da smo prvaci,nažalost nisam mogao biti u Milanu,posao nedopušta,dva odlaska na tekme su ipak realnost,kamo sri?e da mogu i?i barem jednom mise?no,ipak sam ja u Splitu,bogu iza nogu s obzirom na Milano

A sad mom?ad,vjerovatno i najja?a dosad, i zadnjih godina a i zadnjih 17,18 koliko ja gledam i pratim ovaj klub,po mom mišljenju a i vjerujem sva?ijem zaslu?ženo osvojeno prvenstvo,vodili skoro cijelo vrijeme,u susretima sa glavim konkurentima smo uglavom bili bolji
Ovu mom?ad prvo karakterizira ?vrstina,disciplina,agresivnost,ipak je talijanska mom?ad Smiley te brilijantnost Ibre i ponekih drugih igra?a kao Balotellija ali uglavnom njegova,Ibrahimovi?eva,nemogu re?i da je igra? sezone ali svakako je bio odli?an tokom cijele sezone,kao i npr naš vrli kapetan ali ipak golovi su ono što ?ekamo ono što donosi bodove te poneki potez,ideja,proigravanje,a sve smo to mogli vidjeti kod njega
Ja cu njega proglasit igracem sezone sta se tice serie A

na pocetku sezone dogodile su se velike promjene,prvo trener,karizmati?ni Mourinho je sigurno donio nesto novo,sigurno ima njegovog udjela u uspjehu ali za mene je totalno podbacio u ligi prvaka i protiv man utd,iako je man utd u finalu i dalje mislim da je Inter odigrao loše pogotovo prvu utakmicu u kojoj je opet po meni on falia taktiku i pripremu za utakmicu,dakle svakako prolazna ocijena za Mourinha,osvojeno prvenstvo,dovoljno bi rekao ali gor?ina lige prvaka ostaje,mozda je njemu prva sezona ali meni je ve? ohohoho...i jos nesto,kupovine na prijelazom roku?ispalo je da su promasaji,nazalost njegovu i našu

najvise zamjeram sto nije bilo igre,nekad ama bas nikakve,predaj balun pa onda cekaj,to mi se gadi...al ne bitno sad,prvenstvo je tu,sutra je novi dan Smiley
Evidentirano
nikolagazo
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #55 na: Svibanj 23, 2009, 21:51:30 »

golmani:
Julio Cesar se potvrdia da je me?u najboljima i u italiji i u svijetu,bezbroj obrana,jako malo pogreÅ¡aka,i sta je najvaznije kad ih je imao to je i priznao,svaka ?ast,do kraja karijere sta se mene ti?e                     
Toldo i Orlandoni su malo branili ali svakako je dobro znat da na klupi imate tako dobrog golmana,iskusnog ako zatriba

obrana:

Cordoba je po meni opet vecinom igrao jako dobro,igrac koji je dugo tu i koji triba ostati tu,ako ne za prvih 11 onda je svakako prva zamjena
Chivu je po meni igrac za prvih 11,dali na livom beku ili livom stoperu svejedno,inteligentan,tehnicki potkovan igrac koji zna igrati nogomet i zna braniti gol Smiley da nije toliko ozljeda bio bi odlican
Samuel je jos uvik odlican obrambeni igrac,opet se vratia na vrh nakon duge ozljede,i on po meni dogodine u prvih 11 ili tu oko prve momcadi
Materazzi je igrao jako malo,ono sto je igrao je bilo vise manje ok,nije to materazzi od prije dvi godine kad je odigrao svoju najbolju sezonu u zivotu,ali covik ima nesto,osobno ga nebi prodavao ali pitanje je dali zeli biti na klupi tako da ne virujem da ce ostat,dugo je tu,triba mu odat pocast
Burdisso ja bi ga davno proda al covik u?e odradi posao,i to je to,zajebao je puno puta da mi se predomislio,prodaja
Rivas,hm,taj mi je prvo bio dobar a onda one gluposti koje je izvodio su me zamislile...nemam pojma sta bi s njim

