Evo ?itam tvoje postove ve? neko vrijeme i stvarno mi u nekim aspektima nisi jasan. Pa ne možemo sve dobit. Kraj je sezone, forma je svima u padu, pa tako i nama. Osim toga klupa nam baš i nije 100% aktivna, odnosno na ve?ini pozicija nam igraju jedni te isti igra?i, a to stvar samo ?ini još gorom. Uzeli nam bod, pa što! Zar zato svima treba dat otkaz?
Ovo je stvarni nogomet, a ne kompjuterske igrice i ovdje terenom sredinim Svibnja (a sezona je po?ela krajem Kolovoza prošle godine) tr?e stvarni igra?i, koji su samo ljudi, a ne kombinacije nula i jedinica.
Uostalom far-pes ti je lijepo napisao da smo u cijeloj sezoni svega 3 puta izgubili, a ako ti to ništa ne zna?i onda se, kako ti isti kolega savjetuje, vrati samo malo u prošlost. Ili, ako si dovoljno star, u sje?anje prizovi vrijeme trenera Marca Tardellia, pa ?e ti postat savršeno jasno zašto naše momke u zadnjih par sezona ne treba toliko, dapa?e uop?e, kritizirati.
slažem se sa svim i još bi dodao da neki (ne?u re?i ve?ina) još uvijek neznaju svoj budu?i status u Interu i ponašaju se onako kako bi se 90% nogometaša i ponašalo prema svojem bivšem poslodavcu...zna?i zabole ih ona stvar za scudetto...?ast iznimkama...(Crespo)...
Dexter je, kao i uvjek, postupio gospodski i odustao od prepirke ( kao i ve?ina nas kada se nije slagala sa Kr_ SB mišljenjima ) ali vrijeme je da administrator postavi stvari na svoje mjesto i kona?no upozori uvaženog ?lana da se po?ne primjerenijim tonom obra?ati ostalim ?lanovima. Mislim da je dosta tiranije i prozivanja kroz postove, a pogotovo je dosta vre?anja.

Odustao je valjda jer nije imao nikakv argument, to je moj zaklju?ak, a ako itko na?e ijedan post gdje sam ja nekog vrije?ao obe?ajem da ne?u ni posta više ovdje napisati. Samo jedan.
Tako?er, ja ?u u sekundi na?i upise pojedinca koji su prema meni bili upu?eni na osobnoj razini tako da je jasno tko je bio vrije?an ako ?emo iskreno.
ne želim biti nikakav policajac jer do sada nije ni trebalo, svako ima pravo za svoje mišljenje ali ipak do neke granice... Krovopokriva?_SB ima svoje vi?enje stanja u našem klubu koji se ne svi?a mnogima (ni meni) ali ima pravo kritizirati(igra?e naravno ne ?lanove), ali opet mi nismo nikakav drugi forum da se ovdje sada razbacujemo sa evidencima, dokazima (slikovnih i video sadržaja) i ostalim sranjima...neka tako i ostane...