Veljaa 10, 2012, 08:20:14 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 [2] 3 4   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Inter prvak Italije...17. Scudetto  (Posjeta: 3250 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
marda_pu
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #25 na: Svibanj 17, 2009, 20:02:22 »

dada.....bravo INTER.....hvala ti na jos jednom scudetu.....i zelio bi cestitati svima na ovom naslovu svima vama na forumu i cijelom klubu inter rijeka i svima na svijetu koji navijaju za sveti klub.....i jos nesto bi zelio cestitat.....moratti sretan ro?endan  Grin Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

ZA INTER JA DA BIH SVE NANANANANA
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #26 na: Svibanj 17, 2009, 21:47:54 »

ispravka neto?nog navoda: JuBentus ima 5 zaredom i to 30-ih godina a ne 20-ih.

evo sada sam vidio da je i Torino od 1942-1949 imao za redom 5 titula... neka se zna da ih sljede?e godine imamo i mi...
Evidentirano

Bonzo
Super clan

« Odgovor #27 na: Svibanj 17, 2009, 21:50:49 »

Svima u Interu, oko Intera i svima nama Interistima ?estitke. Forza Grande Inter!!! Inter zastava
Evidentirano
del_
Stalni clan

« Odgovor #28 na: Svibanj 17, 2009, 23:23:00 »

svaka cast na tituli osvojenoj,  mislim da lagano pocinjemo nabijat komplekse  konkurenciji sto mi je jako drago Smiley
sljedece  godine  po peti uzastopni i konacno vise nes napravit u europi
Evidentirano

Nella gioia e nel dolore, per l'inter eterno amore.
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #29 na: Svibanj 18, 2009, 10:02:49 »

svaka cast na tituli osvojenoj,  mislim da lagano pocinjemo nabijat komplekse  konkurenciji sto mi je jako drago Smiley
sljedece  godine  po peti uzastopni i konacno vise nes napravit u europi
Nadam se !!!!!A presretan sam zbog titule ! Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

INTER is simply ME

97 seasons in Serie A ONLY
    18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #30 na: Svibanj 18, 2009, 10:22:11 »

evo sada sam vidio da je i Torino od 1942-1949 imao za redom 5 titula... neka se zna da ih sljede?e godine imamo i mi...

Je, i ta je momcad stradala u avio nesreci 4.5.1949. Medju njima i otac nase legende Sandra Mazzole Valentino. Kazu da nije bilo kraja tom Grande Toru i da bi scudetta bilo kudikamo vise u nizu.
Evidentirano

Milano siamo noi!
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #31 na: Svibanj 18, 2009, 13:45:34 »

http://www.corrieredellosport.it/video/calcio/inter/2009/05/18-12106/San+Siro+in+festa+per+lo+scudetto+dell%27Inter
Evidentirano

Milano siamo noi!
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #32 na: Svibanj 18, 2009, 15:24:14 »

Je, i ta je momcad stradala u avio nesreci 4.5.1949. Medju njima i otac nase legende Sandra Mazzole Valentino. Kazu da nije bilo kraja tom Grande Toru i da bi scudetta bilo kudikamo vise u nizu.
a tak su i za one manchesterove govorili...
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #33 na: Svibanj 18, 2009, 20:38:19 »

da,legendarne "busbyeve bebe " pod vodstvom Matta Busbya koje su od 1948 g -1957 g,osvojili tri naslova prvaka i jedan Fa cup...a njihov daljnji planetarni uspjeh zaustavila je nesreca na Minhenskom aerodromu kad su od 22 osobe poginule,8 bili igraci MUFC-a...ali ,nakon toga Matt Busby i Boby Charlton stvaraju ekipu koja ce u narednoj dekadi dominirat Europom....btw,busby je osvojia jos jednu titulu onu- sir Matt Busby...  znam da sam offtopic,ali ... Wink
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #34 na: Svibanj 19, 2009, 06:28:17 »

Ne znam znate li, ali od te nesre?e pa sve do danas mom?ad Manchestrer Uniteda na gostovanja leti s dva razli?ita zrakoplova.
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #35 na: Svibanj 19, 2009, 10:57:15 »

potpuno zaslužena titula i niz od 4 titule obavezno nastavit,sljede?e godine se o?ekuje lp ali ako mi budemo prvi u italiji a ispanemo u lp cilj koji sam postavio za inter bit ?e ostvaren!!!!FORCA INTER!!!!!!!! Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag :valovi: :valovi: :valovi: :valovi: :valovi: :valovi: :valovi: :valovi: :valovi: :valovi: :valovi: :valovi: :valovi: :valovi: :valovi: :valovi: :valovi: :valovi: :valovi: :valovi: :valovi: :valovi: :valovi: :valovi: :valovi: :valovi: :valovi: :valovi: :valovi: :valovi: :valovi: :valovi: :valovi: :valovi: :valovi: :valovi: :valovi: :valovi: :valovi: :valovi: :valovi: :valovi: :valovi: :valovi: :valovi:
Evidentirano
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #36 na: Svibanj 19, 2009, 12:06:04 »

Slazem se s tobom, ali moramo bolje u LP. Ne smijemo gubit od Ciprana, Grka i slicnih. Pa onda dok ide ide. Scudetto je obveza!!

Inace, Balotelli nije bio na proslavi s igracima u hotelu poslije utakmice, jer se nije htio susresti s Ibrahimovicem. Naime, cijela je momcad ljuta na Marija sto nije postivao dogovor na poluvremenu i nije dodao Ibri da zabije za 2:0.

