|
billyRI
|
 |
« Odgovor #125 na: Svibanj 10, 2009, 20:02:53 » |
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 10, 2009, 20:26:06 od billyRI »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #126 na: Svibanj 10, 2009, 20:11:42 » |
|
Ja nikada nisam niti imao kosu, kada su me ko maloga vodili doktoru, kažu ima Interizam !!
Imaš Ti i dinamoizam,(neko vrijeme i croatizam),...al navu? ?u ja Tebe na hajdukizam 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #127 na: Svibanj 10, 2009, 20:19:55 » |
|
Moj ?a?a je vaš, ali niti to nije pomoglo !!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #128 na: Svibanj 10, 2009, 20:34:43 » |
|
ve? sam prije napisao da je igra bila dobra, te?na i to?na dodavanja. Nismo uspjeli dobitii i...ništa guramo dalje sa velikom prednoš?u.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #129 na: Svibanj 10, 2009, 20:38:21 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
INTER is simply ME
97 seasons in Serie A ONLY 18 scudetti 7 Coppa Italia 5 Super Coppa Italiana 3 Champions League 2 Colours 1 INTER
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #130 na: Svibanj 10, 2009, 21:20:57 » |
|
Moj ?a?a je vaš, ali niti to nije pomoglo !!!
ahahahahahahahahahahahaha
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #131 na: Svibanj 10, 2009, 21:25:58 » |
|
evo svim pla?ipi?kama bbilan - jube 1-1 , tako da nema ništa od -5 , sve ostaje isto , i siena mora platiti za prošlu sezonu... i dalje dominiramo...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #132 na: Svibanj 10, 2009, 21:30:38 » |
|
kona?no...pobjedit Sienu i prvenstvo je za nas gotovo. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #133 na: Svibanj 10, 2009, 21:32:28 » |
|
Nama do kraja treba možda 1 bod, jer Milan ne?e dobro pro?i u Udinama, a pogotovo kod Viola
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #134 na: Svibanj 10, 2009, 21:33:01 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #135 na: Svibanj 10, 2009, 21:35:59 » |
|
Sienu treba nakantat, gadi mi se taj klub a i zajebo nas je prošle godine tako da je sad vrijeme za osvetu  hehehe ma ne gadi mi se klub ,ve? boje na dresovima...heheheh
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #136 na: Svibanj 10, 2009, 21:41:15 » |
|
A i to što kažeš,furaju se na Juve, a to ?e im se idu?i vikend obit o glavu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #137 na: Svibanj 10, 2009, 21:42:11 » |
|
pa i grb im je totalno isti. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #138 na: Svibanj 10, 2009, 21:54:57 » |
|
Gade mi se i uvijek su mi se gadili jer ustvari i jesu jedna od Juventusovih filijala.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #139 na: Svibanj 10, 2009, 22:29:48 » |
|
Milan ?e sve dobiti, u to uop?e ne sumnjam. Itetkako sam upu?en u raspored, ali Milan igra odli?no sad kad su im svi zdravi. Ovo je sramota i treba igra?ima odrezati od pla?e. I to ne malo. [/quote Krovopokriva?,rekli smo Ti , nemoj pani?ariti bezveze i pljuvati nam po ekipi više,mi osvojili bod vani,gerijatrija ispušila dva boda doma,u nedjelju slavimo 17-i scudetto 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #140 na: Svibanj 10, 2009, 22:41:07 » |
|
Ja 130%,sjebat ?e se negdje gerijatrija,...možda ih ve? danas stara gradiška boys sjebe.... he he he
Eto pogodih,bravo za gradišku staru,pogodio i inter 1908  Moj ?a?a je vaš, ali niti to nije pomoglo !!!
Trebalu bi mamu pitat,  ...jer da je onda bi bio bili navija?,sve je bilo gotovo još prošlu nedjelju,kad sam Vam ?estitao...za ove iz Šibenika sam ionako znao da ?e odigrat onak kak su "odigrali" : 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #141 na: Svibanj 11, 2009, 21:56:59 » |
|
@krovopokriva?- iako ne razumijem tvoje razo?arenje,no to je tvoje pravo, zamolio bih te da ne pišeš 5 istih postova u kojima pljuješ po svemu i sva?emu.