Maicon je skoro najbolji desni bek na svijetu,i imao je vrlo dobru sezonu,nadam se da ce ga proc ozljede i da ce jos dugo biti nas desni bek
Maxwell je odigrao prosjecnu sezonu,nikako da napravi korak i zablista,uvik neke pogreske,losa forma pa se vrati i tako stalno,zato ga je i Santon izbacia al se na kraju vratia,ja bi ga ostavia jos jednu sezonu
Santon je odigrao nekih 15tak utakmica vrlo dobro,neke je plivao ali s obzirom da ima 18god Smiley to je fenomenlano,buducnost Intera ja se nadam

vezni red:

Zanetti,a šta više re?i,još jedna sjajna sezona,opet glavni motor mom?adi,ma neznam sta bi i reka,legenda kluba i njegov broj triba obisit na stadion i zauvijek da ostane njegov
Cambiasso je igrac prvih 11,glavni ogranizator tj bolje re? pocetni ogranizator,iako nasa momcad malo igra,vise predaje igru drugima ali kad cambiasso igra sve je to jako dobro,sezona vrlo dobra,igrac i za dogodine
Stankovic,diesel stankovic,neznam sta bi reka za njega,mislim da Inter moze imati boljeg igraca od njega,ustvari muntarija bi izbacio naglavacke i na tu poziciju stavio stankovica a na misto stankovica nekog novog iako mi se cini da bi i stankovica prodao dok jos vridi nesto a doveo nekog novog i mla?eg
Muntari je puno igrao,nekima i dobro,ok imao je dobrih partija,trci dosta ali gledao sam ga protiv milana obe utakmice protiv man utd,katastrofa,osobno bi ga odma proda,eventutalno kao zamjena,ma ne triba ni takva zamjena,prodaja
Vieira,steta,opet ozljede,nikako da uvati formu,star je vec tj izile su ga ozljede,promjena kluba
Figo je za mirovinu,cak je i dobro odigrao ovaj kraj prvenstva,cesto je bio u prvoj momcadi,ma on je faca,nogometna legenda i drago mi je da je bio u klubu ali to je to Smiley
Jimenez,steta,cini mi se talentiran momak ali za odstrel
Mancini defintivno zasluzuje jos jednu sezonu da se pokaze jer mislim da moze puno puno bolje,isto vridi i za Quaresmu,obavezno ga vratit i dat mu jos jednu sansu

napadaci:

Ibra je naša superzvijezda,on to i je,po meni igra? ove sezone,golovi,asistencije,potezi,svega je bilo,ostala mu je liga prvaka,osim cijele mom?adi šta se mora dokazati tako mora i on,u italiji je sve napravio
Balotelli je izgleda sazrio malo,konkretan je,ima golova,i to vrhunskih,ali je mlad pa lud u glavu,jbg triba ga istrpit ali buducnost Intera,sljedeca sezona on i Ibra u napadu,nema puno filozofije
Cruz nazalost nije puno igrao,jedan od drazih igraca meni,izgleda da ce ipak otic ove godine Sad al jbg ima godina puno,iako bi ga ja zadrzao ako bi on htio ostat tj da bude na klupi
Crespo,nekoliko golova,sutio i radio,mislim da on defintivno odlazi,tako je i najbolje za sve
Adriano...s njim bi na sud,on je gotova prica
Evidentirano
Ultras
Super clan

« Odgovor #56 na: Svibanj 24, 2009, 07:58:59 »

Odlicne snimke sa youtubea...FORZA INTER!!
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #57 na: Svibanj 24, 2009, 09:41:39 »

@nikolagazo - sve u svemu dobra analiza.
Evidentirano

ibro dirka
Pocetnik
*

« Odgovor #58 na: Svibanj 26, 2009, 04:20:29 »

Bravo @nikolagazo još bih samo dodao da mi je žao što Crespo odlazi a nisam siguran da Quaresma ima nešto bolje za ponuditi.Što se sljede?e godine pribojavam se problema sa Balotellijem ako ga Milito izgura iz prvih 11 što bi bila šteta jer je Balotelli po meni vanserijski igra? i prava Interova budu?nost.
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #59 na: Svibanj 30, 2009, 20:58:44 »

@nikolagazo - sve u svemu dobra analiza.
Lepo napsiano i sve analizirano kako treba  slazem se sa textom...FORZA INTER
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #60 na: Svibanj 31, 2009, 16:47:38 »

ITA: Torino ispao, Maldini se oprostio pobjedom, Zlatan najbolji strijelac

Nogometaši Milana pobijedili su Fiorentinu u Firenci 2-0 u dvoboju posljednjega, 38. kola Serie A. Potvrdili su time tre?e mjesto i izravan ulazak u Ligu prvaka, uz oproštaj Paola Maldinija i povratak Alessandra Neste...

