Veljaa 07, 2012, 01:43:28 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Treba li HNL -u liga sa 16 klubova?  (Posjeta: 679 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Marko_Sibenik
Super clan

« na: Svibanj 07, 2009, 19:15:48 »

kako trenutno stvari stoje, izgleda da cemo od sljedece sezone gledati hnl sa 16 klubova... liga nam je ionako u "banani" od posjecnosti stadionima,infrakstrukturi,medijskog pracenja  do nastupa klubova u europi,pa bi se ionako manjak kvalitete jos vise izrazio u mogucom prosirenju na jos 4 clana... ja se protivim toj mogucnosti,za HNL je narealnije i najucinkovitije Liga 1o... bolje otici u kolotecinu amaterizma nego gledat razne "kvaziigrace" po pasnjacima Lijepe nase...ta masovna liga 16 nista dobroga ne moze donit hr balunu...ali odavna smo se vec navikli da markovic i co iz saveza lose rade za boljitak hnl tako da je to samo "pocetak kraja"....
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1 na: Svibanj 07, 2009, 19:52:25 »

svejedno jer liga 10 ili 12 ili 16 ili 18 kad samo par klubova valja isto im je, ovako je sa liga 16 manje utakmica sa istim klubovima
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #2 na: Svibanj 07, 2009, 19:55:37 »

Ma katastrofa! Å timac je unazadio Hajduk a sada to isto radi HNL-u svojom suludom idejom.
Evidentirano

Interf@n
Super clan

« Odgovor #3 na: Svibanj 07, 2009, 20:06:00 »

Tomislav Ivi? je dao slijede?i prijedlog i to je stvarno najbolji prijedlog koji sam do sada ?uo:

Ostaviti ligu 12, dvokružni sustav.
Nakon prvog dijela lige 9 prvoplasiranih mom?adi igra za prvaka u dvokružnom sustavu, 3 preostale mom?adi i 6 vode?ih drugoligaša razigravaju za ostanak i ulazak u ligu, tako?er dvokružno.

Tako?er smatra kako je pogubno što ?e se dopustiti pove?anje stranaca sa 4 na 6 jer kaže koji ?e to kvalitetan stranac do?u u HNL-nijedan!

Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #4 na: Svibanj 07, 2009, 22:03:13 »

Tako?er smatra kako je pogubno što ?e se dopustiti pove?anje stranaca sa 4 na 6 jer kaže koji ?e to kvalitetan stranac do?u u HNL-nijedan!

malo se pogubio ivi? ili ti Grin
Evidentirano
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #5 na: Svibanj 08, 2009, 07:53:08 »

kako trenutno stvari stoje, izgleda da cemo od sljedece sezone gledati hnl sa 16 klubova... liga nam je ionako u "banani" od posjecnosti stadionima,infrakstrukturi,medijskog pracenja  do nastupa klubova u europi,pa bi se ionako manjak kvalitete jos vise izrazio u mogucom prosirenju na jos 4 clana... ja se protivim toj mogucnosti,za HNL je narealnije i najucinkovitije Liga 1o... bolje otici u kolotecinu amaterizma nego gledat razne "kvaziigrace" po pasnjacima Lijepe nase...ta masovna liga 16 nista dobroga ne moze donit hr balunu...ali odavna smo se vec navikli da markovic i co iz saveza lose rade za boljitak hnl tako da je to samo "pocetak kraja"....

Ne radi to Markovi?, nego Å timac.
Ina?e, naš nogometni savez brine isklju?ivo o Reprezentaciji. "Brigu" o HNL - u prepustili su lokalnim mo?nicima tipa Štimac, Mami?, Sinov?i? itd. Interakcija izme?u saveza i udruge prvoligaša (iako je formalno udruga pod kapom sveza) funkcionira po sistemu "ne petljaj se ti meni u posao, pa ne?u ni ja tebi". Markovi?u je jedino važno sa?uvati svoju fotelju. Jedini dovoljno mo?ni za njegovo svrgavanje su Štimac i Mami? kojima su usta za?epljena Markovi?evom neformalnom dozvolom da s HNL - om rade što ih je volja. Markovi? s druge strane za svoju fotelju ima pokri?e sve dok reprezentacija ovako dobro stoji. Ako se nega pita za sve dobro u kockastom dresu zaslužan je on sam.
E sad više ne znam što bi bio najbolji lijek za doma?i nogomet. Odstupanje Markovi?a? Štimca? Mami?a?
Prvi ne?e odstupiti sve dok Reprezentacija ima dobre rezultate, a drugi i tre?i dok nam se pravosu?e i politi?ka klima iz korijena ne promijene.
A liga... po meni 10 klubova ?etverokružno. Pa kad se Dinamu ili Hajduku dogodi da moraju jedan s drugim igrati 4 puta, plus još potencijalne dvije kup utakmica, a tu se još umiješaju i drugi klubovi od kojih je svake godine jak (ne nužno) netko drugi, ili se zbog koncentracije kvalitete izprofilira npr. jaka Rijeka, ili Osijek, ili
Slaven, ne?e im biti lako. Ako se pri tome još dogodi da rasprodaju sve što vrijedi, a onda nekim slu?ajem 2 - 3 godine ne mogu osvojit doma?u ligu jer su se prodajom oslabili itekako ?e dobro promislit jeli pametno prodavati igra?e ?im stasaju i odigraju jednu dobriu sezonu.
Ovako ?e Štimac pobrat debelu lovu od lokalnih mo?nika iz Imotskog, Mu?a, Sinja, Drniša itd. kojima je omogu?io da se njihove livade nazivaju prvoligaškim stadionima. Prvo nam budi kad smo ovce!
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #6 na: Svibanj 08, 2009, 09:44:54 »