Gledaj, kad igraju dvije ekipe, evo recimo Inter i Chievo. Dvije ekipe gdje je razlika u kvaliteti, mo?i, novcu, tradiciji svemu n emjerljiva.... Kad u takvoj utakmici ekipa koja je znatno deficitarna u svemu ovome što sam nabrojao uzme bod ovoj drugoj ekipi u otvorenoj utakmici gdje se težilo igri, a ne destrukciji meni je jasno koliko je sati. Angažman pojedinih igra?a Intera je bio presmiješan i to me zasmetalo. Jer Chievo Interu u utakmici u kojoj i jedni i drugi idu 100% ne može parirati i tako lako zabiti dva gola.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
|
 |
« Odgovor #142 na: Svibanj 11, 2009, 23:12:46 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #143 na: Svibanj 12, 2009, 00:43:32 » |
|
Gledaj, kad igraju dvije ekipe, evo recimo Inter i Chievo. Dvije ekipe gdje je razlika u kvaliteti, mo?i, novcu, tradiciji svemu nemjerljiva....
Kad u takvoj utakmici ekipa koja je znatno deficitarna u svemu ovome što sam nabrojao uzme bod ovoj drugoj ekipi u otvorenoj utakmici gdje se težilo igri, a ne destrukciji meni je jasno koliko je sati.
Angažman pojedinih igra?a Intera je bio presmiješan i to me zasmetalo. Jer Chievo Interu u utakmici u kojoj i jedni i drugi idu 100% ne može parirati i tako lako zabiti dva gola.
chievo je odigrao fenomenalnu partiju i triba im se ?estitat. igra se 38 kola, zar ti o?ekuješ da inter u tih 38 kola ostvari sve pobjede protiv malih ekipa  logi?no je da se izgubi koji bod putem. u sezoni imamo samo 3 poraza i stvarno ali stvarno ne vidim ?emu kritiziranje. reklo bi se u najmanju ruku, po tvojim postovima, da su igrali protiv zagore iz uneši?a  postali smo od luzerske ekipe mom?ad koja ima karakter i koja je u svakom trenutku spremna preokrenit rezultat. pa sjeti se unazad par godina kakvi smo bili. 18 nerješenih u prvenstvu.u gostima smo u cijelom prvenstvu imali oko 5 pobjeda.sve rezultati tipa 2-2,3-3
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #144 na: Svibanj 12, 2009, 13:31:18 » |
|
chievo je odigrao fenomenalnu partiju i triba im se ?estitat. igra se 38 kola, zar ti o?ekuješ da inter u tih 38 kola ostvari sve pobjede protiv malih ekipa  logi?no je da se izgubi koji bod putem. u sezoni imamo samo 3 poraza i stvarno ali stvarno ne vidim ?emu kritiziranje. reklo bi se u najmanju ruku, po tvojim postovima, da su igrali protiv zagore iz uneši?a  postali smo od luzerske ekipe mom?ad koja ima karakter i koja je u svakom trenutku spremna preokrenit rezultat. pa sjeti se unazad par godina kakvi smo bili. 18 nerješenih u prvenstvu.u gostima smo u cijelom prvenstvu imali oko 5 pobjeda.sve rezultati tipa 2-2,3-3 O?ekujem to. Kiksati se može protiv ovih što se bore za Ligu prvaka i eventualnu kup Uefa, ali kiksevi protiv ekipa kao što je Chievo i to još na ovakav na?in su teža katastrofa.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #145 na: Svibanj 12, 2009, 13:35:58 » |
|
Gledaj, kad igraju dvije ekipe, evo recimo Inter i Chievo. Dvije ekipe gdje je razlika u kvaliteti, mo?i, novcu, tradiciji svemu nemjerljiva....