Fiorentina ?e priliku za Ligu prvaka tražiti u tre?em pretkolu kvalifikacija.

Strijelci za milansku mom?ad bili su njezini naju?inkovitiji golgeteri. Kaka je u 55. minuti zabio svoj 16., a Pato dvadesetak minuta kasnije 15. pogodak u sezoni.

Na kraju je utakmice firentinska publika ovacijama pozdravila Paola Maldinija, koji je odigrao 1041. i posljednju utakmicu za Milan u svojoj 24 sezone dugoj karijeri.

Lijepa vijest za Milaneze i vjerojatno novog trenera Leonarda, koji je dvoboj promatrao s tribina, jest i povratak oporavljenog Alessandra Neste. Rimljanin je ušao u igru u 77. minuti upisavši premijeran nastup ove sezone. Ima problema s le?ima.

Tre?i klub koji napušta Seriju A, uz Lecce i Regginu koji su poznati od ranije, jest Torino. Desetkovana je torinska mom?ad izgubila na gostovanju kod Rome 3-2. Francesco Totti zabio je svoj 178. prvenstveni pogodak.

Ispali bi Torinezi taman da su i pobijedili, jer je Bologna pred svojom publikom nadigrala Cataniju 3-1. Posljednji je pogodak na utakmici zabio doma?i napada? Marco di Vaio. Bio je to njegov 24. prvenstveni gol.

Kralj strijelaca (capocanoniere) ove je sezone ipak Interov Zlatan Ibrahimovi?, koji je zabio dva gola u Interovoj 4-3 pobjedi nad Atalantom na San Siru. Å ve?anin je stao na brojci od 25 golova.

Serie A, 38. kolo:

Bologna – Catania 3-1 (Mingazzini 5, Terzi 26, Di Vaio 68 / Morimoto 50)
Fiorentina – Milan 0-2 (Kaka 55, Pato 76)
Genoa – Lecce 4-1 (Jankovi? 22, Criscito 52, Milito 56, 67 / Tiribocchi 32)
Inter – Atalanta 4-3 (Muntari 6, Ibrahimovi? 12, Cambiasso 78, Ibrahimovi? 81 / Doni 10, Cigarini 25, Doni 53)
Juventus – Lazio 2-0 (Iaquinta, 3, 59)
Napoli – Chievo 3-0 (Montervino 4, Bogliacino 7, Pia 18)
Palermo – Sampdoria 2-2 (Miccoli 8, Succi 42 / Pazzini 45, Stankevi?ius 59, Ventola 88)
Reggina – Siena 1-1 (Stuani 45 / Maccarone 76)
Roma – Torino 3-2 (Menez 35, Vu?ini? 74, Totti 73-11m / Vailatti 9)
Udinese – Cagliari 6-2 (Asamoah 10, Pepe 11, Floro Flores 15, Pasquale 58, Quagliarella 81, Ighalo 89 / Acquafresca 55-11m, Parola 57).

Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #61 na: Svibanj 31, 2009, 18:59:23 »

Moram nešto re?i stalnim kriti?arima koji cijelo prvenstvo traže dlaku u jajetu i non-stop imaju neke zamjerke.
Na kraju bitke se broje ?ahure (ili mrtvi kako tko se voli izraziti) a ?injenice govore same za sebe: Uzeli smo scudetto sa 10 bodova prednosti, Dali smo najviše golova, primili najmanje golova, imamo najboljeg strijelca lige.
Zbilja ne razumjem što smo to trebali napraviti ako ovo iznad nije dovoljno.
Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #62 na: Svibanj 31, 2009, 19:20:13 »

Najbolji smo u Italiji trenutno i to smo ve? dokazali puno puta još samo da nas krene u Europi bolje.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #63 na: Svibanj 31, 2009, 19:35:48 »

