Veljaa 07, 2012, 03:27:54 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 2 3 [4] 5   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Napoli-Inter  (Posjeta: 2625 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #75 na: Travanj 26, 2009, 21:42:18 »

Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy ti i tvoje provale.

A šta ?eš drugo nego sprdat se pored takve "igre",...nije nikakva frka,imamo laganih 7 bodova fore,tako da ne o?ekujem neke ve?e probleme ,gerijatrija i lopine se moraju još medjusobno poklat,tak da ?e se i tu prosipat bodovi.... Inter zastava
Evidentirano
hate
Super clan

« Odgovor #76 na: Travanj 26, 2009, 21:43:25 »

nadam se da ce se malo probudit protiv Lazia...
Evidentirano
inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #77 na: Travanj 26, 2009, 21:44:24 »

Samo da nas fašisti nesjebu kao i one godine za naslov.
Evidentirano

hate
Super clan

« Odgovor #78 na: Travanj 26, 2009, 21:46:00 »

vidjet cemo vjerujem u nasu ekipu bez obzira na danasnju super igru
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #79 na: Travanj 26, 2009, 21:46:49 »

Samo da nas fašisti nesjebu kao i one godine za naslov.
Inter 1908 ovo je izjava godine ......FASISTI .... Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Inter nije zadugo pobjedio nadam se pobjedi protiv Lazia nista drugo ne dolazi u obzir jer ako nam Milan dodje na 4 boda mi smo donji ....
Evidentirano

interista herceg
Super clan

« Odgovor #80 na: Travanj 26, 2009, 21:47:39 »

da su dali 100% od sebe možda bi dobili ali s ovakvima pristupom nemožemo ni bod o?ekivat,baloteli treba psihijatru jer nema utakmice u kojoj se on ne posva?a najmanje 3 puta  Angry
primi ga cesar nogom  Grin
Evidentirano

Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #81 na: Travanj 26, 2009, 21:48:17 »

Ukratko:
- Napoli je takti?ki gledano odigrao vrhunsku partiju. To?no su znali što smiju, a što ne smiju radit na terenu. Skoro cijelo vrijeme su u fazi obrane igrali 9 - 0 - 1, ili ?ak na trenutke i 10 - 0 - 0. Na Ibri su stalno bila 2 - 3 ?ovjeka, a protiv Balotellija je mudro vo?en psihološki rat, što se lijepo vidjelo na kraju kad je momak puknuo. Strpljivo su i bez imperativa u napadu ?ekali svoju priliku i do?ekali je. Jednu, ali vrijednu. Jedino što mogu re?i: Svaka im ?ast.
- Mi... odigrali smo to?no onoliko koliko su nas pustili i ništa više. Nego, jeli netko primijetio Cambiassov o?it pad forme u zadnjih nekoliko nastupa? ?ovjeka nema nigdje, a tako?er i nikoga da ga zamijeni. I sad neka netko kaže (a ima ih što to tvrde) da nam ne treba još jedan klasni zadnji vezni. Ja kažem da nam treba još i više nego fantassista upravo zbog ovakvih utakmica kojima talijansko prvenstvo obiluje, jer nisu svi Milan, Juve i Roma. Ustvari, samo su njih troje Milan, Juve i Roma, a ostali su ve?inom Napoli.
Što se Intera ti?e klju?ni ?ovjek u ve?erašnjoj utakmici bio je Muntari. Da, Muntari koji nije igrao. Žalosna je istina da je bez njega Inter u sredini 50% manje pokretan. U ligi kakva je Serie A svaka ekipa mora imati jednog Gattusa, a on je naš.
Evidentirano

Bonzo
Super clan

« Odgovor #82 na: Travanj 26, 2009, 21:52:48 »

Ljudi nema straha, imamo 7 bodova prednosti a do kraja igramo sa slabjim ekipama. Ako ne možemo to zadržati onda ni nismo za prvaka.
Evidentirano
hate
Super clan

« Odgovor #83 na: Travanj 26, 2009, 21:54:19 »

Ukratko:
- Napoli je takti?ki gledano odigrao vrhunsku partiju. To?no su znali što smiju, a što ne smiju radit na terenu. Skoro cijelo vrijeme su u fazi obrane igrali 9 - 0 - 1, ili ?ak na trenutke i 10 - 0 - 0. Na Ibri su stalno bila 2 - 3 ?ovjeka, a protiv Balotellija je mudro vo?en psihološki rat, što se lijepo vidjelo na kraju kad je momak puknuo. Strpljivo su i bez imperativa u napadu ?ekali svoju priliku i do?ekali je. Jednu, ali vrijednu. Jedino što mogu re?i: Svaka im ?ast.
- Mi... odigrali smo to?no onoliko koliko su nas pustili i ništa više. Nego, jeli netko primijetio Cambiassov o?it pad forme u zadnjih nekoliko nastupa? ?ovjeka nema nigdje, a tako?er i nikoga da ga zamijeni. I sad neka netko kaže (a ima ih što to tvrde) da nam ne treba još jedan klasni zadnji vezni. Ja kažem da nam treba još i više nego fantassista upravo zbog ovakvih utakmica kojima talijansko prvenstvo obiluje, jer nisu svi Milan, Juve i Roma. Ustvari, samo su njih troje Milan, Juve i Roma, a ostali su ve?inom Napoli.
Što se Intera ti?e klju?ni ?ovjek u ve?erašnjoj utakmici bio je Muntari. Da, Muntari koji nije igrao. Žalosna je istina da je bez njega Inter u sredini 50% manje pokretan. U ligi kakva je Serie A svaka ekipa mora imati jednog Gattusa, a on je naš
Bravo Dexter to ja i ja mislio da nam fali Muntari i njegova trka...ali nije Cambiasso nista losije odigrao od drugih...stvarno cijela ekpia je bila losa vidjela se igra bez motivacije
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #84 na: Travanj 26, 2009, 21:54:37 »

Taj ko je reako da nam ne treba zadnji defanzivni vezni ocito ne gleda nogomet na TV ili nije realan Cambiaso mi je posto veoma drag i zahvalan igrac Covjek gine ali treba mu odmor ne moze sam na sredini da igra par puta ove sezne sam vidio njegovu nemoc pogotov kad igra u paru sa Vierom ili Stankovicem jednostavno nemoze sam Cambiaso u vezi treba pomoc Slazem se sa Dexterom da nam treba pojacanje na toj poziciji Nadam se da ce do tekme sa Laziom Muntari biti u prvih 11 .
Evidentirano

interista herceg
Super clan

« Odgovor #85 na: Travanj 26, 2009, 22:01:26 »

da imamo kreativnu vezu koja bi znala zadržat loptu u nogama nebi nam trebo još jedan defanzivni vezni a kreativnost bi dobili s diegom i povratkom quaresme u formu.

Evidentirano

Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #86 na: Travanj 26, 2009, 22:04:35 »

Ja bi isto volio da Quaresma bude onaj stari  naravno mislim na dane kad je u portu palio i zario kad ga je trazilo pola europe A sad ovakav kao sto je u Chelsea zbogom .Ne znam mozda ja gresim pa nas Mustang sve iznanadi ....
a Diego nece doci u Inter ...
Evidentirano

nikolagazo
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #87 na: Travanj 26, 2009, 22:06:39 »

Nisan gleda utakmicu al o?igledno su igrali jako jako loše kad mislite da muntari fali,taj nikome ne fali...nemogu virovat ova mom?ad koja je danas izasla na teren nije mogla izvuc bolji rezultat,po meni najja?a,zanetti,cordoba,samuel i chivu u obrani?pa ja neznam cetiri bolja u nekoj ekipi,vieira,stankovic,cambiasso i figo?aj mozda jesu stari al bar iskustva imaju...balotelli i ibra?i nista?nemogu virovat
zakljucak mi je opet isti...mourinho

palermo prvo poluvrime 2-0 zavrsilo 2-2
od juve vise manji bili bolji,igrac više 1-0 vodili do 90min,zavrsilo 1-1
izgubili od napolija...

ovo prvenstvo je tribalo bit rijeseno Sad

uza sve jos imamo 7 bodova prednosti,pobijeda protiv Lazia je 70% prvenstva po meni,ponajvise zbog psiholoskog ucinka te pobijede ako ostane nerijeseno ili izgube...al nece
Evidentirano
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #88 na: Travanj 26, 2009, 22:08:36 »

Taj ko je reako da nam ne treba zadnji defanzivni vezni ocito ne gleda nogomet na TV ili nije realan Cambiaso mi je posto veoma drag i zahvalan igrac Covjek gine ali treba mu odmor ne moze sam na sredini da igra par puta ove sezne sam vidio njegovu nemoc pogotov kad igra u paru sa Vierom ili Stankovicem jednostavno nemoze sam Cambiaso u vezi treba pomoc Slazem se sa Dexterom da nam treba pojacanje na toj poziciji Nadam se da ce do tekme sa Laziom Muntari biti u prvih 11 .

Cambiasso je na, po meni, najzahtjevnijoj poziciji na trenu ove sezone odigrao skoro pa sve utakmice. Bilo je smo pitanje vremena kad ?e nastupit umor, zasi?enje, pad forme, što li ve?... Nije ni ?udo da popušta. Pa nije od željeza. A adekvatne zamjene nema i to POD HITNO na ljeto reba riješiti. Ova sezona prošla mu je bez ozlijeda, a moglo je vrlo lako bit i druga?ije. Tek onda bi bili pe?eni.
Evidentirano

hate
Super clan

« Odgovor #89 na: Travanj 26, 2009, 22:10:48 »

Ja bi isto volio da Quaresma bude onaj stari  naravno mislim na dane kad je u portu palio i zario kad ga je trazilo pola europe A sad ovakav kao sto je u Chelsea zbogom .Ne znam mozda ja gresim pa nas Mustang sve iznanadi ....
a Diego nece doci u Inter ...
ma kakav Q imao je cijelu sezonu i priliku protiv Torina koju necu mu nikad oprostit....on je gotovo poglavlje treba nam igrac koji moze sam probit i asistirat i to je to....mi nemamo neku trku niti igraca koji po sredini moze sam probit to nama fali
Evidentirano
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #90 na: Travanj 26, 2009, 22:13:22 »

Nisan gleda utakmicu al o?igledno su igrali jako jako loše kad mislite da muntari fali,taj nikome ne fali...nemogu virovat ova mom?ad koja je danas izasla na teren nije mogla izvuc bolji rezultat,po meni najja?a,zanetti,cordoba,samuel i chivu u obrani?pa ja neznam cetiri bolja u nekoj ekipi,vieira,stankovic,cambiasso i figo?aj mozda jesu stari al bar iskustva imaju...balotelli i ibra?i nista?nemogu virovat
zakljucak mi je opet isti...mourinho

palermo prvo poluvrime 2-0 zavrsilo 2-2
od juve vise manji bili bolji,igrac više 1-0 vodili do 90min,zavrsilo 1-1
izgubili od napolija...

ovo prvenstvo je tribalo bit rijeseno Sad

uza sve jos imamo 7 bodova prednosti,pobijeda protiv Lazia je 70% prvenstva po meni,ponajvise zbog psiholoskog ucinka te pobijede ako ostane nerijeseno ili izgube...al nece

Falio nam je Muntari ve?eras, vjeruj mi. Itekako nam je falio.

Što se ti?e obrane, slažem se s tobom. Zanetti, Cordoba, Samuel i Chivu su najja?a obrana koju Inter može ponuditi, a mislim da su, bez pretjerivanja nominalno i najja?a obrambena ?etvorka lige.

Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #91 na: Travanj 26, 2009, 22:13:38 »

ma svi su podbacili, nebi sada tko je više tko manje ali sa ovakvim pristupom bit ?e nam teško, evo i sada ve? na talijanskim kanalima govore da je prvenstvo otvoreno i bla bla za bbilan...

moramo pobijediti Lazio (s naÅ¡om pomo?i na tribini) svakako i pod svaku cijenu,  ali mislim da nemogu radi kartona ni Deki ni Balotelli igrati...

7 bodova je još uvijek lijepa prednost i zbilja ako ovo prvenstvo izgubimo onda više ne pratim nogomet do daljnjega....
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #92 na: Travanj 26, 2009, 22:50:41 »

Ma kakva panika ljudi, mi nezadovoljni sa +7 i trtamo, pa Å¡ta da kažu pratioci. Samo joÅ¡ 15 bodova u igri. Å ta bi da 10 kola prije kraja osvojimo prvenstvo? U svim ja?im ligama i dalje imamo najve?u prednost. Napoli nas je i proÅ¡le godine pobjedio i ne leži nam ta igra  kod njih. Igrali su pametno i ?ekali tu svoju polupriliku koja je rijeÅ¡ila me?. Pa joÅ¡ 2 utakmice možemo izgubiti i joÅ¡ ostaje bod prednosti. Nau?imo se i gubiti...nije smak svijeta. MožeÅ¡ misliti...imamo samo 7 bodova viÅ¡ka 5 kola prije kraja - zbilja tragedija.
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #93 na: Travanj 26, 2009, 23:03:40 »

Ma kakva panika ljudi, mi nezadovoljni sa +7 i trtamo, pa Å¡ta da kažu pratioci. Samo joÅ¡ 15 bodova u igri. Å ta bi da 10 kola prije kraja osvojimo prvenstvo? U svim ja?im ligama i dalje imamo najve?u prednost. Napoli nas je i proÅ¡le godine pobjedio i ne leži nam ta igra  kod njih. Igrali su pametno i ?ekali tu svoju polupriliku koja je rijeÅ¡ila me?. Pa joÅ¡ 2 utakmice možemo izgubiti i joÅ¡ ostaje bod prednosti. Nau?imo se i gubiti...nije smak svijeta. [b]MožeÅ¡ misliti...imamo samo 7 bodova viÅ¡ka 5 kola prije kraja - zbilja tragedija. [/b]

To im i ja kažem,pa ne idemo valjda u Milano u subotu poraz gledat,svašta... Inter zastava
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #94 na: Travanj 26, 2009, 23:15:15 »

ma kakav poraz...kad ekipa ide ne gubi se. Samo hrabro i naoštrite grla.
Evidentirano

Antonio
Super clan

« Odgovor #95 na: Travanj 26, 2009, 23:38:44 »

..kako vidim i bolje da nisam gledao, ja sam gledao rapsodiju u plavom. I danas sam svejedno zadovoljan, oba moja kluba ?e ipak biti prvaci !!!!
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #96 na: Travanj 27, 2009, 00:05:18 »

<a href="http://www.youtube.com/v/ZSW4OWRXeTw&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/ZSW4OWRXeTw&rel=1</a>

Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #97 na: Travanj 27, 2009, 00:31:45 »

Hvala kralju na sazetcima ceko sam da postavis pa da pogledam patnju naseg Intera Nadam se da iducu  dobivamo ...
Evidentirano

Valdanito
Gost

« Odgovor #98 na: Travanj 27, 2009, 01:06:54 »

hvala na sažetcima jer nisan ima priliku gledat uzivo...
po ovome se sve vidi... ja mislin da bi probija gledaju?i svih 90 min. ovog mrtcvarenja...
nista nema veze... idemo slijede?i je lazio...tu motivacija mora bit 100 %...
previse smo nesigurni na domacen terenu i zato se i pomalo cak bojin X-a
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #99 na: Travanj 27, 2009, 07:10:51 »

<a href="http://www.youtube.com/v/ZSW4OWRXeTw&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/ZSW4OWRXeTw&rel=1</a>

Mazohisti?ki sam se nasladio s ovim porazom Undecided i sad u subotu po pobjedu... Inter zastava
Evidentirano
 Str: 1 2 3 [4] 5   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!