Kad u takvoj utakmici ekipa koja je znatno deficitarna u svemu ovome što sam nabrojao uzme bod ovoj drugoj ekipi u otvorenoj utakmici gdje se težilo igri, a ne destrukciji meni je jasno koliko je sati.
Angažman pojedinih igra?a Intera je bio presmiješan i to me zasmetalo. Jer Chievo Interu u utakmici u kojoj i jedni i drugi idu 100% ne može parirati i tako lako zabiti dva gola.
Evo ?itam tvoje postove ve? neko vrijeme i stvarno mi u nekim aspektima nisi jasan. Pa ne možemo sve dobit. Kraj je sezone, forma je svima u padu, pa tako i nama. Osim toga klupa nam baš i nije 100% aktivna, odnosno na ve?ini pozicija nam igraju jedni te isti igra?i, a to stvar samo ?ini još gorom. Uzeli nam bod, pa što! Zar zato svima treba dat otkaz? Ovo je stvarni nogomet, a ne kompjuterske igrice i ovdje terenom sredinim Svibnja (a sezona je po?ela krajem Kolovoza prošle godine) tr?e stvarni igra?i, koji su samo ljudi, a ne kombinacije nula i jedinica. Uostalom far-pes ti je lijepo napisao da smo u cijeloj sezoni svega 3 puta izgubili, a ako ti to ništa ne zna?i onda se, kako ti isti kolega savjetuje, vrati samo malo u prošlost. Ili, ako si dovoljno star, u sje?anje prizovi vrijeme trenera Marca Tardellia, pa ?e ti postat savršeno jasno zašto naše momke u zadnjih par sezona ne treba toliko, dapa?e uop?e, kritizirati.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 12, 2009, 13:38:22 od Dexter »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #146 na: Svibanj 12, 2009, 13:38:33 » |
|
Evo ?itam tvoje postove ve? neko vrijeme i stvarno mi u nekim aspektima nisi jasan. Pa ne možemo sve dobit. Kraj je sezone, forma je svima u padu, pa tako i nama. Osim toga klupa nam baš i nije 100% aktivna, odnosno na ve?ini pozicija nam igraju jedni te isti igra?i, a to stvar samo ?ini još gorom. Uzeli nam bod, pa što! Zar zato svima treba dat otkaz? Ovo je stvarni nogomet, a ne kompjuterske igrice i ovdje terenom sredinim Svibnja (a sezona je po?ela krajem Kolovoza prošle godine) tr?e stvarni igra?i, koji su samo ljudi, a ne kombinacije nula i jedinica. Uostalom far-pes ti je lijepo napisao da smo u cijeloj sezoni svega 3 puta izgubili, a ako ti to ništa ne zna?i onda se, kako ti isti kolega savjetuje, vrati samo malo u prošlost. Ili, ako si dovoljno star, u sje?anje prizovi vrijeme trenera Marca Tardellia, pa ?e ti mnoge stvari biti jasnije.
Jeli ovo neka ?injenica koju može potvrditi nekim dokazom ili si samo to iz glave tako ispalio? Ne treba svima dati otkaz, ali nekima treba odrezati od pla?e nakon ovog kiksa. Nisu igrali za gajbu pive na livadi nago za scudetto. To što Milan nije pobjedio je samo uljepšalo stvar.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #147 na: Svibanj 12, 2009, 13:41:54 » |
|
Jeli ovo neka ?injenica koju može potvrditi nekim dokazom ili si samo to iz glave tako ispalio?
Ne treba svima dati otkaz, ali nekima treba odrezati od pla?e nakon ovog kiksa. Nisu igrali za gajbu pive na livadi nago za scudetto.
To što Milan nije pobjedio je samo uljepšalo stvar.
A jesi li ti uop?e shvatio što sam ja time htio re?i?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #148 na: Svibanj 12, 2009, 13:44:57 » |
|
A jesi li ti uop?e shvatio što sam ja time htio re?i?
Naravno. Sad to ili potkrijepi nekim argumetnom ili ?u smatrati da si samo ispalio iz glave prozirnu floskulu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter