|
marda_pu
|
 |
« Odgovor #25 na: Svibanj 17, 2009, 20:02:22 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
ZA INTER JA DA BIH SVE NANANANANA
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #26 na: Svibanj 17, 2009, 21:47:54 » |
|
ispravka neto?nog navoda: JuBentus ima 5 zaredom i to 30-ih godina a ne 20-ih.
evo sada sam vidio da je i Torino od 1942-1949 imao za redom 5 titula... neka se zna da ih sljede?e godine imamo i mi...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #27 na: Svibanj 17, 2009, 21:50:49 » |
|
Svima u Interu, oko Intera i svima nama Interistima ?estitke. Forza Grande Inter!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
del_
|
 |
« Odgovor #28 na: Svibanj 17, 2009, 23:23:00 » |
|
svaka cast na tituli osvojenoj, mislim da lagano pocinjemo nabijat komplekse konkurenciji sto mi je jako drago  sljedece godine po peti uzastopni i konacno vise nes napravit u europi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nella gioia e nel dolore, per l'inter eterno amore.
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #29 na: Svibanj 18, 2009, 10:02:49 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #30 na: Svibanj 18, 2009, 10:22:11 » |
|
evo sada sam vidio da je i Torino od 1942-1949 imao za redom 5 titula... neka se zna da ih sljede?e godine imamo i mi...
Je, i ta je momcad stradala u avio nesreci 4.5.1949. Medju njima i otac nase legende Sandra Mazzole Valentino. Kazu da nije bilo kraja tom Grande Toru i da bi scudetta bilo kudikamo vise u nizu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #31 na: Svibanj 18, 2009, 13:45:34 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #32 na: Svibanj 18, 2009, 15:24:14 » |
|
Je, i ta je momcad stradala u avio nesreci 4.5.1949. Medju njima i otac nase legende Sandra Mazzole Valentino. Kazu da nije bilo kraja tom Grande Toru i da bi scudetta bilo kudikamo vise u nizu.
a tak su i za one manchesterove govorili...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #33 na: Svibanj 18, 2009, 20:38:19 » |
|
da,legendarne "busbyeve bebe " pod vodstvom Matta Busbya koje su od 1948 g -1957 g,osvojili tri naslova prvaka i jedan Fa cup...a njihov daljnji planetarni uspjeh zaustavila je nesreca na Minhenskom aerodromu kad su od 22 osobe poginule,8 bili igraci MUFC-a...ali ,nakon toga Matt Busby i Boby Charlton stvaraju ekipu koja ce u narednoj dekadi dominirat Europom....btw,busby je osvojia jos jednu titulu onu- sir Matt Busby... znam da sam offtopic,ali ... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #34 na: Svibanj 19, 2009, 06:28:17 » |
|
Ne znam znate li, ali od te nesre?e pa sve do danas mom?ad Manchestrer Uniteda na gostovanja leti s dva razli?ita zrakoplova.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #35 na: Svibanj 19, 2009, 10:57:15 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #36 na: Svibanj 19, 2009, 12:06:04 » |
|
Slazem se s tobom, ali moramo bolje u LP. Ne smijemo gubit od Ciprana, Grka i slicnih. Pa onda dok ide ide. Scudetto je obveza!!
Inace, Balotelli nije bio na proslavi s igracima u hotelu poslije utakmice, jer se nije htio susresti s Ibrahimovicem. Naime, cijela je momcad ljuta na Marija sto nije postivao dogovor na poluvremenu i nije dodao Ibri da zabije za 2:0.
Danas je izjavio: "Ne znam zasto svi imaju nesto protiv mene."
Strasno mi pocinje dizat zivce Ibrahimovic!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #37 na: Svibanj 19, 2009, 13:26:34 » |
|
A ?uj, ako se ekipa tako dogovorila, a mali je tako?er dio ekipe... Ibra sigurno jest egocentrik, sve takve face obi?no jesu, ali ako je postojao dogovor možemo ga razumjeti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
marda_pu
|
 |
« Odgovor #38 na: Svibanj 19, 2009, 17:02:41 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
ZA INTER JA DA BIH SVE NANANANANA
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #39 na: Svibanj 19, 2009, 17:14:55 » |
|
nogomet je timska igra i po meni je uzasno glupo forsirati da jedan igrac zabije gol samo da bi bio najbolji stijelac...pa nije bitno tko zabije gol niti tko je najbolji strijelac bitno je da se osvajaju trofeji ne zamjeram nista mariju i ja bi postupio kao i on a vjerujem da bi i vecina
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #40 na: Svibanj 19, 2009, 18:29:11 » |
|
I ja podržavam Maria.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #41 na: Svibanj 19, 2009, 18:40:14 » |
|
Slazem se s tobom, ali moramo bolje u LP. Ne smijemo gubit od Ciprana, Grka i slicnih. Pa onda dok ide ide. Scudetto je obveza!!
Inace, Balotelli nije bio na proslavi s igracima u hotelu poslije utakmice, jer se nije htio susresti s Ibrahimovicem. Naime, cijela je momcad ljuta na Marija sto nije postivao dogovor na poluvremenu i nije dodao Ibri da zabije za 2:0.
Danas je izjavio: "Ne znam zasto svi imaju nesto protiv mene."
Strasno mi pocinje dizat zivce Ibrahimovic!
podebljani dio mi nije jasan  pa moraju shvatit da klinac ima 18 godina i da je gladan golova i uspjeha 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #42 na: Svibanj 19, 2009, 19:22:09 » |
|
Ali mu isto tako to ne može bit ni opravdanje.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ibro dirka
|
 |
« Odgovor #43 na: Svibanj 19, 2009, 21:18:09 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #44 na: Svibanj 19, 2009, 21:29:13 » |
|
uuu...to bi bilo teško izvodivo ali bih dao LP za taj niz titula i drugu zvjezdicu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #45 na: Svibanj 19, 2009, 22:00:45 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|
ibro dirka
|
 |
« Odgovor #46 na: Svibanj 19, 2009, 22:24:39 » |
|
4 smo osvojili još "samo" 3 , vjerujem da nije nemogu?e , zamislite da ih gazimo 7 ,ono ,7 godina zaredom,ali ova izjava ne postoji da ih ne ureknem
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #47 na: Svibanj 19, 2009, 22:56:49 » |
|
Pa drug moj ako Ibra ode onda cemo se borit za 4 mjesto Nema ovaj Inter je mnogo star treba promjena mnogo zapital se kad ko dokle Cambiaso sam na sredi i dokle J Zaneti moze trcat istom parom al nadam se da ce to Mou sredit drago mi je sto se Quaresma vraca !!!I presretan sam zbog trofeja sad je na redu super cup!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #48 na: Svibanj 19, 2009, 23:34:17 » |
|
Meni nije drago da se cigo vraca, jer nece nista bit od njega. No nismo ga nikome uspjeli uvalit pa ga sad moramo odtrpit bar jednu polusezonu, osim ako se ne dogodi cudo. I jos zasto mi nije drago sto se vraca je taj da je njegov povratak naznaka da mou vraca 4-3-3 sto mi se neko vrijeme pricinjava, a ovo je neka vrsta potvrde. Al aj nek mu daju ovu zadnju sansu no ak ne uspije nema opravdanja pripreme ovo ono
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #49 na: Svibanj 20, 2009, 08:21:24 » |
|
podebljani dio mi nije jasan  pa moraju shvatit da klinac ima 18 godina i da je gladan golova i uspjeha  Ma naravno! Mourinho ga je javno prozvao da je naivan i da se nije drzao dogovora. Ne razumijem zasto bi se ljutili, stvarno ne razumijem.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|