Dexter, sve si sjajno opisao, ja nemam sto dodat!
Evidentirano

Milano siamo noi!
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #7 na: Lipanj 02, 2009, 16:03:25 »

http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/clanak/art-2009,6,2,,165369.jl
Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #8 na: Lipanj 02, 2009, 19:28:35 »

Koja glupost!!!Pa onda za par godina mozemo ocekivati po ovima da ce prvu HNL igrati klubovi poput Zagore,Vinogradara itd...
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #9 na: Lipanj 03, 2009, 19:30:43 »

možda i Vrbovec uskoro dobije prvoligaša ako se EL CUCHU 19 potrudi.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #10 na: Lipanj 03, 2009, 20:51:31 »

ako se el chucu odseli iz vrbovca, dalje njega od njih! de?ki ?e se bacit u proizvodnju bambusa i zanemarit nogomet!!!!!!!!!!!!
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #11 na: Lipanj 04, 2009, 20:54:55 »

http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=11341

koja sprdacina od hnl-a...
Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #12 na: Lipanj 04, 2009, 21:11:22 »

A kako stvari stoje,kad bi ekipa s IFC Rijeka,kad bi osnovali nogometni klub,usli bi i mi za 4-5 godina u prvi ligu  Cheesy
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #13 na: Lipanj 04, 2009, 23:05:02 »

meni jedino to dobro jer cu napokon moc gledat neke zanimljive utakmice u puli Grin
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #14 na: Lipanj 05, 2009, 19:13:50 »

ako se el chucu odseli iz vrbovca, dalje njega od njih! de?ki ?e se bacit u proizvodnju bambusa i zanemarit nogomet!!!!!!!!!!!!

E moj prijatelju,sje?am se kao da je bilo danas,dok smo bambuse trusili moji Vrbov?ani su žarili i palili 3-om ligom,uÅ¡li 1994-e u drugu, Kralj Pehar(sjebali Sesvete ,Stojka i Zdravkeca Mami?a),niÅ¡ nam nisu mogli,,odigrali 1:1 predzadnje kolo sa Sesvetama doma,(tekma bila u 5 popodne,a nas 200-300 red buchersa  u centru Vrbovca peri po alkoholu od jutra,,nabacili na lice  crvene boje naÅ¡eg kluba ,otiÅ¡li pred crkvu Sv. Vida ,pomolili se za de?ke i na City stadium,  onda Concordiu u zadnjem kolu dobili na GraneÅ¡ini 0:1 u 86-oj minuti,bilo nas preko 1000 na GraneÅ¡ini,unato? mami?u koji je stimulirao pede.e iz Concordie da nas dobe,al niÅ¡ta nam nisu mogli,  i uÅ¡li u drugu ligu,poslije tekme slavilo se po kletima uokolo Vrbovca ,haube su radile,poslije otiÅ¡li u legendarnu Mazu,diska? izmedju Vrbovca i Križevaca, i lom do jutra.........i onda kobna greÅ¡ka ,preÅ¡la ekipa u slijede?oj sezoni  na  Å¡ugavo  pivo, Grin Grin Grin...i rezultati  izostali ,...banana,al joÅ¡ se i danas  sjetim tih vremena slave.. Cheesy Cheesy Cheesy
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #15 na: Lipanj 05, 2009, 22:01:50 »

Sto se dogodilo nisi valja fulo omjer carobnog napitka ? Grin
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #16 na: Lipanj 30, 2009, 20:45:13 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkuyFlAuZEzfSkFhKG&tmpl=coranto_hrv_news

a di ste do sad bili?!
Evidentirano

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!