Najbolji smo u Italiji trenutno i to smo ve? dokazali puno puta još samo da nas krene u Europi bolje.
Upravo tako...
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #64 na: Svibanj 31, 2009, 21:52:13 »

Tako je, ne zelim osvajanje LP kao imperativ al brate mili bar 4 finale
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #65 na: Svibanj 31, 2009, 22:33:52 »

Bit ce i to Ante budi siguran istinski navijaci cekaju svoju priliku i docekaju je ...Usijat ce i nama sunce u evropi najblizi smo bili sa Cuperom finalu .A slazem se s tobom skakvim timom inter raspolaze da treba doci dalje ...
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #66 na: Svibanj 31, 2009, 23:05:36 »

di nam je sad JUVEBALKAN da nam cestita Cheesy Cheesy
 Flag Flag Flag Flag Flag
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #67 na: Svibanj 31, 2009, 23:12:21 »

zaledio se totalno. Grin
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #68 na: Svibanj 31, 2009, 23:16:31 »

Da nisu izumrli Kad je ta ciganija znala kome sta cestitati kako ce znat jer svaki scudeto im je sumnjiv kolko su ludi da i dalje veruju da imaju 29  Grin Grin Grin Moras biti jbg lud kad imas tu viziju .Nadam se da su se zaledili kao u onom filmu Day after tomorow  Grin Grin Grin Grin Grin FORZA INTER
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #69 na: Svibanj 31, 2009, 23:18:08 »

Moram nešto re?i stalnim kriti?arima koji cijelo prvenstvo traže dlaku u jajetu i non-stop imaju neke zamjerke.
Na kraju bitke se broje ?ahure (ili mrtvi kako tko se voli izraziti) a ?injenice govore same za sebe: Uzeli smo scudetto sa 10 bodova prednosti, Dali smo najviše golova, primili najmanje golova, imamo najboljeg strijelca lige.
Zbilja ne razumjem što smo to trebali napraviti ako ovo iznad nije dovoljno.

Ti što se stalno bune zadojeni su medijskim teorijama da jedino Liga Prvaka u nogometnom svijetu nešto zna?i. Me?utim u Italiji što se nogometa ti?e vrijedi samo jedna krilatica: OD SCUDETTA SE ŽIVI, ma koliko se u zadnje vrijeme svi Berlusconijevi mediji trudili dokazivati kako tome nije tako.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #70 na: Svibanj 31, 2009, 23:35:30 »

Ti što se stalno bune zadojeni su medijskim teorijama da jedino Liga Prvaka u nogometnom svijetu nešto zna?i. Me?utim u Italiji što se nogometa ti?e vrijedi samo jedna krilatica: OD SCUDETTA SE ŽIVI, ma koliko se u zadnje vrijeme svi Berlusconijevi mediji trudili dokazivati kako tome nije tako.
Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up Thumb up :
Potpisujem scudetto iduce sezone da opet osvojimo pre nego ligu prvaka .a liga prvaka tek u drugom planu ako dodje dobro je Nadam se samo da cemo sad dalje otici ...Lepo si napiso sve Dexter Drugi pate od zavisti i ljubomore........
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #71 na: Svibanj 31, 2009, 23:48:43 »

Ve? sam puno puta napisao pa mogu i opet: meni je scudetto i na godinu prioritet a LP ako može dobro došao jer tu treba i doza sre?e.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #72 na: Lipanj 01, 2009, 11:31:52 »

Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
Valdanito
Gost

« Odgovor #73 na: Lipanj 02, 2009, 01:43:24 »

jedan stvarno prekrasan video povodon 17-og scudetta

<a href="http://www.youtube.com/v/xygDj_TdVXM&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/xygDj_TdVXM&rel=1</a>

i jedan sa privatnije strane  Inter zastava (u pocetku ista pjesma ne znam koja je ova al je famozna)

<a href="http://www.youtube.com/v/993kdEZXpZE&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/993kdEZXpZE&rel=1</a>
« Zadnja izmjena: Lipanj 02, 2009, 02:12:44 od Valdanito » Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #74 na: Lipanj 02, 2009, 11:55:06 »

oba su odli?na  Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

Str: 1 2 [3] 4   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!