Danas je izjavio: "Ne znam zasto svi imaju nesto protiv mene."

Strasno mi pocinje dizat zivce Ibrahimovic!
Evidentirano

Milano siamo noi!
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #37 na: Svibanj 19, 2009, 13:26:34 »

A ?uj, ako se ekipa tako dogovorila, a mali je tako?er dio ekipe...
Ibra sigurno jest egocentrik, sve takve face obi?no jesu, ali ako je postojao dogovor možemo ga razumjeti.
Evidentirano

marda_pu
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #38 na: Svibanj 19, 2009, 17:02:41 »

ali dobro da mislim da mozemo svi razumjet marija....pa zamisli sebe u situaciji za 2:0 gdje si 90% siguran da ces zabit i onda ipak da dodas da drugi zabije gol....mislim da bi i ja prije pucao....ali kao sta se kaze dogovori se moraju postovat inace to nije ozbiljna momcad da svako radi sta hoce....forza supermarijo!!!!!!!!!!! Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

ZA INTER JA DA BIH SVE NANANANANA
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #39 na: Svibanj 19, 2009, 17:14:55 »

nogomet je timska igra i po meni je uzasno glupo forsirati da jedan igrac zabije gol samo da bi bio najbolji stijelac...pa nije bitno tko zabije gol niti tko je najbolji strijelac bitno je da se osvajaju trofeji
ne zamjeram nista mariju i ja bi postupio kao i on a vjerujem da bi i vecina
Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #40 na: Svibanj 19, 2009, 18:29:11 »

I ja podržavam Maria.
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #41 na: Svibanj 19, 2009, 18:40:14 »

Slazem se s tobom, ali moramo bolje u LP. Ne smijemo gubit od Ciprana, Grka i slicnih. Pa onda dok ide ide. Scudetto je obveza!!

Inace, Balotelli nije bio na proslavi s igracima u hotelu poslije utakmice, jer se nije htio susresti s Ibrahimovicem. Naime, cijela je momcad ljuta na Marija sto nije postivao dogovor na poluvremenu i nije dodao Ibri da zabije za 2:0.

Danas je izjavio: "Ne znam zasto svi imaju nesto protiv mene."

Strasno mi pocinje dizat zivce Ibrahimovic!

podebljani dio mi nije jasan Huh?
pa moraju shvatit da klinac ima 18 godina i da je gladan golova i uspjeha Undecided
Evidentirano
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #42 na: Svibanj 19, 2009, 19:22:09 »

Ali mu isto tako to ne može bit ni opravdanje.
Evidentirano

ibro dirka
Pocetnik
*

« Odgovor #43 na: Svibanj 19, 2009, 21:18:09 »

Bravo Inter !Super sam zadovoljan i mislim da smo i dogodine jednostavno prejaki za konkurenciju ostao Ibro ili ne , a želim da u ovom nizu do?emo do 2 zvjezdice iznad grba Clap Clap  Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #44 na: Svibanj 19, 2009, 21:29:13 »

uuu...to bi bilo teško izvodivo ali bih dao LP za taj niz titula i drugu zvjezdicu.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #45 na: Svibanj 19, 2009, 22:00:45 »

Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
ibro dirka
Pocetnik
*

« Odgovor #46 na: Svibanj 19, 2009, 22:24:39 »

4 smo osvojili još "samo" 3 , vjerujem da nije nemogu?e , zamislite da ih gazimo 7 ,ono ,7 godina zaredom,ali ova izjava ne postoji da ih ne ureknem
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #47 na: Svibanj 19, 2009, 22:56:49 »

Bravo Inter !Super sam zadovoljan i mislim da smo i dogodine jednostavno prejaki za konkurenciju ostao Ibro ili ne , a želim da u ovom nizu do?emo do 2 zvjezdice iznad grba Clap Clap  Inter zastava Inter zastava
Pa drug moj ako Ibra ode onda cemo se borit za 4 mjesto Nema ovaj Inter je mnogo star treba promjena mnogo zapital se kad ko dokle Cambiaso sam na sredi i dokle J Zaneti moze trcat istom parom al nadam se da ce to Mou sredit drago mi je sto se Quaresma vraca !!!I presretan sam zbog trofeja sad je na redu super cup!!!
Evidentirano

INTER is simply ME

18 scudetti
    7 Coppa Italia
    5 Super Coppa Italiana
    3 Champions League
    2 Colours
    1 INTER
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #48 na: Svibanj 19, 2009, 23:34:17 »

Meni nije drago da se cigo vraca, jer nece nista bit od njega. No nismo ga nikome uspjeli uvalit pa ga sad moramo odtrpit bar jednu polusezonu, osim ako se ne dogodi cudo. I jos zasto mi nije drago sto se vraca je taj da je njegov povratak naznaka da mou vraca 4-3-3 sto mi se neko vrijeme pricinjava, a ovo je neka vrsta potvrde. Al aj nek mu daju ovu zadnju sansu no ak ne uspije nema opravdanja pripreme ovo ono
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #49 na: Svibanj 20, 2009, 08:21:24 »

podebljani dio mi nije jasan Huh?
pa moraju shvatit da klinac ima 18 godina i da je gladan golova i uspjeha Undecided

Ma naravno! Mourinho ga je javno prozvao da je naivan i da se nije drzao dogovora. Ne razumijem zasto bi se ljutili, stvarno ne razumijem.
Evidentirano

Milano siamo noi!
 Str: 1 [2] 3 4   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!