Veljaa 10, 2012, 08:30:36 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 2 3 [4] 5 6 7   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Hrvatski igraci i treneri  (Posjeta: 4674 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
il Principe
Super clan

« Odgovor #75 na: Listopad 13, 2009, 17:36:36 »

http://www.index.hr/sport/clanak/danijel-pranjic-treci-najgori-novak-u-bundesligi-u-izboru-kickera/455006.aspx

izgleda da je pranji? bia pun pogodak za bavarce Cheesy
Evidentirano
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #76 na: Listopad 13, 2009, 20:18:40 »

....Van Gaal ga je doveo jer je bio najbolji stranac tamo,u Heerenvenu je igrao lijevo krilo,a ne beka.Bayern na krilima ima Riberyja i Robbena koji mijenjaju pozicije,Pranji?a trpa na beka jer to igra u reprezentaciji.A reprezentacija krpa tu poziciju,jer nema boljih rješenja.....
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #77 na: Listopad 13, 2009, 21:05:13 »

....Van Gaal ga je doveo jer je bio najbolji stranac tamo,u Heerenvenu je igrao lijevo krilo,a ne beka.Bayern na krilima ima Riberyja i Robbena koji mijenjaju pozicije,Pranji?a trpa na beka jer to igra u reprezentaciji.A reprezentacija krpa tu poziciju,jer nema boljih rješenja.....

da. samo šta je van gaal uvidija nakon par kola da pranji? ne može igrat beka pa ga više ni tamo na stavlja.
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #78 na: Prosinac 13, 2009, 18:02:59 »

<a href="http://www.youtube.com/v/oXrth_3-JXM&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/oXrth_3-JXM&rel=1</a> ....evo  pobjedonosnog gola mladog sokola Drage Gabri?a za Trabzonspor  u gostuju?oj tekmi danas protiv Denizlispora,...a je mu ga bilo teÅ¡ko dat ,..al ipak  Clap Clap Clap

Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #79 na: Prosinac 13, 2009, 19:53:45 »

<a href="http://www.youtube.com/v/oXrth_3-JXM&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/oXrth_3-JXM&rel=1</a> ....evo  pobjedonosnog gola mladog sokola Drage Gabri?a za Trabzonspor  u gostuju?oj tekmi danas protiv Denizlispora,...a je mu ga bilo teÅ¡ko dat ,..al ipak  Clap Clap Clap

ako ?emo tako 70 % oli?evih golova je takvo
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #80 na: Prosinac 17, 2009, 21:05:57 »

Eto ex bilog ti?a Jelavi?a kako demolira Celtic s 2 gola u prvih 8 minuta,....al na kraju 3:3  Huh?

http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=35351&Ln=Br  ...za 1:0 u 5-oj minuti  Clap

http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=35354&Ln=Br ...assist Jelavi?a(jebo te koji ringiÅ¡pil)  Cheesy Cheesy Cheesy  za 3:o... Clap Clap

drugi gol mi ne da skinut :Smiley

Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #81 na: Prosinac 28, 2009, 22:00:09 »

Luka Kralj sretno i spretno dao  bow down bow down bow down vode?i gol za pobjedu 2:0 u gradskom derbiju  Crottenhama protiv ?eki?ara ,treba pohvaliti Lennona za fenomenalan prodor i ubacivanje u sredinu  Clap Clap Clap

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkykpEppklTZMcgReJ&tmpl=coranto_video_news

Lijep je i  gol  Jermainea Defoa za 2:0 iz drugog pokuÅ¡aja  Clap Clap Clap,akciju zapo?eo opet Lennon Clap Clap Clap
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #82 na: Prosinac 28, 2009, 22:06:18 »

jako mi se svi?a taj t'tham pogotovo lennon, defoe, modri? i kranj?ar
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #83 na: Prosinac 28, 2009, 22:54:16 »

lennon mi je odlican
obozavam gledat tottenham zadnje vrijeme
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #84 na: Sijeanj 02, 2010, 18:56:42 »

FA  cup   Crottenham : Peterborough 4:0  prva 2 gola dao Kranj?ar  Clap Clap Clap u 35 i 57-oj minuti ,dao i Kalini?,u 55-oj minuti  Clap Clap Clap...i to zamislite ,nije  nono iz penala  Think ,al bio samo po?asni gol za Blackburn u porazu od Aston Ville,bilo 3:1 za Villu,Blackburn igrao od 41-e minute s igra?em manje,i u 31-oj minuti Dunn fulao penal  Wall smack za Blackburn kod 1:0 za Villu....   
Evidentirano
Ultras
Super clan

« Odgovor #85 na: Sijeanj 02, 2010, 20:14:13 »

Sve pohvale nasim nogometasima koji su imali izvrstan ucinak danas.
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #86 na: Sijeanj 03, 2010, 23:41:25 »

http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=35607&Ln=Br ... FA cup West Ham : Arsenal 1:2 SUPER gol Eduarda glavom,i to pobjedonosni za 1:2 u  83-oj minuti  Clap Clap Clap
Evidentirano
Ultras
Super clan

« Odgovor #87 na: Sijeanj 04, 2010, 10:26:33 »

Bravo za Eduarda,samo naprijed Thumb Up
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #88 na: Sijeanj 04, 2010, 16:17:12 »

jesu se raspucali, ajde bar nešto (kad nema nas u africi)
Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #89 na: Sijeanj 07, 2010, 22:32:06 »

sto mi nebi doveli niku kranjcara kad je modric vec nemoguca misija za nas  Cheesy kranjcar nije skup a igracina je bome
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
Ultras
Super clan

« Odgovor #90 na: Sijeanj 07, 2010, 22:34:56 »

Nebi reka da je i on mogu?a misija,sa svojim igrama pokazuje zasad bolje od Modri?a iako je Modri? tek ozljedu rjesija.
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #91 na: Sijeanj 08, 2010, 13:55:32 »

http://www.index.hr/sport/clanak/video-niko-kranjcar-ponovo-medju-najvecim-nogometnim-izdajicama/469065.aspx
Video: Niko Kranj?ar ponovo me?u najve?im nogometnim izdajicama
Evidentirano

Interf@n
Super clan

« Odgovor #92 na: Sijeanj 10, 2010, 20:07:32 »

http://www.index.hr/sport/clanak/lovren-prodan-u-lyon-za-85-milijuna-eura/469432.aspx

Evo Maminjo je opet zaradio veliku lovu, mora se priznat da je ?ovjek biznismen, bez obzira što mislili o njemu
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #93 na: Sijeanj 10, 2010, 22:09:12 »

Da,Z.Mamic je definitivno najveca persona u HR nogometnom svijetu..Velik i raznovrstan je njegov udio u transferima u Dinamu,i na to mu se moze samo cestitati... Iako mu je vokabular u vecini slucajeva "kocijaski",ponekad u izljevima emocija poprimi manire "be?ke škole", a to se dogadja iznimno rijetko i ponajvise prigodom nekog velikog transfera...Priznali mi ili ne,ipak je transfer Lovrena za veliku cifru pravo malo remek-djelo..Prodati igraca koji se jos nije ni etabilirao u Dinamu (znamo da prednost imaju Kovac-Biscan),i koji nastupa u Hnl-u nepunih godinu i pol ,i pritom je skupio 40-ak nastupa u nejakoj ligi za transfer koji varira od 8.5-10 miljuna eura,je pravo ?udo! Mamic se opet pokazao kao vjest i tvrd pregovarac ne samo u ovom slucaju,nego u svim drugima..I najveca prednost Dinama u odnosu na Hajduk nije kvaliteta i sudci vec Zdravko Mamic... Prototip modernog vlasnika kluba u kojem se sve zna od "dna prema vrhu" i gdje nema sumnjivih malverzacija i razno-raznih kvazi menadzera,vec sve se preljeva u Dinamovu blagajnu.... Dio javnosti ga ne simpatizira ,ali cini Maminjo itetako dobre stvari za Dinamo...U ovo doba globalne recesije i krize , bez problema licitira sa cifrom,i koju on pozeli to i dobije! A nitko me ne moze uvjeriti da Lovren vrijedi te novce...Momak je talentiran,alo to je vise umijece i sposobnost Mamica nego mladiceva vjestina baratanja balunom...I svaka cast Mamicu na tome,da je takvih vise u HR,i nas klupski sport koji se prezentira u Europi putem kosarke nogometa,rukometa,vaterpola bio bi puno uspjesniji da na ?elu stoluje "neki Mamic"....
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #94 na: Sijeanj 10, 2010, 22:12:24 »

bez uvrede,ali mislim da se svakom navija?u dinama povra?a na ovaj tvoj post
Evidentirano
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #95 na: Sijeanj 10, 2010, 22:17:46 »

bez uvrede,ali mislim da se svakom navija?u dinama povra?a na ovaj tvoj post

Vjerovatno si ti na brzinu napravio statistiku misljenja svakog navijaca Dinama u medjuvremenu?  :Smiley  Nista cudno za tebe,opet tvoje nepoznavanje "citanja izmedju redova"... Chuska
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #96 na: Sijeanj 10, 2010, 22:25:10 »

Nigdje nije glorificiran Mamic kao osoba ili gospodin,vec njegovo vjesto baratanje sa prodajom igraca..Mislim da je to vise nego realno prikazano...Dakako,morat cemo vise puta "utvrdit gradivo" da bi ti zakljucio o cemu se radi..Biti ce kao na ringispilu,sjeti se samo teme "kovac-cufre-biscan" da bi se na kraju vratili na isto,i biti ce klasicno  tvoje izmotavanje...A ti kao navijac Ajduka sigurno nisi relevantan da bi ocijenio misljenje Dinamovog navijaca....
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #97 na: Sijeanj 10, 2010, 22:44:09 »

ja nisam ni malo iznena?en, dinamo nije klub koji ima šanse za neki rezultat, dinamo je tvornica novaca. tako ?e biti sve dok nam je liga i država takva kakva je i ne vidim neku nadu za boljitak. tako da zašto ne bi maminjo ubro pare? situacija ?ini "lopova"
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #98 na: Sijeanj 10, 2010, 23:51:38 »

ja nisam ni malo iznena?en, dinamo nije klub koji ima šanse za neki rezultat, dinamo je tvornica novaca. tako ?e biti sve dok nam je liga i država takva kakva je i ne vidim neku nadu za boljitak. tako da zašto ne bi maminjo ubro pare? situacija ?ini "lopova"

Je ,stara poslovica veli  "Prilika ?ini lopova" .... a lik ju samo koristi 
Evidentirano
Bonzo
Super clan

« Odgovor #99 na: Sijeanj 11, 2010, 13:06:10 »

Evo javljam se kao jedan od Dinamovih navija?a, malo stariji od ovih klinaca što na stadionima skandiraju Mami?u cigane i sl.. Slažem se sa Markom, u Dinamu se zna tko je gazda, ne možeš ni prdnut a da se njega ne pita. Povu?i ?u paralelu sa Hajdukom kao jednako velikim klubom. Tko je tamo gazda? Šurjak, Buljan, Kerum, Reja, Svaguša, Štimac, Šošo, skupština, Torcida, grad Split...? Previše gladnih vukova da bi se najeli od jednog janjeta. Meni osobno, Mami? je teška primitiv?ina, x puta je osramotio moj klub i grad svojim bedastim i selja?kim nastupima. No, dok god je meni Dinamo prvak 5 godina za redom i isto toliko godina za redom igra europsku ligu (za Ligu prvaka treba ipak malo više love a i ponešto sre?e), dok u Maksimiru gledam Werder, Arsenal, Šahtjor, Ajax, Anderlecht, HSV itd. zadovoljan sam i svjestan da upravo i isklju?ivo imam to zadovoljstvo radi Mami?a i njegovog na?ina poslovanja. Iako je puno love utrpano u taj klub i od grada i od ko zna koga. Nisu ti uspjesi postignuti ni zahvaljuju?i Ivankovi?u, ni Jur?i?ima ni ostalim trenerima.Za uspješan klub je potrebna ?vrsta ruka, pa makar bila i Mami?eva. Dokaz tome su silni neuspjesi Hajduka (Žilina, Sampdoria, Debrecen, Shelbourne...) kojima smo nažalost bili svjedoci u Europi proteklih godina. Da su u Splitu imali malo više strpljenja sa Štimcem koji je jednaka baraba ko i gore navedeni, da su mu dali da žari i pali Hajdukom uvjeren sam da Hajduk ne bi doživljavao ovakva poniženja u svim natjecanjima unazad 5-6 godina.
Evidentirano
 Str: 1 2 3 [4] 5 6 7   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!