|
il Principe
|
 |
« Odgovor #100 na: Sijeanj 11, 2010, 21:44:26 » |
|
Prototip modernog vlasnika kluba u kojem se sve zna od "dna prema vrhu" i gdje nema sumnjivih malverzacija i razno-raznih kvazi menadzera,vec sve se preljeva u Dinamovu blagajnu....
ovo ulazi u anale  prototip modernog vlasnika, gdje nema malverzacija ve? se sve preljeva u dinamovu blagajnu.  mami? je mena?er ve?ini igra?a dinama,a gazda je dinama. to ne da je sukob interesa nego megasupersukob interesa. u svim zemljama u svijetu je zabranjeno da mena?eri sudjeluju u bilo kakvom radu kluba, a pogotovo da budu šerifi u tom klubu. zna?i da je maminjo van granica ove banane države gulio bi u zatvoru. naprimjer u bliskoj nam se italiji upravo vodi proces protiv moggija jer je izme?u ostalog bia na poziciji u klubu i ujedno je bia mena?er iz sjene igra?ima iz serie a. "sve se preljeva u dinamovu blagajnu". :  pa šta je to dinamova blagajna punija od HNB-a. ajmo prvo po?et o milijardama koje se u dinamo ulažu kroz gradski propra?un. onda dalje možemo kao domino. od toga kako je najve?im firmama sjedište u zagrebu,a da posluju po cijeloj hrvatskoj, pa se doga?a da zagreb od drugog grada po veli?ini ima DESET PUTA ve? prora?un, o od tog mega prora?una dobar dio ide dinamu no stavimo sa strane sve ovo kako se od strane države ulažu milijarde u dinamo i kako igraju na gradskom stadionu oko kojeg se ne brinu. pri?ajmo malo o novcima od transfera. dinamo je zadnjih 3 godine prodao igra?a u vrijednosti oko nekih 75 milijuna eura. GDJE JE SAD TA LOVA? po tvom vi?enju je to u dinamovoj blagajni. bravo za tebe. zna? "dinamo" zaradi 75 milijona,a najve?i ulazni transfer bude vrijdan 2 mil maksimum. 90% dovedenih igra?a bude slobodnih, zna?i bez odštete. naravno ta se lova drži u dinamovoj blagajni. kad UEFA prijeti da ?e dinamu zabranit nastup na maksimiru jer je stadion u rasulu MAMI? javno apelira ciloj hrvatskoj da se pomogne dinamu da se obnovi stadion. naravno blagajna je prenatrapana pa se više ne može otvarat od gomile para. :  strašan je mom?i? taj mami?. mora se priznati. ima je sre?e da se na?e u državi u kojoj je politika korumpirana od vrha do dna i u kojoj ga odre?eni ljudi podržavaju zbog dominacije u ligi koju je upravo taj isti mami? oslabio
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #101 na: Sijeanj 11, 2010, 22:07:16 » |
|
Povu?i ?u paralelu sa Hajdukom kao jednako velikim klubom. Tko je tamo gazda? Šurjak, Buljan, Kerum, Reja, Svaguša, Štimac, Šošo, skupština, Torcida, grad Split...? Previše gladnih vukova da bi se najeli od jednog janjeta.
pa zato i je pojedincima dobar mami?. vide stanje u hajduku i kažu " pa gle nama je super". hajduk je primjer kakvog nema nigdje i kao takav nije za usporedbu s ni?im No, dok god je meni Dinamo prvak 5 godina za redom i isto toliko godina za redom igra europsku ligu (za Ligu prvaka treba ipak malo više love a i ponešto sre?e), dok u Maksimiru gledam Werder, Arsenal, Šahtjor, Ajax, Anderlecht, HSV itd. zadovoljan sam i svjestan da upravo i isklju?ivo imam to zadovoljstvo radi Mami?a i njegovog na?ina poslovanja.
ma daj molim te. što predstavljaju dinamove titule zadnjih sezona. liga je o?ajna zahvaljuju?i dinamu i hajduku. nikome drugome. vezano za europu. pogledaj malo bolje što se krije iza tih 10 europskih utakmica dinama po sezoni. krije se novi sistem kup uefa tj. igranje po skupinama. to se uvelo ima par sezona i pomoglo je mami?u da se uhljebi pod krinkom uspjeha u europi. da nema tih skupina dinamo bi završio euro put u 10 mjesecu. 2-3 kolo po starom sistemu bi bia vrh vrhova. šta se krije iza šahtara,werdera,arsenala. kriju se PRETKOLA. zar si ti stvarno zadovljan što dinamo ugosti jednog arsenala  ja sam na primejer bia zadovljniji kad je dinamo izbaciva celtica, rasturiva partizana,dobiva ajaxa iz najboljih dana......... današnji dinamo bi u hnlu sa kraja 90-ih bia na tre?oj-?etvrtoj poziciji. Dokaz tome su silni neuspjesi Hajduka (Žilina, Sampdoria, Debrecen, Shelbourne...) kojima smo nažalost bili svjedoci u Europi proteklih godina. Da su u Splitu imali malo više strpljenja sa Štimcem koji je jednaka baraba ko i gore navedeni, da su mu dali da žari i pali Hajdukom uvjeren sam da Hajduk ne bi doživljavao ovakva poniženja u svim natjecanjima unazad 5-6 godina.
opet ti ponavljam. hajduk ispadne u drugo pretkolu, dinamo pro?e tre?e i prvo kolo i to je to. u?u u alibi skupinu i mami? okolo trabunja kako je on zapravo bog. nema veze što prvak austrijse lige pokori skupinu kupa uefa sa svih 6 pobjeda :  hajduk je dno dna i upravo zbog toga se stje?e dojam da je mami? bog. mami? je kriminal?ina kojemu je mjesto u zatvoru. šta se ti?e štimca. dabogda hajduk nikad više ne osvojia ništa ako štimac bude hajdukov mami?.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #102 na: Sijeanj 11, 2010, 22:16:52 » |
|
pa zato i je pojedincima dobar mami?. vide stanje u hajduku i kažu " pa gle nama je super". hajduk je primjer kakvog nema nigdje i kao takav nije za usporedbu s ni?im ma daj molim te. što predstavljaju dinamove titule zadnjih sezona. liga je o?ajna zahvaljuju?i dinamu i hajduku. nikome drugome. vezano za europu. pogledaj malo bolje što se krije iza tih 10 europskih utakmica dinama po sezoni. krije se novi sistem kup uefa tj. igranje po skupinama. to se uvelo ima par sezona i pomoglo je mami?u da se uhljebi pod krinkom uspjeha u europi. da nema tih skupina dinamo bi završio euro put u 10 mjesecu. 2-3 kolo po starom sistemu bi bia vrh vrhova. šta se krije iza šahtara,werdera,arsenala. kriju se PRETKOLA. zar si ti stvarno zadovljan što dinamo ugosti jednog arsenala  ja sam na primejer bia zadovljniji kad je dinamo izbaciva celtica, rasturiva partizana,dobiva ajaxa iz najboljih dana......... današnji dinamo bi u hnlu sa kraja 90-ih bia na tre?oj-?etvrtoj poziciji. opet ti ponavljam. hajduk ispadne u drugo pretkolu, dinamo pro?e tre?e i prvo kolo i to je to. u?u u alibi skupinu i mami? okolo trabunja kako je on zapravo bog. nema veze što prvak austrijse lige pokori skupinu kupa uefa sa svih 6 pobjeda :  hajduk je dno dna i upravo zbog toga se stje?e dojam da je mami? bog. mami? je kriminal?ina kojemu je mjesto u zatvoru. šta se ti?e štimca. dabogda hajduk nikad više ne osvojia ništa ako štimac bude hajdukov mami?. Potpisujem ,bijeli prijatelju  ....dodao bi samo da se najve?i kriminal u Dinamu desio potkraj 90-ih kad su izvarali vlastite igra?e sa onim ugovorima koji su potpisali sa Croatijom d.d. po kojima je ispalo da je Igor Cvitanovi? FANTOM :  ,i da je golove postigao za nepostoje?i klub,...bilo koji klub da je podigao tužbu dobio bi sud ,jel su igra?i potpisivali ugovore s jednim pravnim subjektom ,a igrali za drugi ,....toga ima samo kod nas na brdovitom Balkanu.... : 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Sijeanj 11, 2010, 22:24:37 od EL CUCHU 19 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #103 na: Sijeanj 11, 2010, 22:17:41 » |
|
(za Ligu prvaka treba ipak malo više love a i ponešto sre?e)
ove sezone: maccabi,zurich,apoel(cipar),debrecen(ma?arska),unirea(rumunjska) prošle sezone: cluj(rumunjska),anorthosis(cipar),basel,alborg,bate borisov evo navea san ti ?ak 10 mom?adi koji imaju manje para od dinama i imaju manje vrijedniju mom?ad od dinama. neke ?ak nekoliko puta  ovo su samo zadnje dvije sezone. cipran idva puta ulaze u ligu prvaka,ma?ari, rumunji po dva predstavnika,švicarci,bjelorusi ....... da se nadovežen vezano za dianmove prodaje. zadnjih 3 sezone dinamo je proda igra?e u vrijednosti nekih 75 mil. osvaja? prošlogodišnjeg kupa uefa je proda igra?e u vrijednosti par milijnu više od dinama. toliko o dinamovoj blagajni
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #104 na: Sijeanj 12, 2010, 00:10:11 » |
|
ove sezone: maccabi,zurich,apoel(cipar),debrecen(ma?arska),unirea(rumunjska) prošle sezone: cluj(rumunjska),anorthosis(cipar),basel,alborg,bate borisov evo navea san ti ?ak 10 mom?adi koji imaju manje para od dinama i imaju manje vrijedniju mom?ad od dinama. neke ?ak nekoliko puta  ovo su samo zadnje dvije sezone. cipran idva puta ulaze u ligu prvaka,ma?ari, rumunji po dva predstavnika,švicarci,bjelorusi ....... da se nadovežen vezano za dianmove prodaje. zadnjih 3 sezone dinamo je proda igra?e u vrijednosti nekih 75 mil. osvaja? prošlogodišnjeg kupa uefa je proda igra?e u vrijednosti par milijnu više od dinama. toliko o dinamovoj blagajni Zato sam i naveo da treba imati ponešto sre?e. A od ovih 10-ak koje si naveo, barem 5 imaju 100 x više love od cijelog HNL-a (2 rumunja i ciprana te Basel koji i nije baš novi u LP.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #105 na: Sijeanj 12, 2010, 00:12:30 » |
|
pa zato i je pojedincima dobar mami?. vide stanje u hajduku i kažu " pa gle nama je super". hajduk je primjer kakvog nema nigdje i kao takav nije za usporedbu s ni?im
ma daj molim te. što predstavljaju dinamove titule zadnjih sezona. liga je o?ajna zahvaljuju?i dinamu i hajduku. nikome drugome.
Šta predstavljaju titule? Pa prili?no sam siguran da svakom navija?u bilo kojeg kluba u HR i te kako zna?e. Ne znam ?emu onda silni rivaliteti služe.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #106 na: Sijeanj 12, 2010, 00:15:44 » |
|
šta se krije iza šahtara,werdera,arsenala. kriju se PRETKOLA. zar si ti stvarno zadovljan što dinamo ugosti jednog arsenala  ja sam na primejer bia zadovljniji kad je dinamo izbaciva celtica, rasturiva partizana,dobiva ajaxa iz najboljih dana......... Da, to su pretkola, bez obzira šta su, ipak sam ih gledao, nije mi Dinamo ispao od nekih Azerbajdžanaca, Armenaca i ostalih pa pretkolo sa Arsenalom mogu sanjati. A da je klub prepušten "vukovima" kao HAjduk, bojim se tog scenarija koji sam naveo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #107 na: Sijeanj 12, 2010, 00:21:31 » |
|
Htio sam u svojem upisu napisati da je po meni uvijek bitno da se zna tko je gazda u klubu, tko je odgovoran, tko zaslužan. Ovo stanje u Dinamu, Hajduku, o Rijeci i ostalima da ne pri?am je katastrofalno i po meni ne može još dugo potrajati. U ovom trenutku "baje" su Mami?i, Štimcii i sli?ni, ali kao i stanje u cijeloj HR i to ?e krenuti na bolje, kad tad. Makar mi ve? bili djedice... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #108 na: Sijeanj 12, 2010, 16:44:51 » |
|
Zato sam i naveo da treba imati ponešto sre?e. A od ovih 10-ak koje si naveo, barem 5 imaju 100 x više love od cijelog HNL-a (2 rumunja i ciprana te Basel koji i nije baš novi u LP.
meni je sumnjivo da svake godine 5 mom?adi kojima igra?i manje vrijede od dinamovih sretno u?u u ligu prvaka  problem se treba tražit u dinamu i u cijeloj ligi, nikako u nesre?i. ovih 10 mom?adi koje sam naveo imaju manju tržišnu vrijednost od dinamovih igra?a, a 8 od 10 ih ima sigurno manje novaca od dinama. basel nije nov u LP,slažem se. sad pogledaj sljede?u stvar. rekordni transfer basela je 4.5 mil. svake godine kupljeno/prodano je podjednako. šta je najvažnije imaju daleko manje love od dinama. s druge strane imaš "dinama" koji zara?uje enormne pare, omjer kupljeno/prodano je daleko na strani prodanog. omjer je neki 90%, a ligu prvaka ne mogu primirisat,maksimalni doseg je prolazak 1 kola kup uefa. tebi tu ništa nije sumnjvio  Šta predstavljaju titule? Pa prili?no sam siguran da svakom navija?u bilo kojeg kluba u HR i te kako zna?e. Ne znam ?emu onda silni rivaliteti služe. titule kad je protivnik u ?istom rasulu nisu jednako vrijedne i nikako ne pokazuju dobar rad u klubu. mogu ti navest primjer predsjednika hajduka, grgi?a. ?ovjek je potiran iz kluba unato? tome šta je osvojio 3 titule prvaka nakon dugo godina suše. razlozi su jednostavni. trofeji su osvojeni u vremenu kad je dinamo bia u teškim govnima,a u europi se rano ispadalo(stepenicu prije dinama). imaš primjer nama svima dragog intera. titulu koju je inter osvojio kada je liga bila oslabljena(juventus izba?en,drugi pokažnjavani) jednostavno nema veliko zna?enje. kad se koliko toliko liga stabilizirala mancio je popio otkaz. Da, to su pretkola, bez obzira šta su, ipak sam ih gledao, nije mi Dinamo ispao od nekih Azerbajdžanaca, Armenaca i ostalih pa pretkolo sa Arsenalom mogu sanjati. A da je klub prepušten "vukovima" kao HAjduk, bojim se tog scenarija koji sam naveo. ok,tebi je gušt ispast protiv arsenala.meni bi na primjer bia gušt da dinamo u?e u ligu prvaka. opet se referiraš na hajduk.totalno nepotrebno. u hajduku je stanje za plakanje,samo šta dinamovci vide stanje u hajduku pa kažu ajde bar mi imamo mami?a, on je jedan :  dok god je takvo razmišljanje, hrvatska liga ne?e napredovati,a klubovi ?e se sramotit u europi,po?evši sa prvakom dinamom,pa na dalje sa hajdukom,rijekom........ opet ponavljam. ako ste vi zadovoljni mami?em, i ja san. ne daj bože da njemu sli?an vlada hajdukom.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #109 na: Sijeanj 12, 2010, 17:20:21 » |
|
ovo ulazi u anale  prototip modernog vlasnika, gdje nema malverzacija ve? se sve preljeva u dinamovu blagajnu.  mami? je mena?er ve?ini igra?a dinama,a gazda je dinama. to ne da je sukob interesa nego megasupersukob interesa. u svim zemljama u svijetu je zabranjeno da mena?eri sudjeluju u bilo kakvom radu kluba, a pogotovo da budu šerifi u tom klubu. zna?i da je maminjo van granica ove banane države gulio bi u zatvoru. naprimjer u bliskoj nam se italiji upravo vodi proces protiv moggija jer je izme?u ostalog bia na poziciji u klubu i ujedno je bia mena?er iz sjene igra?ima iz serie a. "sve se preljeva u dinamovu blagajnu". :  pa šta je to dinamova blagajna punija od HNB-a. ajmo prvo po?et o milijardama koje se u dinamo ulažu kroz gradski propra?un. onda dalje možemo kao domino. od toga kako je najve?im firmama sjedište u zagrebu,a da posluju po cijeloj hrvatskoj, pa se doga?a da zagreb od drugog grada po veli?ini ima DESET PUTA ve? prora?un, o od tog mega prora?una dobar dio ide dinamu no stavimo sa strane sve ovo kako se od strane države ulažu milijarde u dinamo i kako igraju na gradskom stadionu oko kojeg se ne brinu. pri?ajmo malo o novcima od transfera. dinamo je zadnjih 3 godine prodao igra?a u vrijednosti oko nekih 75 milijuna eura. GDJE JE SAD TA LOVA? po tvom vi?enju je to u dinamovoj blagajni. bravo za tebe. zna? "dinamo" zaradi 75 milijona,a najve?i ulazni transfer bude vrijdan 2 mil maksimum. 90% dovedenih igra?a bude slobodnih, zna?i bez odštete. naravno ta se lova drži u dinamovoj blagajni. kad UEFA prijeti da ?e dinamu zabranit nastup na maksimiru jer je stadion u rasulu MAMI? javno apelira ciloj hrvatskoj da se pomogne dinamu da se obnovi stadion. naravno blagajna je prenatrapana pa se više ne može otvarat od gomile para. :  strašan je mom?i? taj mami?. mora se priznati. ima je sre?e da se na?e u državi u kojoj je politika korumpirana od vrha do dna i u kojoj ga odre?eni ljudi podržavaju zbog dominacije u ligi koju je upravo taj isti mami? oslabio Samo na ono "gore" OD cijelog teksta si uspio referirati..."Bravo" za tebe...  A skoro dva dana si "pripremao" odgovor,na kraju opet lose i nedovoljno...  Odgovorim ti i na ovaj tvoj citat,posto sam poslovno prezauzet-potrajat ce,ali napravim... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #110 na: Sijeanj 12, 2010, 20:34:03 » |
|
Samo na ono "gore" OD cijelog teksta si uspio referirati..."Bravo" za tebe...  A skoro dva dana si "pripremao" odgovor,na kraju opet lose i nedovoljno...  Odgovorim ti i na ovaj tvoj citat,posto sam poslovno prezauzet-potrajat ce,ali napravim...  referirao sam se na ono s ?im se ne slažem. mami?u se ne može prigovorit za prodaju igra?a, no mom?ad koja nešto želi ostvarit mora biti više orjentirana na kupnju igra?a nego na prodaju. na dio na koji sam se referirao se jasno vidi tvoje vi?enje mami?a kao spasitelja dinama i hrvatskog nogometa. nažalost, preuzak ti je horizont razmišljanja da bi svhatio da su mami? i njemu sli?ni zlo hrvatskog nogometa,a ne nikave mecene i dobro?initelji. da,evo ja dva dana sjednim za kompjuterom da bi tebi smislio odgovor :  ne znam šta tebe stvarno mu?i. svaku raspravu skreneš na osobnu razinu. sa nožem me?u zubima.u nedostatku argumeneta to postane osobno vrije?anje, pa se izme?u ostalog dogodi situacija da se drugim sudionicima foruma ?ak i fizi?ki prijeti. tako da te odmah upozoravam ako misliš odgovarat nevezano za temu da ne o?ekuješ odgovor.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #111 na: Sijeanj 12, 2010, 21:35:11 » |
|
ovo ulazi u anale  prototip modernog vlasnika, gdje nema malverzacija ve? se sve preljeva u dinamovu blagajnu.  mami? je mena?er ve?ini igra?a dinama,a gazda je dinama. to ne da je sukob interesa nego megasupersukob interesa. u svim zemljama u svijetu je zabranjeno da mena?eri sudjeluju u bilo kakvom radu kluba, a pogotovo da budu šerifi u tom klubu. zna?i da je maminjo van granica ove banane države gulio bi u zatvoru. naprimjer u bliskoj nam se italiji upravo vodi proces protiv moggija jer je izme?u ostalog bia na poziciji u klubu i ujedno je bia mena?er iz sjene igra?ima iz serie a. "sve se preljeva u dinamovu blagajnu". :  pa šta je to dinamova blagajna punija od HNB-a. a jmo prvo po?et o milijardama koje se u dinamo ulažu kroz gradski propra?un. onda dalje možemo kao domino. od toga kako je najve?im firmama sjedište u zagrebu,a da posluju po cijeloj hrvatskoj, pa se doga?a da zagreb od drugog grada po veli?ini ima DESET PUTA ve? prora?un, o od tog mega prora?una dobar dio ide dinamuno stavimo sa strane sve ovo kako se od strane države ulažu milijarde u dinamo i kako igraju na gradskom stadionu oko kojeg se ne brinu. pri?ajmo malo o novcima od transfera. dinamo je zadnjih 3 godine prodao igra?a u vrijednosti oko nekih 75 milijuna eura. GDJE JE SAD TA LOVA? po tvom vi?enju je to u dinamovoj blagajni. bravo za tebe. zna? "dinamo" zaradi 75 milijona,a najve?i ulazni transfer bude vrijdan 2 mil maksimum. 90% dovedenih igra?a bude slobodnih, zna?i bez odštete. naravno ta se lova drži u dinamovoj blagajni. kad UEFA prijeti da ?e dinamu zabranit nastup na maksimiru jer je stadion u rasulu MAMI? javno apelira ciloj hrvatskoj da se pomogne dinamu da se obnovi stadion. naravno blagajna je prenatrapana pa se više ne može otvarat od gomile para. :  strašan je mom?i? taj mami?. mora se priznati. ima je sre?e da se na?e u državi u kojoj je politika korumpirana od vrha do dna i u kojoj ga odre?eni ljudi podržavaju zbog dominacije u ligi koju je upravo taj isti mami? oslabio Pritisnut poslom nisam ti namjeravao nista replicirati , ali posto me konstantno "vuces za jezik" i uvijek nadjes "problem kojeg nema" te konstantno izvlacis iz konteksta evo ti par konstruktivnih odgovora pa sam razluci kako i što.... Sam znas da preko neta uvijek budu manji sporadicni "sukobi" ili nazovimo rasprave ,koje dakako nismo niti ja niti ti lišeni..Sve je to relativno dok je u manirama dobrog i razumnog pisanja ili razumijevanja,ali vidi vraga ,posebno kad ja i ti vrsimo neke konstruktivne rasprave , ti radis sljedece (makar iz moga kuta gledanja): a:Stavljas mi "rijeci u usta" b:pises,tj mislis ono sto uopce nije vezanu za tu temu,jer ti mislis da je to ispravno i relevantno C: Kad ti ponestane argumenata,klasicno izmotavanje, poante,metafore i sl na sto se vadis....Nisam ti nista zamjerio,nema veze ,svatko ima pravo na misljenje-bilo pravo ili krivo.. Na moj post o Z.Mamicu gdje sam napisao par sladunjavih recenica o tom nogometnom menadzeru,ti se razvezao i stavio skoro cijelu povijest Dinama u svoj post,spominjajuci banke (HNB),proracune,gradske firme,stadion..Na temelju cega? Zbog cega? Nigdje ne glorificiram Mamica kao gospodina sa "beckim" manirama,vec uspjesnog biznismena koji na "pametan" nacin vodi Dinamo... Ti si tu negdje (tebi svojstveno) vidio urotu protiv Hajduka,Hnl, Hrvatske,te se toliko razvezao kao da je tko pisao o transparentnosti poslovanja Dinama... : 1: Ti si vjerovatno legitimni nasljednik Carle Del Ponte kad tako razlucujes osobnost Mamica? Tip se kroz svojstveni nacin probio do miljuna,a za to treba itetako sposbnosti da bi se doslo do toga... 2.Ne znam sto te toliko "bode" u tim novcima...I uopce tko je potakao tu temu? To je ono pod odgovorom B (gore) gdje stavljas stvari koje uopce nije mjesto ovdje... Uzmi primjer Hajduka-sve se u Dalmaciji daje i radi za njega,planirano i sustavno se "ruse" manji klubovi kako bi Ajduk bio najveci u regiji...I kako bi para najveca isla u Split..Neprestano klepetas o Zagrebu,a najfriskiji primjer imas u Splitu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #112 na: Sijeanj 12, 2010, 21:58:35 » |
|
ink=topic=466.msg66662#msg66662 date=1263242666] ovo ulazi u anale  [quote author=il Principe l prototip modernog vlasnika, gdje nema malverzacija ve? se sve preljeva u dinamovu blagajnu.  mami? je mena?er ve?ini igra?a dinama,a gazda je dinama. to ne da je sukob interesa nego megasupersukob interesa. u svim zemljama u svijetu je zabranjeno da mena?eri sudjeluju u bilo kakvom radu kluba, a pogotovo da budu šerifi u tom klubu. zna?i da je maminjo van granica ove banane države gulio bi u zatvoru. naprimjer u bliskoj nam se italiji upravo vodi proces protiv moggija jer je izme?u ostalog bia na poziciji u klubu i ujedno je bia mena?er iz sjene igra?ima iz serie a. "sve se preljeva u dinamovu blagajnu". :  pa šta je to dinamova blagajna punija od HNB-a. a jmo prvo po?et o milijardama koje se u dinamo ulažu kroz gradski propra?un. onda dalje možemo kao domino. od toga kako je najve?im firmama sjedište u zagrebu,a da posluju po cijeloj hrvatskoj, pa se doga?a da zagreb od drugog grada po veli?ini ima DESET PUTA ve? prora?un, o od tog mega prora?una dobar dio ide dinamuno stavimo sa strane sve ovo kako se od strane države ulažu milijarde u dinamo i kako igraju na gradskom stadionu oko kojeg se ne brinu. pri?ajmo malo o novcima od transfera. dinamo je zadnjih 3 godine prodao igra?a u vrijednosti oko nekih 75 milijuna eura. GDJE JE SAD TA LOVA? po tvom vi?enju je to u dinamovoj blagajni. bravo za tebe. zna? "dinamo" zaradi 75 milijona,a najve?i ulazni transfer bude vrijdan 2 mil maksimum. 90% dovedenih igra?a bude slobodnih, zna?i bez odštete. naravno ta se lova drži u dinamovoj blagajni. kad UEFA prijeti da ?e dinamu zabranit nastup na maksimiru jer je stadion u rasulu MAMI? javno apelira ciloj hrvatskoj da se pomogne dinamu da se obnovi stadion. naravno blagajna je prenatrapana pa se više ne može otvarat od gomile para. :  strašan je mom?i? taj mami?. mora se priznati. ima je sre?e da se na?e u državi u kojoj je politika korumpirana od vrha do dna i u kojoj ga odre?eni ljudi podržavaju zbog dominacije u ligi koju je upravo taj isti mami? oslabio [/quote] Pritisnut poslom stvarno nisam ti namjeravao nista replicirati , ali posto me konstantno "vuces za jezik" i uvijek nadjes "problem kojeg nema" te konstantno izvlacis iz konteksta evo ti par konstruktivnih odgovora pa sam razluci kako i što.... Sam znas da preko neta uvijek budu manji sporadicni "sukobi" ili nazovimo rasprave ,koje dakako nismo niti ja niti ti lišeni..Sve je to relativno dok je u manirama dobrog i razumnog pisanja ili razumijevanja,ali vidi vraga ,posebno kad ja i ti vrsimo neke konstruktivne rasprave , ti radis sljedece (makar iz moga kuta gledanja): a:Stavljas mi "rijeci u usta" b:pises,tj mislis ono sto uopce nije vezanu za tu temu,jer ti mislis da je to ispravno i relevantno C: Kad ti ponestane argumenata,klasicno izmotavanje, poante,metafore i sl na sto se vadis....Nisam ti nista zamjerio,nema veze ,svatko ima pravo na misljenje-bilo pravo ili krivo.. Na moj post o Z.Mamicu gdje sam napisao par sladunjavih recenica o tom nogometnom menadzeru,ti se razvezao i stavio skoro cijelu povijest Dinama u svoj post,spominjajuci banke (HNB),proracune,gradske firme,stadion..Na temelju cega? Zbog cega? Nigdje ne glorificiram Mamica kao gospodina sa "beckim" manirama,vec uspjesnog biznismena koji na "pametan" nacin vodi Dinamo... Ti si tu negdje (tebi svojstveno) vidio urotu protiv Hajduka,Hnl, Hrvatske,te se toliko razvezao kao da je tko pisao o transparentnosti poslovanja Dinama... : 1: Ti si vjerovatno legitimni nasljednik Carle Del Ponte kad tako razlucujes osobnost Mamica? Tip se kroz svojstveni nacin probio do miljuna,a za to treba itetako sposbnosti da bi se doslo do toga... 2.Ne znam sto te toliko "bode" u tim novcima...I uopce tko je potakao tu temu? To je ono pod odgovorom B (gore) gdje stavljas stvari koje uopce nije mjesto ovdje... Uzmi primjer Hajduka-sve se u Dalmaciji daje i radi za njega,planirano i sustavno se "ruse" manji klubovi kako bi Ajduk bio najveci u regiji...I kako bi para najveca isla u Split..Neprestano klepetas o Zagrebu,a najfriskiji i najdugovjecniji primjer imas u Splitu... 4.Transferi... Sam Mamic je izjavio da se nakupio novaca u Dinama za "tri zivota"..Zasigurno jedan dio od tih transfera... Ovo je jos jedna glupost u kojoj ti pretpostavljas da su svi novci od transfera u dzepu Mamica... (pretpostavljam,jer si se tako izrazio u postu)... Dalje ti necu ni pisati ...Valjda si svjestan sto pises... Slusaj,ti po tko zna koji put "stavljas mi rijec u usta" i pises da mislim da je Mamic dobrocinitelj Dinama... Covjek se nasao u pravom mjestu u pravo vrijeme..Ima sposobnost da manevrira sa gradskim strukturama i obrce novac.. I za to mu Dinamo moze biti zahvalan...Tko mu je branio povuci se iz Dinama nakon transfera Eduarda,Corluke i Modrica? i nakon toga mu navijaci skandiraju svega i svacega? Kakav bio da bio,mora se priznati da voli Dinamo... Za kraj,nijednu raspravu ne svodim na osobnu razinu..Ako itko udje u raspravu sa "nozem medju zubima" to si zasigurno ti bilo kad i bilo gdje...Samo pogledaj svoje postove gdje se ne slazes sa necime,onda neki tvoj bahati upis na to i dodatni smajlici... Prvo kreni od sebe da bi drugima dijelio packe...Mogao bih ti jos toga napisati nasiroko i naveliko u bilo kojem pogledu... Uostalom,ne mislim da si los,ali ponekad stvarno ima krivo misljenje,ili ga bar tako dozivljavas...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #113 na: Sijeanj 12, 2010, 22:03:48 » |
|
problem nastaje kada napišeš 10 re?enica o dobrim poslovim mami?a, a jednu kako je on zapravo dobar gazda i da bi svi trebali slijedit jer je on primjer ?ovjeka koji radi za dobrobit kluba. pazi ja to nisam napisao,nego ti. nije promijenjena nikakav smisao nego ?isto copy-paste.
kako se vidi iz priloženog ja nisam komentirao mami?evo vješto prodavanje igra?a nego samo kometirao dio u kojem ga gloricifiraš maltene kao da je mecena.a stvarnost je zapravo sasvim druk?ija, to?nije mami? bi u ure?enijoj državi bio u zatvoru.
jel vidiš razliku?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #114 na: Sijeanj 12, 2010, 22:13:09 » |
|
Za kraj,nijednu raspravu ne svodim na osobnu razinu..Ako itko udje u raspravu sa "nozem medju zubima" to si zasigurno ti bilo kad i bilo gdje...Samo pogledaj svoje postove gdje se ne slazes sa necime,onda neki tvoj bahati upis na to i dodatni smajlici... Prvo kreni od sebe da bi drugima dijelio packe...Mogao bih ti jos toga napisati nasiroko i naveliko u bilo kojem pogledu... Uostalom,ne mislim da si los,ali ponekad stvarno ima krivo misljenje,ili ga bar tako dozivljavas...
nožem me?u zubima si krivo protuma?io. to zna?i da u novoj raspravi vu?eš neke stvari iz prošlosti i doživljavaš upise drugih na forumu kao osobnu uvredu. ja tako stvari ne percipiran. forum služi isklju?ivo za razbibrigu i razmjenu mišljenja. svak ima svoj stil, ako je moj stil da nešto komentiran s ?im se ne slažem to ?u napisat. ako je nešto totalno suprotnog od amo re?i mog mišljenja,stvarne ?injenice ili stvarnog stanja stavit ?u smajl koji opsuje što sam osjetio tokom ?itanja tog posta. s tim ja ne vrije?am nikoga,ako se sa smajlom netko na?e uvrije?en ja ?u ga drage volje uklonit.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #115 na: Sijeanj 12, 2010, 22:15:13 » |
|
ink=topic=466.msg66662#msg66662 date=1263242666] ovo ulazi u anale  Pritisnut poslom stvarno nisam ti namjeravao nista replicirati , ali posto me konstantno "vuces za jezik" i uvijek nadjes "problem kojeg nema" te konstantno izvlacis iz konteksta evo ti par konstruktivnih odgovora pa sam razluci kako i što.... Sam znas da preko neta uvijek budu manji sporadicni "sukobi" ili nazovimo rasprave ,koje dakako nismo niti ja niti ti lišeni..Sve je to relativno dok je u manirama dobrog i razumnog pisanja ili razumijevanja,ali vidi vraga ,posebno kad ja i ti vrsimo neke konstruktivne rasprave , ti radis sljedece (makar iz moga kuta gledanja): a:Stavljas mi "rijeci u usta" b:pises,tj mislis ono sto uopce nije vezanu za tu temu,jer ti mislis da je to ispravno i relevantno C: Kad ti ponestane argumenata,klasicno izmotavanje, poante,metafore i sl na sto se vadis....Nisam ti nista zamjerio,nema veze ,svatko ima pravo na misljenje-bilo pravo ili krivo.. Na moj post o Z.Mamicu gdje sam napisao par sladunjavih recenica o tom nogometnom menadzeru,ti se razvezao i stavio skoro cijelu povijest Dinama u svoj post,spominjajuci banke (HNB),proracune,gradske firme,stadion..Na temelju cega? Zbog cega? Nigdje ne glorificiram Mamica kao gospodina sa "beckim" manirama,vec uspjesnog biznismena koji na "pametan" nacin vodi Dinamo... Ti si tu negdje (tebi svojstveno) vidio urotu protiv Hajduka,Hnl, Hrvatske,te se toliko razvezao kao da je tko pisao o transparentnosti poslovanja Dinama... : 1: Ti si vjerovatno legitimni nasljednik Carle Del Ponte kad tako razlucujes osobnost Mamica? Tip se kroz svojstveni nacin probio do miljuna,a za to treba itetako sposbnosti da bi se doslo do toga... 2.Ne znam sto te toliko "bode" u tim novcima...I uopce tko je potakao tu temu? To je ono pod odgovorom B (gore) gdje stavljas stvari koje uopce nije mjesto ovdje... Uzmi primjer Hajduka-sve se u Dalmaciji daje i radi za njega,planirano i sustavno se "ruse" manji klubovi kako bi Ajduk bio najveci u regiji...I kako bi para najveca isla u Split..Neprestano klepetas o Zagrebu,a najfriskiji i najdugovjecniji primjer imas u Splitu... 4.Transferi... Sam Mamic je izjavio da se nakupio novaca u Dinama za "tri zivota"..Zasigurno jedan dio od tih transfera... Ovo je jos jedna glupost u kojoj ti pretpostavljas da su svi novci od transfera u dzepu Mamica... (pretpostavljam,jer si se tako izrazio u postu)... Dalje ti necu ni pisati ...Valjda si svjestan sto pises... Slusaj,ti po tko zna koji put "stavljas mi rijec u usta" i pises da mislim da je Mamic dobrocinitelj Dinama... Covjek se nasao u pravom mjestu u pravo vrijeme..Ima sposobnost da manevrira sa gradskim strukturama i obrce novac.. I za to mu Dinamo moze biti zahvalan...Tko mu je branio povuci se iz Dinama nakon transfera Eduarda,Corluke i Modrica? i nakon toga mu navijaci skandiraju svega i svacega? Kakav bio da bio,mora se priznati da voli Dinamo...Za kraj,nijednu raspravu ne svodim na osobnu razinu..Ako itko udje u raspravu sa "nozem medju zubima" to si zasigurno ti bilo kad i bilo gdje...Samo pogledaj svoje postove gdje se ne slazes sa necime,onda neki tvoj bahati upis na to i dodatni smajlici... Prvo kreni od sebe da bi drugima dijelio packe...Mogao bih ti jos toga napisati nasiroko i naveliko u bilo kojem pogledu... Uostalom,ne mislim da si los,ali ponekad stvarno ima krivo misljenje,ili ga bar tako dozivljavas... Da ne ulazim u "boj",...izmedju galaksija ,  ....samo bi primjetio ,da taj lik najviše VOLI svoj džep,dokaz je transfer u Hajduk Nike Kranj?ara ,...pošto Niko nije bio u njegovoj agenciji ,poslao ga u Hajduk,...jer je Niko bio igra? od Šukera i pokojnog Pokrovca,tako da tu nije bilo "OSOBNOG" perja za Zdravkeca 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Sijeanj 12, 2010, 22:18:51 od EL CUCHU 19 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #116 na: Sijeanj 12, 2010, 22:34:56 » |
|
dodao bih i eduarda koji je propjevao nakon šta se rješija maminja
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #117 na: Sijeanj 13, 2010, 00:28:09 » |
|
nevezano uz dinamo i nogomet, zdravko mamic je covjek koji je opljackao badel, poznata je i afera zagrepckanka i citav niz drugih malverzacija... covjek bi da zivimo u iole ozbiljnoj drzavi bio u zatvoru (nije jedini)... kao takvome, mislim da njemu nije mjesto u hrvatskom nogometu... jedina razlika izmedu dinama i hajduka je u tome sto dinamo ima jednog lopova, a hajduk vise njih... rezultati dinama uzdizu se u hrvatskoj u najmanju ruku kao da su cetvrtfinalu lige prvaka, ulazak u grupe lige uefa nije nista posebno... uspjesi ciparskih klubova koji su prije nekoliko godina bili gledani s podsmijehom bi nam trebali biti pokazatelj koliko smo mi zapravo losi... tipovima kao sto su zdravko mamic, josko svagusa, igor stimac nije mjesto u nogometu nego u remetincu...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #118 na: Sijeanj 13, 2010, 10:18:35 » |
|
nevezano uz dinamo i nogomet, zdravko mamic je covjek koji je opljackao badel, poznata je i afera zagrepckanka i citav niz drugih malverzacija... covjek bi da zivimo u iole ozbiljnoj drzavi bio u zatvoru (nije jedini)... kao takvome, mislim da njemu nije mjesto u hrvatskom nogometu... jedina razlika izmedu dinama i hajduka je u tome sto dinamo ima jednog lopova, a hajduk vise njih... rezultati dinama uzdizu se u hrvatskoj u najmanju ruku kao da su cetvrtfinalu lige prvaka, ulazak u grupe lige uefa nije nista posebno... uspjesi ciparskih klubova koji su prije nekoliko godina bili gledani s podsmijehom bi nam trebali biti pokazatelj koliko smo mi zapravo losi... tipovima kao sto su zdravko mamic, josko svagusa, igor stimac nije mjesto u nogometu nego u remetincu...
Je, u pravu si u svemu šta si naveo. Htio sam samo u svojim postovima navesti da je Mami? nažalost realnost HR nogometa. No, nažalost to je tako, o?ito nam je takva situacija u nogometu kao i u cijeloj državi. Lopine gdje se god okreneš. Valjda ?e se i to jednom promijeniti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #119 na: Sijeanj 13, 2010, 10:26:14 » |
|
ok,tebi je gušt ispast protiv arsenala.meni bi na primjer bia gušt da dinamo u?e u ligu prvaka. opet se referiraš na hajduk.totalno nepotrebno. u hajduku je stanje za plakanje,samo šta dinamovci vide stanje u hajduku pa kažu ajde bar mi imamo mami?a, on je jedan :  dok god je takvo razmišljanje, hrvatska liga ne?e napredovati,a klubovi ?e se sramotit u europi,po?evši sa prvakom dinamom,pa na dalje sa hajdukom,rijekom........ opet ponavljam. ako ste vi zadovoljni mami?em, i ja san. ne daj bože da njemu sli?an vlada hajdukom. Krivo si me shvatio ovo za Hajduk, nisam htio sprdat se ili ne daj Bože vrije?at. Koristio sam ga samo kao primjer rasula. Vjeruj mi, ne nasla?ujem se katastrofalnim izdanjima Hajduka u Europi i doma, svjestan sam da bez jakog Hajduka nema ni jakog Dinama, nema onog gušta derbija itd. Žao mi je gledat kako dovodite Jertece, Sharbinije i sli?ne a jedan Periši? da ne propadne bježi u Belgiju i tamo pokazuje kakav je igra?. O desecima drugih klinaca iz dalmatinskog "inkubatora" talenata da ne govorim koji su propali zahvalju?i "stru?njacima" i menadžerima koji se motaju oko kluba. A Maminjo je o?ito realnost HR nogometa, to treba prihvatiti ako se u ovim okolnostima u državi ne možeš boriti protiv toga. Nažalost...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #120 na: Sijeanj 13, 2010, 14:55:05 » |
|
Krivo si me shvatio ovo za Hajduk, nisam htio sprdat se ili ne daj Bože vrije?at. Koristio sam ga samo kao primjer rasula. Vjeruj mi, ne nasla?ujem se katastrofalnim izdanjima Hajduka u Europi i doma, svjestan sam da bez jakog Hajduka nema ni jakog Dinama, nema onog gušta derbija itd. Žao mi je gledat kako dovodite Jertece, Sharbinije i sli?ne a jedan Periši? da ne propadne bježi u Belgiju i tamo pokazuje kakav je igra?. O desecima drugih klinaca iz dalmatinskog "inkubatora" talenata da ne govorim koji su propali zahvalju?i "stru?njacima" i menadžerima koji se motaju oko kluba. A Maminjo je o?ito realnost HR nogometa, to treba prihvatiti ako se u ovim okolnostima u državi ne možeš boriti protiv toga. Nažalost...
ma ne, nisam mislio da se sprdaš ili vrije?aš nego sam ti tia re? da kad vidite stanje u hajduku da ste zadovoljni dinamovim rezultatima. moja poanta je da vi,a poglavito mi ne bi trebali bit zadovljni rezultatima(europa). zašto se svi mi ne priupitamo zašto smo fenomen na svijetu.reprezentacija u prvih 10 u svijetu,a liga niti u prvih 20 europe  ne samo bez jakog hajduka nema ni jakog dinama,nego bez cjelokupno ja?e lige nema NIKOGA. vjeruju mi da se nebi ništa promjenilo da hajduk oja?a i bude konkurent dinamu. i mislim da maminja ne treba prihvatit, nego se borit protiv takvih. samo jebiga, dok god maminjo bude ima jaku politi?ku podršku bit ?e zašti?en velebitska degenija.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #121 na: Sijeanj 17, 2010, 23:58:34 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #122 na: Sijeanj 20, 2010, 22:27:10 » |
|
Kalini? dao dva gola  za Blackburn Aston Villi u Carling kupu,poveli 0:2 golovima Kalini?a,sad puše 5:3  ,8 minuta prije kraja......e da sad vidio , Blackburn od 39-e minute  s igra?em manje :  ............evo završilo 6:4  za Aston Villu...
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Sijeanj 20, 2010, 22:41:52 od EL CUCHU 19 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #123 na: Sijeanj 20, 2010, 22:29:45 » |
|
Dobiti devet ili deset milijuna eura za stopera, i to onog koji je odigrao tek 15-ak me?unarodnih utakmica, samim time i nedovoljno afirmiranog, vrhunski je posao. U današnje vrijeme takve transfere gotovo je nemogu?e realizirati. Doduše, pravu vrijednost transfera vjerojatno nikad ne bismo ni doznali, jer dio uvijek završi 'negdje', no francuski klubovi su obvezni, i to rade bez srama, prikazati koliko su platili klubu, a koliko menadžeru. U ovom slu?aju Mariju Mami?u, Zdravkovom sinu koji vješto vodi tatinu bivšu tvrtku MSA.
Nažalost, s druge strane, Dinamo ?e i dalje biti tek europski patuljak, koji ?e se veseliti ulasku u Ligu UEFA, iako ?e Zdravko Mami?, u namjeri da se dodvori svojim najve?im (i jedinim) oponentima, Bad Blue Boysima, obe?avati 'brda i doline' odnosno ulazak u Ligu prvaka 'kao sveti cilj'.
Nepotrebno je podsje?ati koga je sve prodao i koliko je novca zaradio sebi i klubu, ali kada ?e iza?i pred javnost i priznati da mu je to uvijek i bila jedina namjera? I jedini obiteljski 'sveti cilj'. Njegov brat Zoran, koji je u privatnom klubu zadužen za sportsku politiku, jasno je i glasno obznanio: 'Pa Domagoj Vida mora biti svjestan kakve mu se mogu?nosti otvaraju prelaskom u Dinamo. Samo iz njega može sti?i do reprezentacije, a potom i odlaska u inozemstvo.'
Drugim rije?ima, samo vi dolazite, mi ?emo vas prodavati i dijeliti zaradu, a za rezultat ionako više nitko ne pita.
Svima nam je jasno da se na posao ide zbog novca i da je nogometašima jedina misao što skuplje se prodati. Me?utim, dosta je bilo skrivanja iza navija?ima svetog imena Dinamo. Lovren je nakon ispadanja od Temišvara rekao što je mislio (i planirao) - 'želim oti?i' - ali iz kluba su odmah reagirali i demantirali njegove rije?i. I svu krivicu prebacili na novinare koji su Lovrenovu re?enicu prenijeli na papir i stavili javnosti pred o?i ono što su Lovrenu signalizirali. A tko drugi nego Mami?i?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19